2010 Temmuz Anneleri : )

benim en nefret ettiğim şey çamaşır asmak kurutmaktı. hep söylene söylene asar toplardım Eşim sağolsun bunu bildiği için geçen sene evlilik yıldönümümüzde bana kurutma makinası aldı:) şimdi öyle rahatımki makinadnçkarıyorum doğru kurutma makinasına atıyorum. sıcak havayla kuruttugu için kırışıklıkta kalmıyo. sonra katlayıp dogru dolaba.sadece gömlek pantolon ütülüyorum. bebeğin kıyafetleri de çok iyi oluyo. sıcak mikrobunu kırıyo bi daha ütlememe gerek kalmıyo. herkese tavsiye ederim. yer de kaplamıyo çmaşır makinesinin üstünr koyuyosun

ay ben de istiyorum yaaaaaaaa..

ama banyoda koyacak yer yokkkk:sinifsinif:

çamaşır makinesinin üstüne nasıl oluor yaa?hoş duruyor mu?

Son düzenleme:
benim kayınvalidem yorgan-kıyafet hurçlarının içine sabun koyar şu ucuz el sabunlarından.
Ben de öyle yaparım..mis gibi kokar..hem de güve olmazmış.

Aklınızda olsun..

deniycem canım saol

Kızlar sızlere tavsiyem kıslıkları ütüleyerek kaldırmayın çünkü renklerı soluyor 3 - 4 ay bekleyınce sadece yıkayıp guzelce katlayıp kaldırın .

mantıklı aslında

aklıma soktun..benim aklıma giren olup da çıkarsempatiksalakcinni

araştırayım ben çok rahatlık valla..

hele ki benim gibi 2 çocuklu kadına:umursamaz:

elektirik 80 le 100 lira arası geliyo birde onu alırsak nekadar etkiler faturayı

hiç bekletmiyorum hemen değiştiriyorum. ayrıca yağ sürmeyi denedim bi iki kere vücudunsa isilik gibi kırmızılıklar oluştı. o yüzden yağ kullanmıyorum artık. şu an cildi çok hassas belki daha ileride masaj yaparken sürerim

Ben de sadece ıslak medille sılerım pişik olmadı hiç : )) Ama cok sız degıstırıyorum valla

anam bugün ne püf noktalar çıktı ev işlerinde.

ama benim artık gitmem lazım saçlarıma fön çekeyim anacağım beni bedbah durumda görmesin.

ben günde en az on kez deyiştiriyorum ama ıslak mendille hemen silip kapatınca oldu nemli kaldığında hagis çok ıslak sen hangisini kullanıyorsun niveya çok nemli değil ama pahalı ben çok kullanıyorum ıslak mendil ondan niveya almıyorum açıkça

ay ben de istiyorum yaaaaaaaa..

ama banyoda koyacak yer yokkkk:sinifsinif:

çamaşır makinesinin üstüne nasıl oluor yaa?hoş duruyor mu?

gayet hoş duruyo valla ne olacakki. ben üzerine örtü örtüp süs bile koyuyorum. gerçi görmek için biraz ayakları kaldırmak gerekiyo ama olsun ben bu zamana kadar niye almamışım diye kızıyorum kendime valla

anam bugün ne püf noktalar çıktı ev işlerinde.

ama benim artık gitmem lazım saçlarıma fön çekeyim anacağım beni bedbah durumda görmesin.

fön demişken demin balkonda oturuyorum 75 yaşlarında yaşlı bir teyze geçiyor saçları küt sarı ama fönlü gibi birde kendime baktım kukumav kuşlarına dönmüşüm

Aynen canım bebe yağı benım oglumuda kırmızı kırmızı lekeler yaptı sonra da soyuldu . Cildi cok hassas . su anda bebe sütü kullanıyorum zaten doktorda yağı onermıyoruz demısti .

valla bu zamana kadar aldığım en güzel şeymiş kurutma makinası daha önce alsaydım keşke benim mutfak büyük orda duruyor kurutma makinası ama annemde çamaşır makinasının üstünde ama deniz güneşçim çamaşır makinanan ne markaysa o marka alman gerekiyor kurutma makinasını üstüne koycaksan yoksa monte etmiyorlar yada bozulursa karışmıyorlar ücretle yaptırıyorsun bende bosh kurutma makinası var yarı fiyata düşmüştü anneler gününde eşim hediye aldı ama şuan nedir bilmiyorum fiyatları biz o zman 900 e almıştık tavsiye ederim 8 kilo kapasitesi hemde ne mikrop ne bişi asınca bütün tozlar gelip ıslak çamaşırlara yapışır bunda öyle dert yok bide kırışıklığı önlüyor bazı şeyleri ütülemiş mi ütülenmmemiş mi ayırt edemiyordun makinadan çıkınca

bende ıstıyordum ama çamasırları yıpratıyor dıye duymustum ondan almadım ben

kızlar saç için şu düzleştiriciler varya ütülü gibi yapan öneriyormusunuz onu

çok iyimiş ama ben faturadan çekiniyorum çok ütüde yapıyorum genelde 100 geliyo

bazı bebeklerin vucudu çok hassa hemen kızarırıyor bence bir kere sebamed pişik kremi al derim ben 200 ml olnaından çünkü o iyi, geliyor valla bende kendimi övmek gibi olmasında biri 2 yaşında biri 3 aylık bebeklerim var daha pişik nedir bilmedik biz birde mustella güzel ama sebamed yinede hepsinden iyi

niveya sürer sürmez geçiriyo kızartıyı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…