onu ben söylemiştim demek doğru değilmiş çok şaşırdım valla. bilgilendirdiğin için sağol. ne kadar ilginç şu sağlık ocakları.
geçmiş olsun primera
Yaa benim doğumdan sonra mı yoksa Rüzgarı sallamaya başladıktan sonra mı oldu bilemiyorum,,
Ama benimde yataktan kalktığımda bile ağrıyor.
Çaresini bulmak lazım valla.
bizimde aşı yerimiz pek belli değil :))
bence aşıyı yapan iyi olduğu için aşı yeri belli olmuyo
slm arkadaşlar benim minikim 3 aylık oldu.doktor kontrolümüz wardı boyu 60 cm kilo 5.600 olmuş.werem aşımız 2 hafta önce yapılmıştı.3. ayımızda aşımız ağızdan werildi.
saç kurutma makinesi,telefonlar,televizyon radyasyon yarar mı diye sordum dr umuza ben bunlardan uzak tutuyodum.radyasyon değilmiş manyetik alan oluştururlarmış we bi zararı olduğu kanıtlanmamş ama yinede uzak tutmakta yarar war.amaaa dr umuz tw şimdi değil 9 ile 12 aylar arasında zararlıymış onu söledi.nedenide konuşmayı geciktiriyomuş o yüzden 9 ila 12 aylar arasında tw izletilmemesi gerekiyomuş....
bizimki su içmeyi sewmiyo onu sordum hayır zorlama anne sütüyle ihtyacını alıyo dedi.
bizimki baya uzun emiyo emzirirken bişi yiyip içebilirmiyim dedim.bi sakıncası yok dedi
hıçkırık tuttuğunda 1 kaşık maden suyu dedi.
alt temizliğinde sadece suyla temizliyoruz ve sadece kakadan sonra pişik kremi sürüyoruz dedi.
saç boyaları,makyaj,kremler we bunun gibi şeyler işte anne sütüne geçmiyomuş.
bizimkinin ağız suyu çok akıyo mide öz suyumuşşş
bu ayda bunları sorduk öğrendik paylaşmak istedim sizinle :) ii geceler sizler we bebişlerinize
canım arkadaşlarım ben çok oldu hiç buralara uğrayamadım belki hatırlamazsınız da beni..21 temmuz da doğum yapmıştım.birkaç şey paylaşmak istedim sizlerle uzun bir aradn sonra.lohusalıkta ne gereksiz şeyleri kafama takmışım.yok sütüm az mı geliyor,bebeği beslemiyor mu,mama vermek zorunda mı kalıcam,2 gün oldu kaka yapmadı mı,acaba erken mi bebek sahibi oldum,kayınvaldem ne demek istedi vb...bir sürü gereksiz şey...doğumumun 37. günü sabah 6:30 sıralarında bebeğimi emzirmeye başlamıştım ki telefonum çaldı abim arıyodu açtım'yasemin çabuk gelin annem çok hasta'..annem o an beyin kanaması geçirmişti.12 gün yoğun bakımda uyuttular ve bir daha hiç uyanmadı.13.gün sabaha karşı vefat etti.o an anladım ki birçok şeyi içimizde,dilimizde çok büyütüyoruz.hayatın gerçeklerinden uzaklaşıyoruz.şimdi sütüm de yok annem de.Allahım kızımı verdi annemi yanına aldı.kızım olmasa ne yapardım bilmiyorum.paylaşma nedenime gelince sağlık olduktan sonra(bizler ve sevdiklerimiz için) gerisi hallolur.Allah yavrularımızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bize.
selam kızlar akşama misafirim var yine..
tiramisu yaptım attım dolaba..bir de çerez vericem o kadar.
zaten ısrarla birşey yapma dedi arkadaşlar ama ben yine bir tiramisu yaptım..
herkes iyidir umarım..
canım arkadaşlarım ben çok oldu hiç buralara uğrayamadım belki hatırlamazsınız da beni..21 temmuz da doğum yapmıştım.birkaç şey paylaşmak istedim sizlerle uzun bir aradn sonra.lohusalıkta ne gereksiz şeyleri kafama takmışım.yok sütüm az mı geliyor,bebeği beslemiyor mu,mama vermek zorunda mı kalıcam,2 gün oldu kaka yapmadı mı,acaba erken mi bebek sahibi oldum,kayınvaldem ne demek istedi vb...bir sürü gereksiz şey...doğumumun 37. günü sabah 6:30 sıralarında bebeğimi emzirmeye başlamıştım ki telefonum çaldı abim arıyodu açtım'yasemin çabuk gelin annem çok hasta'..annem o an beyin kanaması geçirmişti.12 gün yoğun bakımda uyuttular ve bir daha hiç uyanmadı.13.gün sabaha karşı vefat etti.o an anladım ki birçok şeyi içimizde,dilimizde çok büyütüyoruz.hayatın gerçeklerinden uzaklaşıyoruz.şimdi sütüm de yok annem de.Allahım kızımı verdi annemi yanına aldı.kızım olmasa ne yapardım bilmiyorum.paylaşma nedenime gelince sağlık olduktan sonra(bizler ve sevdiklerimiz için) gerisi hallolur.Allah yavrularımızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bize.
yasminduru ben seni hatırlıyorum arkadaşım bizlerde eskisi gibi sık giremiyoruz buraya. öncelikle başın sağolsun allahım geride kalanlara sana ve kızına uzun ömürler versin inşallah. o kdr haklısınki yazdıklarında bende hep kilomu taakıyordum kafaya senin yazını okuduktan sonra eskisi kdr takmıcam. kızım kollarımda sağ ve sağlıklı. üzüntünü anlamaya çalışıyorum ama ateş düştüğü yeri yakar. tekrar başın sağolsun arkadaşım. Anneciğin nur içinde yatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?