2010 Temmuz Anneleri : )

gunaydın kızlar
ya bu venicey baktım bende hala yazlık şeyler var hangi siteden bakıorsunuz siz

günaydın!ben de dün gece baktım o siteye.aynen hala yazlıklar var.ayrıca beden falan da kalmamış.başka yerden giriliyorsa beni de haberdar edin.o mağaza yakınımda yok sanıyordum ama varmış.fırsat bulursam gidip mağazadan bakıcam kışlıklara.istersen başka netten alışveriş siteleri var.

sorma canım bu tükürükleri bende kıyafetlerinin altına bir mendil koyuyorum artık. ben görmeden ıslatıyor üşütecek diye.

neden bu kadar ıslatıyorlar acaba?

canım ben kanguru almamıştım kullanmam diye ama lazım oluyormuş. yakın mesafe için araba kullanılmıyor puset desen çok ağır bu hafta sonu bende alacağım kanguru.

kanguru oluncada lazım olur dediğin gibi mont.

badileri bayağı uygun almışsın canım burada o mağazadan yok maalesef 3 lü badiler venice ve waikiki de 19 lira

bende iyi olur diye düşünüyorum kanguru ama bebekler ağır oluyo uzun süre taşıyınca belde ağrı yapıyo ondan almıyorum baharcım

sorma canım bu tükürükleri bende kıyafetlerinin altına bir mendil koyuyorum artık. ben görmeden ıslatıyor üşütecek diye.

neden bu kadar ıslatıyorlar acaba?

baharcım tahada tükürük yok ama burnu çok tıkanıyo hep tıkalı iki doktorda üşütmesi yok dedi tıkanıklıkta zor oluyo

Olabilir tatlım yaa,
Rahat ol,
Bebeğinin uyuyacağına önce kendini inandır,
Uyumazsa da oynarsınız nolcak inatlaşmamak lazım bu ufak yöneticilerle,
Onlar ne derse o oluyor çünkü:))

Ben çok rahat yaklaşıyorum Rüzgara belki de etkisi oluyodur,
ama her çocuk farklı işte güzelim,
Ben biraz şanslıyım galiba.

medaa merhaba

aşıyı siz mi aldınız yoksa doktorda yaptırıp ücreti ona mı ödediniz.hayır bu aşının da yerlisi ithali var mı onu merak ettim.

aşıyı doktor yaptı biz doktora ödedik ücretini.

bende iyi olur diye düşünüyorum kanguru ama bebekler ağır oluyo uzun süre taşıyınca belde ağrı yapıyo ondan almıyorum baharcım

ben de kanguru almıştım ama eşim kullandırmadı bugüne kadar ufakmış da kemikleri batarmış da mış mışkaydirigubbakcemile

dün doktora sordum kullanabilirsin dedi..sempatiksalakcinni

ben de kanguru almıştım ama eşim kullandırmadı bugüne kadar ufakmış da kemikleri batarmış da mış mışkaydirigubbakcemile

dün doktora sordum kullanabilirsin dedi..sempatiksalakcinni
[/QUOTE]

canım ben kanguru almak konusunda kararsız kaldım.sen kraft almıştın dimi?rahat mı?bel ağrısı yaparmı ki taşırken acaba

canım ben kanguru almak konusunda kararsız kaldım.sen kraft almıştın dimi?rahat mı?bel ağrısı yaparmı ki taşırken acaba

hayr canım kraft değil benim ki..
bilinen bir marka da değil annem almış hediye ..:ecrin_bebek:
farklı bir marka şimdi aklımda değil ..ben dışarda hiç kullanmadım..evde koydum bebeği 1-2 kere dolaştım hoşuna gitti ...

Evet kızlar dünkü yazılanları okudum şimdi geldim,
Herkeslere selam olsun,

Nassınız iyimisiniz bakem?

Ben bu sabah çok iyiyim çünkü dün akşam 11de yataktaydım oğlumda 7:30da uyandı uykumu gayet güzel aldım,

bundan sonra Rüzgar Paşa uyusun ben de peşinden uyuyacağım hemen akşam.
Öyle gece kuşu olmak benim harcım diil artık,
Maile tavuk gibi 11de uyucaz artık

maşallah de kız..
hadi biz yabancı değiliz de herkese söyleme böyle nazar değermiş..

bana öyle diyorlar uyuyorsa da eeh işte idare eder ..de nazar değer uyumaz diyorlar.

ben de öyle diyorum herkese...eh işte idare eder gecelerisempatiksalakcinni

Bu arada kanguruyu ben de denedim,
Sanki bizimki daha küçük bu kanguru için,
ama daha büyüdüğünde de ona bel dayanmaz,
Ne bilim bu kanguru takan annelere bayılırdım ama
galiba çok da kullanışlı bişey diil.

canım kısa mesafler için şart
mahalle marketine gierken mesela, puset çok ağır hiç sevmedim o pusetleri..eşim taşıyor benim..

eh bebek arabasıyla uğraşmak da zor, kısa mesafeler için kanguru kullanışlı ama ben de hiç denemedim..

Evet kızlar bu gün sizlere çok kilit bir kaç sorum var:

1.Bebeklerinize gece yatarken artık ne örtmeye başladınız?(Biz kendimiz elyaf yorana geçince Rüzgara da elyaf yorganını çıkarttım ama çok terledi o gece,sonra kalın battaniyesini nevresime geçirip örttüm o daha iyi geldi gibi ama ya üşüyorsa)

2.Gece şapka takamıyorum ilerler de burnunu kapatır diye,ama kulaklar ve yanaklar çok üşüyo bizimkinin,siz ne yapıyorsunuz?

3.Gece emmek için uyandığında sırtı terli oluyor ama her seferinde badisini değiştirmeye kalksam onca kıyafeti değiştirirken uykusu bölünüp uyanacak ve huysuzlanacak,yelek giydiriryim desem yine aynı,sırtına bez koyuyorum ama yapılacak başka bişey var mı merak ediorum?

kızlar bebekler neden yanlız uyumuyo anlamıyorum bir arkadaş yazmış emerek uyuyo diye aslında yanlız uyuması lazım gibi geliyor bana ben besleyip altını deyiştirince gazınıda alınca yatırıyorum bakınırken bakınırken uyuyo alıştırmaklamı ilgili acaba sallamıyorumda biraz sıkıtlıyımdır öyle sürekli nasıl sallıyım alıştırmadım hiç beşiyide sallamıyorum

Evet belki de kısa mesafede hemen tak çık iyi olur,
ama biz kısa mesafelere pek çıkmıyoruz,
Biz dışarı çıkınca genelde baya bi gezme oluyo ben de o zman pusetimizi çıkarıyorum,
Ve ben bebek arabamızdan çok memnunum çok rahat ediyoruz,
Belki bizim de kanguru kullanacak yerimiz çıkar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…