2010 Temmuz Anneleri : )

Hıı bunu okudum
Offf
ama daha çok yeni bizim yaa,
daha 2 ay oldu doğum yapalı ve ben hep emziriyorum,
acaba görümcen doğumdan ne kadar süre sonra hamile kaldı tekrar,
daha edet bile görmedim,
Öfff bi daha töbe töbeeeeeeeeeeee.

Emzirme, doğum sonrası 3 aya kadar tam koruyucu olmakla birlikte bu süre sonunda koruyuculuğu azalarak devam eder. Çünkü "ovulasyon (yumurtlama)" genellikle 3. aydan sonra başlar ve 5-6. aylardan sonra normal periyoduna döner.

Günde 5-6 kezden az olmayacak şekilde emziren, bebeğin ek gıda oranı % 15’i geçmeyen ve adet görmeyen lohusalarda, koruma %98 gibi yüksek bir oranda olabilmektedir.

Bi sitede buldum bunu inşallah doğrudur.

Ben yatıyorum kızlar,
HErkese iyi geceler bakalım uyuyabilecek miyim,
Çok moralim bozuldu çok.

miss görümcem 2. bebeğine 15. ayda , 3. ye 3. ayda kaldı. sen etkin emziriyorsan ve bu yazı doğruysa korkma o zaman. ertesi gün hapı alpta sütünü tehlikeye sokma istersen ben antibiyotik kullandım gebelerde kullannılabilir dediği halde sütüm kesildi geri getirene kdr cnm çıktı.

Hımmmm,
tamam sanki bana da bişey olmayacak gibi geldi,
Allah korusun ,
bakalım bekleyip görücez artık başka yapılacak bişey kalmadı((

Yarın karma aşımız var.. ama rota aşısı hakkında hala karar veremedim... kımı yaptırma dıyor kımı yaptır dıyor.. uffffffffffff

Hımmmm,
tamam sanki bana da bişey olmayacak gibi geldi,
Allah korusun ,
bakalım bekleyip görücez artık başka yapılacak bişey kalmadı((

benimde bir arkadaşım 3, ayında hamile kaldı dikkat etmek lazım bence. inşallah bişiy yokturda bebeğinle daha iyi ilgilenirsin.

arkadaşlar ikiz anneleri sitesinde gördüm,al oyna ver diye oyuncak kiralama sitesi var.aylara ve yaşlara göre oyuncaklar var..

Günaydın kızlarrr...

Günaydın herkeseee...
Miss sana da günaydın canım..geçmişe baktım da aman diyim tekrar mı bebe geliyor yoksa.Du baaakalım hemen endişelenme şekerim..Bana doktorum süt korur falan böyle bişeyyok siprali takmassan 2.hemen gelir ona göre dedi..
Ben adette oldum.öünümüzdeki ay falan taktırmayı düşünüyorum..
Sende düşün tatlım.

günaydın..

koltukda uyuya kalmışım sabah bir posta uyandıktan sonra kapı çaldı titryerek uyandım nedense fena korktum.

akşam su söylemiştim o gelmiş.

elim ayağım titredi. birde bir üşümüşüm ki kaskatı kesilmişim.

Ben daha adet olmuyorum canım yaa,
Sanırım spiral de adet olmadan takılmıyor.

DEminden beri Ebru Şallıyla beraber plates yapıyorum,
Ama karın hareketlerinde eskisi gibi diilim nasıl zorlanıyorum yaa,
Bi de şu sırt hareketlerini emziren annelere öneriyor ya gerçekten nasıl iyi geldi sırt ağrılarıma.
Ohhh rahatladım valla,
Spor yapmak açtı beni.

TV 8de sabah 10:30 da başlıyor yapmak isteyenlere duyrulur,
Kadın dığum yaptı ama eski programların tekrarı yayınlanıyor.

Bebebğin ne kadarlıkken adet oldun canım.
Bizimki 2 aylık ama ben daha olmadım.
Hayır şimdi anlamak da çok zor olacak hamile olduğum için mi adet olmuyorum yoksa normal düzenden mi ,
Offf valla çok sıkıntılı geçecek adetim gelene kadar bu dönem,

Bebebğin ne kadarlıkken adet oldun canım.
Bizimki 2 aylık ama ben daha olmadım.
Hayır şimdi anlamak da çok zor olacak hamile olduğum için mi adet olmuyorum yoksa normal düzenden mi ,
Offf valla çok sıkıntılı geçecek adetim gelene kadar bu dönem,

canım benimde bugün bebek 2 aylık tam..bende 14 eylülde adet oldum,bitti çokdan..olmayanlara duyurulur çookk feci kanama oluyor,görünce şok olmayın,şaşırmayın,e tabi 9 ay olmayınca çok normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…