2010 Temmuz Anneleri : )

kakasını yaptıktan sonra 3 gün iyi. ama 3 günü geçerse mıkırdanmaya başlıyor. ağlama krizine giriyor bazen. ılık zeytinyağı, çörek otu yağı falan masaj yapıyoruz. ütü ile havlu ısıtıp karnına koyuyoruz. rahatlatıyor. gündüz keyfi yerindeyse, güzel uyuyor yoksa dalamıyor. uyuyor kısa süre sonra kalkıyor..

ben diyorum zaten.sinir oluyorum o bana ters bakıyor ben ona :)

kızlar bu arada nasıl oldu bilmiyorum ama 57 kiloya düşmüşüm 2 hafta içinde 5 kilo vermişim.bakalım 50 yi görcekmiyim.baktım tartı 57 kg gösterdi.kendimi ödüllendirdim elime ne geçerse abur cubur yedim.tartıda 50 değil tekrar 60 ları görcem heralde

laylaylom arkadaşımızın 2 nicimi var benmi karıştırıyorum yoksa gürsoymuydu nici

canım benim burda sadece bir nickim var oda laylayloom.facede ise ismim ramazan güzin karadağ.zaten yazdım duvar yazısında cümlemin sonuna laylayloom diye.gürsoy326 nickli arkadaşımız ben değilim yani:))

Aslında face grup sahıbıne yazalım nıklerımızı o herkese mail atsın merak edınce bakarız kım kımdı öyle mi yapsak acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…