2010 Temmuz Anneleri : )

geçen gün bizimkinin eline şıngırak verdim bilinçsizce sallıyodu kafasına vurdu çocuk anladım ki daha erkenmiş.

bide bez şıngıraklar var onlardan almalı.

bende oyun halısından arkadaşımdan alacğım o sakın para verme uzun süre oynamıyolar bizimki kutuda duruyor al götür dedi. bazı bebklerde korkuyor içinde oynamıyorlar. bencede çok pahalı 140 tl.

bende 2 tane nuk aldım damaklı emer nasılsa die ama hiç emmedi avent in damaksız emziğini aldım onu çok güzel emiyor ama bağımlısı değil vermedim mi ağlamıyor yani emzik için mamasını yapana kadar oyalansın die veriyorum emiyor karnı toksa istemiyor bazen keyfine göre yani kaliteli emzik almak önemli bence damak yapısına uygun almalı

birde televizyon ilk 6 ay çok zaralı imiş kızlar göz kayması yapyor ben 2 oğlumdada ilk 6 ay baktırmadım çok hreketli olduğu için takip ediyormuş bölece göz kayması oluyormuş 1 yaş ile 2 yaş arasıda konuşma geriliği yapıyor diyorlar ama televizyonsuzda yaşanmıyor hani patlarım yoksa evde ardanın yüzünü televizyona ters çeviriyorum ama mert izliyor tabi 2 yaşında hla anne baba diyor ama ne yapayım televizyonuda kapatırsam ölürüm evde

selam kızlar bendede oyun halısı var ama korkup ağlıyor:) umarım ılerleyen zamanda korkusu gecer yoksa bebişle ugraşmaktan ne iş yapabiliyorum nede kendime zaman ayırabiliyorum.sürekli kucak istiyor yandım valla

Son düzenleme:

kızlar bende bu var 14 tl fiyatı çokta ilgilendi bide çıngıraklı bi kırmızı elmamız var onuda sevdi takip ediyor uyku arkadaşı var suratı kırmızı yanıyor çok ağlarsa onu çal hemen susuyor oğluşum halıyı en fazla 6 cı aya kullanır ama bunları daha uzun kullanabilir bide kış geliyor valla ben çocuğumu yere yatırmam yazın bile yatırmam korkarım anca altına çok kalın battaniyeler sermek lazım

kızlar birde bebeğimin kusması gecmedi hala..aramızda bebeği kusan varmı bu konuda yardım almak istiyorum.doktorumuz normal dedi ama cocugun içinde süt müt kalmıyo ya

kızlar birde bebeğimin kusması gecmedi hala..aramızda bebeği kusan varmı bu konuda yardım almak istiyorum.doktorumuz normal dedi ama cocugun içinde süt müt kalmıyo ya

benim mert kusardı öle doktorlar anlamaz bacım ağzını yorma bile benim oğlan 13 ay kustu ne halı ne koltuk hiç bişi kalmadı şimdi iyi süt kusuyor bide yemeklere geçtimi daha zor allah kolaylık versin benden taviye bol bol hıçkırsın hıçkırıkla yemek boruları aşağıya inermiş kusması azalırmış bunuda ben 2ci bebemde öğrendim geç oldu aman hıçkırıyor die limon limonlu su verme bbek reflüsünü arrtırıyor limon birde yattığı yerin altına incecik bi yastık koy ama başına değil yatağının altına yani yatağı eğimli olsun yedikleri ağzına gelmez o zaman emdikten sonra hemen gazını çıkarma eğimli bi yerde 5 dk kadar yatarsa daha az kusuyor tekrar allah yardımcın olsun

allah razı olsun yaa ben şimdiden bittim butun halıları kaldırdım.koltuklara örtü serdim kalın kalın.üstüm başım vs gunde en az üç kez çamaşır yıkıyorum..eğer dediğin gibi 13 ay sürerse kesin kafayı yerimmm akannehir

kızlar bende pahalı oyun halısı almayın diyenlerdenim çünki oynamıycak bir süre sonra hevesiniz varsa uygun bir şey alın

aynı bende senin gibiyim canım ya bugün başım ağrımaya başladı artık yıka ser topla tekrar yıka:bbo:

biz beşiğin üzerine takılan dönen müzikli oyuncaktan aldık..

