2010 Temmuz Anneleri : )

Ayy ne yapıcan canım,
Hediye bu eleştiremezsinki,
Keyfi bilir,
kullanma gitsin boşver.
Valla beklenti içine girmek pek de doğru diil bu konuda.

Kızlar ben çıkıyorum şimdi,
eşim de geldi yemek yiyeceğiz,
Gece görüşelim yine,
Bebikolar durursa:))

Ayy ne yapıcan canım,
Hediye bu eleştiremezsinki,
Keyfi bilir,
kullanma gitsin boşver.
Valla beklenti içine girmek pek de doğru diil bu konuda.

yok güzelim ya kendilerine layık görmezlerde ondan kızıyorum naylon bir şey giymezler birde 8 yıllık komşu

mini damla diye bir marka var bilirsiniz renkli çoraplar onlardan naylon ben bilmeden aldım pişman oldum çocuğun ayağında durmuyor bile kayıyor. bugün bebişe pamuklu çoraplar aldım rahat rahat giydi şimdi

sen sıkma canını canım boşver arada yapabıldıgın kadar yaparsın

en alt iki komşuylada küs çöpleriniz sinek yapıyo demiş çatmış onlara bir kaç defa 15 yıldır küsler ben haftada bir siliyorum ama biri emrediyomuş gibi konuşunca inadına yapmıyım hiç diyorum nedir benim bu kadından çektiğim ya

size birşey anlatıyımda gülün dün akşam bizde weniceye gittik. ben tulumlara ve pijama takımlarına bakıyordum.etiketinde 50-56-72 gibi rakamlar var. bende onları bebişin boyu sandım. mesela 56 yazan 56 cm lik bebiş için sandım. elime bir tane 56 lık tulum aldım. kızım 62 cm . elimdeki tulumda 56 yazdığı için 56 cm lik bir bebişe göre sandım. bir kızıma bakıyorum bir tuluma şaşkın gözlerle. tulum kocaman geldi gözüme. ya nasıl olur diyorum acaba etiket mi yanlış yoksa kızımın boyunumu yanlış ölçtüler. dün akşam birşey alamadım çıktım. bugün çarşıya gittim artık gözümü karartıp sordum mağaza görevlisine meğer 50 0-3 aymış, 56 3-6 aymış 59 6-9 aylık bebekler içinmiş. kendimi 2010 anneleri topiğinin en cahil annesi ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana bir alkış alkisalkisalkis

kadının baska takıntı yapacak konusu yok galıba bırak boyle insanlarla ugrasılmaz sen üstüne düşenı yap fazlada görüşme boşver arkadasım ya

canım ya yüz kere konuştuk bu beden konularını falan ben kağıda yazıp ezberlemeye bile çalışmıştım

:))))) bende katılabilir miyim sanaaaaa????*

Daha yeni öğrendim bende ohaoldumsmile

canım ya yüz kere konuştuk bu beden konularını falan ben kağıda yazıp ezberlemeye bile çalışmıştım

ayy işte benim girmediğim dönemler vardı ben çok hastalanmıştım ya hamileyken işte sizler o zaman konuşmuşsunuzdur ben hiç görmedim walla. birde bir ara topic çok hızlı ilerliyordu kaçırmışta olabilirim. neyse geç öğrendim ama öğrendim yani :)) cnm ya sölemiyim dedim ama o komşucuğun artık senden iş miş beklemesin ben yeri geliyor bahara bakmaktan wc ye gidemiyorum bazen evde hiç iş yapmadığım günler oluyor. kaldı ki sen birde merdivenmi sileceksin.. anlayışlı olması gerek minik bebeğin var.

kadının baska takıntı yapacak konusu yok galıba bırak boyle insanlarla ugrasılmaz sen üstüne düşenı yap fazlada görüşme boşver arkadasım ya

canım ilgilendiğin saol bu kadın beni çok ağlattı yeni evliydim ozaman şimdi cavap veriyorum bende kapıya gelmesin diye dedimki eşim için o gelirse kapıyı açma dedi ilhan dedim yinede geliyo böyle insan görmedim hayatta

saol sonbaharcım bu laftan anlamayan cinsten
bizde dün venicedeydik kızlar için okadar güzel şeyler vardıki neler aldın bahara

kızlar için daha çok çeşit var erkeklerde genelde mavi ve gri ağırlıklı kıyafetler lacivertte var ama ben almıyorum çabuk rengi soluyo diye

sonbaharcım ben artık 0-3 almıyorum yani 56 almıyorum 62 yada 68 alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…