ayşecimm
bizim doktorlar ...
önermiyorlarr 3 aydan sonra tutmaz etkisi olmaz dediii...
ama prematürede bilmiorummm...
gerçii seninkilerde bizim gibi gelişiyorlar demii..
geriden yada ileridenn die bir problem olmuşmuor sanırım pek bilgim yok ama
selva dönmekten kastin yüzüstü yatırdığımda dönüp sırtüstü dönmeleri ise henüz o şekilde dönmüyorlar..Ama yüz üstü yatırdığımda ya da sırt üstü yatırdığımda kafalarını ve vücutlarını sağdan sola veya soldan sağa çeviriyorlar...
Selam kızlar şimdi sağlık ocagından geldik aşılarımızı yaptırdık 3 tane eve gelince yarım fitil verdik şimdi mışıl mışıl uyuyor .
Rota Virusu aşısını yaptıran var mı yaa ??
2. ay da yapılıyormus yada 3.ayda .Ben bi kac saat sonra yaptırmayı dusunuyorum . malum uzun yola gidicez cumartesi gunu butun tedbirlerleri alalım dıyorum onumuzde kış . Sizlerin arasından yaptıran var mı yan etkisi oldu mu ?
yok yüzüstünden sırtüstüne dönebiliyorlar mı diye merak ettim canım..
dr dedi ki dönebilince gaz sorunu da bitiyomuş herketten dolayı...
ilke de dönüyo sağdan sola ama öteki için daha erken galiba..
bu arada seninkiler çok çok güzeller allah uzun ömürler versin hepinize:Saruboceq:
Ben de Izmıre gıdıyorum carsamba asılar var cumartesı yola cıkıcaz . 1 haftalıgına . Rota Virusu asısı varmıs yaptıran var mı yaa ben kararsız kaldım zaten 3 tane ası bı anda olucak . Doktor butun asılar aynı anda oluyor dedı Rota Vırusu nu yaptırırsak oda carsamba olucak . Istege baglıymıs ben yaptırmayı dusunuyorum . Bu ay yaptırmazsam gelecek ay ki asılarıyla bırlıkte yapılacak .
rota virüsü aşısı özel aşı olarak geçiyormuş.ssk ,emekli sandığı karşılamıyormuş..yaptırıcam ben de..araştırıyorum şu an..
selam kızlar..
biz bugün olduk aşılarımızı. rotavirüs de dahil.. cuma akşamına kadar banyo yaptırma dedi. tükürük çıkarıyor mu diye sordu dr., o köpükler tükürükler çıkarmalarının nedeni tükürük bezleri çalışmaya başlamış. bizimki elini emmeye başladı, arada emiyor şapur şupur sesler çıkarıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?