ya arkadaşlar benim bugün midem çok ağrıdı dayanılcak gibi değildi ölüyorum sandım nexium 40 mg diye mide ilacı içtim yarım saat sonra afedersiniz istifrar ettim bebeğim çok ağladı beni emmek istedi bende emzirdim eşim bişi olmaz dedi sizde böyle ilaç kullandınızmı çok korkuyorum bişi olur diye bi bilginiz varsa paylaşırmısınız benimle ne olur çok endişe ediyorum bişi olcak diye bilginiz varsa lütfen cevap yazarmısınız ne olurr:Saruboceq:
rüzgar ve bahara maşallah çok tatlı olmuş ikisi de
benim oğlumun da salyaları akıyo.biberonu damağının arasına alıp sıkıyo,oynuyo diş çıkarcak gibi ama daha erken diyodum ben de..belki çıkacaktır dişi
nurcan ya sen aç kalarak zayıfladım demişsin ama az yiyince sütün oldu mu yeterli??
rüzgara da bahara da maşallah çok güzeller:))
allahım korusun evlatlarımızı
selam kızlar:)
ben hala ankaradayım böle ara ara girebiliyorum nete(
umarım herkes iyidir.
miskapriscim rüzgara çamaşır makinesini izletme bence Allah korusun otistik çocuklar böle makine falan izlerlermiş, üstünden uzak rüzgarcığın, klip bile izletmeyin diyor drlar çok küçük ama alışkanlık yapabilir...
baharcık mevlut yapıyormuşsun allah kabul etsin.ben şerbet verdim mevlutte tatlımız da vardı ama okuma biter bitmez şerbet ikram ettik biz...çok da farketmez aslında önce ya da sonra...
kışlık kıyafetimiz bizim de hiç yok ben evde giydirmek için lcden tulumlar aldım ama o kadar.
zaten 0-3 aylık hiçbirşeyimiz olmuyo:))
istanbula gidince bakıcam ben de.
bu arada zara kids sezonda çok pahalı ama indirim zamanı çok ucuzluyo. kızlar için harika şeyler var.
ben ada doğduğunda 60 tlye 6 parça kıyafet aldım elbise etek falan...kasım gibi de kış indirimine girer tekrar bakarım çok güzel trençkotlar var.
siz kaban alacak mısınız bu arada?
merhabalar...
bende cumartesi günü istanbulda annemlerde mevlüt okutcağım. bütün çevrem orada çünkü.
kafama bişey takıldı. şerbetler kurandan önce mi sonra mı daıtılıyor?
herşey kusursuz olsun istiyorum yine... inşallah güzel olur.
şerbetleri dağıtacağımız bardakları mavi kudele ile süsledim ben.
Bizim de aynı,
aman boşver şanslıyız bence,
Ya geceleri uyumasaydı,
Valla iyi oluyo oğlumun erken kalkması da,
Bunca yıldır kimsenin adam edemediği annesiyle babasını saat 7de ayağa dikmeyi başardı,
hafta sonu bile demeden:)))
Gündüzleri de de 3 saat yeter be ttalım uyku tulumumu yapıcan sen Edayı:))
Bizimki de şöyle sabah 7de kalkıyor 10 gibi 11e kadar uyuyor,
babamız öğlen yemeğine geliyor evirip çevirip yoruyor,
2de tekrar bi uyuyor 3e kadar,
sonra bi de ben yemek hazırlarken benim telaşeme bakarken kendiliğinden dalıveriyor saat 5 te,6ya kadar
bak hep birer saatlik gündüz uykulaırmız genelde,
Çok nadir uzun uykularımız oluyo gündüz,
sonra 8de bi dalıyo o artık gece uykusuna başlamış oluyor,
aralarda uyanıyor emziriyorum ama uykusunda emiyor sabah 7ye kadar rahatız maşallah.
valla kızlar benim bir haftadır sütüm baya azaldı.kızımda memeyi bırakcak gibi zorluyorum resmen.kavga döğüş emziriyorum.ben bir haftadır kan hapı kullanıyorum ona bağladım.bugün biskuvi falan aldım sütüm artsın diye.ne bulsam yiyorm aç kalmaya gelmiyor.ben kan hapını bırakcam.bizler kardeşlerim ben üç ay emip bırakmışız dua edin kızım emsin
ben kimseye 2 tane çorap götüremem hiç almam onun yerine samimiyetim yoksa bebeği olan birine şampuğan falan alırım genelde
Ben bugün nezleyim diye sağlık ocağına gittim.doktor mümkün olmadıkça ağızdan ilaç almamaya çalışın dedi.mide tedavisinde nexium ben de kullanmıştım.bunlar hamilelikte zararlıydı.emzirme süresince de zararlıdır.en masumu gaviskon kullanılması bence mide için.
canım eşim farmakoloji uzmanı dr...nexium gebelikte kullanılabilir ilaçlardan..Herhalde sağlık ocağının dr undan daha iyi biliyordur ilaçları değil mi........
o da doğru ama bebeği hep sargılı tutamıyo insan yeri geliyo ağlayıınca insan battaniyeyi falan zaptedemiyo. ben dursun dedim bir tane ne olur ne olmaz
sağlık ocağı doktoru bana sadece ağızdan ilaç almamaya çalış dedi nezleyim diye.nexiumla ,ilgili bir yorum yapmadı yani! ben epey bir süre reflü tedavisi gördüm.doktorum bu ilaçları kullanırken hamile kalma demişti.ama çok ileri boyutta olan hastalarda gebelikte de kullanılıyor zorunlu kalındıkça demişti.mide tedavim bitince hamile kalabilirsin demişti.ben bu nedenle söyledim.midede bir rahatsızlık varsa tabiki doktor kontrolünde kullanılabilir...
rota virüs aşısına 115 tl verdik bugün...ücretliymiş
sizin orası uygunmuş biz 142 tl verdik
rüzgara da bahara da maşallah çok güzeller:))
allahım korusun evlatlarımızı
ama ben alıntı yaparım kuzum.
bu ne tatlılık Rüzgar paşa.
yerim seni. şimdiden damat olmuşsun. bak sen..
papyonunu sevsinler.
sağıkla büyü inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?