2010 Temmuz Anneleri : )

sürekli yeşilse test yaptır canım
ama cerenin de arada oluyo sonra sarıya dönüyo yine
ciddi bişey değildir heralde
doktora sormayı unutmuşm ben

bizde de şöyle bi problem var
kızım bazı günler hiç uzun uyuyamıyo
20dk-yarım saat uyuyo uyanıyo bütün gün
uykusunu almadığı için sanırım,çok huzursuz oluyo
ama dün mesela 3-4 saat kesintisiz uyudu öğlen,uyandığnda çok sakindi gülückler attı gecede uyudu
uyku sorununu nasıl gidercez bilmiyorum
bugün yine aynı hiç uyumadı kuzum
yeni uyudu diken üstündeyim uyancak diyee

maşallah cnmm .. ciddenn çok uslu oğlun varr bnmi gece saat başı ayaktaaa alarm kurmaya gerek yok maşallh oğluna çok iyi bakıorsunn

elini emmek istiyo ama alamıyo ağzınaa
çok komik
tırnaklarını da kesiyorum ama ani hareketleri acıtıyo galiba
korkuyo ağzına almaya sonra ağlıyo

maşallah cnmm .. ciddenn çok uslu oğlun varr bnmi gece saat başı ayaktaaa alarm kurmaya gerek yok maşallh oğluna çok iyi bakıorsunn

ben geceleri uyandırmıyorum acıkınca ağlıyo ozaman emziriyorum
3 saati geçiyo bazen
misscapris ne yazıyo kitapta
neden önemliymiş

bizimki şap şup emiyorrr heleki banyoda çook komik oluyorrr..... elini ağzına götürüor şapu şupur emiorrr babası zaten elini emdiğini görsee annesi bu açmııı bak elini emior al emzirr : )

bizimkini uyandırmaya gerek yokki patttt uyanıor saat başı memeyi emior yatıor sabh 6 da ayakta oyun zmanı die başlıor gülmeye ben harap bitkin onun gülüşüyle ayılıorummm

maşallahh
9saat nası dayanıyoo
iyi emiyo da yatıyo demekki:lepi:

Oğlum babasına bayılıyor akşam geldiğinde öyle gözleri onda babasını izliyor ona sesler çıkartıyor gülüyor, babası ellerine çak yapıyor çok hoşuna gidiyor. bende kıskanıyorum tabiki bütün sıkıntıyı ben çekiyorum keyfi de babası sürüyor.

Deniz güneş maşallah ikinizede..Tatilde bebekle zor olmadı. Bizim ki evi çok seviyor dışarı çıkınca huysuzlanıyor.

selam canım çok şükür iyiyizz sen de işe başlamış hayırlıı olsun
aşı konusunda kimi gerek yok diyor bilemiyorum ben de????

Oyyy maaşallah Defneye annesi yerim ben onu kocaman olmuş...Valla bravo tatile bile gitmişsiniz ne güzel...
Evet başladım artık çok teşekkürler...
Ya benimde kafam karıştı bakalım napıcaz bu cuma hem kalça röntgenimiz var hemde doktor randevumuz...

Benim kızımda artık uyku saatlerini belirledi sayılır...Çok farklı bir durum olmadığı sürece gece 11:30-12 gibi uyuyor sonrada 4 yada 4:30 gbi uyanıp emiyor... Sonra da 2 saatte bir kalkıyor..

gereğinden fazla yediğindede kakası yeşil olur diye okumuştum sanki...

misskapris okuduğum yazıdan alıntı....

Bebek doydu mu?
Doyduğunu nasıl anlarsınız, ağlama açlık işareti mi?

Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
İkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
İshal harici yeşil kaka yapan çocuk 'çok yemek yiyor' anlamına gelir. Bu durumda ishal sancısı gibi bir hazımsızlık sancısı oluşacak ve bebek ağlayacaktır. Bu durumu çözmek çok daha zordur. Çünkü gaz çıkarmak iyi gelmeyecektir

Saol tatlım da,
Bugün pek iyi değil benimki de mesela,
bebek bunlar işte anları anlarını tutmuyor ki,
Sabahtan beri sanırım sadece 40 dk. uyudu bugün
Uykusu var uyumamak için elinden geleni yapıyor,
Bi sıkıntısı var herhalde ama çözemedim,
Yavrum dili de yokki anlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…