2010 Temmuz Anneleri : )

oğlum bugunnn 3 aylık olduuuuu..............:lepi:

:lepi::lepi::lepi:

selam kızlar..............

ne güzel...benim oğlan 3 saatte bir uyanıyor. gece emmeyince göğüslerim şişiyor ve acıyor.

kızlar yaaa.bizim kız ciddi ciddi tv izliyor.zararlı mıdır sizce?çıt çıkarmıyor izlerken pür dikkat ekranda

benimkide aynen öyle yapıyor. sabiha paktuna diye bir uzman var o 1,5 yaşına kadar tv izletmeyin diyor. ama nasıl.

maşallah dee canım ne güzel işte..acıksa kendi uyanır zaten uyu sen de ..

güle güle git gel canım.

kızlar sizce bu oyuncaklar nasıl.kızım için alcam işe yararmı sizce.ona göre sipariş edim

olabilir canım..daha erken ama 1-2 ay içinde anlar oynar

canım 12,5 lira gittigidiyordan sipariş etcem bide 9 lusu var onun fiyatı 22 kusur bir çeşit daha var oda 6 oda 12 lira

oyun halısı almak istedim bende ..
ama çook pahalı oynarmı acaba içinde

oyun halısı almak istedim bende ..
ama çook pahalı oynarmı acaba içinde

caım bak sahibinden adlı sitede oyun halısı var craftın galiba.40 tl kargoda dahil hiç kullanılmamış.ben oyun halısı almayı düşünmüyorum ama sizin için baktım.bide bir sitede sıfır oyun halısı indirimde 35 tl.oyuncagı az.ama oyuncagınıda sen alırsın biraz

canım çok tşk ederim siteyi bana yazarsan özelden bakarım bende

dün akşam kızıma oyun halısı sipariş ettim tiny love tekmele ve oyna,inşallah sever oynar da onca para ziyan olmaz

oynar canım oynar.bende de aynı markadan var.oyuncaklar sallanıp ses çıkarınca bi heyecanlanıyor görmen lazım.hem çok iyi oyalıyor hareket etmesini sağlıyor.

slm kızlar.. kızımı emzige alıstırmaya calışıyorum. bıraz zor olucak ama pes etmek ıstemıyorum. kızım sureeklı emmek ve mememde uyumak ıstıyor.. boyle oluncada benım ıcın zorlaşıyor tabı.. ben bu emzık işini başarırsam kızımda bende cook rahat edicem... sizlerde emzige alıstıran varmı_? varsa nasıl basardıdınız_?

selam kızlar

oğlum yarın 3 aylık oluyor buün kontole götürdüm şimdi uyuyor bakıyım dedim bugün cuma içimde bi sevinç var niyeyse yarın eşim evde ondan harelde o evde olunca ben uyuyorum azcık daha hemde gezdiriryor bizi çocuklarım içinde benim içinde çok iyi oluyor hafta içi hep evdeyiz

sonuçta al oyna ver diye bir dite var
ve herkez ordan kiralıor
2. el alsakta iice steril ederiz. zaten ürünün iade şartlarıda var ama bilmiorum kararsız kaldım

yaaa!gerçi zararı olur mutlaka ama bu kadar çok mu dikkat etmek lazım.yanımızdayken mecbur izliyor.ayrı odada da tutmak istemiyoruz.

bende alıştıramadım bi türlü iğreniyor memeyi ağzına alınca

iyiym,ş fiyatı kargo ücreti ile 18-20 arasına gelir sanırım ben de aramıştım böyle bi set ama çarşıda bulamadım.
canım kargo yurtiçi ve yüzde 40 indirimli yazıyordu yalış hatırlamıyorsam.ufak bişey kargosuyla 20 tl tutcanı sanmam.sordum adama kargosu ne kadar tutar diye cvp gelsin söylerim sanada..ben oyun halısı almıcam canım.ama biraz araştırırsan uygun fiyatlarla var.35 tlye sıfır oyun halısı gördüm

emzigi bizimkide almıyordu zorluyordum.bazen alıyordu.bende nuby in emzigi vardı.geçen hafta eczaneden wee nin emzigini aldım acaip sevdi.şimdi agzından düşsün ağlıyor

sonuçta al oyna ver diye bir dite var
ve herkez ordan kiralıor
2. el alsakta iice steril ederiz. zaten ürünün iade şartlarıda var ama bilmiorum kararsız kaldım

canım aslında benim dedim 40 tl olan sıfır hiç kullanmadım diyo kadın.ben baktım herşeyi yıkanabilcek türde.ben bir oyun halısına 120 tl vermem şahsen.

bizimkide tv çok izlemey başladı ama ben aşırı zararı olcağını sanmıyorum.çoçugu tek başıan bir odadamı bırakalım yani.

kızlar bebekleriniz hareketli ve ses çıkaran,başının üstünde ses çıkaran şeylere tepki veriyorsa oyun halısını öneririm.hareket yetenekleri artıyor.ama emin değilim derseniz,ses çıkaran patikler ve el bileklikleri var.onlardan alın.bende var çok hoş.ücreti de çok cüzi.patikleri giydirip yatırın,ayaklarını kaldırdıkça ses çıkarıyor biri,diğeri de tutunca ötüyor.hem gazları da daha rahat çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…