slm kızlar.. kızımı emzige alıstırmaya calışıyorum. bıraz zor olucak ama pes etmek ıstemıyorum. kızım sureeklı emmek ve mememde uyumak ıstıyor.. boyle oluncada benım ıcın zorlaşıyor tabı.. ben bu emzık işini başarırsam kızımda bende cook rahat edicem... sizlerde emzige alıstıran varmı_? varsa nasıl basardıdınız_?
kızlar birde bebeğimin kusması gecmedi hala..aramızda bebeği kusan varmı bu konuda yardım almak istiyorum.doktorumuz normal dedi ama cocugun içinde süt müt kalmıyo ya
benim mert kusardı öle doktorlar anlamaz bacım ağzını yorma bile benim oğlan 13 ay kustu ne halı ne koltuk hiç bişi kalmadı şimdi iyi süt kusuyor bide yemeklere geçtimi daha zor allah kolaylık versin benden taviye bol bol hıçkırsın hıçkırıkla yemek boruları aşağıya inermiş kusması azalırmış bunuda ben 2ci bebemde öğrendim geç oldu aman hıçkırıyor die limon limonlu su verme bbek reflüsünü arrtırıyor limon birde yattığı yerin altına incecik bi yastık koy ama başına değil yatağının altına yani yatağı eğimli olsun yedikleri ağzına gelmez o zaman emdikten sonra hemen gazını çıkarma eğimli bi yerde 5 dk kadar yatarsa daha az kusuyor tekrar allah yardımcın olsun
allah razı olsun yaa ben şimdiden bittim butun halıları kaldırdım.koltuklara örtü serdim kalın kalın.üstüm başım vs gunde en az üç kez çamaşır yıkıyorum..eğer dediğin gibi 13 ay sürerse kesin kafayı yerimmm akannehir
biz beşiğin üzerine takılan dönen müzikli oyuncaktan aldık..
çok seviyor 15-20 dk..izlediği oluyor sesler çıkarıyor..1 ay oldu alalı
allah razı olsun yaa ben şimdiden bittim butun halıları kaldırdım.koltuklara örtü serdim kalın kalın.üstüm başım vs gunde en az üç kez çamaşır yıkıyorum..eğer dediğin gibi 13 ay sürerse kesin kafayı yerimmm akannehir
biz beşiğin üzerine takılan dönen müzikli oyuncaktan aldık..
çok seviyor 15-20 dk..izlediği oluyor sesler çıkarıyor..1 ay oldu alalı
kızlar bebekleriniz hareketli ve ses çıkaran,başının üstünde ses çıkaran şeylere tepki veriyorsa oyun halısını öneririm.hareket yetenekleri artıyor.ama emin değilim derseniz,ses çıkaran patikler ve el bileklikleri var.onlardan alın.bende var çok hoş.ücreti de çok cüzi.patikleri giydirip yatırın,ayaklarını kaldırdıkça ses çıkarıyor biri,diğeri de tutunca ötüyor.hem gazları da daha rahat çıkar.
bişi değil tatlım valla seninki umarım benimki kadar olmaz ben ilk bebenin cahilli ile annem bebek hıçkırmasın die hemen limon verirdi 3 damla vitamin olurmuş afedersin bitirdi yani beni mertte bebek reflüsü çıktı yediğini kusar oldu pütürlü yemedi en ufacık pütürde yemek borusu aşağıya inemediği için boğazına takılır şarr die kusardı bebek büyütmek bi sanat daha hiç bişi bu yaşadıkalrımız 3 yaşından sonra dahada zor gibi üstelik benim büyük oğlan 2 yaşında ben 2 tane ile uğraşçam bitmemek zorundayım güçlü ve ayakta kalmalıyım hepimiz güçlü olmalıyız çünkü biz anneyiz
benimki de çok kusuyo canım.dik tutsam da kusuyo valla.ben çaresini bulamadım.bununla yaşamaya alışmaya çalışıyorum artık..sürekli önlük takıyorum yoksa günde 10 kere değiştirmem gerekiyo üstünü.ıslatıyo hep kusarak.heryer kusmuk oldu zaten.silip duruyom herbiyeri.alıştım artık alıştımsempatiksalakcinni
valla önlükle halçeresini bulduysan ne süper benim anlatmak istediğim öle ağzından çıkan peynir gibi pütürcükler değil onları her bebek yapıyor benim anlatmak istediğim sütten sonra şarr siye sulu ve fışkırtarak kusması allah onu vermesin ona alışmak zor helede ek gıdaya geçince daha zor eğer bebekte bebek reflüsü varsa ne önlük ne üst baş kalıyor saşlarına kadar oluyorda işin sonu banyoda bitiyor öle bebeğe bakmak çor zor helede yanlızken
canım kargo yurtiçi ve yüzde 40 indirimli yazıyordu yalış hatırlamıyorsam.ufak bişey kargosuyla 20 tl tutcanı sanmam.sordum adama kargosu ne kadar tutar diye cvp gelsin söylerim sanada..ben oyun halısı almıcam canım.ama biraz araştırırsan uygun fiyatlarla var.35 tlye sıfır oyun halısı gördüm
emzigi bizimkide almıyordu zorluyordum.bazen alıyordu.bende nuby in emzigi vardı.geçen hafta eczaneden wee nin emzigini aldım acaip sevdi.şimdi agzından düşsün ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?