ben oldum bitti.çok yoğun geçti ilk 2 günü, 4-5 gün sürdü
Ben de ıkı haftadır kacırıyorum zaten ıkı hadta oldu baslayalı dımı : )) Bu hafta ızlıycem .. O degil de gecenler de AVM ye gıttım cocuga bıseyler almaya bı guzel kıslıklar gelmıs nasıl ıcın gıttı resmen kış gelmıs hıssettım nasıl ıstedım o ıncecık kotlardan kazaklardan ama once kılo vermek lazııımmm . Ki benım belden asagısının maşallahı var : ))))
kayserden balıkesire taşınıyoorumm..
hem eşya toplayıp hem yazdığım iççn gecikiyorumkaydirigubbakcemile3
bu arada ben 40 sonunda adet oldum sonra 20 gün arayla oluyorum sürekl ne kötü bişi
sana diyeceyim asla alt kıyafet alma ben maviden çok severek 31 beden bir kot almıştım düşük bel geniş palı üstü dar 100 lira verdim ve yanlız bir kez giydim çünki kilo verdim hızla şu an 29 beden giyiyorum kotta aldığım kot çok bol üzüldüm ama bişey almıycam bu kış ya
Kızlar benıkıde konuyla alakasız ama ben saclarımı boyattım eşime . Bal rengi Palette nin oncekı kuaforun boyadıkları artık turuncu rengıne kacıyordu . Bunu boyadım dıpleri siyah altları turuncu oldu . Bide sacımı bob modeli kestirmistim . kısa kut gibi . tam oldu yanii . Ama bi daha bu ay boya yapamam bı sonrakı ay kahveye boyucam dıp renklerı cıkınca olmuyor yaa en ıyısı orta karar bır renk ..
Aynı şeyi bı arkadasım da demıstı kız 30 kılo almıstı artık boyle kalıcamn dıye 40 beden 42 beden almıs heo sımdı hepsı elınde kalmıs : )) Suanda 50 kılo cıvarı ...
Sen baya vermıssın cnm herhalde kac kılo oldun sımdı
kızlar selam
geçmişi okuyayım derken ocaktaki etimi yaktım :) daha doğrusu tencere gitti de yemeği kurtardım gibi.
bizim kız hala elini ağzına götürmeye devam ediyor. hemen emzik veriyorum öyle yaptığında, emziği ağzından düşürünce yine elini sokuyor. tükürükleri de akıyor. ben de diş mi çıkarıyor acaba diye düşünmedim değil.
bir de oyun halısının oyuncaklarını karşısına getirince hemen hareketleniyor ama sonra sinirlenip ağlamaya başlıyor. pek oyuncaklarla oynayamıyoruz yani.
kızlar selam
geçmişi okuyayım derken ocaktaki etimi yaktım :) daha doğrusu tencere gitti de yemeği kurtardım gibi.
bizim kız hala elini ağzına götürmeye devam ediyor. hemen emzik veriyorum öyle yaptığında, emziği ağzından düşürünce yine elini sokuyor. tükürükleri de akıyor. ben de diş mi çıkarıyor acaba diye düşünmedim değil.
bir de oyun halısının oyuncaklarını karşısına getirince hemen hareketleniyor ama sonra sinirlenip ağlamaya başlıyor. pek oyuncaklarla oynayamıyoruz yani.
59- 60 arası gidip geliyorum boyum 1.60
Kızlar ben gıttım markete hep light urunlerı topladım kreker fılan bıde Nesfiti denıycem reklamlarda cıkıyor yaa . Gercı dıyet urunlerı var ama ben gene cubuk kreker susamlı cubuk yada cıkolata cekırdek fılan ne bulursam ındırıyorum mıgdeye : )))
:)))))))))))) geçmiş olsun cnm aman dıkkat et benim bebek oyle kokularda anında uyanıyor hemen aglıyor asplator calıstırmadan yemek yapamıyorum hamıleyken de oyleydı yemek yaparken tekmelemeye baslardı .
Ben de ne yemek yok daha .. ne yapıcam bılmıyorum dün döktürmustum bugun bısey yapasım yok son anda bıseyler yapıcam artık napayım ..
ev çok fena koktu zaten. mutfağın balkon kapısını açtım ama her yeri de açamıyorum, hava serin bugün.
yaa bugün üstte oturan komşu geldi. bizim banyoya bakmak istemiş, klozetin yerine. tam da yeni uykudan uyanmıştık kızımla. üstümde pijamalar var buna rağmen içeri girmekten çekinmedi. sonra annem de bakmak istiyor 10 dk beklesem burda olur mu dedi. iyi dedim salona buyur ettim. edayı emzirmem lazım deyip içeri geçtim kendim. sonra annesi de geldi, bunlar banyoda uzunca bi süre tartıştılar aralarında. sonra artık müdahale edeyim diye yanlarına gittim. meğer yatak odasına da bakmışlar. mobilyalar çok güzel kime yaptırdınız diye sordu. ben iyice sinir oldum. odam da dağınıktı zaten. ayy düşündükçe yine sinirleniyorum. bir daha kapıyı çalarlarsa müsait değilim deyip açmıycam. ne münasebetsiz insanlar var yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?