2010 Temmuz Anneleri : )

Slm kızlar..Benim sağ gögüsüm taş gibi oldu sızlıyor neden oldu anlamadım. Sıcak su torbası koydum, pompayla süt çektim ama fayda etmedi, el değmiyor çok sızlıyor. Bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar başka ne yapılır ki.

hemen hemen her markayı denedik..en son carfurun ıslak mendilinde karar kıldık ,çünkü daha ekonomik geldi bize..

doktorumuz ve bebeği olan yakınlarımız sebamed bebe yağını önerdiler,kullanıyorum çok memnunum..

benim çamaşır makinamın üzeri banyo dolaplarının bangosu çamaşır makinasını bangonun boşluğuna gelecek şekilde ayarlamıştık..ankastre gibi oldu :))
banyo dolaplarını o şekilde yaptırmıştım..hoşuma gitmiyor dışarda çamaşır makinesi..
kurutucu almıştık ama daha kullanmadım..kış için kullanırız belki..balon gibi şişen bir şeyin içindeki askılara asılıyor giysiler..balkonumuzu kapattırdık..apartmanca kömür kaloriferinden doğal gaza geçince kapatıldı..( kömür kaloriferleri daha iyiydi beee )
oraya koyup kurutmayı düşünüyorum kurutucuyu..

mastit olmuş olabilirsin canım..

niveya sürer sürmez geçiriyo kızartıyı falan

nivea bendede var boyu küçük die çanta için aldım ben onu gezmekte onu ürüyorum ama sebamed gibi değil valla bi arkadaşım var kızı çok sık kaka yapardı ve asitli çıkardı kakası çok pişik kremi denemiş sonra bana oturmaya geldi bende sabemed kullandı akşam eve gittiğinde pişiği geçmiş valla sana duacıyım der hep kızımın poposunu ilk kez bu kadar beyaz gördüm sonrada hep sebamed kullandı hiç olmuyormuş artık

herşeyi denemişsin. kocakarı inanışı kalmış geriye birtek. inanmazdım ama bir tanıdıgımın oldu. ço k saçma gelmişdi bana ama bu yöntem geçirdi yazayım o yüzden. biri bir şey yerken canın çektiyse ve yemediysen oluyomuş. o evden bulaşık bezini alıp gögsünü sildirdiler kıza ve geçti.. yazarken bile komik geliyo ama doktora bile gidip geçirememişlerdi.. -tatlicadiarzu-

benim olmuştu banyoda lifle masaj yaparak yıkandım bayayğı kaldım duşta çıkınca masaj yaptım sağdım sağarken ne çok acımıştı geçti öyle

benim olmuştu banyoda lifle masaj yaparak yıkandım bayayğı kaldım duşta çıkınca masaj yaptım sağdım sağarken ne çok acımıştı geçti öyle

ama bu dediğimi yaparsan ancak yarına geçer hemen bugün geçmesini bekleme

yok artık canım ya

bende o ıslak mendili deneyim bari ben hep huggıes alıyordum memnunumda ama 2 bebek çok gidiyor bizde ne kadar tatlım o mendil

bizde bu sene doğalgaz bağlattık bakalım kış gelince görcez iyi bişi mi kötü bişimi ben geçen sene klimayla ısındım bebekli evde zor hep burnu tıkanırıdı bebemin bu sene ikiside rahat eder bu balon gibi şişen şey ne gııı dank etmedi kafam

bizde zinco ve niveya var zinco çok kötü ama bir iki kullandım şimdi gerek olmuyo kullanmaya elimde kalıcak galiba

hagis 3 lümü alyordun bazen diada 8 buçuğa düşüyo

yok artık canım ya

geçirme yöntemi hakikaten salakça yani. ama genede taş gibi göğüs çok kötü. bende oğluşumu sünnet yaptırdım.çok ağladı ona üzüldükçe süt arttı enteresan biçimde. dün geceyi çok zor geçirdim. azar azar masaj yaparak sağdım sütü. şimdi iyiyim..

bende sebame kullanıyorum ama yine de oldu işte

mastit olmuş olabilirsin canım..
İlk defa böyle oluyor..

Deniyecem..Denize düşen yılana sarılırmış..:çok üzgünüm:

Onuda yaptım sıcak suyun altında ovalarak yıkadım...Şimdilik tek bulaşaık bezi kaldı yapmadığım onuda yapayım bari..

yeni doğan sünnetimi canım nerede kaça yaptırdın öküz kocayı ikna edebilirsem bende yaptırıcamda çok geçmiş olsun birde sünnetli çocuğun bakımı zormu kaç günde iyileşiyo

ayyy çok fena canım ya

ben de huggies kullanıyordum en son ama dediğin gibi 2 çocukla çok masraflı oluyor..carfurun ıslak bezi tanesi 1.800 tl..

Fakir amar Kurutucu

buna benziyor işte...

kızlar eşime öküz koca ismini taktım nedenine gelince
ben konuşurken dinlemiyo bir şeymi demiştin diyo yada başka bir işle meşgul
yatakta konuşurken hemen dalıyo ve işlerden bahsediye emlakçı diyoki orayı gezdirdim falan kendinde değil ama dalmış
içine atlet giy diyorum örneğin hasta olursun diyorum giymiyo hastalanıyo sonra 2 seksen yatıp naz yapıyo

yeni doğan sünnetimi canım nerede kaça yaptırdın öküz kocayı ikna edebilirsem bende yaptırıcamda çok geçmiş olsun birde sünnetli çocuğun bakımı zormu kaç günde iyileşiyo

İzmir de aydın mevsime yaptırdım. 600 lira. dün yapıldı. gece 3-4 kez bez değiştirdim.. çişini yapınca ağladı. sabaha gülücüklerle uyandı.. 5 gün sonra kontrol var.
kesinlikle öneririm. sonra daha zor oluyor. emekleme başlayınca yani.
bi günde iyileşti bile. yani acısı geçti. çok rahatız maşallah

Son düzenleme:

canım bende çok istiyorum ya kafama koydum yaptırıcam allahın izni ile kolaymışta saol cevabın için bunu eşime söyliycem
edremit özel hastanesi var arada cerrah uzmanı 350 liraya yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…