Ayyy ekmeksız hayatta yapamam ben cayı da sekersız ıcemem ki : ))) Ben verırım diye dusunuyorum tek yapmam gereken az yemek .. ben kılo problemı pek yasamadım . SImdıye kadar 50 - 52 arası hatta evlenmeden once 48 dım . Ama sımdı 80 kiloluk eşim ne yerse aynısını yıyorum . E haliyle kalıyor bende o calısıyor ben evdeyım . Yagsız tuzsuz yerım bak oyle tatsız tuzsuz yemekleri severim hastaneden sonra evde aynını kopyalamıstım ..
ev çok fena koktu zaten. mutfağın balkon kapısını açtım ama her yeri de açamıyorum, hava serin bugün.
yaa bugün üstte oturan komşu geldi. bizim banyoya bakmak istemiş, klozetin yerine. tam da yeni uykudan uyanmıştık kızımla. üstümde pijamalar var buna rağmen içeri girmekten çekinmedi. sonra annem de bakmak istiyor 10 dk beklesem burda olur mu dedi. iyi dedim salona buyur ettim. edayı emzirmem lazım deyip içeri geçtim kendim. sonra annesi de geldi, bunlar banyoda uzunca bi süre tartıştılar aralarında. sonra artık müdahale edeyim diye yanlarına gittim. meğer yatak odasına da bakmışlar. mobilyalar çok güzel kime yaptırdınız diye sordu. ben iyice sinir oldum. odam da dağınıktı zaten. ayy düşündükçe yine sinirleniyorum. bir daha kapıyı çalarlarsa müsait değilim deyip açmıycam. ne münasebetsiz insanlar var yaa..
canım bir süre bu masraflar olucak atık onun içinde 70 tanemi vardı günde 10 kez deyişse ancak okadar gider ama prima gerçekten çok iyimiş adamlar bir numara bez yapmış
birde saolsun eşim ben hiç şu eksik demem herşeyi kontrol eder bebeğin ıslak mendilinden bulaşık makinesi tuzuna kadar akaşm getirir
ben prima kullanıyordum çok memmundum geçen markette yoktu huggies aldım.hiç beğenmedim.primadan başka bez almam daha
benim kocamda aynı seninki dicem ama:)) on kez çöpü dök derim.okuldan gelir takımını yatagın üzerine çantasını mutfaga cüzdanının tv nin yanına.çorapları araki bulasın.kocamın tek iş açısından iyi yönü.ben bazen evi süpürsene derim veya sil yapar.bide ben nette takılırken o hep bakar kızımıza.ama aşırı dağınık o yüzden sürekli tartışıyorduk bir ara.her gün söz veriyordu tamam söz bundan sonra yapcam diyo aynı bir değişiklik yok.sorunca da unuttum diyo.yuh diyorum unutulcak şeymi bu sanki bakkaldan yumurtaa al dedim de unutmuş diyorum.öle geçinip gidiyoruz işde
Aaaa ben o kadını biliyorum canım çok da hoşuma giderprof.sabiha paktuna yı bilen varmı bilmiyorum, çocuk dru., hem nörolojik hem psikolojik açıklamalar yapıyordu programlarda.. 22 tllik kitabı ücretsiz sadece 4.50 tl kargoyla yolluyorlar her isteyene. reklamlarda çıkıyor. bana gelecek. isteyeniniz olursa diye söyleyim dedim:)
Bizde de hem 2 numara hem 3 numara bez var,ben 3 numaraya geçicem aslında daha rahat olsun diye bu hafif sıkıyo gibi 2 numara halbuki toplu bir bebek değil
Bizimkini 3 gündür takip ediyorum,ben bayadır 3 numara kullanıyorum 4 - 9 kılo arası ama cok cabuk gidiyor : (( 10 gunde 1 paket bitiyor
Ayy ne güzel ben de bi olsam keşke,ben adet oldum ve karnımın şişliği birazdaha gitti sanki adet olunca göbegim küçüldü sanki yada teselli işte.
Ohhh ne güzel yaagidip giyineyim bende birazdan eşim gelir avm ye gideceğiz.
oğluşa kıyafet bakacağım. tabi kendimede.
Aaaa dizilere göre yapın tabi programınızıbenim de bu akşam AVM ye gidesim var ama bu gece de Fatmagül var..gidemeeeeeeeeeemmmmsempatiksalakcinnidelikafadulden
eşimim de Ezeli var o da gitmez hayattaaaaasempatiksalakcinni
Geçmiş olsun canım,kızlar selam
geçmişi okuyayım derken ocaktaki etimi yaktım :) daha doğrusu tencere gitti de yemeği kurtardım gibi.
bizim kız hala elini ağzına götürmeye devam ediyor. hemen emzik veriyorum öyle yaptığında, emziği ağzından düşürünce yine elini sokuyor. tükürükleri de akıyor. ben de diş mi çıkarıyor acaba diye düşünmedim değil.
bir de oyun halısının oyuncaklarını karşısına getirince hemen hareketleniyor ama sonra sinirlenip ağlamaya başlıyor. pek oyuncaklarla oynayamıyoruz yani.
