2010 Temmuz Anneleri : )

ah canım çok geçmiş olsun size.

baharımada kıyamam nasıl acıdı canı demek okadar ağladı.

bende çok korkuyorum bu aşıdan. bizde cumaya olacağız inşallah ateşlenmeyiz.

Yaa kızalar bişi sorucam şu süt korur muhabbetine güvenen var mı?

inanmıyorum çünkü görümcem 1. bebeğini sezaryanla doğurdu onu emzirirken 2.bebeğine hamile kaldı. onu da doğurdu ve 2.yi emzirirken 3. hamile kaldı. araları 1 er yaş şaka gibi... ama 3. düştü. herşeyde vardır bir hayır düşmese aten aklını oynatabilirdi 2 çocuğun arasında dengesi şaşmış biçimde şuanda.

kızlar bişi sorcam yarın sağlık ocağına gidicem bende aşı için karma ve verem aşını yani rota aşısı hariç vuruyorlar dimi boşuna gitmeyeyim yoksa direk hastaneye gideyim.rota aşısınıda cumartesi vurdurcam büyük ihtimal

doktorum bana da 15 er dk a emiyorsa problem yoktur dedi bende sanki bebek 15 dk emmese doymuyor zannediyorum psikolojik aslında bizimki doyduktan sonra sonra diliyle itiyor bende memeyi ondan önce çekmek istemiyorumbilmiyorumkismile

evet canım artık doyunca emmek istemediğini belirtiyorlar.

tokkende mümkün değil benim sıpam ağzına lmıyor memeyi. hemen yaygara çıkarıyor tepiniyor.

bende zorlamıyorum onun isteklerine göre davranıyorum.

valla ben katiyen inanmıyorum
ama nasıl korunacağımıda bilmiyrum
bu konuda fikri olan varmı?

canım ben güvenmiyorum benim annem ablamı emzirirken bana hamile kalmış. onun için ben spiral taktırmayı düşünüyorum. dokorumda uzun süre hamile kalmayı planlamıyorsan en uygunu bu dedi.

Anam ne diyosunuz siz,
Hapı yuttuk o zaman biz,
Tekrar bi 9 ay allahım henüz diil,
Ayyy çok korktum şimdimafoldumben

verem aşısını sadece kızılay mı ne yapıyormuş. sağlık ocakları yapmıyormuş galiba.

biz önce oraya gideceğiz oradan sağlık ocağına.

sende bağlı bulunduğun sağlık ocağını arayıp öğren canım. verem aşısınında günleri var çünkü.

ah canım çok geçmiş olsun size.

baharımada kıyamam nasıl acıdı canı demek okadar ağladı.

bende çok korkuyorum bu aşıdan. bizde cumaya olacağız inşallah ateşlenmeyiz.

teşekkür ederim baharcım umarım sizde atlatırsınız. dün gece ve bu sabah aşıya gitmeden önce 1 er çay kaşığı calpol şurup verdim ama yine de ateşlendi. umarım senin bebişcik ateşlenmez ama sen yine de şurubunu ve fitilini hazır tut. 2 bacaktan ve 1 koldan en çok koldan yapılınca ağladı benim kızım. neyse kasıma kdr aşı yok 2 ay rahatız

sağlık ocağından bayanlar gelmişti evimize perşembeden perşembeye demişlerdi ama hangi aşıları yapıyorlardı onları unutmuşum ben ya bakalım artık yarın öğrences

herekese iyi geceler ben yatayım artık.

tüm bebişlere ve anne babalara allah rahatlık versin...

benim ameliyat yerim çok acımaya başladı ve çizgi hala kırmızı sizlerinki renksizleşti mi? tam 2 ay oldu ama hala kırmızı olması beni endişelendiriyor cuma günü bir doğum uzmanına muayene olmayı düşünüyorum.

Anam ne diyosunuz siz,
Hapı yuttuk o zaman biz,
Tekrar bi 9 ay allahım henüz diil,
Ayyy çok korktum şimdimafoldumben
miss benim bu konu hakkında yazdığım mesajı okudun mu? :jeyyar:
herekese iyi geceler ben yatayım artık.

tüm bebişlere ve anne babalara allah rahatlık versin...
iyigeceler baharcım
:asigim:

benimde kırmızımsı ama acımıyor ama uyşuk hala
benimde gıcık olduğum şey hamileyken karnımda oluşan kahverengi çizgi hala geçmedi:bbo:

hehe rüzgara kardeşmi geliyor yoksam?

Yaaa ben Rüzgar doğduğundan beri ikinciyi istiyorum adı da Ateş Mert olacak diye gezinip duruyorum,
Hatta Rüzgarı kucağıma aldığımda da eşime ben bunlardan bi sürü istiyorum yaa demiştim,
Dua niyetine geçmemiştir inşallah,
Ertesi gün hapı kullansam mı acaba,
Ama emziriyorum da,
Offf offfffffffffffffff....

biz bugün yaptırdık aşılarımızı canım rota yaptıracaksan verem aşısı ile aynı gün olması şartmış yoksa etkisi olmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…