Laylayloom sagol cnm Bim haberi için bende bakayım ben ordan araba koltugu almıstım :)))
kızlar birde size bir sorum var ben yaza girerken kışlıkları yıkayıp ütülüyorum hurcun içine koyup kaldırıyorum dolabın içine tekrar kışa girerken açıyorum bir koku tuaf rutubet yok yatak odasında siz ne yapardınız öyle giymek lazım yoksa tekrar yıkamakmı gerek neden koku oluyo sizde oluyomu
kızlar birde size bir sorum var ben yaza girerken kışlıkları yıkayıp ütülüyorum hurcun içine koyup kaldırıyorum dolabın içine tekrar kışa girerken açıyorum bir koku tuaf rutubet yok yatak odasında siz ne yapardınız öyle giymek lazım yoksa tekrar yıkamakmı gerek neden koku oluyo sizde oluyomu
camlar kirli kaç gündür hava bulutlu balkona çıkıyorum lekeli camlar silsen yine yağıcak sinir bozucu
bende yıkayıp şu havası alınan torbalara koyuyorum.
Ama çıkardığım zaman yıkamıyorum tekrardan koku almadım sanki. Dur kışlıkları çıkarınca koklayayım bakayım kokuyo mu?sempatiksalakcinni
kız sen fena taktın bu ara temizlik işlerine.
Ben bu havalarda hayatta cam silmem. Zaten ev sanki cam fanus gibi.
Içden tozunu alıyorum gidiyo.
yok canım yıkadın ya altını iyice kurula kremi sürünce 1-2 dakika beklet kapat sonra tekrar deyiştirirken ıslak mendille siliyosun ya silince kurut nemli olmasın tekrar kremi sür
ıslak mendille silip kurumadan hemen kapatıncada oluyo yara kızartı
baharcım ya evde oturuyoruz bebekle sıkıntıdan birde öyle boşveriym demiyorum yanlış bildiklerimi sizden öğreniym diyorum
camları bende 6 haftada 1 silerim
bende bebeklerimin kıyafetlerini başka sepette topluyorum mert 2 yaşında daha 1 çorabını bile bizimkilerle yıkamamışımdır bebek kıyafetleri 30 derecede yıkandığı için bizim çoraplar iç çamaşırlarınla karışırsa mirobu ölmez yıkanırken yani bana göre öle en güzeli mikroplarımız karışmasın onun kıyafetlerine bizimkilere klarak konulur ama bebeğinkilere konulmaz vucudu takriş olur ben bebek detarjanı kullanırım hep birde ben siyahlar renkliler beyazlar die ayırırım banyomda çok dolap var benim raylı yaptırmıştım evlenirken iyiki yaptırmışım
hiç kurulamadım şimdiye dek...
arkadaşlar, kendini beğenmişlik gibi düşünmeyin ama şimdiye dek hiç pişik olmadılar çok şükürıslak mendille temizliyorum ve hiç kurulamadım şimdiye dek...sadece her banyo sonrası tüm vücutlarını olduğu gibi oralarını da yağlıyorum..
çok uzun aralıklarla mı alt değiştiriyorsunuz ? ondan olabilir mi pişik durumu ?
neden kendini beğenmişlik olsun canım..????:)
ben de hiç kurulamadım ve ilk günden beri ıslak mendil kullanırım bizim de hiç pişik olmadı.:hulya:
aman hergün aynı şeyler sinir oluyorum hergün hergün.
Fazla kasmamak lazım ama insan duramıyor.
Hem yanlış bilmek diye bişey yok başka başka versiyonlarda yapıyoruz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?