2010 Temmuz Anneleri : )

canım ben henüz penye örtüyorum ama bebetonun içi elyaf dışı kadife fermuarlı battaniyesi var onu kullanıcam yorgan yada battaniyeyi onun üzerine örterim ben uykusu bölünse dahi terliyse deyiştiriyorum yine yuyoki sonra terli olması iyi olmaz gibi geliyo bence şapka takma okadar sıcağa alıştırmak iyi değilki ancak çok soğuklarda takarım ben şimdi takma bence

evet denizcim puset zor oluyo ama ne yapalım kanguruda yeğenimi taşımıştım 3 aylıktı belim kopmuştu inan ondan almıyorum kızkardeşim benimkini veriym dedi istemedim

selam kızlar bugün eşya toplamaya başlayacağım
bakalım nasıl olcak oğlumda hastalandı öksürüyo ara ara inş. ilerlemez

geçmiş olsun neden hastalandıki havalar çok soğuk değil burnunu hep açık tutmaya çalış günde 3-4 kez deniz suyu yap doktor bize öle demişti

ben peluş battaniye örtüyorum canım ama kalın giydiriyorum gece..kolsuz body üstüne yarım kollu body, onun üstüne de uzun kollu penye pijama, altına da patikli pijama..

üstüne de peluş battaniye yetiyor şimdilik..ama bugün burası yağmurlu ve çok serin..belki ince yorganını örterim bu gece..
şapka falan takmıyorum ben..
benimki terlemiyor..

bende içine askılı badi üzerine uzun kollu badi ve yelek alta çorap ve patikli pijama genelde

geçmiş olsun canım..havalar değişti tabii ondandır..
------------

bu arada kızlar kaloriferler yanmaya başlayınca bu konuda kısıtlı davranmayın.
kışın ben evi hep sıcak tutarm gece gündüz..

gece içersi sıcak olunca çocuğu çok fazla örtmeye gerek kalmıyor, üstünü açsa da içersi sıcak olunca üşümüyor rahatça uyuyor..
başka şeyden kısın ama kaloriferden kısmayın.

Geçmiş olsun cnm aman dikkat et bebişin hastalanmasın . Benim oglumda hastalanmıştı tatil dönüşünde doktora gittik içimiz rahat etsin diye şurup verdi bir gun kullandım anında geçti . İstersen sen de ilerlemeden doktora gidip şurup gibi bisey al cnm bide ev değişimi olucak sanırım iyice rahatsız olmasın bebişiniz.

Haklısın Deniz zaten bugun have değişti 7 derece sogucakmıs diye duydum biz yakmaya basladık bile ..
ama bir sorum var hani şu buhar makınaları varya bebeğin agzı burnu kurumasın diye kaloriferli ortamlarda onu kullandınız mı ?

Benımkı suanda kısa kollu bodu ve altına esofman ve corapla uzerınde penye battanıyesıyle uyuyor. Ben gece terlemıs olsada degıstırmıyorum sabahları altını alırken degıstırıyorum .
Gecelerı ıcıne kısa kollu body uzerıne bacaklı tulum ve penye battanıye . ama bızım ev cok sıcak olur genelde .
Şu da cok onemli ben bi ara iyice kafayı takmıstım cok gıydırınce ısılık oluyordu az olunca ellerı usuyordu . SImdı cozdum olayı ellerı usurse gıyedırıyorum ama genelde penye ve kat kat onu sıkmayacak seyler. Genelde kısa kollunun uzerıne ceketle cok rahat edıyor sıkılırsa ceketı cıkartıyorum .
Bırde ınternetten okumustum : Bebekler vucut ısılarını muhafaza ederlermıs ..

Kızlar siz yan yatma yastıgını kullanıyor musuz hala bızımkı baya büyüdü de nerdeyse sıgmayacak ıcıne ama hala kullanıyorum

geçmiş olsu yasmin ayrıca ALlah kolaylık versin sana çok zor taşınmak
ya ben kısmam ama bizim ev ısınmıyor.burası yeni gelişen bir yer etrafda hiç ev yok.dış cephe falanda yok apartmanda ufoda yakıyorum kışın.ama fayda etmicek gibi geliyor.kara kara ne yapcamı düşünüyorum

canım zaten indirim yazlık sezonda kış sonuna doğru kış indirimi başlar.ben yazlık bir yaş için elbise falan almıştım ordan.kış sonuna doğru bakcam ben seneye alcam kışlıkları şimdiden alırım.

geçmiş olsun neden hastalandıki havalar çok soğuk değil burnunu hep açık tutmaya çalış günde 3-4 kez deniz suyu yap doktor bize öle demişti

saol canım bende faranjit war sigara dumanında kalmıştım hawa değiişmleri oluncada bronşte çewrdi sanırım benden geçti

primera
teşekkür ederm nm geçen götürdüm doktora hçbişii yoktu ama bdaa götürcem bakalımm
deniz_güneş saool cnm ewet hawalarda etklio giydiriyorum çok terliyo kısa kollu giydiryorum üşüyo b itürlü tutturamadım

oğlum 4-5 yaşındayken ona kullanmaya başladık iyi geldi ama bebeğe kullanılır mı bilmiyorum sormak lazım..

Kızlar siz yan yatma yastıgını kullanıyor musuz hala bızımkı baya büyüdü de nerdeyse sıgmayacak ıcıne ama hala kullanıyorum

ben yan yastık falan almamıştım zaten yan yatırıp başk birşeyle destek yapıyordum ama son 15-20 gündür fazla yan yatırmıyorum çnükü bir şekilde isteyince kendini düzeltiyor zaten..yani büyüdü ya kafasına göre takılıyor..sempatiksalakcinni
bu yüzden yan yatma olayına fazla takmıyorum ben artık..ama yine de aarada yan koyuyorum tabii..

bebeklerin bulunduğu oda sıcaklığı 24-25 derece olması lazım..
biz oplumdan antremanlı olduğumuz için :))oturma odamızda termometre asılı duvarda, ufacık ,senelerdir.
(kendi odasında da var oğlumun)

ordan kontrol ediyoruz...

24-25 dereceyse korkmayın üşümüyordur ve çok fazla da giydirmeye gerek yok geceleri diye düşünüyoruz bu şekilde.

terlemesi daha kötü hasta olur.

kızlar buralar hala 32 33 derece
ben oğluma sadece çıtçıtlı bady giydiriorumm ..
ay şok oldum sizden duyunca

kızlar kışın bizim ev en fazla 22 derece olur üşürmü acaba bebek gerçi sıcağa alıştırmıyorum ama

off kaloriferlerden bahsetmişsiniz.

bizim merkezi ısıtma geceleri sönüyor. evde dupleks çok zor ısınıyor. bende bir ufo alacam başka yolu yok. geceleri yanacak mecburen.

baktım şu an bizim ev 25 derece

ben hiç kullanmadım fazlada kusması yoktu allaha şükür sırt üstü yatmayı seviyo yanda yatırmam lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…