2010 Temmuz Anneleri : )

Rüzgar aşıdan geldiğimizden beri uyuyo,
2 defa acıktı mıkırdadı,
emzirdim,
ama uyuyodu emerken bile,
ateşini ölçüyorum normal maşallah hep,
gitmeden calpol vermiştim çok az zaten,
normlami böyle uyuması yaa,
benim oğlum gündüzleri pek uyumaz çünkü bilirsiniz.

bol bol öksürdüm hep bende ama üşüttüm mü baya ağrıyor hemde kolumdan geliyor ağrı evde yanlızın tırstım valla biraz uzabilsem iyi gelcek

carpol uyutur şimdi onu daha yeni ilaçla tanışıyor ya bünyeye ilk ağar geliyor uyuyor hep sonra alışıyorlar aşı yerleri ağrıyor ama vermezsende aşı vurulduğu gün 6 saat ara ile 3 kere verilmesi uygun diyo doktorlar

Slm kızlar,
Bakıyorum da herkes bi yerinin ağrısından şikayetçi,
Döküldük döküldük,
Benim de dizlerim çok ağrıyor,
Çıtır çıtır çıtırdıyor durduk yere bazen.

Miss yaa benimde dizlerim çok ağrıyor..Doğumdan sonra oldu..seninde mi ölee??
Yaşlı ninelere döndüm böle giderse bir doktora gidiyim diyorum..Acaba sezeryandan falan mı bilemedim?

hamilelilkte valla küp gibi oturdum son 6 hafta, çok yorgun oluyodum belki ondandır ..kalsiyum benim de aklıma geldi başladım emzirirken de kalsiyum gidiyor sonuçta..benim dizler zaten arızaydı kas kaybından gene başladı ağrıya..

Miss yaa benimde dizlerim çok ağrıyor..Doğumdan sonra oldu..seninde mi ölee??
Yaşlı ninelere döndüm böle giderse bir doktora gidiyim diyorum..Acaba sezeryandan falan mı bilemedim?

Yaa benim doğumdan sonra mı yoksa Rüzgarı sallamaya başladıktan sonra mı oldu bilemiyorum,,
Ama benimde yataktan kalktığımda bile ağrıyor.
Çaresini bulmak lazım valla.

Ben hamileliğimde son haftalarıma kadar çalıştım,
belki hatırlayan vardır,
Yani hareketsizlikten diil kesin,
Calsiyum eksikliğinden olabilir ama gerçekten,
Peki şimdi yani emzirirken calsiyum ilacı alabilecekmiyiz.

ayy benimde sağ dizim merdiven çıkarken tık tık atıyor sebebini bende çözemedim.

bende kan ilacı kullanabilir miyiz onu merak ediyorum.

hatta kullanmamız gerekiyormuş galiba yarın doktoru arayıp sorayım.

selam kızlar
geçen gün verem aşısıyla ilgili bir şey sormuştum ama okunmadı sanırım.
bizim aşımızın yeri belli değil. tutmadı mı acaba diye kafama takıldı. sizinkiler ne durumda? kızarıklık var mı?

bizimde aşı yerimiz pek belli değil :))
bence aşıyı yapan iyi olduğu için aşı yeri belli olmuyo

iigeceler kızlar topik bir türlü canlanmadı bızımm bebişler ağır geldi :)
bu arada missçim aşı deen yeri yara olsa bıle beze dahi silmceksinnn krem pudra bunun gibi şeylrden uzak tutucaksın 3 gunn
benim oğluşumdaa oyuncaklara çok dikkatle bakıor artık sanırıtitreşimli sesli oyuncklar almak lazım

iyi akşamlar hanımlar aman kış geliyor gerçekten bu sene grip bizden ve çevremizdekşlerden uzak dursun bebecikler küçük grpli kişilerden kaçırmak lazım

