2010 Temmuz Anneleri : )

offf valizleri hazırlamam lazım akşama gidiyoruz istanbula.

eşim pazar dönecek ama ben çraşamba falan geleceğim geri.

ayy biraz rahat edeyim anamda yemek yapma derdi yok hazırlama derdi yok herşey önüme geliyor. bende beş yıldızlı oteldeymiş gibi tatil yapıyorum.

güle güle git gel canım

kızlar yaaa.bizim kız ciddi ciddi tv izliyor.zararlı mıdır sizce?çıt çıkarmıyor izlerken pür dikkat ekranda

bahar eda da az emiyor.eskiden 2 göğsü de boşaltırdı.şimdi tekle doyuyor.hele gece uyku arasında tamamen azaldı.acıkır uyanır diyorum ama pek uyanmıyor.

ohhhh!sefan olsun!iyi yolculuklar

bahar eda da az emiyor.eskiden 2 göğsü de boşaltırdı.şimdi tekle doyuyor.hele gece uyku arasında tamamen azaldı.acıkır uyanır diyorum ama pek uyanmıyor.

büyüdüler galiba bu sıpalar... gece çıtları çıkmadığına göre.:)))

kızlar yaaa.bizim kız ciddi ciddi tv izliyor.zararlı mıdır sizce?çıt çıkarmıyor izlerken pür dikkat ekranda

benim sıpada izliyor akşamlar babasının kucağına kuruluyor beraber izliyorlar. ama ben pek izlettirmemeye çalışıyorum.

sen nerelerdesin canım pek yoksun bu aralar

benim kız gündüzleri az uyuyor,ben geçmişi okuyuncaya kadar uyanıyor

günayyydın!

kızlar bizimki habire elini kemiriyor.emzik de almıyor.sizden emzik kullanan var mı?nasıl kabul ettirdiniz?

canım bizimki de 1 ay inat etti almadı ama ben yılmadım şekerli suya bandırıp bandırıp verdim her attığında.şimdi alıştı çok şükür.uykusu geldiğinde ağzına veriyorum emziği kendi emerek uyuyor

bizim kız da bakmaya pek meraklı dikiyor gözleri ama ben baktırmıyorum.yazık canım onların körpecik gözlerine

bizim kıza da bir göğüs yetiyor, ötekinden de süt az geliyor zaten.hem hiç sevmiyorum sol göğsümü emzirmeyi hiç rahat değil

canım sanada söyliyim sabun tozu kızkardeşimin makinesini bozmuş servis söylemiş kalıntı bırakıyormuş ben kullanmadım o nedenle bilmiyorum

cnm malesef sabun tozunu eritemiyor bazı makineler. o zamanda sıcak suya sabun tozunu bardakta koyup karışıtırın öyle koyun deterjan gözüne.banada biri tavsiye etmişti. ben doğduğdan beri sabun tozu kullanıyorum misss gibi

dün akşam kızıma oyun halısı sipariş ettim tiny love tekmele ve oyna,inşallah sever oynar da onca para ziyan olmaz

esmacım havalar nasıl orda dün altınolukta fırtına vardı tahayı kat kat giydirdim ama bu gün güzel hava eren bebek nasıl bakalım

cnm dun gece yağmurluydu aa soğuk değildi bugundeee sıcak klimayla oturuyorum şuan
ne yesem ya canım patates cipsi istedi sen ne yedin esmacımkahveni içtinmi

canım ben yumurta yedim .......
yulaflı biskuvi yedım çayımı içtim
turk kahvemide içtim

dün kendime mevsimlik mont alayım dedim bin pişman oldum.ne giysem olmadı göğüsler yüzünden.göğüsleri olanında kolları çok uzun oldu.sonuç hüsran birşey alamadan geri geldik

sağol esmacım

kızlar bu çatlaklara ne yapıcaz ya.benim göbegimde çok az ama bacaklarım harita gibi.bir jel söylemiştim size aldım sürüyorum on gündür bir halta yaramadı.eczacı bir arkadaşımla,lazere gittim bayan lıcra adında bir krem önerdiler.onu denicem bu jel bitince

kızlar sizce bu oyuncaklar nasıl.kızım için alcam işe yararmı sizce.ona göre sipariş edim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…