2010 Temmuz Anneleri : )

müzik cd si koydum tahaya yandı sıkılmasın diye dinliyo öyle tv açmayın diyolar ya çocuklar sıkılmaz öle dura dura mesela

rüzgar anneciğini aşka getirmiş yine..........delikafadulden

Yaaa Bahar dikkat ettim de bizim uygulamalarımız ne kadar da çok benziyor senle,
Kuzeyle Rüzgar da huy olarak benziyolar,
Valla çamaşır yıkamamız bile benziyorkaydirigubbakcemile3

valla haklısın.

bu arad ben ilk başlarda oğluşa rüzgar ismini düşünmüştüm. bizden önce bir akraba koyunca vazgeçmiştim.

isimdende benzeyeceklerdi az kalsın sıpalar birbirlerine....delikafaduldendelikafadulden

ya bende asla kakalı bezi bekletmiyorum. zaten yaparken yüz ifadesinden anlıyorum e bide sesi geliyor. ama bazen taşıyor işte bezden kakası bez numarası da 3 oldu artık. diğerleri sıkıyor gibiydi. eyseki çamaşırlarda leke kalmıyor.

cnm adet için erken degıl mı yaaa gercı herkesin farklı olabılır ama insallah gobek azalıyordur benım mıh gibi yapıstı ustume 8 kılo gıtmıyor yaa gercı bogazımda bos durmuyor ama

gidip giyineyim bende birazdan eşim gelir avm ye gideceğiz.

oğluşa kıyafet bakacağım. tabi kendimede.

gidip giyineyim bende birazdan eşim gelir avm ye gideceğiz.

oğluşa kıyafet bakacağım. tabi kendimede.

benim de bu akşam AVM ye gidesim var ama bu gece de Fatmagül var..gidemeeeeeeeeeemmmmsempatiksalakcinnidelikafadulden

eşimim de Ezeli var o da gitmez hayattaaaaasempatiksalakcinni

deniz bi daha oldun mu pekı ablam subatta dogum yaptı hala olmadı gecenlerde sordum bı ara olmus ıkı gun sadece sonra olmamıs daha annem de 7 - 8 ay süt korur demıstı

bebeğini emziriyor musun peki. ben de acaba adet olur muyum bi dahaki aya. başka adet olan var mı içinizde

ben oldum canım yine konuyla alakasız ama bir konu yu merak ediyorumda bizim akçayda korsan kitap satılıyodu hepsi 5 lira geçen bende dostoyevskinin kitaplarını alıyorum arşiv yapıyorum cinler kitabı eksikti normalde 26 lira korsan varmı diye baktık bütün kitapları toplayıp kosan satanlara hapis cezası vermişler
kimse korsan almak istemez ama kitap yada cd ler çok pahalı halkın ulaşabileceyi makul fiyatlarda değil eşim o istediğim kitabı almış bana sizler ne düşüüyosunuz bu konuda

benim de bu akşam AVM ye gidesim var ama bu gece de Fatmagül var..gidemeeeeeeeeeemmmmsempatiksalakcinnidelikafadulden

kız bugün ezel yok pazrtesi değilmi o bu akşam vadi var benim dizimde o....

biz dizi saatine kadar geliriz zaten yetişiriz.

yarın akşam çıkarsınız inşallah

cnm adet için erken degıl mı yaaa gercı herkesin farklı olabılır ama insallah gobek azalıyordur benım mıh gibi yapıstı ustume 8 kılo gıtmıyor yaa gercı bogazımda bos durmuyor ama

Aaaa aynı ben..
onu bırak bende 6 kilo kalmıştı..
salak ben üstüne 2 kilo aldım oldu 8 kilosempatiksalakcinni

güldüğüme bakmayın acayip moralim bozuluyor..:sinifsinif:
hamilelikte iştahı açılmayan ben, doğumdan sonra ağzım boş durmuyor..

off yaaa ben böyle değildimmm ne oldu banaaaaaaaaalsanaalsanasmile

Ben de ıkı haftadır kacırıyorum zaten ıkı hadta oldu baslayalı dımı : )) Bu hafta ızlıycem .. O degil de gecenler de AVM ye gıttım cocuga bıseyler almaya bı guzel kıslıklar gelmıs nasıl ıcın gıttı resmen kış gelmıs hıssettım nasıl ıstedım o ıncecık kotlardan kazaklardan ama once kılo vermek lazııımmm . Ki benım belden asagısının maşallahı var : ))))

deniz bi daha oldun mu pekı ablam subatta dogum yaptı hala olmadı gecenlerde sordum bı ara olmus ıkı gun sadece sonra olmamıs daha annem de 7 - 8 ay süt korur demıstı

yok canım 1 kere oldum işte yni bitti,
20 eylülde oldum sanırım ya karıştırmayım bilmiyorumkismile ..yani doğumdan sonra 2,5 ay sonra gibi oluyor..

Aynen cnm ben amelıyat oldugum da sıfır gıbektı gerıne gerıne hastanede dolastım hah dedım ıste sezeryan oldum ama gobek yok . 57 ye dustum hızla dedım boyle gıderse masallah eskısınden ıyı olucam sonra bı iştash ye allah ye : ))) Sımdı 58 - 59 um sabahları aksam 60 sanırım : (((
Anlamadıgım sey bu Vıctoria Beckham 3 tane sezeryan ama dumduz Ebru Sallı da oyle sanırım ıstesek verırız .. Sut verıyoruz ya o yapıyor yaa insanın ıstahı acılıyor ...

kız bugün ezel yok pazrtesi değilmi o bu akşam vadi var benim dizimde o....

biz dizi saatine kadar geliriz zaten yetişiriz.

hadi yaa kurtlar vadisimiydi o??

karıştırdım o zaman ben neyse yine çıkmaz eşim kurtlar vadisini de seyrediyor çnükü..
neyse yarın akşama kısmet

kayserden balıkesire taşınıyoorumm..
hem eşya toplayıp hem yazdığım iççn gecikiyorumkaydirigubbakcemile3

bu arada ben 40 sonunda adet oldum sonra 20 gün arayla oluyorum sürekl ne kötü bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…