2010 Temmuz Anneleri : )

saol canım eşlerimizde okumalı bence sadece bizim okumamızla olamaz

biliyorum canım doktorum pr.dan nerden aldın bende alayım.

Ben de annemın bızım ıcın aldıgı kitabı almıstım onan . Okuyum dedim 40 sene oncesının kıtabı ya yok nuşamba şöyle katlanır falan filan nasıl eskı bilgiler ..Benim de yeni bi kıtap almam lazım haftasonu zaten eşime kızıyorum bu konuda degıl kıtap okumak ınternetten bıle arastırmıyor cocuk bakımını . Ben de kızdım alıcam okucaksın dedım .

arkadaşlarım allahın bana verdiği engüzel hediye diye düşünüyorum taha için şükürler olsun bazı anne babalar nasıl evlatlarına katı olbiliyolar anlamıyorum dün öyle bir geçer zamanki dizisindede adam oğlunu dövüyodu çocuk etkileniyodu falan çok duygulandım bunlar gerçek hayattada oluyo

aynı benim eşimde sen araştır bana anlat sen daha iyi araştırıyosun diyosempatiksalakcinni

gökcek senınkının uykusu nasıl gündüz?kerem gündüz sancıdan kıvranıyor yrım saat uyuyor uyanıyor sızlanıyor sonra bir ssat gecınce uyuyor oda gene az.ama kakasını yapınca cok ıı uyuyor.

bizim evlilikte monotonlaştı artık birbirimizi sen şunu bunu daha iyi yaparsınla kandıramıyoruz o öyle bir şey diyince ben gülüyorum sonra oda gülüyo-tatlicadiarzu-

aynen ya esım bakarken oglusa gözleri doluyor rabbımın hedıyesı dıye sevıyor.

ben bayadır 3 numara kullanıyorum 4 - 9 kılo arası ama cok cabuk gidiyor : (( 10 gunde 1 paket bitiyor

canım bir süre bu masraflar olucak atık onun içinde 70 tanemi vardı günde 10 kez deyişse ancak okadar gider ama prima gerçekten çok iyimiş adamlar bir numara bez yapmış

kızlar hiç alakalı değil konuyla ama orkid ince günlük ped yapmış kutuda satılıyo larç yazan var çok güzel bişey 28 tane va içinde ve hç rahatsız edici değil çamaşırlarda hiç leke olmuyo tavsiye ederim fiyatıda3 buçuk lira

çamaşrdan konu açılmış..ben evlendiğim günden beri beyazlarımızı 85-90 da yıkarım..
hiçbirşey de olmaz..
bilmiyorum benim alışkanlığım bu şekilde.

yumuşatıcı olarak da yumoşun konsantresini tavsiye ederim..
yumuşatıcı gözünü de tamamen doldurun öyle 1 kapak değil..

o çamaşır var ya bir dahakine yumuşatıcı koymasanız bile hala yumuşak ve kokulu oluyor..evin içi dolap bile kokuyor..

tabii biraz fiyatlı..

ben arada onu alıyorum, konsantresini alamasam da normal yumoş..
------------

bebeğim çamaşırlarını da 30 derecece hassas programda yıkıyorum

ben senelerdir kullanırım canım..
özellikle reglin son günlerinde..damla damla gelir ya o zamanlar

ben adet oldum ve karnımın şişliği birazdaha gitti sanki adet olunca göbegim küçüldü sanki yada teselli işte.

denizcim eşimle markete gitmiştik yumoş konsatre 30 yıkama diyo eşime bunu alalım dedim çok güzel kokusu tabi ben on yıkamada bitirdim biraz fazla koymak gerekiyo cidden
bu defa bende beyazları biriktirim sıcakta yıkıycam bakalım nasıl olucak hiç leke olmuyo benikilerde ama beyezlarım bembeyaz değil

ben adet oldum ve karnımın şişliği birazdaha gitti sanki adet olunca göbegim küçüldü sanki yada teselli işte.

bendede göbek problem oldu ya korse takıcam yakında mecburen bunu geçeceyi yok zayıfladım ama hafif göbek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…