2010 Temmuz Anneleri : )

gece eşim kalkıp mama veriyor uykularında ya da ben halim kalmışsa emziriyorum ki çoğunlukla yorgunluktan halim olmuyor kalkmaya..o zaman da asla uyandırmadan besliyoruz..Uykularında daha iyi emiyorlar sanki..

uyurken daha iyi emiyorlar sanki diyecektim..edit kalkınca düzeltemedim..

yaa arkadaşlarr benimm bebeğimde kabız oldu bi türlü geçmiyo bi haftadır vermediğimm yağ kalmadıı zeytinyagı verdim badem yağı verdimm keten yağı verdimm poposunada sürdümm ama bi türlü yapmadı napıcammm yavrum çok acı çekiyooo

eczaneden glisern fitl al canım anında yapar

selam kızlar
bebekler,n,z 1 ayda kaç kilo aldı
benimki 700 gr almış acaba az mı

Aaa yine kimsecikler yok.
Bu Rüzgarcık cuk cuk elini emiyor yaa,
Biz yatmıştık oğluşumla bizimki başladı cuk cuk emmeye babamız taa diğer odadan cukurtuyu duymuş geldi noluyo diye,
Düşünün artık çıkan sesi.
Ayy sinir olurum el emen çocuklara Allah korusun alışmasa bari.
Hoş bi yerde okumuştum bu ay kendini farkettikleri için el emmeler olurmuş.
Bi daha ki aya geçse bari.

benim yiğenim baya uzun süre elini emmişti artık baş parmağı yara olmuştu. benim kızımda emiyor annem emsin iyidir akıllı olur elini emen çocuk diyor ne alaka anlamadım ama emsin zaten nasıl engel olucazki. birde elini emesede ağzı devamlı emme pozisyonoda :) ne bulursa emme çalıiıyo

yarın b,z,mde aşımız var ben çok korkuyorum ateş olur diye evimizdede değiliz ankarda annemlerdeyiz inşallah ateş olmaz sağlık ocağında bilgi verirler herhalde ne yapmammız konusunda

karınları iyice tokken de ellerini emiyorlar..

merhaba,geçmiş olsun

aslında bu kadar acı çektiysen denemişsindir mutlaka ama göğüs koruyucuları var onlar da mı işe yaramadı.bir de kısa bir süre için sütünü sağarak versen.yaraların kanaması durana kadar hiç değilse.

papatya bize de doktorumuz söyledi o aşıyı.dediğine göre bebeklerdeki isalin yüzde 80 i bu virüs yüzünden olurmuş.doktorumuz çok tecrübeli ve güvenlir.ben yaptırıcam.zaten ağızdan damla şeklinde yapılıyormuş.kızımın canı da acımıycak.

nurdan benim kızımda aynı şeyi yapıyor.birkaç gün güzel güzel uyuyor hem gündüz hem gece sonra bir gün sabahtan bir başlıyor gece 1 e kadar en fazla yarımşar saat uyku.netten araştırdığım kadarıyla bebekler bazen büyüme atakları geçirirmiş.böyle zamanlarda daha çok acıkır yada uyumazmış.sanırım ondan merak etme.

kızlar unutmadan sorayım.nem makinası aldını yada kullandınız mı hangi marka ve özellikleri neler bir fikir verin.bizim ev kaloriferli ve çok yanıyor kışın pencere açık uyuyoruz

kızlar unutmadan sorayım.nem makinası aldını yada kullandınız mı hangi marka ve özellikleri neler bir fikir verin.bizim ev kaloriferli ve çok yanıyor kışın pencere açık uyuyoruz

selam ben almayı düşünüyorum almadım daha, bi yakınımız almış ve çok araştırmış alırken aynen kaloriferli ev için .neyse o nem makinalarının bi soğuk üfleyeni birde sıcak üfleyeni varmış..soğuk üfleyenini almak gerekiyormuş..sıcak üfleyeninde mikroorganizmalarda oluyomuş falan filan..
ama bebepinin burnu tıkalıysa hep iyi geliyomuş benimkide hep tıkalı alcam o yüzden..

merhaba ben de temmuz annesiyim burayı uzun zamandır takip ediyorum, benim oğlumda 15 gün yeşil kaka yaptı çok endişelendim eşim doktor ateşi yoksa önemli değil dese de tahlil yaptırdım bir şey çıkmadı ama neden yeşil, çok emmekten zannediyordum 3 saatte bir emzireyim dedim ne mümükün sonra karnına sıcak havlu koydum üşütmeden olmaz zannediyordum ve emindim üşütmediğime, o gün sabah düzeldi, bu problemi yaşayanlarla paylaşmak istedim, rota virüsü aşısını çocuk doktoru arkadaşımız önermedi biz yaptırmadık,

Bizim ki yeşil kaka yaptıgında ben üşütmekden diye biliyordum.yada iyi beslenemediği için diye duymuştum
selam kızlar
bebekler,n,z 1 ayda kaç kilo aldı
benimki 700 gr almış acaba az mı

bence gayet güzel hem anne sütü veriyorsan sadece 600-1000 gram arası kg almaları normalmiş.maş bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…