2010 Temmuz Anneleri : )

canım alışanca bir daha şekerli içamezsin zaten eşine bakma sen erkeklerin 38 beden olaması zarif görünmesi gerekmiyor bizim türkiyede ister fakir ister zengin ilk önce kadınların kilosuna falan bakılıyo yani kadınlarda birbirini çok eleştiriyo bu konuda

Hadi yaa ama sen yeni gelinsin ya ozenmıslerdır belki cnm yaa bizde aynısını yaparız dıye bakmıslardır : )))
Gercı senınde ustun basın uygun olmayabılır
bana da bayram da bıze hıc gelmeyen esımın ıs arkadası kız arkadasıyla geldi sagolsunlar ama ben de o sırada marketten sıparıs vermıstım saclar tepeden toplu ustum de pjamalarla kolumda bebek acıverdım kapıyı ben de onlar da neye ugradıklarını sasırdılar : ))) Ama gelin fılan dedım ellerınde hedıyelerı de vardı : (( Bıraz oturduk cok mahcup oldular keske arasaydık dıye

Yaa ben rejim yapmıyorum da aralarda atıstırdıgım abur cuburun yerıne rejim urunlerı yiyim diye alıyorum . Bıde saglıklı olmak ıcın yoksa sutum etkılenır eskısı gıbı yemeye calısıcam .

Bide benim eşim cok hızlı yemek yer sankı onunden kapıverıceklermiş gibi ben ve aılem ıse cok yavas yerdık ama evlenınce ee karsılıklı oturuyoruz o öyle yemeye baslayınca ben de hızlanıyorum bakmayım ona dıyorum kafamı cevırıyorum tv ye yıne de ınsan etkılenıyor . Sanırım buyuzden de kılo almam arttı . Yavas yemek lazım ..

biz et ve makarna yiycez söylemesi ayıp ama yanına yoğurt salata

canım bir süre bu masraflar olucak atık onun içinde 70 tanemi vardı günde 10 kez deyişse ancak okadar gider ama prima gerçekten çok iyimiş adamlar bir numara bez yapmış

birde saolsun eşim ben hiç şu eksik demem herşeyi kontrol eder bebeğin ıslak mendilinden bulaşık makinesi tuzuna kadar akaşm getirir

ben prima kullanıyordum çok memmundum geçen markette yoktu huggies aldım.hiç beğenmedim.primadan başka bez almam daha

benim kocamda aynı seninki dicem ama:)) on kez çöpü dök derim.okuldan gelir takımını yatagın üzerine çantasını mutfaga cüzdanının tv nin yanına.çorapları araki bulasın.kocamın tek iş açısından iyi yönü.ben bazen evi süpürsene derim veya sil yapar.bide ben nette takılırken o hep bakar kızımıza.ama aşırı dağınık o yüzden sürekli tartışıyorduk bir ara.her gün söz veriyordu tamam söz bundan sonra yapcam diyo aynı bir değişiklik yok.sorunca da unuttum diyo.yuh diyorum unutulcak şeymi bu sanki bakkaldan yumurtaa al dedim de unutmuş diyorum.öle geçinip gidiyoruz işde

bu fizyolojik damlalardamı tek kullanımlık kızlar.ben onu kullandım iki gün sonra tekrar kullandım.ama doktor hiç demedi ezcazıda tek kullanımlım diye

Aynen benımki sağolsun evı temızler yeri gelir yemek yapar ama çok dagınık ve unutkan . ısten gelir ayakkabısını ayakkabılıga koymaz kıyafetlerini yerıne koymaz traş bıcagını jolesini hergun ben kaldırırım . copu atmaz ben soylerım . corapları hergun salona atar sagolsun topak yapıp atar :))

Bıgun bıktım soylemekten en sonunda liste yaptım buzdolabına astım bunları yap dıye .

Aaaa ben o kadını biliyorum canım çok da hoşuma gider
Nerden istedin kitabını bize de söyle biz de isteyelim lütfen,
ben 3 numaraya geçicem aslında daha rahat olsun diye bu hafif sıkıyo gibi 2 numara halbuki toplu bir bebek değil
Bizde de hem 2 numara hem 3 numara bez var,
Eşim fena stokçudur da,
almış bi kaç numara beziniz biterse bize gelin kızlarkaydirigubbakcemile3
Kayınvalideme çekmiş kocam
Savaş mavaş çıkarsa biz kayınvalidemlerde en az 5 yıl dışardan bişey almadan idare ederizkaydirigubbakcemile3
Neyse 2 numaralı bezlerden çok az kaldı 20 tane falan,
sonra biz de 3le devam edicez.
ben bayadır 3 numara kullanıyorum 4 - 9 kılo arası ama cok cabuk gidiyor : (( 10 gunde 1 paket bitiyor
Bizimkini 3 gündür takip ediyorum,
Biz günde 6-7 bazen de 8 bez harcıyoruz,
ben adet oldum ve karnımın şişliği birazdaha gitti sanki adet olunca göbegim küçüldü sanki yada teselli işte.
Ayy ne güzel ben de bi olsam keşke,
Bu aralar en çok istediğim şey adet olmak,
Düşünüyorumda bundan 11 ay önce wc ye gittiğimde adet olmayayım diye beklerdim,
Şimdi de bi olsam diye bekliyorum,
Hayat ne tuhaf:))
gidip giyineyim bende birazdan eşim gelir avm ye gideceğiz.