çok seviyor 15-20 dk..izlediği oluyor sesler çıkarıyor..1 ay oldu alalı

ben uyku arkadaşım var ondan almak istiyorum ama ilgisini çekermi bilmiyorum müzik çalıyonini tarzında

bişi değil tatlım valla seninki umarım benimki kadar olmaz ben ilk bebenin cahilli ile annem bebek hıçkırmasın die hemen limon verirdi 3 damla vitamin olurmuş afedersin bitirdi yani beni mertte bebek reflüsü çıktı yediğini kusar oldu pütürlü yemedi en ufacık pütürde yemek borusu aşağıya inemediği için boğazına takılır şarr die kusardı bebek büyütmek bi sanat daha hiç bişi bu yaşadıkalrımız 3 yaşından sonra dahada zor gibi üstelik benim büyük oğlan 2 yaşında ben 2 tane ile uğraşçam bitmemek zorundayım güçlü ve ayakta kalmalıyım hepimiz güçlü olmalıyız çünkü biz anneyiz

biz beşiğin üzerine takılan dönen müzikli oyuncaktan aldık..

çok seviyor 15-20 dk..izlediği oluyor sesler çıkarıyor..1 ay oldu alalı

güle güle kullansın defnecik bizdede uçan kelebek ayılar var tavana ışıklar saçıyor karanlıkta müzikli falan mert te çok ilgilenirde dururdu onla ardanında yavaşa yavaş ona gülüğcükler attığını görüyorum

canım nerden aldın sen o eldiven ve patikleri?

benimki de çok kusuyo canım.dik tutsam da kusuyo valla.ben çaresini bulamadım.bununla yaşamaya alışmaya çalışıyorum artık..sürekli önlük takıyorum yoksa günde 10 kere değiştirmem gerekiyo üstünü.ıslatıyo hep kusarak.heryer kusmuk oldu zaten.silip duruyom herbiyeri.alıştım artık alıştımsempatiksalakcinni

valla önlükle halçeresini bulduysan ne süper benim anlatmak istediğim öle ağzından çıkan peynir gibi pütürcükler değil onları her bebek yapıyor benim anlatmak istediğim sütten sonra şarr siye sulu ve fışkırtarak kusması allah onu vermesin ona alışmak zor helede ek gıdaya geçince daha zor eğer bebekte bebek reflüsü varsa ne önlük ne üst baş kalıyor saşlarına kadar oluyorda işin sonu banyoda bitiyor öle bebeğe bakmak çor zor helede yanlızken

Merhaba arkadaşlar,
ben de bir sürü emzik denedim en sonunda aventin emziğini beğendiler,ancak her zaman vermiyorum ya da her zaman emmek istemiyorlar..Oğlum emziği ağzından düşer düşmez kıyametleri kopartıyor..emzik ipi ile önlüğüne bağlıyorum ki yere falan düşmesin diye..şekerli suya falan batırmadım hiç..uzun süre de şekerli yiyecekler vermek istemiyorum açıkçası..Tatlıya alışmasın fazla..
Tv ye gelince izletiyorum ben..Sürekli konuşmak lazımmış çocukların kelime dağarcığı gelişsin diye..eee her zaman konuşamıyorum..:))...Açıyorum baby tv yi bakıyorlar..tv ye olan dikkatleri de öyle saatlerce olmuyor,sıkılıyorlar..
Oyun halısından çok memnunum..tekmeliyor,elleri ile çarpıyorlar,gözlerini dikiyorlar havadaki asılı oyuncaklara...ilerde de oyun alanı gibi düşünüyorum..herkesin kendi oyun alanı olsun gibilerden..bir de emeklemeye başlayınca oyun çiti almayı düşünüyorum ,aidet duyguları gelişiyormuş...

Son düzenleme:

ya benimki de sütü içtikten hemen sonra süt olarak kusuyo çoğu zaman.üstünü değişip siliyorum vücudunu da herseferinde yıkayamam ki havalar da serinledi..ama zamanla geçer diyodum ben.ek gıdaya geçince de devam ediyosa çok kötü yaa..inşallah öyle olmaz

Son düzenleme:

laylayloom merhaba

emzik olayı bizim için tam bir sorun.emmeden uyumuyor gece.emziği almıyor.sence markadan mı?elimde 2 tane en iyi markadan emzik var.daha kaç tane alınır ki?bunun sonu yok.eninde sonunda birini alacağını bilsem neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…