2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz

ben hiç kullanmadım fazlada kusması yoktu allaha şükür sırt üstü yatmayı seviyo yanda yatırmam lazım aslında

Ben de yan yatırmıyorum aslında artık sadece arasına koyuyorum alıstı gibime geliyor : )) Bir de park yatakta yatıyor uyuması ıcın yatagı sallıyorum yan yatma yastıgı olmazsa bi o yana bı buyana sallanıyor sankı rahat edıyormus gıbıme gelıyor ama yakında kaldırırım zaten ıyıce buyuyecek : ))

ben renklide omo color yada persil color beyazda persil gold
yumuşatıcı bidonla vernel alıyodum uygun diye çamaşırlar kaskatıydı eşim bize bidonla su satıyolar yumuşatıcı yerine dedi şimdi yumoşa geçtim kokusu daha kalıcı bir iki lira farklı ama vernelin bütün bidonuda döksen yumuşatmıyo
beyaz yada renkli 40 derecede yıkıyorum ayrı tabi
bebeğinkileride 40 ta yıkıyorum
biz çok sık değiştiriyoruz kıyafet nevresim uzun kullanılmıyo diye çok sıcakta yıkamıyorum
sizce yanlışmı hijyen açısından birde extra bir durulama daha yaptırıyorum
deterjanda bir yıkamada 250 gr kullanıyorum

kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz

cnm ben ayrı yıkıyorum hatta ayrı sepete atıyorum kırlılerı sonra haftada bır toptan yıkıyorum . 30 derece narin de Dalinmatik ve dalin yumusatıcıyla yıkıyorum sıper kokuyor .

bir sadiye abla var burda 56 yaşında mutasıp ev hanımı çamaşır konusunda uzmanlaşmış 40 yıllık ev hanımısempatiksalakcinni onun beyazları bembeyaz arielin içine çamaşır suyuda karıştırıyomuş beyazları önce 40 da daterjanla yıkatıyomuş sonra tekrar deterjan çamaşır suyu ekleyip 60 a getiriyomuş 3 durulama bayazları çok beyaz oluyo

selamlar kızlarrr...
bugün 3 tane aşı olduk biz ((( çok ağladı kuzum ama sustu hemen ..
ateşini kontrol ediyorum saat başı ama bakalım umarım çok çıkmaz henüz ilaç falan vermedim...

cnm ben ayrı yıkıyorum hatta ayrı sepete atıyorum kırlılerı sonra haftada bır toptan yıkıyorum . 30 derece narin de Dalinmatik ve dalin yumusatıcıyla yıkıyorum sıper kokuyor .

bende 30 da yıkıyodum bu bahsettiği sadiye abla bana arada nevresim ve mendillerini havlusunu 60 da yıka dedi bebeğinkileri hijyenik olurmuş ben daha denemedim sanki çok kirli değil gibi geliyo bana bebeğin çamaşırları

selamlar kızlarrr...
bugün 3 tane aşı olduk biz ((( çok ağladı kuzum ama sustu hemen ..
ateşini kontrol ediyorum saat başı ama bakalım umarım çok çıkmaz henüz ilaç falan vermedim...

geçmiş olsun nazocum

ben gecenlerde gözümü kararttım esımın atletlerını benım beyaz bodylerımı aldım 90 dereceye attım normalde yıpratır derler ama bısey olmadı bembeyaz cıktı

nurcan ben ayrı yıkıyorum 40 derecede. dalan roxi toz sabun kullanıyorum. çok memnun kaldım. birde ben yılalrdır bingo softun beyazını kullanırım. hem uygun hem çok güzel yumuşatıyo.
kızımın çamaşırlarında hiç kullanmamıştım. şimdi çk az kullanıyorum.

ben beyazları 60 derecede yıkarım hep. ön yıkama suyuna bir çay bardağı domestos koyup 1-2 saat kadar bekletiyorum. bemmbeyaz oluyo. annem bile sordu sen naptın bu beyazlarına diye :dance:
yıpranmadı da hiç çamaşırlarım...

aynen bana da kirli gelmıyor olsa olsa kusmustur yada tukuruktur okadarcıktan ne olucak kı yaa . ben arda emzırme sutyenımını atıyorum bebegınkılerın yanına

Kızlar yaa sız bebısı ne sıklıkla yıkıyorsunuz bide benımkının kulak arkaları kırmızı kırmızı ve konak var hala acaba hergun sılmem mı lazım kulakları sanırım sütüm akıyor oralara

bende polar battaniyesini örtüyorum üstüne..
ensesi çok terliyor bizimkinin ama hiç üstünü değiştirmiyorum ki ben. ensesine bişey koyabilirim belki..

Son düzenleme:

canım bence şu an havalar soğuk değil çok kısa duş aldır bence ben her gün bir kez yıkıyorum havalar soğuk değil diye dalin şampuğan döküp köpüklüyorum hemen duruluyorum küvet kullanmadan 1-2 dakikada

ne gibi belirtileri oldu canım hastalanınca, benimkinin kaç gündür burnu tıkalı. bazen zor nefes alıyor ötüyor sanki burnu.. damlasını kullanıyorum açılsın rahat etsin diye bende..

Slm kızlar.Ben oğlumu gün aşırı yıkıyorum..Mutlaka boynunun altını kulaklarının arkasını pudralıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…