2010 Temmuz Anneleri : )

uzman tw de bu sorularının cvbı war bende aynı şeyleri merak ettiğim için izlemiştim.
4 ayını doldurnuş yani 4 aylık olduğunda uyku düzeni oluşturulmalıymış.yoksa sonraki dönemlerde sıkıntı yaşanırmış.
eğer bebek kendi uykuya dalamıyorsa ağlatma yöntemi uygulanmalıymş.2 ya da 3 gün en fazla 5 günde yatağına bırakıldığında uyumayı öğreniolarmış.yöntemi uygulamaya gelince
adından da anlaşılcağı üzre bebeği bırakıyosun yatağına we ortalıktan kayboluyosun yani seni görmemeliymiş ağlarsa gitmiycekmişisn yanına ağlıya ağlıya uyuycakmış. 2 ya da 3 gün sonra artık ağlamadan uykuya dalıyolarmış
yöntemi uygulamak yürek istiyo ama nasıl yapıcaz bilmiyorum :çok üzgünüm:

ay canım sen bide öğretmensin senin daha iyi uygulayabilmen gerek dimi

pardon angelnrcn yanlış anlaşıldı.ben de anlıyamadığın taraftayım yani benmdebebeğim yanlız uyumayan bebeklerden hatta uyuyana kadar beşikte salıyyorum kötü alıştırdım
sen ise şanslı taraftasn ne güzel benim ki bakınıp uyusa daha ne isterim:Saruboceq:
ama benim gibi bebeklerini zor uyutan arkadaşlara yazmış oluym uzman tw de bu sorunla ilgili vidiolar war biillginizeyerimseniben

istemeden seni kırdımmı

kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz
ben ayrı yıkıyorum.deterjana gelince;ne deterjan ne de yumşatıcı kullanmıyorum
dalinin sıvı deterjanını yumşatıcısı almıştık.amway inde deterjanından almıştım ama dr umuz sadece sabun tozu deyince düşük dewirde sabun tozuyla yıkıyorum.dalan roksy sabun tozu war onu kullanıyorm.
hatta artık kendi çamaşırlarımız içinde onu kallanıyorum.

ben alıştırmak istemiyorum çünki hep keyifli olmuyorum bazen yorgun oluyorum zor olur diye

ama çok almıyorum kucağa diye kendimi suçlu hissediyorum

canım sanada söyliyim sabun tozu kızkardeşimin makinesini bozmuş servis söylemiş kalıntı bırakıyormuş ben kullanmadım o nedenle bilmiyorum

ne derece doğru bilmiyorum ama eski anne babalar modern ebeveynlerden daha iyiymiş
yani birden fazla kişiden sevgi ve ilgi gören (aynı evde olan nine dede amca dayı vs..)
ağlatılmayan
kendi bırakana kadar emzirilen
annesiyle yatan
sokakta saatlerce oynamasına izin verilen
yanlış yaptığında saatlerce odasına kapatılmayan çocuklar daha kendine güvenen ve toplum içinde yaşayabilen bireyler oluyormuş
modern annelerin çocuklarında psikolojik sorunu olanlar büyük çoğunluktaymış

ben hiç inanmıyorum canım ona

Slm kızlar.Ben oğlumu gün aşırı yıkıyorum..Mutlaka boynunun altını kulaklarının arkasını pudralıyorum.
arkadaşım dr unada bi danış istersen ama dr lar pudra öneriyolar.solunum yolları için tehlikeliymiş diye biliyorum.bu ayki mother&baby dergisinde de wardı orda da kullanmayın yazıyodu.

evet aynı olay bizde de yaşandı.biz chicco nun hem dik hem yatar vaziyette kullanılanını aldık.1,5 aylıktan beri hatta daha bile önce olabilir kullanıyoruz.yalnız dik kullanmaya yeni başladık.evimiz kipaya çok yakın ben alışverişe çıkınca çok kolaylık oluyor.

eveeet evett.gerçekten nazar değiyor.biz de 20 gün öncesine kadar gayet iyiydik.bozuldu düzenimiz.

eveeet evett.gerçekten nazar değiyor.biz de 20 gün öncesine kadar gayet iyiydik.bozuldu düzenimiz.

şanslısın canım alışveriş merkezleri bize arabayla 20 dakika olive city ve kipa
migrosta arabayla 10 dakika yürüyerek gidip şöyle bi gezmek zevkli olurdu ozaman bende minik bir puset yada kanguru alırdım

arkadaşlar ben de aynı şeyi soracaktım.alıp kullanan var mı?hanggi markayı öneriyorsunuz?

ama uzak olması daha iyi belkide ben beğendiğim bir şeyi alamk isterim mutlaka kafam takılır ozamanda çok harcama olurdu:hulya:

primera
ellerinin üşümesi beni de rahatsız ediyordu.ama o üşümekten değilmiş.el ve ayaklarındaki kılcal damarlar daha tam çalışmadığı içinmiş.hatta ateşi olup olmadığını el ve ayaktan değil vücudunun giyimli yerlerinden kontrol edin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…