teşekkür ederim denizcim..sonbahar kızına maşalahhhhhhhh
saol sonbaharcım bu laftan anlamayan cinsten
bizde dün venicedeydik kızlar için okadar güzel şeyler vardıki neler aldın bahara
sonbaharcım ben artık 0-3 almıyorum yani 56 almıyorum 62 yada 68 alıyorum
bana mazağadaki çalışan 52 0-3 dedi. 56 3-6 dedi ama.. ohaoldumsmile
ay ben yinemi yanlış öğrenmişimteşekkür ederim söylediğin için.. en iyisi gidip 2 aylık bebek giysisi almak istiyorum demek.
kendimde dahil herkese bol alkış
kızlar size bir şey danışıcam bizim alt komşu durumları çok iyi ayda 3 milyar gelirleri var bizm tahaya 2 tane 1 milyonluk çorap almış kadın cidden kendilerine asla naylon karışık bir şey almazlar
durumu kötü olsa hiç bir şey beklemezdim ama durumları çok iyi cidden siz olsanız ne yapardınız
Ayy ne güzel hediyeymiş,
Neden giyemediki,
Küçük mü geldi.
size birşey anlatıyımda gülün dün akşam bizde weniceye gittik. ben tulumlara ve pijama takımlarına bakıyordum.etiketinde 50-56-72 gibi rakamlar var. bende onları bebişin boyu sandım. mesela 56 yazan 56 cm lik bebiş için sandım. elime bir tane 56 lık tulum aldım. kızım 62 cm . elimdeki tulumda 56 yazdığı için 56 cm lik bir bebişe göre sandım. bir kızıma bakıyorum bir tuluma şaşkın gözlerle. tulum kocaman geldi gözüme. ya nasıl olur diyorum acaba etiket mi yanlış yoksa kızımın boyunumu yanlış ölçtüler. dün akşam birşey alamadım çıktım. bugün çarşıya gittim artık gözümü karartıp sordum mağaza görevlisine meğer 50 0-3 aymış, 56 3-6 aymış 59 6-9 aylık bebekler içinmiş. kendimi 2010 anneleri topiğinin en cahil annesi ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana bir alkış alkisalkisalkis
ama ben alıntı yaparım kuzum.
bu ne tatlılık Rüzgar paşa.
yerim seni. şimdiden damat olmuşsun. bak sen..
papyonunu sevsinler.
sağıkla büyü inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?