ben beyazları 60 derecede yıkarım hep. ön yıkama suyuna bir çay bardağı domestos koyup 1-2 saat kadar bekletiyorum. bemmbeyaz oluyo. annem bile sordu sen naptın bu beyazlarına diye :dance:
yıpranmadı da hiç çamaşırlarım...
Kızlar siz yan yatma yastıgını kullanıyor musuz hala bızımkı baya büyüdü de nerdeyse sıgmayacak ıcıne ama hala kullanıyorum
ben gecenlerde gözümü kararttım esımın atletlerını benım beyaz bodylerımı aldım 90 dereceye attım normalde yıpratır derler ama bısey olmadı bembeyaz cıktı
bende temmuz annesiyim biraz birileriyle tanışıyım istiyorum burdan.. nasıl bebek bakımı zor mu arkadaşlar?
benimki sallamadan uyumayan bebeklerden..
kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz
bende temmuz annesiyim biraz birileriyle tanışıyım istiyorum burdan.. nasıl bebek bakımı zor mu arkadaşlar?
kızlar izmir hala aşırı sıcakkk. biz hala hiçbirşey örtmeden uyuyoruz. .ayaklı tulum içine askılı body ile..
uyku tulumu alacağım bebişe. battaniye sakıncalı. ilkyardım kursunda üstüne basa basa battaniye, yorgan vs kullanmayın 1 yaşına kadar demişlerdi....
Kızlar yaa sız bebısı ne sıklıkla yıkıyorsunuz bide benımkının kulak arkaları kırmızı kırmızı ve konak var hala acaba hergun sılmem mı lazım kulakları sanırım sütüm akıyor oralara
ben gün aşırı yıkıyorum,2 günde 1.
kulaklarının içine girmeyin dedi dr. ama kıvrımlarını siliyorum. dışını da silebilirsin bence..
bebekler için kulak çubuğu aldım bebişime:)
roxy dalan sabun tozu kullanıyorum ben ayrı yıkıyorum onunkileri.. hatta bu gece asmıştım yağmur yağmış. yine yıkıyorum 2.kez :))
ben kulaklarının dışını siliyorum ama bakıyorum arada bir sarı sarı pislikler çıkmış oluyor dışına.
kulak çubuğu falan hiç kullanmadım.
geçmiş olsun canım..havalar değişti tabii ondandır..
------------
bu arada kızlar kaloriferler yanmaya başlayınca bu konuda kısıtlı davranmayın.
kışın ben evi hep sıcak tutarm gece gündüz..
gece içersi sıcak olunca çocuğu çok fazla örtmeye gerek kalmıyor, üstünü açsa da içersi sıcak olunca üşümüyor rahatça uyuyor..
başka şeyden kısın ama kaloriferden kısmayın.
çamaşır yıkamdan konu açılmış. ben beyazlarımı hep 90 dercede yıkarım. renklileride 60 yıkarım.
yıllardır öğle yııyorum çamaşırları hiç de yıpranmıyorlar. deterjan olarak omo yada ariel kullanırım. ama yumuşatıcıyı tutturmuş değilim. hiçbiri yumuşatmıyo ve kokuları kalıcı değil.
kuzeyin kıyafetlerinide ayrı yıkıyorum. bayağı gerilerde kalmışım galiba ben hacışakir toz deterjanla yıkıyorum. ama felaket güzel yıkıyor hiç leke bırakmıyorç bazen bizimki kaksını taşırıyor arkadan lekeler beklemiş olsa bile çıkmış oluyor.
hatta kendi çamaşırlarıma bile onu kullanmyı düşünüyorum bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?