oğluşa kıyafet bakacağım. tabi kendimede.
Ohhh ne güzel yaa
Bizim yerimize de gez alışverişini yap Baharcım.
benim de bu akşam AVM ye gidesim var ama bu gece de Fatmagül var..gidemeeeeeeeeeemmmmsempatiksalakcinnidelikafadulden

eşimim de Ezeli var o da gitmez hayattaaaaasempatiksalakcinni
Aaaa dizilere göre yapın tabi programınızı
Kaçmaz dimi amakaydirigubbakcemile3
Sen de bendensin Denizcim.
Geçmiş olsun canım,
Bu KK bağımlılık yapıyor,
Tencerene yazık olmuş,kokusu da zor çıkar,
Bizim oğlan da senin kız gibi emzik düşerse hiç vakit kaybetmeden elini gtürüyor ağzını.
Aman ben korktum snein o komşulardan,
alma bi daha eve,
Müsait değilim de daha kapıyı açmadan,
Banyodan çıktım falan de uydur gitsinler.
Yemek yapabıldınız mı arada kızlar yaa ben hala yapamadım : ((

Ben sabah yaptım bugün,
Böyle daha iyi oldu hatta bundan sonra hep sabah yapıcam inşallah,
Bugün sağlıklı takılıyoruz,
Zeytinyağlılardan gidiyoruz,
Bulgurlu patates çorbam,
Kabak yemeğim,
Kavurma makarnam var menüde,
Yanına da yoğurt çıkarırız,
Bugün de böyle olsun,
Yarabbi şükür:))

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

seninkininde iyi yönleri var öle deme ne yapalım herkezin iyi ve kötü yönleri var asgaride anlaşmak önemli ruh ikizimiz olsaydı da fena olmazdı hani ama ozaman birbirimizi tamamlayamazdık benim biraz umursamazlığımı eşim kontrolcülüğüyle kapatıyor mesela
sen nete bakarken bebeğe bakması iyi benikide onu yapmaz
sen güzel uyutuyosun uyutsana diyorum yok sen benden daha iyi uyutuyosun sen uyut diyodelikafadulden:mymeka:

canım bilsem dolaba liste asınca yapcana hiç düşünmez asardım bir liste.:)) işde iyi yönleride var.yemek yapmadım zaman gelir melemen makarna yapar.ayranıda yapar çagrır.ben erken yatarım bizim kız gece 3 e kadar bazen ayakda.onu sarar sarmalar uyutur.bugün dışarı çıktım yine kızı sarmış sarmalamış uyutmuş.bide diyo bunu sararak uyutmak lazım.bazende sinir ediyor beni bebegin bogazına süt kaçtıgında bana bir bakışı var.görende ben kaçırıyorum özellikle sanır

selam kızlar nasılsınız
benim oqlum buqün çok huysuz sürekli alıyo uyumuyo hafifde ateşimiz war

benim eşimde öyle çocuk aqlasın ne yaptın çocuqa diyo
bende cimcikledim diyorumkaydirigubbakcemile3
ayyy bazenn qıcık ediyoo her şeye karışıyoo walla iyiki kadın olmamışş tam beter bi kaynan olurmuştuuusempatiksalakcinni

canım kötü ol diye yazmadım, üzüldüm şimdi.mafoldumben
izlemek sebep olmaz heralde zaten bilinçli olarak onu izleyecek seviyede değiller ama alışkanlık olmasın diye söyledim..
tedbir olsun diyee:ecrin_bebek:

çamaşırdan konu açılmış ben de beyazları 90 da yıkıyorum hiçbirşey olmuyo.
bebeğinkileri de ayrı ve 40 derecede yıkıyorum dalan roxy ile. çok güzel kokuyo.
kaka olanları önce elimde çitileyip kurutuyorum sonra diğerleri ile yıkıyorum.
sallama konusuna gelince benim kızım da ilk doğduğunda kendiliğinden uyuyordu fekat 3-4 haftadır göğsüme yüzüstü yatıyor ben de hafifçe sallıyorum öle uyuyor.
bu yöntemi hiç birşekilde uyumadığı bir gece deneme yanılma yöntemi ile bulduk biz
bazen babasının üstüne benim tşörtümü koyuyoruz öle de uyuyor...:))
ama bu şekilden de sıkılmaya başladı galiba kolay uyumuyor.
bazı bebekler kendiliğnden uyur bazıları böle maymunlukla alışkanlıkla ilgisi yok bence...
benim kızım mesela öle uyanıkken anakucağında veya minderinde bile uzun süre yatmıyor, huysuzlanıyo..
yüzü dışarı dönük olacak şekilde dolaştırıyorum huysuzlanınca etarfı izlemek istiyor.
çok mızmızlanırsa arabasına atıp sokağa çıkıyorum sakinleşiyor.
sakin bebekleri olanlar ne şanslı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…