- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
inanmıyorum çünkü görümcem 1. bebeğini sezaryanla doğurdu onu emzirirken 2.bebeğine hamile kaldı. onu da doğurdu ve 2.yi emzirirken 3. hamile kaldı. araları 1 er yaş şaka gibi... ama 3. düştü. herşeyde vardır bir hayır düşmese aten aklını oynatabilirdi 2 çocuğun arasında dengesi şaşmış biçimde şuanda.
miss görümcem 2. bebeğine 15. ayda , 3. ye 3. ayda kaldı. sen etkin emziriyorsan ve bu yazı doğruysa korkma o zaman. ertesi gün hapı alpta sütünü tehlikeye sokma istersen ben antibiyotik kullandım gebelerde kullannılabilir dediği halde sütüm kesildi geri getirene kdr cnm çıktı.
Hımmmm,
tamam sanki bana da bişey olmayacak gibi geldi,
Allah korusun ,
bakalım bekleyip görücez artık başka yapılacak bişey kalmadı((
Günaydın kızlarrr...
Günaydın herkeseee...
Miss sana da günaydın canım..geçmişe baktım da aman diyim tekrar mı bebe geliyor yoksa.Du baaakalım hemen endişelenme şekerim..Bana doktorum süt korur falan böyle bişeyyok siprali takmassan 2.hemen gelir ona göre dedi..
Ben adette oldum.öünümüzdeki ay falan taktırmayı düşünüyorum..
Sende düşün tatlım.
Günaydın herkeseee...
Miss sana da günaydın canım..geçmişe baktım da aman diyim tekrar mı bebe geliyor yoksa.Du baaakalım hemen endişelenme şekerim..Bana doktorum süt korur falan böyle bişeyyok siprali takmassan 2.hemen gelir ona göre dedi..
Sende düşün tatlım.
Günaydın herkeseee...
Sende düşün tatlım.
Bebebğin ne kadarlıkken adet oldun canım.
Bizimki 2 aylık ama ben daha olmadım.
Hayır şimdi anlamak da çok zor olacak hamile olduğum için mi adet olmuyorum yoksa normal düzenden mi ,
Offf valla çok sıkıntılı geçecek adetim gelene kadar bu dönem,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?