2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebeğin çamaşırlarını ayrımı yıkıyorsunuz kaç derecede kendinizinkileri kaç derecede beyaz renli sonra ayrı deterjanmı kullanıyorsunuz deterjan ve yumuşatıcı neler kullanıyorsunuz

angelnrcn merhaba

evet ben ayrı yıkıyorum.hatta kovası ,leğeni,tası bile ayrı.mikroptan değilde alerjiden korkuyorum.geçen haftaya kadar hepsini elde sabun tozuyla yıkadım.ama baktım baş edemiyorum matik granül sabun aldım.60 derecede ama ek durulama ve hassas yıkamada yıkıyorum.yumuşatıcı almadım.doktor kokulu şeylerden uzak durun dedi.biraz büyüsün sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısı var onlardan alıcam.odasını bile sadece arap sabunuyla siliyorum.

primera buralar çok sıcak hala.en fazla 1 gün arayla yıkıyorum kızımı.kulak arkaları bebişi iyi kurulamıyorsan kızarıyordur.arkadaşıma doktoru söylemiş,parmak araları kulak arkası gibi sıkışık bölgeleri iyi kurula yara olur diye.

sanırım bu konuda en rahat davranan benim
sadece çamaşırlarını ayrı yıkıyorum kovası leğeni ayrı
çamaşırlarını 40 derecede hassas programda yumuşatıcı olmadan normal deterjanla yıkıyom
oda temizliğini de sade suyla yapıyorum

Son düzenleme:
bende temmuz annesiyim biraz birileriyle tanışıyım istiyorum burdan.. nasıl bebek bakımı zor mu arkadaşlar?
benimki sallamadan uyumayan bebeklerden..

merhaba refref

bazen yorucu bebek bakmak ama umursamıyorsun.yorgunluk 1-2 dakika sürüyor sadece.

nazo merhaba

sonunda bi memleketlimi bulabildim.evet çok sıcak.ben tek kat giydiriyorum.çok ince yazlık bir örtüm var onunla uyuyoruz.
bu arada hangi semttesin?

evet zor ben hasta bıle yaptım cocuguç idrar yolları enfeksıyonu oldu(
1 hafta hastanede yattık. 2 gun önce cıktık. suan antibiyotık kullanıyoruz..umarım ıyıleşir.

geçmiş olsunnn!üşütmeden mi oldu,enfeksiyondan mı?benim kızım var da ödüm patlıyor idrar yolu enfeksiyonundan

lekelenmeler bezin markasından da olabiliyor.tecrübeyle sabit arkadaşlar.hangi markayı kullanıyorsunuz?

Aynen ,onlara bakarken,severken Allah a sürekli şükrediyorum,Allah ın en güzel hediyeleri diyorum :)
aynen ya esım bakarken oglusa gözleri doluyor rabbımın hedıyesı dıye sevıyor.
hele yüzüme bakıp gülücükler attıkları zaman eşimle gözlerimiz doluyor mutluluktan şükrediyoruz Allah a..
denizcim aynı şekilde yıkıyorum ve aynı marka detarjanları kullanıyorum seninle sanırım..90 derece altında yıkarsam beyazlar lekeli gibi geliyor bana...

biz de stok yapıyoruz bez,mama,ıslak mendil vs :)) ama 3 numaraya geçeli 3 hafta oldu..
he he ben de eşime sen daha iyi gaz çıkartıyorsun diye kucağına veriyorum bebekleri :))

arkadaşlar çok merak ettim sezeryan mı oldunuz?ben sezeryanla doğum yaptım.biraz nispet gibi olacak ama bebeğim 11 günlükken hamilelik öncesi kilomdaydım ben.tabii göbüş var biraz ama hareket yapıcam toparlanır heralde.

platin merhaba

ben de düzenli olsun uykularımız istiyorum.aynı şeyi ben de izledim.tam olarak uygulayamasam daşimdiden çok uzarsa dalması biraz yalnız bırakıyorum.zaten numaradan mı sahiden mi ağladığı anlaşılıyor.zor ama bütün gece uykusuz kalıp sinirlerim bozulunca çocuğa zarar vermekten korkuyorum.insan bazen uykusuzluktan sinirden sarsaklaşıyor.o arada bi zarae vericem diye korkudan bi 5 10 dakika bırakıyorum yatağa uzaklaşıyorum.kendimi toplayıp dönüyorum yanına.ben sinirlenince iyice geriliyor zaten kızım.

günaydın arkadaşlar daha kendime gelemedim biraz sonra sohbet konuları buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…