2010 Temmuz Anneleri : )

selam!! nasılsın?

biraz geçmişi okudum da.. parmak emen tek bizimki değilmiş meğer. son 1 haftadır sürekli ellerini ağzına götürüyor bizimki. engel olmak mümkün değil. emzik vermeye çalışıyorum ama o anda almak istemiyor bazen. inşallah geçici bir şeydir ve alışmaz.

canım bende artık iki günde bir bazenüç günde bir yıkıyorum.

havalar serinledi hasta olmasından korkuyorum.

ama hergün gün siliyorum.

ben de hasta olmasından korkuyorum cnm. banyo yapsak bile o kadar hızlı kurulayıp giydiriyorum ki zaten çocuk banyodan da bir şey anlamıyor.

iyiyim canım.

oğluşum uyuyor eşim toplantıda ben bigisayar başında pinekliyorum. aslında evde bu sessizlik varken uyusam iyi olurdu ama uykumda yok.

oğluş uyanıkkende hep benim uykum olur.

bu arada bebeklerin tamamı el emiyor bizimki de hiç durmuyor. şapur şupur dondurma yalar gibi yalıyor arkasındanda tamamını ağzına sokmaya çalışıyor.

geçici bir durumdur herelde.

ben de hasta olmasından korkuyorum cnm. banyo yapsak bile o kadar hızlı kurulayıp giydiriyorum ki zaten çocuk banyodan da bir şey anlamıyor.

evet giydirirken üşüyorlar. en son giydirirken baktım titriyor çocuk hemen yıkama sürelerini uzattım.

bizimki de uyudu. fırsattan istifade yatsam iyi olur. birazdan karnı acıktığı için uyanır gerçi. gece de olsa çok sık uyanıyor. hanımefendi 10 dk emip bıraktığı için hemen acıkıveriyor.

benim eşim de şu an bilgisayarda çalışıyor. ikimiz de bilgisayar başında,ışık kapalı,eda anakucağında uyuyor. çok komik görünüyoruz eminim :))

teşekkür ederim cevap için.evet soğuk buhar olmalıymış bende duydum.bizim kıza hala serum fizyolojik kullanıyoruz.kışın da ev hamam gibi oluyor.alıcam galiba eninde sonunda

Canım valla benim kafam karıştı birde doktorumuz la konuşalım o ne yorumda bulunacak ona göre karar vericez artık inş..

selam papatya,

şimdi kızların yazdıklarını okuyunca benimde içime kurt düştü iyi mi!öööfff!yaptırsan bi dert yaptırmasan ayrı.çocukların isali de çok tehlikeli oluyor kafaya takılmayacak gibi değil

al benden de o kadar kardeşim.uyutması apayrı bir dert.sessizlik istiyor.karnı doysun istiyor.insanlara susun da diyemiyorsun.aslında gelenlerimin çoğu çocuklu.ama insan çabuk unutuyor neler çektiğini.valla hiç halden anlayan yok.

froya senin kızının adı da mı eda.benimkinin de!maaşallah allah analı babalı büyütsün.doğum tarihi ne tam olarak

misskapris maaşlah rüzgara. tosuncuk oldu desene.

e annesi geceleride zorla besliyo bebişini olsun artık o kadar.sırnaşık şey

bu arada gece uyandırma işini sordun mu doktoruna?

Ayy canım yaa onu sormayı unutmuşum,
Doktor çok güzel harika maşallah deyince bi gurur geldi bana,
böle evet ben baktım ben yaptım havalarına girdim salak gibi,
Unutmuşum soracağım bütün soraları,
Gaza geldim çok pis gaza:)))

kızlar selam
bebeklerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?
ben havalar soğuduğu için 2 günde bir yıkamaya başladım. artık her gün banyo yapmıyoruz.

Aynen bu hafta biz de 2 günde bire çıkarttık.

Yaa kızalar bişi sorucam şu süt korur muhabbetine güvenen var mı?

canım geceleride mi çok sık uyanıyor?

bu arada verimli emme süresi 8 dakikaymış ondan sonrası oyunmuş.

bana doktorum 15 dakikadan fazla asla emzirme hem çok gazı olur dedi hemde memeye bağımlı çocuk olmasın dedi. emme süresi 10 dakka bence normal.

çok komiksin ya....

ben de hep doktora gidince heyecan yaparım evde onun için not alıyorum soracaklarımı gidince doktorun önüne koyuyorum o tek tek cevaplıyor.

bende bir saflaşıveriyorum doktor yanında...:)))))

Yaa kızalar bişi sorucam şu süt korur muhabbetine güvenen var mı?

canım ben güvenmiyorum benim annem ablamı emzirirken bana hamile kalmış. onun için ben spiral taktırmayı düşünüyorum. dokorumda uzun süre hamile kalmayı planlamıyorsan en uygunu bu dedi.

baharımızın annesi nerelerdesin sen ne zamandır?

bahar seni fazlasıyla yoruyor galiba....

merhaba baharcım nasılsın? evet aynen dediğin gibi bahr beni çok yoruyor birde grip oldum kaç gün yattım henüz kalkabildim ayağa. ben iyileştim eşim hasta oldu bebeğe geçirmeden hastalanıp iyileşme çabasındayız :)) grip yüzünden antibiyotik kullandım ve sütüm azalıp yok oldu nerdeyse 5 ml , 10 ml anca çıkıyordu. geri getirene kdr cnm çıktı hala tam anlamıyla gelmiş sayılmaz. bugünde karma aşımızı olduk ağlaya ağlaya dermanı kesildi minik baharın. 25 dk boyunca hiç susmadan ağladı 1 saat öncesine kadar ateşi vardı fitille düşürdük şimdi teyzesinin kucağında şekerleme yapıyor miniğim. bizden bu kadar sizde ne haberler var canım?

doktorum bana da 15 er dk a emiyorsa problem yoktur dedi bende sanki bebek 15 dk emmese doymuyor zannediyorum psikolojik aslında bizimki doyduktan sonra sonra diliyle itiyor bende memeyi ondan önce çekmek istemiyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…