2010 Temmuz Anneleri : )

yok arkadaşım niye alınıyorsunki?ben senin cevap yazdığını bile görmemiştim...tabiki ne hastalar var hamileyken ilaç kullanıyor.ben hamilelikte romatizma oldum,kortizon bile kullanmak zorunda kaldım.kaç kere antibiyotik içtim(( insan istemese de malesef ilaç kullanmak zorunda kalıyor hamilelikte ve emzirirken((((

bende franjit olmuştum enfexia kullanmak zorunda kalmıştım bir kutu çok fenaydım hep gıcık vardı gece gündüz

benim bir arkadaşım vardı annesi çocukken çok titiz bir kadınmış acıtana dek ovalarmış yıkarken sonrada oynamaya bırakmazmış kirlenmesin tekrar diye

grip aşısı olucaktım ama vazgeçtim kızlar bize bir önceki senenin aşılarını yapıyorlarmış

Yaa bizde de 1 numara bezden 2ye geçerken oldu kaka lekesi,
biz bebğimizin büyüdüğünün farkına varmamışız,
bu kadar çabuk 2ye geçeceğini tahmin etmemiştik
1-2 gün böyl lekelenme oldu,
ama bez numarasını büyütünce bizde yaşamadık,

ama senin eşin de fena kontrolcüymüş bee:)))kaydirigubbakcemile3

canım herkezin bir huyu var işte buda böyle titiz olaması bazen işe yarıyor mesela ben 8 yıldır hiç çöp atmadım bir kez dahi hepsini toplar işe giderken atar bazı kuralları var kendince saygı göstermek gerek ne yapıcaksın

Kızlar oğluşum uyandı,
Oyunlarımızı oynadık altını temizledim,
Şimdi biraz daha oynayalım babamız gelene kadar,
Akşama görüşürüz biz kaçtık:)))

dr. kontrol ediyor her ay zaten. şurup kullanıyoruz, hergün zeytinyağı veriyoruz, masaj falan filan... zor valla normalmiş evet ama zorlanınca üzülüyor insan...

birde saolsun eşim ben hiç şu eksik demem herşeyi kontrol eder bebeğin ıslak mendilinden bulaşık makinesi tuzuna kadar akaşm getirir

bende veriyorum evet..
her zaman yumuşak, hiç sert olmadı. ama düşündümde artık sert olmamasının nedeni bitkisel şurubu olabilir. belki o yüzden 5 günün sonunda sert olcağı varsada yumuşuyor. neyse ne yapalım ilk aylarda geçici sorunlar olabilirmiş inş. geçicidir bizimkide..

aynen annem de öyle söylüyor:) bebeğin uyuyacağını kendini inandır,rahat ol,ben öyle rahat olduğum için uyuyor bende hemen diyor:)hastayım diye 2 gündür annemlerdeyiz....maşallah nasıl uslu...benimki huysuz bir bebek değil sadece uykuya geçemediğinde huysuzlaşıyor.onu yaparsak maşallahı var kuzumun ama uyuyamadığı zaman çok emmek istiyor,emdikçe gazı artıyor uyuyamıyor...ama bunlar gündüz için söz konusu neyseki:)

ben bir kitap arıyordum bulamamıştım onu bile aramış çarşıda bulmuş getirmiş

prof.sabiha paktuna yı bilen varmı bilmiyorum, çocuk dru., hem nörolojik hem psikolojik açıklamalar yapıyordu programlarda.. 22 tllik kitabı ücretsiz sadece 4.50 tl kargoyla yolluyorlar her isteyene. reklamlarda çıkıyor. bana gelecek. isteyeniniz olursa diye söyleyim dedim:)

ben 3 numaraya geçicem aslında daha rahat olsun diye bu hafif sıkıyo gibi 2 numara halbuki toplu bir bebek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…