oğlum bugunnn 3 aylık olduuuuu..............:lepi:
kızlar bu arada benim sıpanın uykusu çok ağır.
bu gece akşam sat 9 da uyudu gece 3,30 da ben uyandırmaya çalıştım emzirmek için ama uyanması ne mümkün ne yaptımsa uyanmadı. burnunu sıkıyorum ayaklarını gıdıklıyorum karnını ovuyorum oralı olmuyor.
benim sıpa çok uykucu olacak galiba.
kızlar yaaa.bizim kız ciddi ciddi tv izliyor.zararlı mıdır sizce?çıt çıkarmıyor izlerken pür dikkat ekranda
kızlar bu arada benim sıpanın uykusu çok ağır.
bu gece akşam sat 9 da uyudu gece 3,30 da ben uyandırmaya çalıştım emzirmek için ama uyanması ne mümkün ne yaptımsa uyanmadı. burnunu sıkıyorum ayaklarını gıdıklıyorum karnını ovuyorum oralı olmuyor.
benim sıpa çok uykucu olacak galiba.
offf valizleri hazırlamam lazım akşama gidiyoruz istanbula.
eşim pazar dönecek ama ben çraşamba falan geleceğim geri.
ayy biraz rahat edeyim anamda yemek yapma derdi yok hazırlama derdi yok herşey önüme geliyor. bende beş yıldızlı oteldeymiş gibi tatil yapıyorum.
kızlar sizce bu oyuncaklar nasıl.kızım için alcam işe yararmı sizce.ona göre sipariş edim
kızlar sizce bu oyuncaklar nasıl.kızım için alcam işe yararmı sizce.ona göre sipariş edim
oyun halısı almak istedim bende ..
ama çook pahalı oynarmı acaba içinde
caım bak sahibinden adlı sitede oyun halısı var craftın galiba.40 tl kargoda dahil hiç kullanılmamış.ben oyun halısı almayı düşünmüyorum ama sizin için baktım.bide bir sitede sıfır oyun halısı indirimde 35 tl.oyuncagı az.ama oyuncagınıda sen alırsın biraz
canım 12,5 lira gittigidiyordan sipariş etcem bide 9 lusu var onun fiyatı 22 kusur bir çeşit daha var oda 6 oda 12 lira
dün akşam kızıma oyun halısı sipariş ettim tiny love tekmele ve oyna,inşallah sever oynar da onca para ziyan olmaz
:lepi::lepi::lepi:
selam kızlar..............
ne güzel...benim oğlan 3 saatte bir uyanıyor. gece emmeyince göğüslerim şişiyor ve acıyor.
benimkide aynen öyle yapıyor. sabiha paktuna diye bir uzman var o 1,5 yaşına kadar tv izletmeyin diyor. ama nasıl.
slm kızlar.. kızımı emzige alıstırmaya calışıyorum. bıraz zor olucak ama pes etmek ıstemıyorum. kızım sureeklı emmek ve mememde uyumak ıstıyor.. boyle oluncada benım ıcın zorlaşıyor tabı.. ben bu emzık işini başarırsam kızımda bende cook rahat edicem... sizlerde emzige alıstıran varmı_? varsa nasıl basardıdınız_?
canım kargo yurtiçi ve yüzde 40 indirimli yazıyordu yalış hatırlamıyorsam.ufak bişey kargosuyla 20 tl tutcanı sanmam.sordum adama kargosu ne kadar tutar diye cvp gelsin söylerim sanada..ben oyun halısı almıcam canım.ama biraz araştırırsan uygun fiyatlarla var.35 tlye sıfır oyun halısı gördümiyiym,ş fiyatı kargo ücreti ile 18-20 arasına gelir sanırım ben de aramıştım böyle bi set ama çarşıda bulamadım.
slm kızlar.. kızımı emzige alıstırmaya calışıyorum. bıraz zor olucak ama pes etmek ıstemıyorum. kızım sureeklı emmek ve mememde uyumak ıstıyor.. boyle oluncada benım ıcın zorlaşıyor tabı.. ben bu emzık işini başarırsam kızımda bende cook rahat edicem... sizlerde emzige alıstıran varmı_? varsa nasıl basardıdınız_?
sonuçta al oyna ver diye bir dite var
ve herkez ordan kiralıor
2. el alsakta iice steril ederiz. zaten ürünün iade şartlarıda var ama bilmiorum kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?