yeni doğum yapan annler kan ilacı kullanması şart doktor daha doğum yapmadan kan ilacını devam edicen dedi 2 günde birde calsiyum veya magnesyum iççen dedi ama hiç unutuyom hep kafa bi dünya çocuklarla uğraşmaktan kendime bakamıyorum

neyse kanıt başlıyor öpüyorum bebekleri iyi geceler

slm arkadaşlar benim minikim 3 aylık oldu.doktor kontrolümüz wardı boyu 60 cm kilo 5.600 olmuş.werem aşımız 2 hafta önce yapılmıştı.3. ayımızda aşımız ağızdan werildi.
saç kurutma makinesi,telefonlar,televizyon radyasyon yarar mı diye sordum dr umuza ben bunlardan uzak tutuyodum.radyasyon değilmiş manyetik alan oluştururlarmış we bi zararı olduğu kanıtlanmamş ama yinede uzak tutmakta yarar war.amaaa dr umuz tw şimdi değil 9 ile 12 aylar arasında zararlıymış onu söledi.nedenide konuşmayı geciktiriyomuş o yüzden 9 ila 12 aylar arasında tw izletilmemesi gerekiyomuş....
bizimki su içmeyi sewmiyo onu sordum hayır zorlama anne sütüyle ihtyacını alıyo dedi.
bizimki baya uzun emiyo emzirirken bişi yiyip içebilirmiyim dedim.bi sakıncası yok dedi
hıçkırık tuttuğunda 1 kaşık maden suyu dedi.
alt temizliğinde sadece suyla temizliyoruz ve sadece kakadan sonra pişik kremi sürüyoruz dedi.
saç boyaları,makyaj,kremler we bunun gibi şeyler işte anne sütüne geçmiyomuş.
bizimkinin ağız suyu çok akıyo mide öz suyumuşşş
bu ayda bunları sorduk öğrendik paylaşmak istedim sizinle :) ii geceler sizler we bebişlerinize

çok teşekkürler bilgiler içinopuyorumnanaktan

ben hastaneden çıkar çıkmaz verdiler.hatta bitti tekrar aldım.aşırı üşüyorum kanım hamilelikde çok azdı.sonrasındada devam ediyor.bence sende sor doktoruan kullan
bizimde aşı yerimiz pek belli değil :))
bence aşıyı yapan iyi olduğu için aşı yeri belli olmuyo

verem aşısı netten okuduğuma göre yaranın kabuk bağlaması ve belli bir yara izi oluşması aşının tuttuğu anlamına gelirmiş bu yara izide 4 hafta ile hafta arasında belli olurmuş.

Yaa benim doğumdan sonra mı yoksa Rüzgarı sallamaya başladıktan sonra mı oldu bilemiyorum,,
Ama benimde yataktan kalktığımda bile ağrıyor.
Çaresini bulmak lazım valla.

benimde sezeryandan sonra bacamın üst tarafında bir uyuşukluk oldu.sanki yanık gibi.doktora sordum geçer dedi ama bekliyoruz.acıyor dokununca falan

Selam kızlar valla gripten bahsetmişsiniz ben soguk algınlıgı oldum .
Kımseden gecmedi ama sanırım tatilde biraz üşüttüm . Benden mi gecti yoksa oğlumda mı üşüttü anlamadım ama ara da öksürüyordu . bugun cok agladı doktora goturduk kontrol etirelim içimiz rahar etsin diye .Hazır goturmusken tarttırdım 6 kilo 200 gr olmus : ) Bogazında hafif kızarıklık varmış surup verdi sabah oglen aksam vericem . Valla dıkkatli olun havalar sogudu ben ilaç da icemiyorum sadece bogaz pastılı ve olips şeker emiyorum . Kaloriferi 1. derecede yakmaya başladık .

bende geçtiğimiz hafta fena grip olmuştum yatağa düştüm antibiyotik kullandım sütüm bitti azalmadı resmen kesildi. geri getirene kdr neler neler yedim hala tam anlamıyla gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…