2010 Temmuz Anneleri : )

Wenice - Beden Tablosu
Bakın bu tabloda çok güzel şimdi buldum.
Sitede de harika şeyler var ama beğendiklerimin çoğu kalmamış.
E alışverişte var ama,bedenler kalmamış çoğunda,
Fiyatlar ne süper ama yaaa.

selam kızlar:)
ben hala ankaradayım böle ara ara girebiliyorum nete(
umarım herkes iyidir.
miskapriscim rüzgara çamaşır makinesini izletme bence Allah korusun otistik çocuklar böle makine falan izlerlermiş, üstünden uzak rüzgarcığın, klip bile izletmeyin diyor drlar çok küçük ama alışkanlık yapabilir...
baharcık mevlut yapıyormuşsun allah kabul etsin.ben şerbet verdim mevlutte tatlımız da vardı ama okuma biter bitmez şerbet ikram ettik biz...çok da farketmez aslında önce ya da sonra...
kışlık kıyafetimiz bizim de hiç yok ben evde giydirmek için lcden tulumlar aldım ama o kadar.
zaten 0-3 aylık hiçbirşeyimiz olmuyo:))
istanbula gidince bakıcam ben de.
bu arada zara kids sezonda çok pahalı ama indirim zamanı çok ucuzluyo. kızlar için harika şeyler var.
ben ada doğduğunda 60 tlye 6 parça kıyafet aldım elbise etek falan...kasım gibi de kış indirimine girer tekrar bakarım çok güzel trençkotlar var.
siz kaban alacak mısınız bu arada?

selvacım sağol canım.

benim ablam bir tane mont almış. daha görmedim. ama lazım bence.

ben de gerek var diyodum ama annem kullanamazsın kucakta dağılır diyo.
kalın battaniyeyle daha kolay taşırsın diyo.
ben de bilemedimbilmiyorumkismile

o da doğru ama bebeği hep sargılı tutamıyo insan yeri geliyo ağlayıınca insan battaniyeyi falan zaptedemiyo. ben dursun dedim bir tane ne olur ne olmaz

Bu arada kızlar 53 kilo olmuşum bu ay 1 kilo vermişim,:lepi:
Finale 3 kaldı.

ah o finali bende görsem 50 den geçtim terazide 57 falan görsem onada sevincem ya:)) 40 beden giyiyorum hala.bayramda elbise aldım seviniyorum 1 numara falan diye herkeze diyorum elbise aldım 1 numara oluyor falan.sonra baktım bedenine 1 sanıyordum 40 bedenmiş sempatiksalakcinni
bir arkadaşım beni gördü aaa incecik olmuşsun dana gibiydin önceden dedi

seninki yine kibar olar.benim arkadaşım camış aşağı camış yukarı diyo bana.biri dese gam yemem arkadaşımın eşi bile dalga geçiyor.diğer arkadaşlarımda öküz olmuşsun diyolar bende bildim kiloyla ilgili tüm atasözlerini sıralıyorum.bir dirhem et bin ayıp örter.erkeklerin göbek ve balkon olayının kadın versiyonları söylüyorum.en son diyorum kim takar yalova kaymakanını diyip çıkıyorum işin içinden

bizim komşuda bana diyodu hamiletken benden çıkmazdı her sabha kahvaltıy gelirdi.sürekli beraberdik.işde bana diyordu ben birine hediye alısam şöyle markalı alırım böyle alırım.kızım doğdu bir tulum getirmiş ama resmen kirli pazardan 4 tl ye satıyolardı.hiç getirmese yada bebek doğmadan bana soruyordu ne istersin bilmem ne ben en iyisini alırım bilmem ne demeseydin daha iyidi:))

ben bu siteyi çok önce yazdm ama başka konuda.süper şeyler vardı.bbaamların ora büyük mağzası var ben kızıma ayakkabı iç çamaşırı tırnak makası falan almıştım.bir battaniye almıştım etekle hediyelik penyeleri falan süperdi.miss bu arada oğluna bayıldım.çok tatlı maş.

sonbahar kızın ne kadar büyümüş öyle ya maşş çok şeker.büyüdükçe daha tatlı oluyor bebekler

[B]Selam valla bu beden tablolarını anlamıyorum bence her markaya göre değisiyor mesela ben SMS diye magaza var oradan 62 cm bacaklı tulum almıstım
1 kere giydirebildim şimdi ayaklarını rahatca uzatamıyor boyu uzamış .
Gelişimi etkiler diye giydiremiyorum .
Benim ablamin bebeği benimkinden 4 ay büyük oldugu icin onun giysileri geliyor bana bu konuda şanslıyım ama insan kıyamıyor yeni giysi giysin istiyor .
Ben de belli başlı şeyler almaya karar verdim .
Şimdilik C& A magazasindan 5 li kısa kollu cit citli body aldım 15 ytl .
Bence çok uygun desenleri de cok guzel bu magazada cok cici seyler var tavsiye ederim kızlar .

