valla ben nuby nin kini 8 tl ye almıştım.yenidoğan için bir sürü özellik söylediler.dudak kısmına dudagı geçiyordu.acaip bene sevmedim çoçugumun dudagına zarar verir gibi geldi.wee nin kini 4 tl ye aldım ama bunu sevdi.avent bulsam avent alcaktım çok iyi diyolar ama wee yi sevdi memnunum yani al dene istersen.laylayloom merhaba
emzik olayı bizim için tam bir sorun.emmeden uyumuyor gece.emziği almıyor.sence markadan mı?elimde 2 tane en iyi markadan emzik var.daha kaç tane alınır ki?bunun sonu yok.eninde sonunda birini alacağını bilsem neyse
canım nerden aldın sen o eldiven ve patikleri?
en iyisi yıkamak altını fereh fereh ama günde bir iki yıkıyorum ne biliym üşütürse yada üşengeçlikten sürekli yapmıyorum
Yaa benım sorunum da çamasır asmak kızlar .. Normal de ben camasırları pantolonsa bellerınden asıyorum gomlekse yakalarından yanı genelde ust tarafından ama bakıyorum cogu kısı tersten bacak tarafından asıyor . Sız nasıl asıyorsunuz
yaa benım sorunum da çamasır asmak kızlar .. Normal de ben camasırları pantolonsa bellerınden asıyorum gomlekse yakalarından yanı genelde ust tarafından ama bakıyorum cogu kısı tersten bacak tarafından asıyor . Sız nasıl asıyorsunuz
kız çocuğu değil ıslak mendili yıkıyom ben.
Bizim ki günde dört defa kaka yapıyo her defasında mümkün değil yıkayamam.
Yaa benım sorunum da çamasır asmak kızlar .. Normal de ben camasırları pantolonsa bellerınden asıyorum gomlekse yakalarından yanı genelde ust tarafından ama bakıyorum cogu kısı tersten bacak tarafından asıyor . Sız nasıl asıyorsunuz
bende ayrı bir sepette biriktiriyorum kuzeyin kıyafetlerini.
Kendi kirlilerimizide renkli renksiz diye ayrı sepette biriktiryorum.
Yer gök kirli sepeti bizim evde...
benimde aklıma bu emzik temizliği takılıyo. kaynar suyun içinde bekletiyom hergün biraz ama acaba kaynatmakda gerekir mi?
yada kaynatırsam bozulur mu ki?
benimde aklıma bu emzik temizliği takılıyo. Kaynar suyun içinde bekletiyom hergün biraz ama acaba kaynatmakda gerekir mi?
Yada kaynatırsam bozulur mu ki?
birde bizde ütü problem eski yeni her şey ütüleniyo eşim çamaşırlarını ütülü ister
bende çok ütülemezdim ama bir arkadaşımda gördüm dolapları çok muntazamdı her şey ütülü çoraplarda çorapları içi içe sokmamış üst üste koyum katlamış çok güzel duruyodu ondan özendim
kaynar suda 5 dk. bekletin yazıyordu kutusunda.. ben öyle yapıyorum canım..memesi silikon kaynatmadım hiç.
ben kaynatmıyorum kaynar suda bekletiyorum bozulur gibi bence kaç defa kaynar suda elimi yaktım ya
haklısın canım az domestosda atıcam
birde bebek için ayrı kirli sepeti aldım onunkiler az kirli olmuyo bizim çorapların falan içinde bekletmek siz nasıl yapıyorsuz doğrumu sizce
benimde aklıma bu emzik temizliği takılıyo. kaynar suyun içinde bekletiyom hergün biraz ama acaba kaynatmakda gerekir mi?
yada kaynatırsam bozulur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?