ben hiç kullanmadım fazlada kusması yoktu allaha şükür sırt üstü yatmayı seviyo yanda yatırmam lazım aslında
kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz
cnm ben ayrı yıkıyorum hatta ayrı sepete atıyorum kırlılerı sonra haftada bır toptan yıkıyorum . 30 derece narin de Dalinmatik ve dalin yumusatıcıyla yıkıyorum sıper kokuyor .
selamlar kızlarrr...
bugün 3 tane aşı olduk biz((( çok ağladı kuzum ama sustu hemen ..
ateşini kontrol ediyorum saat başı ama bakalım umarım çok çıkmaz henüz ilaç falan vermedim...
kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz
bende 30 da yıkıyodum bu bahsettiği sadiye abla bana arada nevresim ve mendillerini havlusunu 60 da yıka dedi bebeğinkileri hijyenik olurmuş ben daha denemedim sanki çok kirli değil gibi geliyo bana bebeğin çamaşırları
Geçmiş olsun Nazosan cnm cok mızmızlık ederese fitil verebılıyormussun ama yarım olarak
ben peluş battaniye örtüyorum canım ama kalın giydiriyorum gece..kolsuz body üstüne yarım kollu body, onun üstüne de uzun kollu penye pijama, altına da patikli pijama..
üstüne de peluş battaniye yetiyor şimdilik..ama bugün burası yağmurlu ve çok serin..belki ince yorganını örterim bu gece..
şapka falan takmıyorum ben..
benimki terlemiyor..
Kızlar yaa sız bebısı ne sıklıkla yıkıyorsunuz bide benımkının kulak arkaları kırmızı kırmızı ve konak var hala acaba hergun sılmem mı lazım kulakları sanırım sütüm akıyor oralara
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et bebişin hastalanmasın . Benim oglumda hastalanmıştı tatil dönüşünde doktora gittik içimiz rahat etsin diye şurup verdi bir gun kullandım anında geçti . İstersen sen de ilerlemeden doktora gidip şurup gibi bisey al cnm bide ev değişimi olucak sanırım iyice rahatsız olmasın bebişiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?