Kızlar biraz buyukce seyler almak lazım hem daha fazla giyebilsin hem de sıkmasın diye .

Ben Kış ıcın :

5 tane kısa kollu body aldım 15 ytl C& A
2 adet ayaklı tulum
1 adet uyku tulumu ( uzerıne acmasın dıye ) Chicco da super bı model var 49 ytl

alıcam . Esofman ceket takımlar uzun sure gıydırıldıgınden onlardan baya bi var ..[/B]

herkese merhaba kızlar memleketten yeni döndüm... mevlütümüzü yaptık (face eklerim foto). gezdik oğlumla... hediye ve yumurtalarımızı topladık kaydirigubbakcemile2 özledim sizleri... çok şükür evimdeyim. insanın evi gibisi yok kesinlikle...

oğlum diş çıkartıcak galiba..çok huysuzlaştı..salyaları akıyor..alt çenesinde 2 küçük beyaz tırtık gördüm..daha erken aslında diş için..gerçi ben de 4,5 aylıkken çıkarmışım..nasıl sakinleştireceğimizi şaşırdık eşimle...

Hosgeldin cnm mevlutler hep bayram sonrasına kalmıs ramazan nedeniyle ben de gelecek hafta yapıcam . Daha dogrusu kayınvalideme yaptırıcam :))

benim arkadaşlarımın kızları var 2 yaşındalar.çoçukluk arkadaşlarım bu arada.valla o kadar temiz kullanmışlar ki kıyafetlerini hepside lcw wenice ortopedik ayakkabasından montuna kadar getirdiler.giydirirmisin dediler dedim sonucta sizden geliyor yabancıdan değil dedim.kardeş gibiyizdir.ve çok mdakbule geçti anlatamam hepsi biribirinden güzel eşofman takımından çıtçıtşlı uzun kol badisine kadar.ama ben bir kısmını verdim başkalarına giydir giydir bitmez.hem eşimde dedi kendi beğendin şeylerde olur hevesin kalır giydirmek istersin dedi onlarıda alırsın dedi.verdim bende baya bir kıyafet yengemin yiğenlerine.onlarda yeni doğum yaptı:))

angel,3 milyar gelirleri olabilir ama kendilerince harcamaları borçları da olabilir..kimse kimsenin cüzdanını harcını borcunu bilemez..3 milyar aylık gelir çok sayılmaz aslında..kimi insanın da geliri çok oluyor ama giyim kuşama fazla önem vermiyorlar..

çakırcım hoşgeldin.evet ev gbisi yok sana bu konuda canı gönülden katılıyorum

Kızlar benım bebek taklite başladı gerci bı kac haftadır yapıyor da :))
Mesela agzıma bakıyor ben bebeklerı guldururler yaa brrrrrrrr diye hani ust dudak ve alt dudakla hufleyerek ben yapıyorum ardından yapmaya cakısıyor : )))
Bide tepki verıyor artık mesela yuzune ufleyınce nefesını ıcıne cekıp ellerini cırpıyor

rüzgar ve bahara maşallah çok tatlı olmuş ikisi de
benim oğlumun da salyaları akıyo.biberonu damağının arasına alıp sıkıyo,oynuyo diş çıkarcak gibi ama daha erken diyodum ben de..belki çıkacaktır dişi

nurcan ya sen aç kalarak zayıfladım demişsin ama az yiyince sütün oldu mu yeterli??

Hosgeldin cnm mevlutler hep bayram sonrasına kalmıs ramazan nedeniyle ben de gelecek hafta yapıcam . Daha dogrusu kayınvalideme yaptırıcam :))

benim de aynen öyle oldu kayınvalidem ve görümcelerim yaptılar herşeyi ben yatakta oturdum sadece ama oturmakta sıkıyor insanı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…