2010 Temmuz Anneleri : )

başını ve vücudunu tam yatırarak beslenirlerse bebeklerde reflü oluyormuş,bu yüzden kusuyorlarmış..
bu yüzden kafa ve gövde hafif eğimle yukarda tutulmalıymış..yatarken de aynı şekilde açılı yatırılmalıymış ki reflüsü gelişmesin..

Son düzenleme:
bende dönencenin altına yatıyorum kızımı, hayvancıklar döndükçe deli oluyor :))
bugün fotoğrafını çektiğimde bir gözünde kayma farkettim, arada oluyor diyordu annemler ama bana hiç denk gelmiyordu. tek bir noktaya odaklandığı içinmi öyle görünüyor acaba önemlimidir, gidince sorayım dr.a..

bir de siz gündüz uyurken beşiğine mi yatırıyorsunuz bebişlerini, benim yanımda salonda uyuyor genelde.. hala odasınada geçirmedim. yatak odasında sepette yatıyor :)

bizimki çok kusuyodu bi ara ama bir iki gündür geçti

canım bizimki çeşitli yerlerde uyuyo koltuk ana kucağı beşik sıkılmasın diye hep deyiştiriyorum ama yanımda yatırmıyorum mıkırdanırken konsantre olamıyorum uykuya çarpıntım başlıyo ozamanda

kendi odalarında yatıyorlar,hiç odamıza almadık.ilerde rahat ederiz diye..ama gece kalkıp odalarına gitmek baya zor geliyor :)

Selam kızlar,

Benimde bebek hep kusuyor ,eğimli yatırmadıgım için mi acaba ??
Bu arada mama verirken 2 gündür katılarak ağlıyor kızlar..Mama veren anneler meme ucunun akışı nasıl sizinkinin..??Benimki yenidoğana göre ayarlı yani yavaş akışlı.Acaba orta akışlıya mı geçsem bilemedim?Yoksa mamasını mı artık sevmiyor?

Ben gündüz salonda gecede yanımda beşikte yatırıyorum..Daha odasına geçirmedim..Doktor 1 ay daha bekle dedi..

ben her uyumasında yatağına yatırıyorum koltukta falan bırakmıyorum..
zaten şimdilik ya memede uyuyor ya da ana kucağında..sonra yatağına alıyorum..
geceleri bazen çok uykusu varsa yatağında uykuya dalıyor ama çok uykusu varsa... maşallaaaaaahhhh diyim ..
ama dün gece çok uğraştım saat 3 e geliyordu hiçbir yerde uyumadı en son koydum yatağına uyudu..
yatağı da bizim yatak odasında ama odasını ayırmadım henüz.
büyüdükçe memede ya da ana kucağında uyumuycak ama biliyorum..

en iyi zamanları aslında.

Son düzenleme:
ben gündüzleri salonda yatırıyorum bebek gece gündüz farkını anlasın diye. uzmanlar gündüzleri sesli ortamlarda sizin bulunduğunuz yerlerde yatırın diyolar. emzik ben aventin kullanıyorum. gerçi benimki emziği çok seviyo dogdugu gün hemen aldı hangi emzik olsa alırdı ama en iyisi avent diye onu kullanıyorm.

benim oğlanın bugün biraz poposu kızarmış. çiş bile yapsa ağlıyo yakıyo heralde hemen değiştiriyoum. sizde de oldu mu nası geçirdiniz.

aptamil pre yavaş akışlıdan geçiyor ama diyer aptamil 1 milumil geçmiyo
sen 2 numaraya geç az geliyosa sinirleniyodur

benim oğlanın bugün biraz poposu kızarmış. çiş bile yapsa ağlıyo yakıyo heralde hemen değiştiriyoum. sizde de oldu mu nası geçirdiniz.

canım tahada oldu yıkamıycaksan sadec altını yıka kurula bepanten yada pişik kremi sür bir kaç dakika öyle kalsın sonra tekrar et geçene dek kremsiz kalmasın

dün gece de çok geç saatte uykuya dalmasının nedenini biliyorum..dün akşam 7 gibi uyudu 10 gibi kalktı..o saattlerde pek uzun uyumazdı normalde.böyle uzun uyuyunca da uykusunu aldı tabii..

eeh 2,5-3 e kadar oturdum ben de..

deniz neden en iyi zamanları dedinki ne gibi sorunlarımız olucak mesela

eğer sakinse ağlamıyorsa ben uyuyorum çok uykusuz kLINCA VERİMLİ OLAMIYORUMKİ

mantıklı aslında gündüz sesli ortamda olması..
ama ne bileyim ben hemen yatağına alıyorum rahat uyusun diye..

yoksa benim ki anakucağındabıraksan uyur orda 2 saat çok seviyor ana kucağını..

iyi ki almışım sallamıyorum da hiç öyle yatıyor içinde

deniz neden en iyi zamanları dedinki ne gibi sorunlarımız olucak mesela

ya ne bileyim mesela şimdi memede uyuma huyları var..büyüdükçe memede pek uyumaz her bebek..
pekçok insan da uyutmak için değişik yollar dener..ayakta sallama gibi..

ya da emeklemeye başladı mı peşinden koşturucaz falan onları demek istedm.

eğer sakinse ağlamıyorsa ben uyuyorum çok uykusuz kLINCA VERİMLİ OLAMIYORUMKİ

yok canım ağlama falan yok..anakucağında konuşuyordu kendi kendine cin gibi sempatiksalakcinnidün gece..ben de yanıbaşında koltukta şu surat ifadesiylebenneyaptımki oturdum konuştum..aguvaaaaa diyor benimkisempatiksalakcinni

sonraaa yatırdım yatağına baktım uyumuş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…