- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
yaa arkadaşlarr benimm bebeğimde kabız oldubi türlü geçmiyo bi haftadır vermediğimm yağ kalmadıı zeytinyagı verdim badem yağı verdimm keten yağı verdimm poposunada sürdümm ama bi türlü yapmadı napıcammm yavrum çok acı çekiyooo
eczaneden glisern fitl al canım anında yapar
Aaa yine kimsecikler yok.
Bu Rüzgarcık cuk cuk elini emiyor yaa,
Biz yatmıştık oğluşumla bizimki başladı cuk cuk emmeye babamız taa diğer odadan cukurtuyu duymuş geldi noluyo diye,
Düşünün artık çıkan sesi.
Ayy sinir olurum el emen çocuklara Allah korusun alışmasa bari.
Hoş bi yerde okumuştum bu ay kendini farkettikleri için el emmeler olurmuş.
Bi daha ki aya geçse bari.
Aaa yine kimsecikler yok.
Bu Rüzgarcık cuk cuk elini emiyor yaa,
Biz yatmıştık oğluşumla bizimki başladı cuk cuk emmeye babamız taa diğer odadan cukurtuyu duymuş geldi noluyo diye,
Düşünün artık çıkan sesi.
Ayy sinir olurum el emen çocuklara Allah korusun alışmasa bari.
Hoş bi yerde okumuştum bu ay kendini farkettikleri için el emmeler olurmuş.
Bi daha ki aya geçse bari.
çok sağol canım hepimiz sağlıkla büyütelim kuzucuklarımızı.evet kızımın adı NİLDA anlamı mucize demekmiş :)
merhaba kızlar
çok uzun zaman oldu girmeyeli
kızımın gaz sorunu benim göğüs ucu yaralarım bizi fena halde dağıttı
benim göğüslerim hala yara emzirirken kanıyo ve çok fena halde acıyo ya ölüm gibi kızlar sizin böyle bi sorununuz var mı ne yaptınız yardım lütfen
Merhabalar....
Ya bişey sorucam..Rota Virüs Aşısı diye özel bir aşı var ne yapmayı düşünüyorsunuz..yaptıracakmısınız...
Doktorumuz bize sizde bir araştırın bilgi sahibi edinin bende yorumumu yapıcam dedi...
bizde de şöyle bi problem var
kızım bazı günler hiç uzun uyuyamıyo
20dk-yarım saat uyuyo uyanıyo bütün gün
uykusunu almadığı için sanırım,çok huzursuz oluyo
ama dün mesela 3-4 saat kesintisiz uyudu öğlen,uyandığnda çok sakindi gülückler attı gecede uyudu
uyku sorununu nasıl gidercez bilmiyorum
bugün yine aynı hiç uyumadı kuzum
yeni uyudu diken üstündeyim uyancak diyee
kızlar unutmadan sorayım.nem makinası aldını yada kullandınız mı hangi marka ve özellikleri neler bir fikir verin.bizim ev kaloriferli ve çok yanıyor kışın pencere açık uyuyoruz
merhaba ben de temmuz annesiyim burayı uzun zamandır takip ediyorum, benim oğlumda 15 gün yeşil kaka yaptı çok endişelendim eşim doktor ateşi yoksa önemli değil dese de tahlil yaptırdım bir şey çıkmadı ama neden yeşil, çok emmekten zannediyordum 3 saatte bir emzireyim dedim ne mümükün sonra karnına sıcak havlu koydum üşütmeden olmaz zannediyordum ve emindim üşütmediğime, o gün sabah düzeldi, bu problemi yaşayanlarla paylaşmak istedim, rota virüsü aşısını çocuk doktoru arkadaşımız önermedi biz yaptırmadık,
selam kızlar
bebekler,n,z 1 ayda kaç kilo aldı
benimki 700 gr almış acaba az mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?