2010 Temmuz Anneleri : )

oğlum bugunnn 3 aylık olduuuuu..............:lepi:

esmacım havalar nasıl orda dün altınolukta fırtına vardı tahayı kat kat giydirdim ama bu gün güzel hava eren bebek nasıl bakalım

ne yesem ya canım patates cipsi istedi sen ne yedin esmacımkahveni içtinmi

kendime çay yapıcam kızlar lipton siyah demlik poşeti çok güzel tavsiye ederim

günayyydın!

kızlar bizimki habire elini kemiriyor.emzik de almıyor.sizden emzik kullanan var mı?nasıl kabul ettirdiniz?

her seferindede altı dolu oluyo ama ıslatmış kaka değil

günayyydın!

kızlar bizimki habire elini kemiriyor.emzik de almıyor.sizden emzik kullanan var mı?nasıl kabul ettirdiniz?

beniki almadı emzik çok istiyordum almasını anne için kolaylık aslında

ya kızlar sizin bebişlerinde emme süreleri azaldı mı benim sıpa 7/8 dakika ancak emiyor. sonra basıyor çığlığı.

kızlar bu arada benim sıpanın uykusu çok ağır.

bu gece akşam sat 9 da uyudu gece 3,30 da ben uyandırmaya çalıştım emzirmek için ama uyanması ne mümkün ne yaptımsa uyanmadı. burnunu sıkıyorum ayaklarını gıdıklıyorum karnını ovuyorum oralı olmuyor.

benim sıpa çok uykucu olacak galiba.

ya kızlar sizin bebişlerinde emme süreleri azaldı mı benim sıpa 7/8 dakika ancak emiyor. sonra basıyor çığlığı.

günaydın baharcım tahada öyle karnımı ağrıyo nedir

günaydın baharcım tahada öyle karnımı ağrıyo nedir

şimdi ben uzman tv ye baktım orada iki göğüsten bu kadar emmesi yeterli diyor.

şaştım kaldım yeni doğduğunda 15 dakkada ancak doyuyorsu büyüdüler daha çok emmesi gerekirken süreyi azalttılar.

ne garip şu bebekler yav akıl sır ermiyor işlerine..

evet canım aynen birde konu ile alakasız ama sen biraz titizsin anladığım kadarıyla yeni aldığın hiç giymediğin şeyleri yıkarmısın

evet canım aynen birde konu ile alakasız ama sen biraz titizsin anladığım kadarıyla yeni aldığın hiç giymediğin şeyleri yıkarmısın

evet canım ben ne alsam yıkarım ben tekstilciydim ne aşamalardan geçtiğini biliyorum kumaşlar hep yerlerde dolanır. hiç hijyenik değil yani.

bide o üzerinde ki yeni kumaş kokusunu hiç sevmem onun için yıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…