Yaa ben ilk seferinde 40 derecede atmıştım,
Kaka lekeleri tam çıkmadı,
Sinir oldum içime sinmedi,
Ondan beri hep 60da yıkıyorum,
Bizim beyazlarımız daha çok gibi,
Ve renklilerde de solma olmadı bende.
Cnm aslında 5 gune kadar fılan normal diye biliyorum ama devamlı boyle bişey varsa bence goster doktora ıcın rahat etsin . Cunku bebekler kakalarını yapamayınca cok rahatsız oluyorlar karınları bıle şiş oluyor yapınca cok rahatlıyorlar
benim eşim cocuk aglıyor dıye yuzunu ve kafasını ıyı yıkattamıyordu ben dınlemıycem artık onu cocuk daha kötü oluyo ama ben tek yıkayamam esım gelınce yıkarım artık gun asırı
cnm benımkı ılk kalkıtında oluyr bazen oyle belirtıleri soyleydi hıc oksurmeyen cocuk oksurmeye basladı sabahları 3-4 defa .. sıkı gıydırdım surup icti gecti şukur
haklısın artık tutmayı ve cekmeyı ogrendıler ozellıkle sınırlenınce cekıyorlar bende uyku tulumu alıcam
bende eli sıkısır dıye pek yatırmıyorum artık :)
canım bence kendin yıkamaya alış hem yıkanınca bebekler rahatlıyor eşimi beklesem o iki ayağımı bir papuca sokuyo telaşlıdır birz en iyisi kendim alıştım yıkamaya
bende temmuz annesiyim biraz birileriyle tanışıyım istiyorum burdan.. nasıl bebek bakımı zor mu arkadaşlar?
benimki sallamadan uyumayan bebeklerden..
ya kızlar size komik gelebilir ama bizde hiç kaka sızmadı çünki eşim sık değiştirmemi istiyo akşam gelince çöpe bakıyo sık deyiştirdimmi diye adam ona takmış birde deniz suyu almaktan bıktığım için çok az tuzlu su yapıym dedim burnunz sakın yapma alırım ben deniz suyu dedi titiz biraz ondan çamaşırlarda kaka lekesi falan olmuyo ama bende 60 da yıkamayı deniycem
masallah ne güzel bende yıkayamıyorum kendım esımı beklıyorum onuda bulup yıkamak mesele ıste.
evet bebişler kaka yapamadıklarında çok sıkıntı çekiyor beş gün çok bencede
canım bence kendin yıkamaya alış hem yıkanınca bebekler rahatlıyor eşimi beklesem o iki ayağımı bir papuca sokuyo telaşlıdır birz en iyisi kendim alıştım yıkamaya
Cnm benım banyomda devamlı ufak bi kap var eger kaka olursa ki cok olmuyor benım de hemen ıcıne atıyorum biraz kosla sıvı dokuyorum bı sure sonra duruluyorum . Oylece asıyorum sonra dıgerlerını yıkarken onuda atıyorum kaka fılan kalmıyor . Benım kıyafetlerın bazıları ablamınkınden emanet gerı verıcem ıkıncı cocugu olur diye . Bide bende devamlı guzel ve kalıtelı seyler alıyorum cok da dayanmasını ıstıyorum buyuzden 30 yada 40 derecede hassasta yıkıyorum . ben kendı camasırlarımı da beyazlar harıc 30 da yılarım genelde . Renklerı solsun olsun ıstemem .
canım tanıdığım pek çok kişi elinde hemen yıkıyo ben niye yapamıyım onlardan neyim eksik dedim tek elinle bebeği bebek yere bakıcak şekilde alıyosun diyer ellede yıkıyosun hastanedede hemşireler öyle yıkıyodu yaparsınız bence
Cnm ben banyo konusunda yapamıyorum cunku bi kac sefer poposunu muslukta yıkamayı denedım ayakları cok sogudu ve kakası yesile dondu bı sure . Sonra bi kere de dus fıskıyesını tutuverdim ozaman da cok agladı . hatta aglayınca kızarıyor tıkanıyor artık buyuyene kadar boyle yapıcam zaten sogudu da havalar .Aslında sogukkanlıyımdır ama ne bıleyım bı zarar olmasın dıye yapmadım cunku bı sefer de muslugu sıcaga acmıstım bı baktım cok ısınmıs normalde sıcaktı sonra vazgectım eşimde calıssın cnm biraz hep biz mi bakıcaz kaydirigubbakcemile3
5 gunun sonunda kakası kabız şeklınde degılse. telaşlanmayın bence. bazı cocukların düzeni bıraz geç oturuyor. benımkı 6 gunde bir yaptıgı bıle oldu. suan daha ıyı. bıraz sabretmek gerekıyor.. ben çay kaşıgı ıle bıraz zeytınyağ verıyordum . doktor dedi.
cok cırpınıyor ya bıde kendını sıkmaktan mosmor oluyor.ama ağlamıyor yıkanırken oğlusum benım.
Belki size de lazım olur diye soyleyim ben normalde bebegı sallamak taraftarı hıc degıldım ama tatilde denize gırme olayı karısınca akan sular durdu : )) Bebek cok aglayıp da denıze bıle gırmeye fırsat olmayınca babam aldı battanıyeyı ıcıne koydular bebegı annemle salladılar. bebek dakıkasında uyudu . . Tecrube iste sımdı bız mesela gece oldu saat 1 cocugun uykusu var ama mızmızlıkta uyumuyor ıcıne koyuyoruz saalıyouz nınnı soyleyerek sallanmaktan cok hoslanıyorlar hemen uyuyorlar. hemde esımle ortak yapmıs oluyoruz bebek cok agırlastı bızım durduk yere uyumaz ayakta dolan dur belım agrıyor .
Yasa dıyelım oturmaya gıttınız arkadaslarınıza yada sıze geldıler. Uyumuyo sız de oturamıyorsunuz sohbet edemıyorsunuz hemen sallayın uyusun valla ben de ıse yaradı : )))
Bebeğinizin vucüdunu yün lifle mi yoksa süngerle mi yıkıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?