bizimde olmadı bizimdesempatiksalakcinni
benim en nefret ettiğim şey çamaşır asmak kurutmaktı. hep söylene söylene asar toplardım Eşim sağolsun bunu bildiği için geçen sene evlilik yıldönümümüzde bana kurutma makinası aldı:) şimdi öyle rahatımki makinadnçkarıyorum doğru kurutma makinasına atıyorum. sıcak havayla kuruttugu için kırışıklıkta kalmıyo. sonra katlayıp dogru dolaba.sadece gömlek pantolon ütülüyorum. bebeğin kıyafetleri de çok iyi oluyo. sıcak mikrobunu kırıyo bi daha ütlememe gerek kalmıyo. herkese tavsiye ederim. yer de kaplamıyo çmaşır makinesinin üstünr koyuyosun
benim kayınvalidem yorgan-kıyafet hurçlarının içine sabun koyar şu ucuz el sabunlarından.
Ben de öyle yaparım..mis gibi kokar..hem de güve olmazmış.
Aklınızda olsun..
Kızlar sızlere tavsiyem kıslıkları ütüleyerek kaldırmayın çünkü renklerı soluyor 3 - 4 ay bekleyınce sadece yıkayıp guzelce katlayıp kaldırın .
benim en nefret ettiğim şey çamaşır asmak kurutmaktı. hep söylene söylene asar toplardım Eşim sağolsun bunu bildiği için geçen sene evlilik yıldönümümüzde bana kurutma makinası aldı:) şimdi öyle rahatımki makinadnçkarıyorum doğru kurutma makinasına atıyorum. sıcak havayla kuruttugu için kırışıklıkta kalmıyo. sonra katlayıp dogru dolaba.sadece gömlek pantolon ütülüyorum. bebeğin kıyafetleri de çok iyi oluyo. sıcak mikrobunu kırıyo bi daha ütlememe gerek kalmıyo. herkese tavsiye ederim. yer de kaplamıyo çmaşır makinesinin üstünr koyuyosun
hiç kurulamadım şimdiye dek...
arkadaşlar, kendini beğenmişlik gibi düşünmeyin ama şimdiye dek hiç pişik olmadılar çok şükürıslak mendille temizliyorum ve hiç kurulamadım şimdiye dek...sadece her banyo sonrası tüm vücutlarını olduğu gibi oralarını da yağlıyorum..
çok uzun aralıklarla mı alt değiştiriyorsunuz ? ondan olabilir mi pişik durumu ?
hiç kurulamadım şimdiye dek...
arkadaşlar, kendini beğenmişlik gibi düşünmeyin ama şimdiye dek hiç pişik olmadılar çok şükürıslak mendille temizliyorum ve hiç kurulamadım şimdiye dek...sadece her banyo sonrası tüm vücutlarını olduğu gibi oralarını da yağlıyorum..
çok uzun aralıklarla mı alt değiştiriyorsunuz ? ondan olabilir mi pişik durumu ?
ay ben de istiyorum yaaaaaaaa..
ama banyoda koyacak yer yokkkk:sinifsinif:
çamaşır makinesinin üstüne nasıl oluor yaa?hoş duruyor mu?
anam bugün ne püf noktalar çıktı ev işlerinde.
ama benim artık gitmem lazım saçlarıma fön çekeyim anacağım beni bedbah durumda görmesin.
hiç bekletmiyorum hemen değiştiriyorum. ayrıca yağ sürmeyi denedim bi iki kere vücudunsa isilik gibi kırmızılıklar oluştı. o yüzden yağ kullanmıyorum artık. şu an cildi çok hassas belki daha ileride masaj yaparken sürerim
gayet hoş duruyo valla ne olacakki. ben üzerine örtü örtüp süs bile koyuyorum. gerçi görmek için biraz ayakları kaldırmak gerekiyo ama olsunben bu zamana kadar niye almamışım diye kızıyorum kendime valla
valla bu zamana kadar aldığım en güzel şeymiş kurutma makinası daha önce alsaydım keşke benim mutfak büyük orda duruyor kurutma makinası ama annemde çamaşır makinasının üstünde ama deniz güneşçim çamaşır makinanan ne markaysa o marka alman gerekiyor kurutma makinasını üstüne koycaksan yoksa monte etmiyorlar yada bozulursa karışmıyorlar ücretle yaptırıyorsun bende bosh kurutma makinası var yarı fiyata düşmüştü anneler gününde eşim hediye aldı ama şuan nedir bilmiyorum fiyatları biz o zman 900 e almıştık tavsiye ederim 8 kilo kapasitesi hemde ne mikrop ne bişi asınca bütün tozlar gelip ıslak çamaşırlara yapışır bunda öyle dert yok bide kırışıklığı önlüyor bazı şeyleri ütülemiş mi ütülenmmemiş mi ayırt edemiyordun makinadan çıkınca
hiç bekletmiyorum hemen değiştiriyorum. ayrıca yağ sürmeyi denedim bi iki kere vücudunsa isilik gibi kırmızılıklar oluştı. o yüzden yağ kullanmıyorum artık. şu an cildi çok hassas belki daha ileride masaj yaparken sürerim
bazı bebeklerin vucudu çok hassa hemen kızarırıyor bence bir kere sebamed pişik kremi al derim ben 200 ml olnaından çünkü o iyi, geliyor valla bende kendimi övmek gibi olmasında biri 2 yaşında biri 3 aylık bebeklerim var daha pişik nedir bilmedik biz birde mustella güzel ama sebamed yinede hepsinden iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?