2010 Temmuz Anneleri : )

bende temmuz annesiyim biraz birileriyle tanışıyım istiyorum burdan.. nasıl bebek bakımı zor mu arkadaşlar?
benimki sallamadan uyumayan bebeklerden..

iyi fikir bende deniyim bi

kızlar izmir hala aşırı sıcakkk. biz hala hiçbirşey örtmeden uyuyoruz. .ayaklı tulum içine askılı body ile..
uyku tulumu alacağım bebişe. battaniye sakıncalı. ilkyardım kursunda üstüne basa basa battaniye, yorgan vs kullanmayın 1 yaşına kadar demişlerdi....

Son düzenleme:
Kızlar siz yan yatma yastıgını kullanıyor musuz hala bızımkı baya büyüdü de nerdeyse sıgmayacak ıcıne ama hala kullanıyorum

ben hiç kullanmadım. küçükken tok olduğu zaman sağ tarafına yatırıyordum. kafasının şekli bozuk olmasın diye aradada sola yatırıyordum. ama şimdi düz yatıyrıyorum sırt üstü o kendi istediği gibi yatıyor.hala yan yatırmaya gerek var mı ki..

ben gecenlerde gözümü kararttım esımın atletlerını benım beyaz bodylerımı aldım 90 dereceye attım normalde yıpratır derler ama bısey olmadı bembeyaz cıktı

ay canım bende yapmıştım bir keresinde ama bizim alt çamaşırların lastikleri gevşemişti eşime hiç çaktırmadım ondan 90 da bir daha yıkamam eskiler hep kaynatırmış ama onların lastikler gevşemiyormuydu acaba

bende temmuz annesiyim biraz birileriyle tanışıyım istiyorum burdan.. nasıl bebek bakımı zor mu arkadaşlar?

hoşgeldin aramıza.. kaydirigubbakcemile2
bebek bakımı zor ama çokkk keyifli bence.. ben halimden çok memnunum şahsen bayanssulusmile
sallamak zor ya.. biz çok sallanmıyoruz ama arkadaşlarımdan biliyorum kolay değil yani...

kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz

roxy dalan sabun tozu kullanıyorum ben ayrı yıkıyorum onunkileri.. hatta bu gece asmıştım yağmur yağmış. yine yıkıyorum 2.kez :))

nazocum tulumları sakın ayaklı alma bir süre sonra boydan kasma yapıyo büyüyolar ya ben çok güzel bi tulum almıştım 20 liraya sadece 2 kez giydi bir daha ayaklı tulum almam çok pahalı markada almıycam çabuk büyüyolar çünki şimdi hep veniceden alıyoruz çok uygun fiyatlar ürünlerde kaliteli ikili pijama 9 lira ayaksız kalın tulum 11 lira

çamaşır yıkamdan konu açılmış. ben beyazlarımı hep 90 dercede yıkarım. renklileride 60 yıkarım.

yıllardır öğle yııyorum çamaşırları hiç de yıpranmıyorlar. deterjan olarak omo yada ariel kullanırım. ama yumuşatıcıyı tutturmuş değilim. hiçbiri yumuşatmıyo ve kokuları kalıcı değil.

kuzeyin kıyafetlerinide ayrı yıkıyorum. bayağı gerilerde kalmışım galiba ben hacışakir toz deterjanla yıkıyorum. ama felaket güzel yıkıyor hiç leke bırakmıyorç bazen bizimki kaksını taşırıyor arkadan lekeler beklemiş olsa bile çıkmış oluyor.

hatta kendi çamaşırlarıma bile onu kullanmyı düşünüyorum bundan sonra

ben gün aşırı yıkıyorum,2 günde 1.
kulaklarının içine girmeyin dedi dr. ama kıvrımlarını siliyorum. dışını da silebilirsin bence..
bebekler için kulak çubuğu aldım bebişime:)

merhaba canım hoşgeldin.

benim oğlum kafasına göre takılıyo. bazen salla salla uyumaz dalamaz uykuya bazen de tek başına uyur. top patlasa uyanmaz.

ona ayak uyduruyoruz bizde işte.

ben gün aşırı yıkıyorum,2 günde 1.
kulaklarının içine girmeyin dedi dr. ama kıvrımlarını siliyorum. dışını da silebilirsin bence..
bebekler için kulak çubuğu aldım bebişime:)

ben kulaklarının dışını siliyorum ama bakıyorum arada bir sarı sarı pislikler çıkmış oluyor dışına.

kulak çubuğu falan hiç kullanmadım.

hoşgeldin.aslında çok zor değil.sadece ev işlerin ve yemekler aksıyor.ben ilk doğdu zamanlar hiç yapamıyordum iş falan.neyle sallıyorsun bebeğini

bu arada aklıma geldi geçen gün televizyonda izlemiştim. arap sabunu kullanın çamaşırlara diye. hem katkısız olduğu için hemde çok güzel yıkarmış. ama bu kokusuz olanlardan.

hiç denemedim açıkçası denemeye cesaret edemedim. ama radabir yerleri silerim çok güzel parlatıyor çünkü.

roxy dalan sabun tozu kullanıyorum ben ayrı yıkıyorum onunkileri.. hatta bu gece asmıştım yağmur yağmış. yine yıkıyorum 2.kez :))

canım seninkinin gözü düzeldimi burnuna ne kullanıyosun

saat gece 2 de yattım,sabah 6 da kalktım..daha yeni kahvaltımsı bir şeyler yapabiliyorum...

Eviniz kombili galiba canım,
Bizim de merkezi sistem Allahtan çok güzel yakıyolar,
Acayip sıcak oluyor,
O değil evde o sıcaklığa alışacak kışın başka yere gittiğimizde o kadar sıccak bulamayınca üşütecek diye korkuyorum bu defa da.

kaydirigubbakcemile
canım 90 da yıkayınca alt çamaşırların lastikleri gevşemiyormu birde renkliler 60 da solarsa malum kıyafetler pahalı
hacı şakirin toz deterjanı kız kardeşimin makinesini bozmuş servis demiş ona
yumuşatıcı konusunda haklısın yumoş bile yumuşatmıyı sadece kokusu biraz daha kalıcı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…