Kızlar siz yan yatma yastıgını kullanıyor musuz hala bızımkı baya büyüdü de nerdeyse sıgmayacak ıcıne ama hala kullanıyorum
kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz
Kızlar yaa sız bebısı ne sıklıkla yıkıyorsunuz bide benımkının kulak arkaları kırmızı kırmızı ve konak var hala acaba hergun sılmem mı lazım kulakları sanırım sütüm akıyor oralara
angelnrcn merhaba
evet ben ayrı yıkıyorum.hatta kovası ,leğeni,tası bile ayrı.mikroptan değilde alerjiden korkuyorum.geçen haftaya kadar hepsini elde sabun tozuyla yıkadım.ama baktım baş edemiyorum matik granül sabun aldım.60 derecede ama ek durulama ve hassas yıkamada yıkıyorum.yumuşatıcı almadım.doktor kokulu şeylerden uzak durun dedi.biraz büyüsün sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısı var onlardan alıcam.odasını bile sadece arap sabunuyla siliyorum.
bende temmuz annesiyim biraz birileriyle tanışıyım istiyorum burdan.. nasıl bebek bakımı zor mu arkadaşlar?
benimki sallamadan uyumayan bebeklerden..
kızlar izmir hala aşırı sıcakkk. biz hala hiçbirşey örtmeden uyuyoruz. .ayaklı tulum içine askılı body ile..
uyku tulumu alacağım bebişe. battaniye sakıncalı. ilkyardım kursunda üstüne basa basa battaniye, yorgan vs kullanmayın 1 yaşına kadar demişlerdi....
evet zor ben hasta bıle yaptım cocuguç idrar yolları enfeksıyonu oldu(
1 hafta hastanede yattık. 2 gun önce cıktık. suan antibiyotık kullanıyoruz..umarım ıyıleşir.
Yaa bizde de 1 numara bezden 2ye geçerken oldu kaka lekesi,
biz bebğimizin büyüdüğünün farkına varmamışız,
bu kadar çabuk 2ye geçeceğini tahmin etmemiştik
1-2 gün böyl lekelenme oldu,
ama bez numarasını büyütünce bizde yaşamadık,
ama senin eşin de fena kontrolcüymüş bee:)))kaydirigubbakcemile3
Aynen ,onlara bakarken,severken Allah a sürekli şükrediyorum,Allah ın en güzel hediyeleri diyorum :)arkadaşlarım allahın bana verdiği engüzel hediye diye düşünüyorum taha için şükürler olsun bazı anne babalar nasıl evlatlarına katı olbiliyolar anlamıyorum dün öyle bir geçer zamanki dizisindede adam oğlunu dövüyodu çocuk etkileniyodu falan çok duygulandım bunlar gerçek hayattada oluyo
hele yüzüme bakıp gülücükler attıkları zaman eşimle gözlerimiz doluyor mutluluktan şükrediyoruz Allah a..aynen ya esım bakarken oglusa gözleri doluyor rabbımın hedıyesı dıye sevıyor.
denizcim aynı şekilde yıkıyorum ve aynı marka detarjanları kullanıyorum seninle sanırım..90 derece altında yıkarsam beyazlar lekeli gibi geliyor bana...çamaşrdan konu açılmış..ben evlendiğim günden beri beyazlarımızı 85-90 da yıkarım..
hiçbirşey de olmaz..
bilmiyorum benim alışkanlığım bu şekilde.
yumuşatıcı olarak da yumoşun konsantresini tavsiye ederim..
yumuşatıcı gözünü de tamamen doldurun öyle 1 kapak değil..
o çamaşır var ya bir dahakine yumuşatıcı koymasanız bile hala yumuşak ve kokulu oluyor..evin içi dolap bile kokuyor..
tabii biraz fiyatlı..
ben arada onu alıyorum, konsantresini alamasam da normal yumoş..
------------
bebeğim çamaşırlarını da 30 derecece hassas programda yıkıyorum
Aaaa ben o kadını biliyorum canım çok da hoşuma gider
Nerden istedin kitabını bize de söyle biz de isteyelim lütfen,
Bizde de hem 2 numara hem 3 numara bez var,
Eşim fena stokçudur da,
almış bi kaç numara beziniz biterse bize gelin kızlarkaydirigubbakcemile3
Kayınvalideme çekmiş kocam
Savaş mavaş çıkarsa biz kayınvalidemlerde en az 5 yıl dışardan bişey almadan idare ederizkaydirigubbakcemile3
Neyse 2 numaralı bezlerden çok az kaldı 20 tane falan,
sonra biz de 3le devam edicez.
