mantıklı aslında gündüz sesli ortamda olması..
ama ne bileyim ben hemen yatağına alıyorum rahat uyusun diye..
yoksa benim ki anakucağındabıraksan uyur orda 2 saat çok seviyor ana kucağını..
iyi ki almışım sallamıyorum da hiç öyle yatıyor içinde
ana kucagı dediğiniz hangisi oluyo. hani puset de deniyo arabada da kullanılıyo o mu. ben onu sadece arabada kullanıyorum. onun harici sanki rahat edemiyo iki büklm oluyo gibi geliyo. düz yerde yatıroyurm kollarını da açıyo iki yana pek bi keyifli uyuyo
altı açık mı kalsın peki.
herkese selam kızlarr...
bi sorunumuz war bizim yaa oğlumun salyaları akıyo hatta önünü ıslatacak kadar çoğaldı elimde mendil sil Allah sil 15 gündür falan war brde eln yumruk yapıp emiyoo diş için erken diilmi yaaadelikafadulden
ben hala uni yenidoğan kullanıyorum kızlar siz normal ıslak mendil kullanıyomusunuz.
ben hala uni yenidoğan kullanıyorum kızlar siz normal ıslak mendil kullanıyomusunuz.
ben ıslak mendil kullanıyorum ama önce yıkıyorum direk kullanmıyorum.
çok acil olursa yıkamadan kullanıyorum.
kızlar eşime kadınlar kulübünün 100 de80 ni beyazları 90 dayıkıyomuş dedim senin bir yanlışın var diyo bana
cnm devalı yıkama hani pahallı aldıgın bodyler fılan olabilir ayda bır kere 90 derece de yıkarsan da yeterli .ama esının atletlerı fılan onlar devamlı gıyıldugı ıcın aklına geldıkce arada beyazlaması ıcın atarsın 90 dereceye . Bnım de esım soyledı ben 90 da yıka dıye : ))
haklısın canım az domestosda atıcam
birde bebek için ayrı kirli sepeti aldım onunkiler az kirli olmuyo bizim çorapların falan içinde bekletmek siz nasıl yapıyorsuz doğrumu sizce
haklısın canım az domestosda atıcam
birde bebek için ayrı kirli sepeti aldım onunkiler az kirli olmuyo bizim çorapların falan içinde bekletmek siz nasıl yapıyorsuz doğrumu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?