merhaba baharcım nasılsın? evet aynen dediğin gibi bahr beni çok yoruyor birde grip oldum kaç gün yattım henüz kalkabildim ayağa. ben iyileştim eşim hasta oldu bebeğe geçirmeden hastalanıp iyileşme çabasındayız :)) grip yüzünden antibiyotik kullandım ve sütüm azalıp yok oldu nerdeyse 5 ml , 10 ml anca çıkıyordu. geri getirene kdr cnm çıktı hala tam anlamıyla gelmiş sayılmaz. bugünde karma aşımızı olduk ağlaya ağlaya dermanı kesildi minik baharın. 25 dk boyunca hiç susmadan ağladı 1 saat öncesine kadar ateşi vardı fitille düşürdük şimdi teyzesinin kucağında şekerleme yapıyor miniğim. bizden bu kadar sizde ne haberler var canım?
Yaa kızalar bişi sorucam şu süt korur muhabbetine güvenen var mı?
doktorum bana da 15 er dk a emiyorsa problem yoktur dedi bende sanki bebek 15 dk emmese doymuyor zannediyorum psikolojik aslında bizimki doyduktan sonra sonra diliyle itiyor bende memeyi ondan önce çekmek istemiyorumbilmiyorumkismile
valla ben katiyen inanmıyorum
ama nasıl korunacağımıda bilmiyrum
bu konuda fikri olan varmı?
canım ben güvenmiyorum benim annem ablamı emzirirken bana hamile kalmış. onun için ben spiral taktırmayı düşünüyorum. dokorumda uzun süre hamile kalmayı planlamıyorsan en uygunu bu dedi.
kızlar bişi sorcam yarın sağlık ocağına gidicem bende aşı için karma ve verem aşını yani rota aşısı hariç vuruyorlar dimi boşuna gitmeyeyim yoksa direk hastaneye gideyim.rota aşısınıda cumartesi vurdurcam büyük ihtimal
Anam ne diyosunuz siz,
Hapı yuttuk o zaman biz,
Tekrar bi 9 ay allahım henüz diil,
Ayyy çok korktum şimdimafoldumben
ah canım çok geçmiş olsun size.
baharımada kıyamam nasıl acıdı canı demek okadar ağladı.
bende çok korkuyorum bu aşıdan. bizde cumaya olacağız inşallah ateşlenmeyiz.
sağlık ocağından bayanlar gelmişti evimize perşembeden perşembeye demişlerdi ama hangi aşıları yapıyorlardı onları unutmuşum ben ya bakalım artık yarın öğrencesverem aşısını sadece kızılay mı ne yapıyormuş. sağlık ocakları yapmıyormuş galiba.
biz önce oraya gideceğiz oradan sağlık ocağına.
sende bağlı bulunduğun sağlık ocağını arayıp öğren canım. verem aşısınında günleri var çünkü.
sempatiksalakcinniaboww
Anam ne diyosunuz siz,
Hapı yuttuk o zaman biz,
iyi geceler cnmyerimsenibenherekese iyi geceler ben yatayım artık.
tüm bebişlere ve anne babalara allah rahatlık versin...
miss benim bu konu hakkında yazdığım mesajı okudun mu? :jeyyar:
Anam ne diyosunuz siz,
Hapı yuttuk o zaman biz,
iyigeceler baharcımherekese iyi geceler ben yatayım artık.
tüm bebişlere ve anne babalara allah rahatlık versin...
benimde kırmızımsı ama acımıyor ama uyşuk halabenim ameliyat yerim çok acımaya başladı ve çizgi hala kırmızı sizlerinki renksizleşti mi? tam 2 ay oldu ama hala kırmızı olması beni endişelendiriyor cuma günü bir doğum uzmanına muayene olmayı düşünüyorum.
hehe rüzgara kardeşmi geliyor yoksam?
miss benim bu konu hakkında yazdığım mesajı okudun mu? :jeyyar:
:
benimde kırmızımsı ama acımıyor ama uyşuk hala
benimde gıcık olduğum şey hamileyken karnımda oluşan kahverengi çizgi hala geçmedi:bbo:
HAtırlamıyorum canım,okumadım galiba.
Ne zaman yazmıştın yaa.
kızlar bişi sorcam yarın sağlık ocağına gidicem bende aşı için karma ve verem aşını yani rota aşısı hariç vuruyorlar dimi boşuna gitmeyeyim yoksa direk hastaneye gideyim.rota aşısınıda cumartesi vurdurcam büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?