yaa misss sen şimdi takarsın kafana 1 sene adet olmayan var tatlım..hemen hamilemiyim deme ..
Normal doğummu yapmıştın canım sezeryan mı?
Yaa takmamak mümkün mü
Umarım beim de yoktur bişey ve adetim hemen gelir.
Miss takma kafana. Sen sürekli ve devamlı ve en önemlisi düzenli olarak emziren bir annesin, ezbere konuşmak gibi olmazsa ben şahsen hamile kalacağını düşünmüyorum. Ama gene de Allah bilir. Ayrıca bu telaşın niye canım ya. Millet 4. ye 5. ye hamile kalabiliyor korunduğu halde. Hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamıyor ki. Ben şuna inanıyorum olacaksa yani Allah verecekse verir, vermeyecekse vermez. Tabiki tedbirimizi alacağız. Ama takdir de Allah'tan. Ben şahsen şu an prezervatif ve doğal yöntem olan takvim yöntemi, geri çekme yöntemi ile korunmayı düşünüyorum. Öncesinde 3 sene ilaçla korunmuştum ama bir daha bu yöntemle korunacağımı zannetmem. 2. çocuğumu da 2 sene içinde yapıp (Allah kısmet ederse) daha sonrasında spiral taktırmayı bende düşünüyorum. Bu hayatta istediğim 2 çocuk. Ama tabi birde davetsiz misafirin olabileceğini düşünürsek sanırım ''joker'' hakkım saklı :-D
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bence kalbini ferah tut. Hamile değilsin. :-D
misskapris benim de senin gibi bi endişem vardı.2 gün önce test yaptım tek çizgiyi gördüm rahatladım..senin de bişe yoktur bence emziriyosun ya 3 ay bişe olmaz inş.
ya kızlar spirali ben sordum aile ve çocuk sağlığına..sezeryan olanlarda 6 ay sonra takılıyomuş..bilginize..
canım hiç korkup evham yapma yoktur bişeyin.bana doktor dediki ilk altı ay anne sütü korur %75 dedi ama kesin değil dedi.ilaç 6.aydan sonra tavsiye edebilirim dedi.en iyisi eşinin korunması dedi.şuan bizde eşim korunuyor.sizde dikkat edin hiç bişey olmaz üzme kendini
Canım ne güzel yazmışsın,
birinden bunları duymaya çok ihtiyacım vardı,
Çok sağol,
Çok da mantıklı geldi dediklerin,
Evet rabbim yazdıysa gelir küçük bi misafir daha,
napalım,
ama bana da bişey olmayacak gibi geliyor.
herkese slm anca gırebılıyorum bende nete
gecmısı okuyamadım
benım oglan cok gazlı dıye gazlı baklagıllerı sutu cıg sebzeyı yemedım ve hayatımda yasamadıgım kabızlıgı ılerı derecede yasadım
artık herseyı yemeye karar verdım kurufasulyede barbunya mercımekte dahıl
mecburum buna
sızdede aynısı oldumu
bıde 2. ayda hangı asılar yapılıyor ve bebege huysuzluk ates falan yapıyorlarmı
ben saglık ocagına goturmeyı dusunuyorum bebegımı
misskapris benim de senin gibi bi endişem vardı.2 gün önce test yaptım tek çizgiyi gördüm rahatladım..senin de bişe yoktur bence emziriyosun ya 3 ay bişe olmaz inş.
ya kızlar spirali ben sordum aile ve çocuk sağlığına..sezeryan olanlarda 6 ay sonra takılıyomuş..bilginize..
iyi günler kızlar
kontrolden geliyoruz 60cm ve 6.700 gr. olmuş oğlum
bu rota virüsünü yaptırmıycaktık ama bugün doktorumuzla konuşunca yaptırmaya karar verdik
bizim verem aşımız pnomokok aşımızda geçen ay yapıldı
herkese slm anca gırebılıyorum bende nete
gecmısı okuyamadım
benım oglan cok gazlı dıye gazlı baklagıllerı sutu cıg sebzeyı yemedım ve hayatımda yasamadıgım kabızlıgı ılerı derecede yasadım
artık herseyı yemeye karar verdım kurufasulyede barbunya mercımekte dahıl
mecburum buna
sızdede aynısı oldumu
bıde 2. ayda hangı asılar yapılıyor ve bebege huysuzluk ates falan yapıyorlarmı
ben saglık ocagına goturmeyı dusunuyorum bebegımı
Bebebğin ne kadarlıkken adet oldun canım.
Bizimki 2 aylık ama ben daha olmadım.
Hayır şimdi anlamak da çok zor olacak hamile olduğum için mi adet olmuyorum yoksa normal düzenden mi ,
Offf valla çok sıkıntılı geçecek adetim gelene kadar bu dönem,
selammmmm ben dün ilk defa regl oldummm çok yoğun kanamam var ped yetiştiremiyorum..
misafirlerim gelecek hazırladım bekliyorum 2 dk bakayım dedim.
medda bebişini hangi doktara götütüyorsun memnunmusun?
benimde kırmızımsı ama acımıyor ama uyşuk hala
benimde gıcık olduğum şey hamileyken karnımda oluşan kahverengi çizgi hala geçmedi:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?