2010 Temmuz Anneleri : )

sonbahar kızına maşalahhhhhhhh
teşekkür ederim denizcim..
saol sonbaharcım bu laftan anlamayan cinsten
bizde dün venicedeydik kızlar için okadar güzel şeyler vardıki neler aldın bahara

nurcancım ben dün akşam sadece 62 lik bir çıtçıtlı badi aldım artık 5 yaşında giyer herhalde birde kırmızı noktacıklı pamuklu bir alt pijama aldım. dün akşam sadece bu ikisini aldım. bugünde çarşıdan kızıma pamuklu atletler aldım çok terliyor uyurken sık sık değiştirmem gerekiyor, bir tane penye yelek, uykudan uyanınca giydirmek için, az önce eklediğim fotoğraftaki pembe alt üst takımı birde çorapcıklar aldım ama bugün weniceden almadım pınar diye bir bebek mağazasından aldım.

birde venicede kalıplar küçük örnein senin aldığın 62 yani 3 -6 aylık 6 ayda giyemeyebilir
veniceden alırken bir beden büyüğünü almak gerekiyo waikikinin bedenleri geniş
waikikinin 56 sıyla venicenin 62 si aynı üst üste koyunca

ay ben yinemi yanlış öğrenmişim teşekkür ederim söylediğin için.. en iyisi gidip 2 aylık bebek giysisi almak istiyorum demek.

bende kıyafet sorununda çok sıkıntı çektim ama şimdi biraz anlıyorum hastaneye giderken alışveriş merkezinin önünden geçiyoruz uğrayıp bakıyorum hep bide meraklıyım bebek kıyafetlerine

ay ben yinemi yanlış öğrenmişim teşekkür ederim söylediğin için.. en iyisi gidip 2 aylık bebek giysisi almak istiyorum demek.

canım sen boşver kendin öğrenmeye bak onlar fazla yardımcı olamıyo bebeğin boyutlarını sen tam biliyorsun ya alt pijamaları hep bol yapıyolar üstleride küçük

kağıda yaz benim gibi
şimdi ben çıkyorum kızlar yine görüşürüz

sonbahar ben de alkışlananlar listesine eklenmek istiyorumalkisalkisalkis
bi de ben çok pişkinim.hiç öğrenmeye yeltenmedim.gidip görevliye soruyorum herseferinde

canım hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama yapacaksan bir hayır adam gibi yap yani.

benim burada komşularım hiç evime gelmemişdi yüzlerini bile görmediğim insanlar evime geldiler hayırlı olsuna kendilerine göre bişeyler almışlar sağolsunlar. hele kapıcımız elinde bir tulumla gelmiş rengi pembe ama olsun düşünmüş maddi durumları hiç iyi olmamasına rağmen almış.

bir alt komşumda oğlu adına bir tane çeyrek altın getirdi oğlunuda hiç tanımam oğlu olduğunu bile bilmiyordum. evi tadlata soktular onun için taşındılar kendi hediyesini sonra getirecekmiş. çok şaşırmıştım getirdiğinde hediyesini.

ne diyelim hediye getirende sağolsun getirmeyende.

sonbaharcım maşallah baharına :)

bende hep aynı kilodayım ya, gittim kot aldım. hep aynı şeyi giymekten sıkılmıştım. ne yapayım çok ani bir kilo düşüşü olmayacak anlaşılan en kötü daraltırım :))

Ayy ne güzel hediyeymiş,
Neden giyemediki,
Küçük mü geldi.

evet canım küçük geldi eşimin şirketi hediye göndermiş.

içinde havlusu, battaniyesi, ağız mendili, çorabı, önlüğü, şapkası olan bir set. hepsinin üzerindede kuzey yazıyor. çok güzeller.

ayyy banada ne güzel hediyeler gelmiş öğle. oğluşum çok şanslı.

kız sonbahar nasılda tatlı kız baharımız.

çok güzel olacak çok bu kız.

eh baharlar zaten hep güzel olurlar kendimden biliyorum:)sempatiksalakcinni

ozaman banada gelsin alkış bile bile gittim kızıma bayramda küçük bi tulum aldım 3-6 ay büyük gelir diye 0-3 ay aldım ama kadife bi tulum buyur burdan yak kışmı geldi ki hemen.:kedi:

ama ben alıntı yaparım kuzum.
bu ne tatlılık Rüzgar paşa.
yerim seni. şimdiden damat olmuşsun. bak sen..
papyonunu sevsinler.
sağıkla büyü inşallah.

Facete bütün mevlüt fotolarımız var artık canım,
sonunda karttaki problemi çözdük,
Hepsine bakabilirsin.
Amin amin ...

Kızlar şu kıyafet bedenlerini bilen varsa 1 yaşa kadar yazarmısınız tam olarak,
ben göz kararı alıyorum genelde de karıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…