evet kızlar bu gün sizlere çok kilit bir kaç sorum var:
1.bebeklerinize gece yatarken artık ne örtmeye başladınız?(biz kendimiz elyaf yorana geçince rüzgara da elyaf yorganını çıkarttım ama çok terledi o gece,sonra kalın battaniyesini nevresime geçirip örttüm o daha iyi geldi gibi ama ya üşüyorsa)
2.gece şapka takamıyorum ilerler de burnunu kapatır diye,ama kulaklar ve yanaklar çok üşüyo bizimkinin,siz ne yapıyorsunuz?
3.gece emmek için uyandığında sırtı terli oluyor ama her seferinde badisini değiştirmeye kalksam onca kıyafeti değiştirirken uykusu bölünüp uyanacak ve huysuzlanacak,yelek giydiriryim desem yine aynı,sırtına bez koyuyorum ama yapılacak başka bişey var mı merak ediorum?
canım kısa mesafler için şart
mahalle marketine gierken mesela, puset çok ağır hiç sevmedim o pusetleri..eşim taşıyor benim..
Eh bebek arabasıyla uğraşmak da zor, kısa mesafeler için kanguru kullanışlı ama ben de hiç denemedim..
selam kızlar bugün eşya toplamaya başlayacağım
bakalım nasıl olcak oğlumda hastalandı öksürüyo ara ara inş. ilerlemez
Evet kızlar bu gün sizlere çok kilit bir kaç sorum var:
1.Bebeklerinize gece yatarken artık ne örtmeye başladınız?(Biz kendimiz elyaf yorana geçince Rüzgara da elyaf yorganını çıkarttım ama çok terledi o gece,sonra kalın battaniyesini nevresime geçirip örttüm o daha iyi geldi gibi ama ya üşüyorsa)
2.Gece şapka takamıyorum ilerler de burnunu kapatır diye,ama kulaklar ve yanaklar çok üşüyo bizimkinin,siz ne yapıyorsunuz?
3.Gece emmek için uyandığında sırtı terli oluyor ama her seferinde badisini değiştirmeye kalksam onca kıyafeti değiştirirken uykusu bölünüp uyanacak ve huysuzlanacak,yelek giydiriryim desem yine aynı,sırtına bez koyuyorum ama yapılacak başka bişey var mı merak ediorum?
ben peluş battaniye örtüyorum canım ama kalın giydiriyorum gece..kolsuz body üstüne yarım kollu body, onun üstüne de uzun kollu penye pijama, altına da patikli pijama..
üstüne de peluş battaniye yetiyor şimdilik..ama bugün burası yağmurlu ve çok serin..belki ince yorganını örterim bu gece..
şapka falan takmıyorum ben..
benimki terlemiyor..
ya ben kısmam ama bizim ev ısınmıyor.burası yeni gelişen bir yer etrafda hiç ev yok.dış cephe falanda yok apartmanda ufoda yakıyorum kışın.ama fayda etmicek gibi geliyor.kara kara ne yapcamı düşünüyorumgeçmiş olsun canım..havalar değişti tabii ondandır..
------------
bu arada kızlar kaloriferler yanmaya başlayınca bu konuda kısıtlı davranmayın.
kışın ben evi hep sıcak tutarm gece gündüz..
gece içersi sıcak olunca çocuğu çok fazla örtmeye gerek kalmıyor, üstünü açsa da içersi sıcak olunca üşümüyor rahatça uyuyor..
başka şeyden kısın ama kaloriferden kısmayın.
günaydın!ben de dün gece baktım o siteye.aynen hala yazlıklar var.ayrıca beden falan da kalmamış.başka yerden giriliyorsa beni de haberdar edin.o mağaza yakınımda yok sanıyordum ama varmış.fırsat bulursam gidip mağazadan bakıcam kışlıklara.istersen başka netten alışveriş siteleri var.
geçmiş olsun neden hastalandıki havalar çok soğuk değil burnunu hep açık tutmaya çalış günde 3-4 kez deniz suyu yap doktor bize öle demişti
Haklısın Deniz zaten bugun have değişti 7 derece sogucakmıs diye duydum biz yakmaya basladık bile ..
ama bir sorum var hani şu buhar makınaları varya bebeğin agzı burnu kurumasın diye kaloriferli ortamlarda onu kullandınız mı ?
Kızlar siz yan yatma yastıgını kullanıyor musuz hala bızımkı baya büyüdü de nerdeyse sıgmayacak ıcıne ama hala kullanıyorum
Kızlar siz yan yatma yastıgını kullanıyor musuz hala bızımkı baya büyüdü de nerdeyse sıgmayacak ıcıne ama hala kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?