offf valizleri hazırlamam lazım akşama gidiyoruz istanbula.
eşim pazar dönecek ama ben çraşamba falan geleceğim geri.
ayy biraz rahat edeyim anamda yemek yapma derdi yok hazırlama derdi yok herşey önüme geliyor. bende beş yıldızlı oteldeymiş gibi tatil yapıyorum.
şimdi ben uzman tv ye baktım orada iki göğüsten bu kadar emmesi yeterli diyor.
şaştım kaldım yeni doğduğunda 15 dakkada ancak doyuyorsu büyüdüler daha çok emmesi gerekirken süreyi azalttılar.
ne garip şu bebekler yav akıl sır ermiyor işlerine..
offf valizleri hazırlamam lazım akşama gidiyoruz istanbula.
eşim pazar dönecek ama ben çraşamba falan geleceğim geri.
ayy biraz rahat edeyim anamda yemek yapma derdi yok hazırlama derdi yok herşey önüme geliyor. bende beş yıldızlı oteldeymiş gibi tatil yapıyorum.
geçmişi okuyamadım(
ne dergisi bu?
yarın mevlüdümüz var buyrun gelin.. :1hug:
bahar eda da az emiyor.eskiden 2 göğsü de boşaltırdı.şimdi tekle doyuyor.hele gece uyku arasında tamamen azaldı.acıkır uyanır diyorum ama pek uyanmıyor.
kızlar yaaa.bizim kız ciddi ciddi tv izliyor.zararlı mıdır sizce?çıt çıkarmıyor izlerken pür dikkat ekranda
güle güle git gel canım
sen nerelerdesin canım pek yoksun bu aralar
günayyydın!
kızlar bizimki habire elini kemiriyor.emzik de almıyor.sizden emzik kullanan var mı?nasıl kabul ettirdiniz?
kızlar yaaa.bizim kız ciddi ciddi tv izliyor.zararlı mıdır sizce?çıt çıkarmıyor izlerken pür dikkat ekranda
bahar eda da az emiyor.eskiden 2 göğsü de boşaltırdı.şimdi tekle doyuyor.hele gece uyku arasında tamamen azaldı.acıkır uyanır diyorum ama pek uyanmıyor.
canım sanada söyliyim sabun tozu kızkardeşimin makinesini bozmuş servis söylemiş kalıntı bırakıyormuş ben kullanmadım o nedenle bilmiyorum
oğlum bugunnn 3 aylık olduuuuu..............:lepi:
esmacım havalar nasıl orda dün altınolukta fırtına vardı tahayı kat kat giydirdim ama bu gün güzel hava eren bebek nasıl bakalım
ne yesem ya canım patates cipsi istedi sen ne yedin esmacımkahveni içtinmi
gözün aydın canım. benim kızımda dün iki aylık oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?