2010 Temmuz Anneleri : )

selammmmmmm akşama misafirim var ve yarın öğleden sonra da misafirim var..
peşpeşe olunca çok yoruluyorum..
sabahtan beri koşturuyorum..
kek yaptım pişti börek yaptım buzdolabında akşama yakın pişiricem..şimdi biraz toz almam lazım..

yarınkilere ne yapcam ve ne zaman yapcaaaaaaaaaaaammm(

Gerçekten misafir ağırlaması zor bebekle, insan çok yoruluyor zaten bebekle uğraşmak ayrı bir yorgunluk üstüne misafir kolay gelsin deniz güneş..

yemek değilde çayın yanına bişeyler yapcaksan tramisu yapabilirsin.hem kolay oluyor hemde lezzetli.akşamdan yaparsan yarına daha güzel olur

Canım valla benim kafam karıştı birde doktorumuz la konuşalım o ne yorumda bulunacak ona göre karar vericez artık inş..

Biz bugün oğluşumla doktora gittik,
Herşeyimiz normalmiş maşalah,bu ay 1350gr. almış oğluşum 6400ggr.çıktı,
Boyumuzda 63 cm.
Yeşil kaka olur normal anne sütüyle beslenen çocuklarda dedi,
Sürekli yeşilse tahlil isteyeceğim dedi,
Bende yok sürekli yeşil değil arada yeşil oluyor dedim,
Senin yediklerinle de alakalı dedi,
Doğal beslenmemi söyledi,
MAyonez,ketçap,kola mola yeme içme dedi,
ama ben zaten hamişlikte hiç ağzıma sürmemiştim valla şimdi çok özlemişi yiyorum napıyım.
Ikınmaları 4.aydan sonra geçecek bağırsakları daha düzelecek merak etme ama yine de bi fitil yazayım çok kötü olduğu günlerde kullanın fakat sürekli kullanmayın bağırsakları yavaşlatır dedi.
Rota virüsü yaptırın tabi ben tüm hastalarıma tavsiye ediyorum dedi.

DEniz-Güneş Allah kolaylık versin,
Misafir cidden çok zor oluor,
Geçen bize de arkadaşlar gelmişti,
Gittiklerinde eşime mümkünse 1 sene sadece bizbize yaşamak istiyorum dedim,
Valla asosyal olmak istiyorum resmen olmuyo çünkü.
Hem öncesi çok zor misafirin,
Hemde bişey anlayamıyosun gelenden gidenden yok emzir uok altını aç derken ne kadar oturabiliyosun ki yanlarında.

evet canım sadece anne sütü veriyorum

kolay gelsin canım
bebekle nasıl beceriyosun misafir işini
yardımcın var mı bari

bursalı arkadaşlara bir sorum olucak bebişlerinizi hangi doktora götürüyosunuz
önereceğiniz dr. adı yazarsanız çok sevinirim

kendim yapıyorum canım..elim hızlıdır bir de mecburiyet var tabiikafamçokkarıştı

ben Jimerde Ayfer hanıma götürüyorum şu an için memnunuz.

kendim yapıyorum canım..elim hızlıdır bir de mecburiyet var tabiikafamçokkarıştı

ben Jimerde Ayfer hanıma götürüyorum şu an için memnunuz.

o zaman maşşallah sana
beim en büyük yardımcım annem sağolsun
annem olmasa kahvaltı bile yapamıcam nerdeyse
benim oğlum uykucu bi bebek değil ve uyanıkken hep insan istiyo çoğunlukla da kucakboshayallersmile

slm arkadaslar herkez iyidir inşallh bizim kızda iyi çok şükür.beni artık hiç yormuyor bazen mız mızlık yapıyor ama olsun o kadarda olucak nede olsa bebek adı üstünde dimi teyzeleri..yavruma çok alıştım artık ne ister ne yapar herseyiyle onu anlıyorum.büyüdükçe daha iyi olur bebekler daha sakinleşti benim kızım:ecrin_bebek:

misskapris maaşlah rüzgara. tosuncuk oldu desene.

e annesi geceleride zorla besliyo bebişini olsun artık o kadar.sırnaşık şey

bu arada gece uyandırma işini sordun mu doktoruna?

selam yasecim
biz acıbademde sabahat hanıma gidiyoruz. memnunuz,bebeğe yaklaşımı çok güzel. inşallah böyle devam eder hep.

kızlar selam
bebeklerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?
ben havalar soğuduğu için 2 günde bir yıkamaya başladım. artık her gün banyo yapmıyoruz.

bu ara ben de aynı şeyi yaşıyorum. hele geçen hafta,perşembeden pazar akşamına kadar her gün misafir vardı. mutfaktan çıkamadım!! mozaik pasta,tiramisu,milföyle börek gibi pratik şeyler yapıyorum.napayım..bebekle anca bu kadar..

kızlar selam
bebeklerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?
ben havalar soğuduğu için 2 günde bir yıkamaya başladım. artık her gün banyo yapmıyoruz.

canım bende artık iki günde bir bazenüç günde bir yıkıyorum.

havalar serinledi hasta olmasından korkuyorum.

ama hergün gün siliyorum.

baharımızın annesi nerelerdesin sen ne zamandır?

bahar seni fazlasıyla yoruyor galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…