herkese günaydın kızlar nasılsınız?
gunaydın kızlar
ya bu venicey baktım bende hala yazlık şeyler var hangi siteden bakıorsunuz siz
iyi geceler..
benim kızda da tükürük arttı ya elimde mendille habire ağzını siliyorum bazen bakıyorum yakası ıslanmış falan..
diş olayı bizim de aklımıza geldi ama çook erken daha..gerçi belli olmaz.
oğlum 8 aylık çıkardı dişlerini..
mevlüt yapan arkadaşlar Allah kabul etsin
bahar ben kanguru kullanıyorum kızımla alışverişe giderken.o zaman battaniye falan olmuyor.üzerine bişey giydirmek lazım.eğer sen de kanguru falan kullanacaksan al bir ceket.ben sırf bunun için eşofman takım aldım.üstü fermuarlı.ceket yerine de kullanıyorum.hem şu rüzgar geçirmeyenlerden.
[B]Selam valla bu beden tablolarını anlamıyorum bence her markaya göre değisiyor mesela ben SMS diye magaza var oradan 62 cm bacaklı tulum almıstım
1 kere giydirebildim şimdi ayaklarını rahatca uzatamıyor boyu uzamış .
Gelişimi etkiler diye giydiremiyorum .
Benim ablamin bebeği benimkinden 4 ay büyük oldugu icin onun giysileri geliyor bana bu konuda şanslıyım ama insan kıyamıyor yeni giysi giysin istiyor .
Ben de belli başlı şeyler almaya karar verdim .
Şimdilik C& A magazasindan 5 li kısa kollu cit citli body aldım 15 ytl .
Bence çok uygun desenleri de cok guzel bu magazada cok cici seyler var tavsiye ederim kızlar .
Kızlar biraz buyukce seyler almak lazım hem daha fazla giyebilsin hem de sıkmasın diye .
Ben Kış ıcın :
5 tane kısa kollu body aldım 15 ytl C& A
2 adet ayaklı tulum
1 adet uyku tulumu ( uzerıne acmasın dıye ) Chicco da super bı model var 49 ytl
alıcam . Esofman ceket takımlar uzun sure gıydırıldıgınden onlardan baya bi var ..[/B]
canım ben kanguru almamıştım kullanmam diye ama lazım oluyormuş. yakın mesafe için araba kullanılmıyor puset desen çok ağır bu hafta sonu bende alacağım kanguru.
kanguru oluncada lazım olur dediğin gibi mont.
sorma canım bu tükürükleri bende kıyafetlerinin altına bir mendil koyuyorum artık. ben görmeden ıslatıyor üşütecek diye.
neden bu kadar ıslatıyorlar acaba?
maşallah bebeğine misskapris...kendi kendine uykuya dalması çok güzel.benimki asla tek başına uykuya dalmıyor.gece uykusuna emerek giriyor,öğlenleri de emip kucakta dolandırarak...nasıl tek başına dalmasını sağlayacağımı bilemiyorum.ana kucağından nefret ediyor.dondysinde mutlu ama uyumuyor onda da.ama edepsiz annemin kucağında 5 dakikada uyuyor...bugün annemlerde kalıyoruz.annem nasıl güzel düzene sokuyor onu.benleyken 2 gündür gündüz 1 saat uyudu.uyuyamadıkça sinirlendi,huysuzlaştı kuzum.ben gerilince gerginliğim çocuğa mıgeçiyor anlamıyorum
medaa merhaba
aşıyı siz mi aldınız yoksa doktorda yaptırıp ücreti ona mı ödediniz.hayır bu aşının da yerlisi ithali var mı onu merak ettim.
bende iyi olur diye düşünüyorum kanguru ama bebekler ağır oluyo uzun süre taşıyınca belde ağrı yapıyo ondan almıyorum baharcım
sert erkek olucak bu oğlan maaşallah
canım ben kanguru almak konusunda kararsız kaldım.sen kraft almıştın dimi?rahat mı?bel ağrısı yaparmı ki taşırken acaba
Evet kızlar dünkü yazılanları okudum şimdi geldim,
Herkeslere selam olsun,
Nassınız iyimisiniz bakem?
Ben bu sabah çok iyiyim çünkü dün akşam 11de yataktaydım oğlumda 7:30da uyandı uykumu gayet güzel aldım,
bundan sonra Rüzgar Paşa uyusun ben de peşinden uyuyacağım hemen akşam.
Öyle gece kuşu olmak benim harcım diil artık,
Maile tavuk gibi 11de uyucaz artık
Bu arada kanguruyu ben de denedim,
Sanki bizimki daha küçük bu kanguru için,
ama daha büyüdüğünde de ona bel dayanmaz,
Ne bilim bu kanguru takan annelere bayılırdım ama
galiba çok da kullanışlı bişey diil.
canım kısa mesafler için şart
mahalle marketine gierken mesela, puset çok ağır hiç sevmedim o pusetleri..eşim taşıyor benim..
eh bebek arabasıyla uğraşmak da zor, kısa mesafeler için kanguru kullanışlı ama ben de hiç denemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?