2010 Temmuz Anneleri : )

canım arkadaşlarım ben çok oldu hiç buralara uğrayamadım belki hatırlamazsınız da beni..21 temmuz da doğum yapmıştım.birkaç şey paylaşmak istedim sizlerle uzun bir aradn sonra.lohusalıkta ne gereksiz şeyleri kafama takmışım.yok sütüm az mı geliyor,bebeği beslemiyor mu,mama vermek zorunda mı kalıcam,2 gün oldu kaka yapmadı mı,acaba erken mi bebek sahibi oldum,kayınvaldem ne demek istedi vb...bir sürü gereksiz şey...doğumumun 37. günü sabah 6:30 sıralarında bebeğimi emzirmeye başlamıştım ki telefonum çaldı abim arıyodu açtım'yasemin çabuk gelin annem çok hasta'..annem o an beyin kanaması geçirmişti.12 gün yoğun bakımda uyuttular ve bir daha hiç uyanmadı.13.gün sabaha karşı vefat etti.o an anladım ki birçok şeyi içimizde,dilimizde çok büyütüyoruz.hayatın gerçeklerinden uzaklaşıyoruz.şimdi sütüm de yok annem de.Allahım kızımı verdi annemi yanına aldı.kızım olmasa ne yapardım bilmiyorum.paylaşma nedenime gelince sağlık olduktan sonra(bizler ve sevdiklerimiz için) gerisi hallolur.Allah yavrularımızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bize.

yasminduru ben seni hatırlıyorum arkadaşım bizlerde eskisi gibi sık giremiyoruz buraya. öncelikle başın sağolsun allahım geride kalanlara sana ve kızına uzun ömürler versin inşallah. o kdr haklısınki yazdıklarında bende hep kilomu taakıyordum kafaya senin yazını okuduktan sonra eskisi kdr takmıcam. kızım kollarımda sağ ve sağlıklı. üzüntünü anlamaya çalışıyorum ama ateş düştüğü yeri yakar. tekrar başın sağolsun arkadaşım. Anneciğin nur içinde yatsın inşallah.

onu ben söylemiştim demek doğru değilmiş çok şaşırdım valla. bilgilendirdiğin için sağol. ne kadar ilginç şu sağlık ocakları.

Cnm benim doktorum da verem aşısıyla aynı gün yapılıyor demişti . Ya 2. ayda yada 3. ayda yapılıyormus Rota Virusu . Yani diger aşılarla aynı anda yapılması gerekıyormus neden diye sormustum kucuk bebeklere aşılar aynı anda yapılması öneriliyor dedi . Hatta ben yola cıkıcaz agır mı gelir diye tedırgın olmustum ama asıları olunca bebiş kendine geldi bol bol uyudu .

Sonbahar reklamlarda cıkıyor ya Nesfit ben onu deniycem cnm ben gece gunduz bir sey yemeden duramıyorum ozellikle çikolata sanırım sut verdiğim icin ihtiyac duyuyor vucudum .

Yaa benim doğumdan sonra mı yoksa Rüzgarı sallamaya başladıktan sonra mı oldu bilemiyorum,,
Ama benimde yataktan kalktığımda bile ağrıyor.
Çaresini bulmak lazım valla.

valla kızlar benim ağrılar biraz daha devam ederse doktora gidicem.hiç merdiven inip çıkamıyorum,yere otursam kalkamıyorum.bebek yeterince yoruyor zaten öfff öfff

platin merhaba

yazdıklarını hiç duymamıştım.iyi oldu,sağol.ben hıçkırığa maden suyu yerine limonlu su veriyordum.

evdeyken bende alt temizliğini su ve pamukla yapıyorum ama pişik kremini sürekli kullanıyorum. televizyon olayını öğrendiğim iyi oldu.bizimki şimdiden tv kolik gözünü bile ayırmıyor.

ya kızlar ne diye girdim neler yazdım deminden beri.dün yoktum da sabah sabah herkese laf yetiştiresim geldi.aslında kızım gündüzleri çok iyi uyuyor.emziriyorum,gaz çıkarıyorum,biraz oynuyoruz yattığı yerde kendisi dalıp gidiyor.gel gelelim akşam olunca bi haller oluyor çocuğa.uyumuyor uyumuyor.daha doğrusu uykuya dalmamak için inat ediyor.sızana kadar paralıyor kendini.son 20 gündür böyle.gece uykuları da iyi.benzer durum yaşayan var mı?:kedi:

gizemsa bizdede tam tersii gündüz hiç uyumuyo kızım ya
uyumasa nasıl büyüyecek bu cücüler??

yasminduru çok çok üzüldüm
başın sağolsun canım

selam kızlar akşama misafirim var yine..
tiramisu yaptım attım dolaba..bir de çerez vericem o kadar.

zaten ısrarla birşey yapma dedi arkadaşlar ama ben yine bir tiramisu yaptım..

herkes iyidir umarım..

canım başın sağolsn..
herşey bir imtihan..
rabbim bebek vermiş ama anneni almış dediğin gibi.
Allah bebeğine uzun ömür versin size de sabır......benneyaptımki

slm kızlar
başın sağolsun yasmin duru mafoldumben
allah yardımcın olsunn rabbim senle meleğine ve geride kalanlara uzun ömür sağlık sıhat versin...
ay kötü oldum şimdi

selam kızlar akşama misafirim var yine..
tiramisu yaptım attım dolaba..bir de çerez vericem o kadar.

zaten ısrarla birşey yapma dedi arkadaşlar ama ben yine bir tiramisu yaptım..

herkes iyidir umarım..

ne güzel sen misafir ağırlıorsun..
benim sosyal hayatım kalmadı diyebilirimmm
işten çıkıorum kayınvalideme bebeğe o bakıor yemek yapıorum yiyoruz hop toparlan eve
eve gittiğimde kolumu kaldırıcak halim oluyor ona rağmen çam at makınaya ser topla katlaa
misafiri çok sevmeme rağmen bu aralar kimse gelmesin bana diyorum :)

bu arada yaşasınnn edit gelmişşşşşşşşşş :lepi::lepi:delikafaduldendelikafadulden
:enbuyukkk:

Allah mekanını cennet etsin.sizlerede sabır versin canım

bence de takma arkadaşım sağlık önde geliyor hepimiz ve tüm sevdiklerimiz için.biliyorsunuzdur ama birkez daha hatırlatmak amacıyla paylaştım acımı sizlerle.güzel dilekleriniz ve dualarınız için sağolun.Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…