Aman ben korktum snein o komşulardan,ev çok fena koktu zaten. mutfağın balkon kapısını açtım ama her yeri de açamıyorum, hava serin bugün.
yaa bugün üstte oturan komşu geldi. bizim banyoya bakmak istemiş, klozetin yerine. tam da yeni uykudan uyanmıştık kızımla. üstümde pijamalar var buna rağmen içeri girmekten çekinmedi. sonra annem de bakmak istiyor 10 dk beklesem burda olur mu dedi. iyi dedim salona buyur ettim. edayı emzirmem lazım deyip içeri geçtim kendim. sonra annesi de geldi, bunlar banyoda uzunca bi süre tartıştılar aralarında. sonra artık müdahale edeyim diye yanlarına gittim. meğer yatak odasına da bakmışlar. mobilyalar çok güzel kime yaptırdınız diye sordu. ben iyice sinir oldum. odam da dağınıktı zaten. ayy düşündükçe yine sinirleniyorum. bir daha kapıyı çalarlarsa müsait değilim deyip açmıycam. ne münasebetsiz insanlar var yaa..
Yemek yapabıldınız mı arada kızlar yaa ben hala yapamadım : ((
Aynen benımki sağolsun evı temızler yeri gelir yemek yapar ama çok dagınık ve unutkan . ısten gelir ayakkabısını ayakkabılıga koymaz kıyafetlerini yerıne koymaz traş bıcagını jolesini hergun ben kaldırırım . copu atmaz ben soylerım . corapları hergun salona atar sagolsun topak yapıp atar :))
Bıgun bıktım soylemekten en sonunda liste yaptım buzdolabına astım bunları yap dıye .
ben prima kullanıyordum çok memmundum geçen markette yoktu huggies aldım.hiç beğenmedim.primadan başka bez almam daha
benim kocamda aynı seninki dicem ama:)) on kez çöpü dök derim.okuldan gelir takımını yatagın üzerine çantasını mutfaga cüzdanının tv nin yanına.çorapları araki bulasın.kocamın tek iş açısından iyi yönü.ben bazen evi süpürsene derim veya sil yapar.bide ben nette takılırken o hep bakar kızımıza.ama aşırı dağınık o yüzden sürekli tartışıyorduk bir ara.her gün söz veriyordu tamam söz bundan sonra yapcam diyo aynı bir değişiklik yok.sorunca da unuttum diyo.yuh diyorum unutulcak şeymi bu sanki bakkaldan yumurtaa al dedim de unutmuş diyorum.öle geçinip gidiyoruz işde
Aynen benımki sağolsun evı temızler yeri gelir yemek yapar ama çok dagınık ve unutkan . ısten gelir ayakkabısını ayakkabılıga koymaz kıyafetlerini yerıne koymaz traş bıcagını jolesini hergun ben kaldırırım . copu atmaz ben soylerım . corapları hergun salona atar sagolsun topak yapıp atar :))
Bıgun bıktım soylemekten en sonunda liste yaptım buzdolabına astım bunları yap dıye .
canım bilsem dolaba liste asınca yapcana hiç düşünmez asardım bir liste.:)) işde iyi yönleride var.yemek yapmadım zaman gelir melemen makarna yapar.ayranıda yapar çagrır.ben erken yatarım bizim kız gece 3 e kadar bazen ayakda.onu sarar sarmalar uyutur.bugün dışarı çıktım yine kızı sarmış sarmalamış uyutmuş.bide diyo bunu sararak uyutmak lazım.bazende sinir ediyor beni bebegin bogazına süt kaçtıgında bana bir bakışı var.görende ben kaçırıyorum özellikle sanır
Sağolun kızlar,teşkür ederiz oğluşumla size:)))
Ayy bak şimdi bi tuhaf oldum,
Bilmiyodum,
ama anlamadım çamaşır makinası izletmek sebep olmaz bu rahatsızlığa herhalde,
Yani ne bileyim ben de çok severim izlemeyi,
Sakinlik verir bana,
eşim çok şaşırır beni makinanın karşısında görünce falan,
ama çok hoşuma gider karşısında çok ağlayıp içimi dökmüşümdür,
Oğlumda sevdi diye düüşünmüştüm,
Zararı mı varmış şimdi.
teyzeleri oqlumun fotosunu ekledim bakın
biliyorum canım doktorum pr.dan nerden aldın bende alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?