Bizimkini 3 gündür takip ediyorum,
Biz günde 6-7 bazen de 8 bez harcıyoruz,
Ayy ne güzel ben de bi olsam keşke,
Bu aralar en çok istediğim şey adet olmak,
Düşünüyorumda bundan 11 ay önce wc ye gittiğimde adet olmayayım diye beklerdim,
Şimdi de bi olsam diye bekliyorum,
Hayat ne tuhaf:))
Ohhh ne güzel yaa
Bizim yerimize de gez alışverişini yap Baharcım.
Aaaa dizilere göre yapın tabi programınızı
Kaçmaz dimi amakaydirigubbakcemile3
Sen de bendensin Denizcim.
Geçmiş olsun canım,
Bu KK bağımlılık yapıyor,
Tencerene yazık olmuş,kokusu da zor çıkar,
Bizim oğlan da senin kız gibi emzik düşerse hiç vakit kaybetmeden elini gtürüyor ağzını.
Aman ben korktum snein o komşulardan,
alma bi daha eve,
Müsait değilim de daha kapıyı açmadan,
Banyodan çıktım falan de uydur gitsinler.
Ben sabah yaptım bugün,
Böyle daha iyi oldu hatta bundan sonra hep sabah yapıcam inşallah,
Bugün sağlıklı takılıyoruz,
Zeytinyağlılardan gidiyoruz,
Bulgurlu patates çorbam,
Kabak yemeğim,
Kavurma makarnam var menüde,
Yanına da yoğurt çıkarırız,
Bugün de böyle olsun,
Yarabbi şükür:))
he he ben de eşime sen daha iyi gaz çıkartıyorsun diye kucağına veriyorum bebekleri :))seninkininde iyi yönleri var öle deme ne yapalım herkezin iyi ve kötü yönleri var asgaride anlaşmak önemli ruh ikizimiz olsaydı da fena olmazdı hani ama ozaman birbirimizi tamamlayamazdık benim biraz umursamazlığımı eşim kontrolcülüğüyle kapatıyor mesela
sen nete bakarken bebeğe bakması iyi benikide onu yapmaz
sen güzel uyutuyosun uyutsana diyorum yok sen benden daha iyi uyutuyosun sen uyut diyodelikafadulden:mymeka:
ben tüm yöntemleri denemiş biriolarak sana tavsiyem boşa para verme onlara
ilk olarak şekeri minimuma indirmen lazım şekersiz çay kahve
iki makarna yağsız tuzsuz en fazla üç kaşık pilav ekmek hiç yemiyceksin günde bir dilim olabilir meyve yiyebilirsin istediğin kadar
muz ve incir gibi olanları 1 tane tabi etve tavukta serbest kola limonata şekersiz olucak çukulatada bir paketin 3 de biri günde
ben bu şekilde zayıfladım
uzman tw de bu sorularının cvbı war bende aynı şeyleri merak ettiğim için izlemiştim.
4 ayını doldurnuş yani 4 aylık olduğunda uyku düzeni oluşturulmalıymış.yoksa sonraki dönemlerde sıkıntı yaşanırmış.
eğer bebek kendi uykuya dalamıyorsa ağlatma yöntemi uygulanmalıymş.2 ya da 3 gün en fazla 5 günde yatağına bırakıldığında uyumayı öğreniolarmış.yöntemi uygulamaya gelince
adından da anlaşılcağı üzre bebeği bırakıyosun yatağına we ortalıktan kayboluyosun yani seni görmemeliymiş ağlarsa gitmiycekmişisn yanına ağlıya ağlıya uyuycakmış. 2 ya da 3 gün sonra artık ağlamadan uykuya dalıyolarmış
yöntemi uygulamak yürek istiyo ama nasıl yapıcaz bilmiyorum :çok üzgünüm:
ama uzak olması daha iyi belkide ben beğendiğim bir şeyi alamk isterim mutlaka kafam takılır ozamanda çok harcama olurdu:hulya:
canım alırsan chicodan al 49 lira
gunaydın kızlar
oğlum bugunnn 3 aylık olduuuuu..............:lepi:
oğlum bugunnn 3 aylık olduuuuu..............:lepi:
günaydın canım
gözün aydın darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?