2010 Temmuz Anneleri : )

gece 1 de yatınca 4.30 yada 5.30 da karnı acıkınca uyanıyor, emdirip gazını çıkarıyorum tekrar uyuyor sonra 7 de uyanıyor

benimkide aynı o saatlerde uyanıyordu.bir haftadır gece 1 gibi uyuyor sabah 9.30 bazen 10 da uyanıyor bende kaldırıp uykusunu bölmek istemiyorum doktora sordum kilosu normalse uyandırma uyuyabilir dedi.uyku düzenini böyle saglayacagım vücudum dinleniyor iyi uyuyoruz bizde

bizimkide aynı uyanıyordu emzirip tekrar yatırıyordum.diyorum ya 1 haftadır böyle bir saat tutturdu gece 1 sabah 10 uyuyoruz maşşlahhiyimi kötümü bilmiyorum ama inan hiç bebk yok gibi mışıl mışıl uyuyoruz bir iyi oldu bu hafta tadına doyamadım uykununbebegim için hangisi iyi ise onu yaparım hiç erinmem.bilmiyorum sence uyumasının sakıncası varmı ?

ah keşke bizim ki de öyle uyusa daha ne isterim, uyumasında bir sakınca olacağını sanmıyorum

Merhabalar....
Ya bişey sorucam..Rota Virüs Aşısı diye özel bir aşı var ne yapmayı düşünüyorsunuz..yaptıracakmısınız...
Doktorumuz bize sizde bir araştırın bilgi sahibi edinin bende yorumumu yapıcam dedi...

Selam Denizcim..Nasılsınn...

selam canım çok şükür iyiyizz sen de işe başlamış hayırlıı olsun
aşı konusunda kimi gerek yok diyor bilemiyorum ben de????

oy maşallah sizeee denfne bebek ve annesi..
kızlarrrr yaa ben şeker tüketmeyınce sütüm olmuyor cidden..
herkez alakası yok sana kilo olur diorlar ama diyet başladım şekerinıraktım hermzna sağdığımın yarısını bilem sağamadım bugunnn

Selam kızlar,

Deniz-güneş
maşallah DEfne ne tatlı tombiş tombiş yerim ben onu yaa.

Kilolardan konuşulmuş benim de 4 kilo fazlam var ama dediğiniz gibi yemezsem süt hemen azalıyor şimdi öncelik oğlum veririm ben onları biliyorum kesinlikle.

Gece uyandırıyorum ben emzirmek için 3 saatte bir emziriyorum biz de yarın 2 aylık olucaz 6,5 kilo oldu oğlum.Bi gece alarmı kurmayı untmuşum 10 da uyudu 5de uyandı bıraksam güzel güzel uyuyacak ama ben kalkıyorum oğlum uyanmadan 3 saatte bir emiyor.Uykusunda da olsa emziriyorum.Elimdeki kitapta böyle yazıyor.

misscim bizim de bayrama denk geldi aşımız
1 hafta sonra gittim hemşire öyle demişti
bizze de çarşamba gelin diyo hep
hiçbişey olmaz 5 günden

Kızlar yaa bişi sorucam.
Rüzgarda yeşil kaka problemi var ,
yaklaşık 1 haftadır kakası yemyeşil ara sıra normal sarı ve pütürlü oluyor.
YArın doktora gidicez ama size de bir sorayım dedim.

Üşütmekten olur dediler,
üşümediğine adım kadar eminim çünkü genelde terliyor bile,
yatırırken üstünü güzel örtüyorum uyanınca yeleksiz dolaştırmıyorum,
kesinlikle üşümüyor eminim öyle ceyran falan da yaptırmıyoruz evde,
hatta onun bulunduğu oda da cam bile açılmıyor.
Başka sebep olabilir mi bu yeşil kakanın?
İshal değil onu da söyliyim sadece yeşil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…