saat gece 2 de yattım,sabah 6 da kalktım..daha yeni kahvaltımsı bir şeyler yapabiliyorum...
canım seninkinin gözü düzeldimi burnuna ne kullanıyosun
kaydirigubbakcemile
canım 90 da yıkayınca alt çamaşırların lastikleri gevşemiyormu birde renkliler 60 da solarsa malum kıyafetler pahalı
hacı şakirin toz deterjanı kız kardeşimin makinesini bozmuş servis demiş ona
yumuşatıcı konusunda haklısın yumoş bile yumuşatmıyı sadece kokusu biraz daha kalıcı gibi
bende temmuz annesiyim biraz birileriyle tanışıyım istiyorum burdan.. nasıl bebek bakımı zor mu arkadaşlar?
benimki sallamadan uyumayan bebeklerden..
bebeklerin bulunduğu oda sıcaklığı 24-25 derece olması lazım..
biz oplumdan antremanlı olduğumuz için :))oturma odamızda termometre asılı duvarda, ufacık ,senelerdir.
(kendi odasında da var oğlumun)
ordan kontrol ediyoruz...
24-25 dereceyse korkmayın üşümüyordur ve çok fazla da giydirmeye gerek yok geceleri diye düşünüyoruz bu şekilde.
terlemesi daha kötü hasta olur.
hoşgeldn cnm bebeğini güle güle büyüt
laylaylomcum saol canımm dua edin banada sağsalim kazasız belasız taşınayımm
nazocum bzde geçenlerde vurulduk aşımızı 6 saatte br ağrı kes ateş düşürücü şurubunu werdim kolu ağrıyabilirmiş çünkü Allah a şükür huysuzlanmadı rahatda uyudu ateşlenmedide..
kızlarr ew taşıma konusunda pratk fkrleri olan warmı yaa bebekle zor olacağından buna ihtiyacım war..
kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz
benim kızım kakasını bazen 5 gün yapmadığı oluyor. bu tür sorunu olan var mı?
internette pediatri portlaı var, soru soruyorsun gönüllü doktorlar cevaplıyor. ona detaylı şekilde yazdım. kakası sert değil yumuşak ve anne sütü ile besleniyor deyince, kakasını yapamadığı için olduğunu sanmıyorum sorunun, dışkı tahlili yaptırın dedi. aklıma takıldı. kabızlıkta sert olması şartmı, yoksa birkaç gün yapmayınca kabızlık mı deniyor acaba. bazen 2 günde bir yapıyor, bazen 4-5 günde.. dün 6.gündü yaptı yavrumtahlil mi istesem dr.umuzdan.üfff yaaa..
Bebebğimin kıyafetlerini kendilerimizinki ile yıkamıyorum,
Onun giysilerini renklileri ve beyazlarını beraber atıyorum çünkü renklilerden renk veren yok,60 derecede pamuklu programında yıkıyorum
sadece sabun tozu kullanıyorum hacışakşrin
ve bütün kıyafetleri ütülüyorum
geçmiş olsun canım öncelikle.
allah da kolaylık versin ev taşımak zor sadece oda oda kolile eşyalarını üzerlerine içinde ne var ayrıntısına kadar yaz. şu çekmecenin eşyaları falan diye o zaman sana yardımcı olacak kişilerde eşyalarını düzenin bozulmadan yerleştirebilirler.
başkada yapacak bişey yok gibim.
canım bence şu an havalar soğuk değil çok kısa duş aldır bence ben her gün bir kez yıkıyorum havalar soğuk değil diye dalin şampuğan döküp köpüklüyorum hemen duruluyorum küvet kullanmadan 1-2 dakikada
ne gibi belirtileri oldu canım hastalanınca, benimkinin kaç gündür burnu tıkalı. bazen zor nefes alıyor ötüyor sanki burnu.. damlasını kullanıyorum açılsın rahat etsin diye bende..
kızlar izmir hala aşırı sıcakkk. biz hala hiçbirşey örtmeden uyuyoruz. .ayaklı tulum içine askılı body ile..
uyku tulumu alacağım bebişe. battaniye sakıncalı. ilkyardım kursunda üstüne basa basa battaniye, yorgan vs kullanmayın 1 yaşına kadar demişlerdi....
ben hiç kullanmadım. küçükken tok olduğu zaman sağ tarafına yatırıyordum. kafasının şekli bozuk olmasın diye aradada sola yatırıyordum. ama şimdi düz yatıyrıyorum sırt üstü o kendi istediği gibi yatıyor.hala yan yatırmaya gerek var mı ki..
gözü çapaklanmıyomuydu karıştırmış olabilirim burun için olan deniz suyu 20 lira çok pahalı şimdiye dek dört tane kullandım doktor burnunu hep açık tut dedi 80 lira verdim devlet karşılamıyo neden acaba tüm bebeklerin ihtiyacı olan bir şey karşılaması gerek bence en ucuzu 19 lira içinde on adat var açtığında o gün bitirmen gerekiyormuş birini
kakası yumuşaksa kabız değilmiş doktor öyle dedi bize istersen tahlil yaptır bizim bir iki kez oldu fitil kullandık rahatladı bebiş
çamaşır yıkamdan konu açılmış. ben beyazlarımı hep 90 dercede yıkarım. renklileride 60 yıkarım.
yıllardır öğle yııyorum çamaşırları hiç de yıpranmıyorlar. deterjan olarak omo yada ariel kullanırım. ama yumuşatıcıyı tutturmuş değilim. hiçbiri yumuşatmıyo ve kokuları kalıcı değil.
kuzeyin kıyafetlerinide ayrı yıkıyorum. bayağı gerilerde kalmışım galiba ben hacışakir toz deterjanla yıkıyorum. ama felaket güzel yıkıyor hiç leke bırakmıyorç bazen bizimki kaksını taşırıyor arkadan lekeler beklemiş olsa bile çıkmış oluyor.
hatta kendi çamaşırlarıma bile onu kullanmyı düşünüyorum bundan sonra
nazocum bzde geçenlerde vurulduk aşımızı 6 saatte br ağrı kes ateş düşürücü şurubunu werdim kolu ağrıyabilirmiş çünkü Allah a şükür huysuzlanmadı rahatda uyudu ateşlenmedide..
kızlarr ew taşıma konusunda pratk fkrleri olan warmı yaa bebekle zor olacağından buna ihtiyacım war..
bende ütülüyorum canım ama yüksek ısıda yıkamaya cesaretim yok sık yıkanıyo ya renkleri soluyo diye kaliteli ürün bile alsan 40 derecedede rengi soluyo ben parlak olsun istiyorum ondan 40 da yıkıyorum
benim kızım kakasını bazen 5 gün yapmadığı oluyor. bu tür sorunu olan var mı?
internette pediatri portlaı var, soru soruyorsun gönüllü doktorlar cevaplıyor. ona detaylı şekilde yazdım. kakası sert değil yumuşak ve anne sütü ile besleniyor deyince, kakasını yapamadığı için olduğunu sanmıyorum sorunun, dışkı tahlili yaptırın dedi. aklıma takıldı. kabızlıkta sert olması şartmı, yoksa birkaç gün yapmayınca kabızlık mı deniyor acaba. bazen 2 günde bir yapıyor, bazen 4-5 günde.. dün 6.gündü yaptı yavrumtahlil mi istesem dr.umuzdan.üfff yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?