- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
SELAM HANIMLAR kalbim ağrıyor çok batar giriyor bugün geçmedi bir türlü
Rüzgar aşıdan geldiğimizden beri uyuyo,
2 defa acıktı mıkırdadı,
emzirdim,
ama uyuyodu emerken bile,
ateşini ölçüyorum normal maşallah hep,
gitmeden calpol vermiştim çok az zaten,
normlami böyle uyuması yaa,
benim oğlum gündüzleri pek uyumaz çünkü bilirsiniz.
SELAM HANIMLAR kalbim ağrıyor çok batar giriyor bugün geçmedi bir türlü
Slm kızlar,
Bakıyorum da herkes bi yerinin ağrısından şikayetçi,
Döküldük döküldük,
Benim de dizlerim çok ağrıyor,
Çıtır çıtır çıtırdıyor durduk yere bazen.
sunny iyi geceler,geçmiş olsun
eğer hamileliğinde hareketlerini azalttıysan doğum sonrası kas ve kemiklerde güç kaybı olabilir.benim de dizlerimde var ağrı.kaslarım güçsüzleştiği için.birde kalsiyum eksikliğinden olabilir.bebekler bizdekini alıp götürüyor hamilelikte.
Miss yaa benimde dizlerim çok ağrıyor..Doğumdan sonra oldu..seninde mi ölee??
Yaşlı ninelere döndüm böle giderse bir doktora gidiyim diyorum..Acaba sezeryandan falan mı bilemedim?
hamilelilkte valla küp gibi oturdum son 6 hafta, çok yorgun oluyodum belki ondandır ..kalsiyum benim de aklıma geldi başladım emzirirken de kalsiyum gidiyor sonuçta..benim dizler zaten arızaydı kas kaybından gene başladı ağrıya..
Ben hamileliğimde son haftalarıma kadar çalıştım,
belki hatırlayan vardır,
Yani hareketsizlikten diil kesin,
Calsiyum eksikliğinden olabilir ama gerçekten,
Peki şimdi yani emzirirken calsiyum ilacı alabilecekmiyiz.
slm arkadaşlar benim minikim 3 aylık oldu.doktor kontrolümüz wardı boyu 60 cm kilo 5.600 olmuş.werem aşımız 2 hafta önce yapılmıştı.3. ayımızda aşımız ağızdan werildi.
saç kurutma makinesi,telefonlar,televizyon radyasyon yarar mı diye sordum dr umuza ben bunlardan uzak tutuyodum.radyasyon değilmiş manyetik alan oluştururlarmış we bi zararı olduğu kanıtlanmamş ama yinede uzak tutmakta yarar war.amaaa dr umuz tw şimdi değil 9 ile 12 aylar arasında zararlıymış onu söledi.nedenide konuşmayı geciktiriyomuş o yüzden 9 ila 12 aylar arasında tw izletilmemesi gerekiyomuş....
bizimki su içmeyi sewmiyo onu sordum hayır zorlama anne sütüyle ihtyacını alıyo dedi.
bizimki baya uzun emiyo emzirirken bişi yiyip içebilirmiyim dedim.bi sakıncası yok dedi
hıçkırık tuttuğunda 1 kaşık maden suyu dedi.
alt temizliğinde sadece suyla temizliyoruz ve sadece kakadan sonra pişik kremi sürüyoruz dedi.
saç boyaları,makyaj,kremler we bunun gibi şeyler işte anne sütüne geçmiyomuş.
bizimkinin ağız suyu çok akıyo mide öz suyumuşşş
bu ayda bunları sorduk öğrendik paylaşmak istedim sizinle :) ii geceler sizler we bebişlerinize
ayy benimde sağ dizim merdiven çıkarken tık tık atıyor sebebini bende çözemedim.
bende kan ilacı kullanabilir miyiz onu merak ediyorum.
hatta kullanmamız gerekiyormuş galiba yarın doktoru arayıp sorayım.
bizimde aşı yerimiz pek belli değil :))
bence aşıyı yapan iyi olduğu için aşı yeri belli olmuyo
Yaa benim doğumdan sonra mı yoksa Rüzgarı sallamaya başladıktan sonra mı oldu bilemiyorum,,
Ama benimde yataktan kalktığımda bile ağrıyor.
Çaresini bulmak lazım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?