gerekirse ağızdan da ilaç alınabilir hamilelik süresince...senin durumuna göre farklıdır durum..arkadaş nexiumla ilgili soru sormuştu dün,ben de cevaplamıştım..sen direk nexium zararlı deyince alındım açıkçası...
Ben elimle yıkıyorum yaa hiç aklıma gelmedi sunger almak :)))
yok arkadaşım niye alınıyorsunki?ben senin cevap yazdığını bile görmemiştim...tabiki ne hastalar var hamileyken ilaç kullanıyor.ben hamilelikte romatizma oldum,kortizon bile kullanmak zorunda kaldım.kaç kere antibiyotik içtim(( insan istemese de malesef ilaç kullanmak zorunda kalıyor hamilelikte ve emzirirken ((((
ya kızlar size komik gelebilir ama bizde hiç kaka sızmadı çünki eşim sık değiştirmemi istiyo akşam gelince çöpe bakıyo sık deyiştirdimmi diye adam ona takmış birde deniz suyu almaktan bıktığım için çok az tuzlu su yapıym dedim burnunz sakın yapma alırım ben deniz suyu dedi titiz biraz ondan çamaşırlarda kaka lekesi falan olmuyo ama bende 60 da yıkamayı deniycem
Yaa bizde de 1 numara bezden 2ye geçerken oldu kaka lekesi,
biz bebğimizin büyüdüğünün farkına varmamışız,
bu kadar çabuk 2ye geçeceğini tahmin etmemiştik
1-2 gün böyl lekelenme oldu,
ama bez numarasını büyütünce bizde yaşamadık,
ama senin eşin de fena kontrolcüymüş bee:)))kaydirigubbakcemile3
Cnm aslında 5 gune kadar fılan normal diye biliyorum ama devamlı boyle bişey varsa bence goster doktora ıcın rahat etsin . Cunku bebekler kakalarını yapamayınca cok rahatsız oluyorlar karınları bıle şiş oluyor yapınca cok rahatlıyorlar
5 gunun sonunda kakası kabız şeklınde degılse. telaşlanmayın bence. bazı cocukların düzeni bıraz geç oturuyor. benımkı 6 gunde bir yaptıgı bıle oldu. suan daha ıyı. bıraz sabretmek gerekıyor.. ben çay kaşıgı ıle bıraz zeytınyağ verıyordum . doktor dedi.
Olabilir tatlım yaa,
Rahat ol,
Bebeğinin uyuyacağına önce kendini inandır,
Uyumazsa da oynarsınız nolcak inatlaşmamak lazım bu ufak yöneticilerle,
Onlar ne derse o oluyor çünkü:))
Ben çok rahat yaklaşıyorum Rüzgara belki de etkisi oluyodur,
ama her çocuk farklı işte güzelim,
Ben biraz şanslıyım galiba.
benımkıde 5 günde bır yapıyor ama kabız seklınde dııl krem gıbı.yalancı kabızlıkmıs bu durum benım yedıklerımden etkılenıyor bıde benımde bagırsaklarım düzelmedı bır türlü aynı bende onun gıbıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?