2010 Temmuz Anneleri : )

ana kucagı dediğiniz hangisi oluyo. hani puset de deniyo arabada da kullanılıyo o mu. ben onu sadece arabada kullanıyorum. onun harici sanki rahat edemiyo iki büklm oluyo gibi geliyo. düz yerde yatıroyurm kollarını da açıyo iki yana pek bi keyifli uyuyo

yok arabaya konulan değil bende de var o..onu sadece araba kullanıyorum ben.

benim ki bundan..ileri geri sallnıyor ama biz sallmıyoruz alışmadı..sadece içinde yatıp rahat duruyor valla iyi ki almışım..çok rahat ettik..40 tl ye aldık
15 günlükten beri kullanıyorum ben..

birde aynı modelin yanlara sallananı vamış ana dizi deniyormuş bilmiyorum

Son düzenleme:
herkese selam kızlarr...
bi sorunumuz war bizim yaa oğlumun salyaları akıyo hatta önünü ıslatacak kadar çoğaldı elimde mendil sil Allah sil 15 gündür falan war brde eln yumruk yapıp emiyoo diş için erken diilmi yaaa delikafadulden

Son düzenleme:
altı açık mı kalsın peki.

yok canım yıkadın ya altını iyice kurula kremi sürünce 1-2 dakika beklet kapat sonra tekrar deyiştirirken ıslak mendille siliyosun ya silince kurut nemli olmasın tekrar kremi sür
ıslak mendille silip kurumadan hemen kapatıncada oluyo yara kızartı

benimkide yapıyo onu. onun dişle ilgisi yok heralde. diş için çok erken. bu ellerini kullanmaya başladıklarının bi göstergesi bence. ya da ellerini keşfediyorlardır. oral dönemde oldukları için herşeyi ağızlarıyla tanımaya çalışıyorlar

Bebek uyuyunca ben de yatagına goturuyorum cunku salonda uyursa hemen uyanıyor valla sese ilk dogdugu zamanlar aldırmadan uyuyordu ama sımdı bazı seslere asırrı duyarlı hemen uyanıyor :)
Benım oglumda konusmaya calısıyor gozlerını acıp aguuuu falan yaparak sankı bıseyler anlatmaya calısıyor

ben ıslak mendil kullanıyorum ama önce yıkıyorum direk kullanmıyorum.

çok acil olursa yıkamadan kullanıyorum.

en iyisi yıkamak altını fereh fereh ama günde bir iki yıkıyorum ne biliym üşütürse yada üşengeçlikten sürekli yapmıyorum

kızlar eşime kadınlar kulübünün 100 de80 ni beyazları 90 dayıkıyomuş dedim senin bir yanlışın var diyo bana

ben hala uni yenidoğan kullanıyorum kızlar siz normal ıslak mendil kullanıyomusunuz.

ben huggiesi kullanmaya başladım çok memnunum bezinide ondan aldım bu defasında çok rahat hiç dışarıya taşmadı diğerleri hep dışarı taştıı kaydirigubbakcemile3

kızlar eşime kadınlar kulübünün 100 de80 ni beyazları 90 dayıkıyomuş dedim senin bir yanlışın var diyo bana

Cnm devalı yıkama hani pahallı aldıgın bodyler fılan olabilir ayda bır kere 90 derece de yıkarsan da yeterli .Ama esının atletlerı fılan onlar devamlı gıyıldugı ıcın aklına geldıkce arada beyazlaması ıcın atarsın 90 dereceye . Bnım de esım soyledı ben 90 da yıka dıye : ))

kızlar kızkardeşimle konuştum dün kendine çamaşır almış iç 6 alt çamaşır 6 atlet annelerimizin tarzında beyaz almış rahat oluyo dedi
dedimki çok az sırtın açılsa kıyafetin altından çok kötü görünücek beya bayaz

ben genelde atlet ince askılı ten rengi alıyorum südyen ve iç çamaşırdada
alt çamaşırda ten rengi
beyaz kullanışsız gibi geliyor siyahıda yıkamak problem siyah az var genelde ten rengi benim hep
siz nasıl nereden alıyorsunuz

haklısın canım az domestosda atıcam
birde bebek için ayrı kirli sepeti aldım onunkiler az kirli olmuyo bizim çorapların falan içinde bekletmek siz nasıl yapıyorsuz doğrumu sizce

Ben onceden düşük belli çamasırları severdım ama artık en cok rahat ettıklerım loğusa çamasırları : (((( İllaki amelıyat yerımı kapatmalı camasırlar hatta baya bı yukarısına kadar. Ama kılo verdıkce eskısı gıbı olur herhalde . Camasırları IStanbul da Loya yada Kompedan dıye markalar var oradan alıyorum .

haklısın canım az domestosda atıcam
birde bebek için ayrı kirli sepeti aldım onunkiler az kirli olmuyo bizim çorapların falan içinde bekletmek siz nasıl yapıyorsuz doğrumu sizce

bende ayrı bir sepette biriktiriyorum kuzeyin kıyafetlerini.

kendi kirlilerimizide renkli renksiz diye ayrı sepette biriktiryorum.

yer gök kirli sepeti bizim evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…