kızlar size bir şey danışıcam bizim alt komşu durumları çok iyi ayda 3 milyar gelirleri var bizm tahaya 2 tane 1 milyonluk çorap almış kadın cidden kendilerine asla naylon karışık bir şey almazlar
durumu kötü olsa hiç bir şey beklemezdim ama durumları çok iyi cidden siz olsanız ne yapardınız
masallah prensese büyümüşte pozlar vermış
maaşallah kocaman olmuş halide bahar
Sonbahar,
Maşallah kızına çok şirin,
Ayy ne yapıcan canım,
Hediye bu eleştiremezsinki,
Keyfi bilir,
kullanma gitsin boşver.
Valla beklenti içine girmek pek de doğru diil bu konuda.
sen sıkma canını canım boşver arada yapabıldıgın kadar yaparsın
en alt iki komşuylada küs çöpleriniz sinek yapıyo demiş çatmış onlara bir kaç defa 15 yıldır küsler ben haftada bir siliyorum ama biri emrediyomuş gibi konuşunca inadına yapmıyım hiç diyorum nedir benim bu kadından çektiğim ya
size birşey anlatıyımda gülün dün akşam bizde weniceye gittik. ben tulumlara ve pijama takımlarına bakıyordum.etiketinde 50-56-72 gibi rakamlar var. bende onları bebişin boyu sandım. mesela 56 yazan 56 cm lik bebiş için sandım. elime bir tane 56 lık tulum aldım. kızım 62 cm . elimdeki tulumda 56 yazdığı için 56 cm lik bir bebişe göre sandım. bir kızıma bakıyorum bir tuluma şaşkın gözlerle. tulum kocaman geldi gözüme. ya nasıl olur diyorum acaba etiket mi yanlış yoksa kızımın boyunumu yanlış ölçtüler. dün akşam birşey alamadım çıktım. bugün çarşıya gittim artık gözümü karartıp sordum mağaza görevlisine meğer 50 0-3 aymış, 56 3-6 aymış 59 6-9 aylık bebekler içinmiş. kendimi 2010 anneleri topiğinin en cahil annesi ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana bir alkış alkisalkisalkis
size birşey anlatıyımda gülün dün akşam bizde weniceye gittik. ben tulumlara ve pijama takımlarına bakıyordum.etiketinde 50-56-72 gibi rakamlar var. bende onları bebişin boyu sandım. mesela 56 yazan 56 cm lik bebiş için sandım. elime bir tane 56 lık tulum aldım. kızım 62 cm . elimdeki tulumda 56 yazdığı için 56 cm lik bir bebişe göre sandım. bir kızıma bakıyorum bir tuluma şaşkın gözlerle. tulum kocaman geldi gözüme. ya nasıl olur diyorum acaba etiket mi yanlış yoksa kızımın boyunumu yanlış ölçtüler. dün akşam birşey alamadım çıktım. bugün çarşıya gittim artık gözümü karartıp sordum mağaza görevlisine meğer 50 0-3 aymış, 56 3-6 aymış 59 6-9 aylık bebekler içinmiş. kendimi 2010 anneleri topiğinin en cahil annesi ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana bir alkış alkisalkisalkis
canım ya yüz kere konuştuk bu beden konularını falan ben kağıda yazıp ezberlemeye bile çalışmıştım
:))))) bende katılabilir miyim sanaaaaa????*
Daha yeni öğrendim bende ohaoldumsmile
kadının baska takıntı yapacak konusu yok galıba bırak boyle insanlarla ugrasılmaz sen üstüne düşenı yap fazlada görüşme boşver arkadasım ya
ayy işte benim girmediğim dönemler vardı ben çok hastalanmıştım ya hamileyken işte sizler o zaman konuşmuşsunuzdur ben hiç görmedim walla. birde bir ara topic çok hızlı ilerliyordu kaçırmışta olabilirim. neyse geç öğrendim ama öğrendim yani :)) cnm ya sölemiyim dedim ama o komşucuğun artık senden iş miş beklemesin ben yeri geliyor bahara bakmaktan wc ye gidemiyorum bazen evde hiç iş yapmadığım günler oluyor. kaldı ki sen birde merdivenmi sileceksin.. anlayışlı olması gerek minik bebeğin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?