2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar benıkıde konuyla alakasız ama ben saclarımı boyattım eşime . Bal rengi Palette nin oncekı kuaforun boyadıkları artık turuncu rengıne kacıyordu . Bunu boyadım dıpleri siyah altları turuncu oldu . Bide sacımı bob modeli kestirmistim . kısa kut gibi . tam oldu yanii . Ama bi daha bu ay boya yapamam bı sonrakı ay kahveye boyucam dıp renklerı cıkınca olmuyor yaa en ıyısı orta karar bır renk ..

ben oldum bitti.çok yoğun geçti ilk 2 günü, 4-5 gün sürdü

Aaa ne güzell olmuşsun...Ben daha olmadım ama bende de bir gariplik var hala nokta noktada olsa geliyor.Kafam karıştı 3 ayı geçti doğum yapalı neden bu kadar uzun sürdü anlamadım.Biraz daha gelirse doktora gideceğim....

sana diyeceyim asla alt kıyafet alma ben maviden çok severek 31 beden bir kot almıştım düşük bel geniş palı üstü dar 100 lira verdim ve yanlız bir kez giydim çünki kilo verdim hızla şu an 29 beden giyiyorum kotta aldığım kot çok bol üzüldüm ama bişey almıycam bu kış ya

kayserden balıkesire taşınıyoorumm..
hem eşya toplayıp hem yazdığım iççn gecikiyorumkaydirigubbakcemile3

bu arada ben 40 sonunda adet oldum sonra 20 gün arayla oluyorum sürekl ne kötü bişi

Görev sebebıyle herhalde hani dedim rakımı yuksek bı yerlere fılan gıdeceksenız dıkkat edın dıycektım . Cunku buyuk cocukları bıle kotu etkılenıyor . Balıkesır cok guzel yer cnm güle güle oturun ..

Adet olayı herkeste farklı herhalde yaa bellı bi kıstası yok kımısı gec oluyor kımısı erken ..

Aynı şeyi bı arkadasım da demıstı kız 30 kılo almıstı artık boyle kalıcamn dıye 40 beden 42 beden almıs heo sımdı hepsı elınde kalmıs : )) Suanda 50 kılo cıvarı ...
Sen baya vermıssın cnm herhalde kac kılo oldun sımdı

canım seninle ortak yönümüz çok gibi benim saçımda o model ama saçını o boyalarla boyama iyi olsun istiyorsan lorealin recitali var çok harika renkler var benimki açık havana amre çok güzel bir renk zaten yıldızları saç boyası yazıyo üstünde başaka bir kaç rengini daha yapmıştım çok güzel oluyo kendin boyasan dahi ondan almalısın o saçla dolaşma bence kahve yapma çok klasik olur

kızlar selam
geçmişi okuyayım derken ocaktaki etimi yaktım :) daha doğrusu tencere gitti de yemeği kurtardım gibi.
bizim kız hala elini ağzına götürmeye devam ediyor. hemen emzik veriyorum öyle yaptığında, emziği ağzından düşürünce yine elini sokuyor. tükürükleri de akıyor. ben de diş mi çıkarıyor acaba diye düşünmedim değil.
bir de oyun halısının oyuncaklarını karşısına getirince hemen hareketleniyor ama sonra sinirlenip ağlamaya başlıyor. pek oyuncaklarla oynayamıyoruz yani.

Benimde 6 kilo fazlalığım kalmıştı doğumdan sonra...Dün sabah tartıldım 2 kilo vermişimm...Bütüün morelim yerine geldii...Nasıl oldu anlamadım ama çook sevindim.Geriye kadlı 4 kilo.Herkes zaten sen doğum mu yaptın hiiç belli olmuyor diyor...

59- 60 arası gidip geliyorum boyum 1.60

Kızlar ben gıttım markete hep light urunlerı topladım kreker fılan bıde Nesfiti denıycem reklamlarda cıkıyor yaa . Gercı dıyet urunlerı var ama ben gene cubuk kreker susamlı cubuk yada cıkolata cekırdek fılan ne bulursam ındırıyorum mıgdeye : )))

:)))))))))))) geçmiş olsun cnm aman dıkkat et benim bebek oyle kokularda anında uyanıyor hemen aglıyor asplator calıstırmadan yemek yapamıyorum hamıleyken de oyleydı yemek yaparken tekmelemeye baslardı .

Ben de ne yemek yok daha .. ne yapıcam bılmıyorum dün döktürmustum bugun bısey yapasım yok son anda bıseyler yapıcam artık napayım ..

benim oğlum da aynı. elini ağzına götürüyo emmeye çalışıyo heryeri ıslatıyo. ben de en başta diş mi çıkarıyo acaba diye korkmuştum ama bi arkadaşımınki de öyle yapıyomuş seninkini de duyunca iyice rahatladım

ben tüm yöntemleri denemiş biriolarak sana tavsiyem boşa para verme onlara
ilk olarak şekeri minimuma indirmen lazım şekersiz çay kahve
iki makarna yağsız tuzsuz en fazla üç kaşık pilav ekmek hiç yemiyceksin günde bir dilim olabilir meyve yiyebilirsin istediğin kadar
muz ve incir gibi olanları 1 tane tabi
etve tavukta serbest kola limonata şekersiz olucak çukulatada bir paketin 3 de biri günde
ben bu şekilde zayıfladım

ev çok fena koktu zaten. mutfağın balkon kapısını açtım ama her yeri de açamıyorum, hava serin bugün.
yaa bugün üstte oturan komşu geldi. bizim banyoya bakmak istemiş, klozetin yerine. tam da yeni uykudan uyanmıştık kızımla. üstümde pijamalar var buna rağmen içeri girmekten çekinmedi. sonra annem de bakmak istiyor 10 dk beklesem burda olur mu dedi. iyi dedim salona buyur ettim. edayı emzirmem lazım deyip içeri geçtim kendim. sonra annesi de geldi, bunlar banyoda uzunca bi süre tartıştılar aralarında. sonra artık müdahale edeyim diye yanlarına gittim. meğer yatak odasına da bakmışlar. mobilyalar çok güzel kime yaptırdınız diye sordu. ben iyice sinir oldum. odam da dağınıktı zaten. ayy düşündükçe yine sinirleniyorum. bir daha kapıyı çalarlarsa müsait değilim deyip açmıycam. ne münasebetsiz insanlar var yaa..

Ayyy ekmeksız hayatta yapamam ben cayı da sekersız ıcemem ki : ))) Ben verırım diye dusunuyorum tek yapmam gereken az yemek .. ben kılo problemı pek yasamadım . SImdıye kadar 50 - 52 arası hatta evlenmeden once 48 dım . Ama sımdı 80 kiloluk eşim ne yerse aynısını yıyorum . E haliyle kalıyor bende o calısıyor ben evdeyım . Yagsız tuzsuz yerım bak oyle tatsız tuzsuz yemekleri severim hastaneden sonra evde aynını kopyalamıstım ..

geçmiş olsun canım dikkatli ol evinde yabancıları yanlız bırakmamalısın

kızlar bence diyet için erken. braz daha bekleyin derim ben. eğer diyet yaparsanız ömür boyu yapmanız gerekir bıraktıgınız an kilo alırsınız. önemli olan diyet yapmadan vermek. ben öyle düşünüyorum şahsen. çünkü ben zayıftım hamilelikte de çok yemedim demek ki bu kilolar hamilelikle ilgili ve gidecek hepsi inş. ama sıkılaşmak için spor şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…