2010 Temmuz Anneleri : )

Ben bugün nezleyim diye sağlık ocağına gittim.doktor mümkün olmadıkça ağızdan ilaç almamaya çalışın dedi.mide tedavisinde nexium ben de kullanmıştım.bunlar hamilelikte zararlıydı.emzirme süresince de zararlıdır.en masumu gaviskon kullanılması bence mide için.

valla kızlar benim bir haftadır sütüm baya azaldı.kızımda memeyi bırakcak gibi zorluyorum resmen.kavga döğüş emziriyorum.ben bir haftadır kan hapı kullanıyorum ona bağladım.bugün biskuvi falan aldım sütüm artsın diye.ne bulsam yiyorm aç kalmaya gelmiyor.ben kan hapını bırakcam.bizler kardeşlerim ben üç ay emip bırakmışız dua edin kızım emsin

rüzgara da bahara da maşallah çok güzeller:))
allahım korusun evlatlarımızı

Sağolun kızlar,teşkür ederiz oğluşumla size:)))

Ayy bak şimdi bi tuhaf oldum,
Bilmiyodum,
ama anlamadım çamaşır makinası izletmek sebep olmaz bu rahatsızlığa herhalde,
Yani ne bileyim ben de çok severim izlemeyi,
Sakinlik verir bana,
eşim çok şaşırır beni makinanın karşısında görünce falan,
ama çok hoşuma gider karşısında çok ağlayıp içimi dökmüşümdür,
Oğlumda sevdi diye düüşünmüştüm,
Zararı mı varmış şimdi.

bahar şimdiden Allah kabul etsin.(bilmem böyle mi denir)ben de mevlüt yapmak istiyordum kızıma ama kayınvalidem hastalanınca kaldı herşey.keşke bayramda falan yapsaydım diyorum.erteledik işte bu hastalık çıktı,hiç yapamıyoruz.özendim valla.inşallah istediğin gibi geçer.

kızlar azminize hayranım.nasıl zayflıyorsunuz emzirirken.diyet mi spor mu?bir de nasıl doğum yaptınız normal mi?

maşallah bebeğine misskapris...kendi kendine uykuya dalması çok güzel.benimki asla tek başına uykuya dalmıyor.gece uykusuna emerek giriyor,öğlenleri de emip kucakta dolandırarak...nasıl tek başına dalmasını sağlayacağımı bilemiyorum.ana kucağından nefret ediyor.dondysinde mutlu ama uyumuyor onda da.ama edepsiz annemin kucağında 5 dakikada uyuyor...bugün annemlerde kalıyoruz.annem nasıl güzel düzene sokuyor onu.benleyken 2 gündür gündüz 1 saat uyudu.uyuyamadıkça sinirlendi,huysuzlaştı kuzum.ben gerilince gerginliğim çocuğa mıgeçiyor anlamıyorum

canım ya inş. emer kızın..çok zor diğer türlü.ama emmese de bırakma,pompa al,sağıp ver bence.bak benim oğlum başından beri emmiyo.sağıp veriyorum hep.sütüm azalmadı şükür arttı bile maşallah.tabi yetmiyo ama olsun.günde 1 yada 2 kez mama veriyorum bazen hiç vermiyorum.sonuçta anne sütü hiç almamasından iyidir

ben kimseye 2 tane çorap götüremem hiç almam onun yerine samimiyetim yoksa bebeği olan birine şampuğan falan alırım genelde

sen gene iyisin arkadaşım.benim karşı komşum kapıdan tebrik ederim bile demedi.boşver sen takma kafana.aklı o kadarına ermiş işte.

canım eşim farmakoloji uzmanı dr...nexium gebelikte kullanılabilir ilaçlardan..Herhalde sağlık ocağının dr undan daha iyi biliyordur ilaçları değil mi........

canım eşim farmakoloji uzmanı dr...nexium gebelikte kullanılabilir ilaçlardan..Herhalde sağlık ocağının dr undan daha iyi biliyordur ilaçları değil mi........

sağlık ocağı doktoru bana sadece ağızdan ilaç almamaya çalış dedi nezleyim diye.nexiumla ,ilgili bir yorum yapmadı yani! ben epey bir süre reflü tedavisi gördüm.doktorum bu ilaçları kullanırken hamile kalma demişti.ama çok ileri boyutta olan hastalarda gebelikte de kullanılıyor zorunlu kalındıkça demişti.mide tedavim bitince hamile kalabilirsin demişti.ben bu nedenle söyledim.midede bir rahatsızlık varsa tabiki doktor kontrolünde kullanılabilir...

o da doğru ama bebeği hep sargılı tutamıyo insan yeri geliyo ağlayıınca insan battaniyeyi falan zaptedemiyo. ben dursun dedim bir tane ne olur ne olmaz

bahar ben kanguru kullanıyorum kızımla alışverişe giderken.o zaman battaniye falan olmuyor.üzerine bişey giydirmek lazım.eğer sen de kanguru falan kullanacaksan al bir ceket.ben sırf bunun için eşofman takım aldım.üstü fermuarlı.ceket yerine de kullanıyorum.hem şu rüzgar geçirmeyenlerden.

gerekirse ağızdan da ilaç alınabilir hamilelik süresince...senin durumuna göre farklıdır durum..arkadaş nexiumla ilgili soru sormuştu dün,ben de cevaplamıştım..sen direk nexium zararlı deyince alındım açıkçası...

iyi geceler..
benim kızda da tükürük arttı ya elimde mendille habire ağzını siliyorum bazen bakıyorum yakası ıslanmış falan..

diş olayı bizim de aklımıza geldi ama çook erken daha..gerçi belli olmaz.
oğlum 8 aylık çıkardı dişlerini..

mevlüt yapan arkadaşlar Allah kabul etsin

rüzgara da bahara da maşallah çok güzeller:))
allahım korusun evlatlarımızı

canım mont al ama bir tane ve 74 beden al 9-12 aylık kıyafetlerin üzerine giyicek ya birde çok pahalı alma bence az giyicek sonuçta

ama ben alıntı yaparım kuzum.
bu ne tatlılık Rüzgar paşa.
yerim seni. şimdiden damat olmuşsun. bak sen..
papyonunu sevsinler.
sağıkla büyü inşallah.

sert erkek olucak bu oğlan maaşallah

gunaydın kızlar
ya bu venicey baktım bende hala yazlık şeyler var hangi siteden bakıorsunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…