hemen hemen her markayı denedik..en son carfurun ıslak mendilinde karar kıldık ,çünkü daha ekonomik geldi bize..ben günde en az on kez deyiştiriyorum ama ıslak mendille hemen silip kapatınca oldu nemli kaldığında hagis çok ıslak sen hangisini kullanıyorsun niveya çok nemli değil ama pahalı ben çok kullanıyorum ıslak mendil ondan niveya almıyorum açıkça
valla bu zamana kadar aldığım en güzel şeymiş kurutma makinası daha önce alsaydım keşke benim mutfak büyük orda duruyor kurutma makinası ama annemde çamaşır makinasının üstünde ama deniz güneşçim çamaşır makinanan ne markaysa o marka alman gerekiyor kurutma makinasını üstüne koycaksan yoksa monte etmiyorlar yada bozulursa karışmıyorlar ücretle yaptırıyorsun bende bosh kurutma makinası var yarı fiyata düşmüştü anneler gününde eşim hediye aldı ama şuan nedir bilmiyorum fiyatları biz o zman 900 e almıştık tavsiye ederim 8 kilo kapasitesi hemde ne mikrop ne bişi asınca bütün tozlar gelip ıslak çamaşırlara yapışır bunda öyle dert yok bide kırışıklığı önlüyor bazı şeyleri ütülemiş mi ütülenmmemiş mi ayırt edemiyordun makinadan çıkınca
Slm kızlar..Benim sağ gögüsüm taş gibi oldu sızlıyor neden oldu anlamadım. Sıcak su torbası koydum, pompayla süt çektim ama fayda etmedi, el değmiyor çok sızlıyor. Bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar başka ne yapılır ki.
niveya sürer sürmez geçiriyo kızartıyı falan
Slm kızlar..Benim sağ gögüsüm taş gibi oldu sızlıyor neden oldu anlamadım. Sıcak su torbası koydum, pompayla süt çektim ama fayda etmedi, el değmiyor çok sızlıyor. Bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar başka ne yapılır ki.
benim olmuştu banyoda lifle masaj yaparak yıkandım bayayğı kaldım duşta çıkınca masaj yaptım sağdım sağarken ne çok acımıştı geçti öyle
herşeyi denemişsin. kocakarı inanışı kalmış geriye birtek. inanmazdım ama bir tanıdıgımın oldu. ço k saçma gelmişdi bana ama bu yöntem geçirdi yazayım o yüzden. biri bir şey yerken canın çektiyse ve yemediysen oluyomuş. o evden bulaşık bezini alıp gögsünü sildirdiler kıza ve geçti.. yazarken bile komik geliyo ama doktora bile gidip geçirememişlerdi.. -tatlicadiarzu-
hemen hemen her markayı denedik..en son carfurun ıslak mendilinde karar kıldık ,çünkü daha ekonomik geldi bize..
benim çamaşır makinamın üzeri banyo dolaplarının bangosuçamaşır makinasını bangonun boşluğuna gelecek şekilde ayarlamıştık..ankastre gibi oldu :))
banyo dolaplarını o şekilde yaptırmıştım..hoşuma gitmiyor dışarda çamaşır makinesi..
kurutucu almıştık ama daha kullanmadım..kış için kullanırız belki..balon gibi şişen bir şeyin içindeki askılara asılıyor giysiler..balkonumuzu kapattırdık..apartmanca kömür kaloriferinden doğal gaza geçince kapatıldı..( kömür kaloriferleri daha iyiydi beee )
oraya koyup kurutmayı düşünüyorum kurutucuyu..
nivea bendede var boyu küçük die çanta için aldım ben onu gezmekte onu ürüyorum ama sebamed gibi değil valla bi arkadaşım var kızı çok sık kaka yapardı ve asitli çıkardı kakası çok pişik kremi denemiş sonra bana oturmaya geldi bende sabemed kullandı akşam eve gittiğinde pişiği geçmiş valla sana duacıyım der hep kızımın poposunu ilk kez bu kadar beyaz gördüm sonrada hep sebamed kullandı hiç olmuyormuş artık
bende o ıslak mendili deneyim bari ben hep huggıes alıyordum memnunumda ama 2 bebek çok gidiyor bizde ne kadar tatlım o mendil
bizde bu sene doğalgaz bağlattık bakalım kış gelince görcez iyi bişi mi kötü bişimi ben geçen sene klimayla ısındım bebekli evde zor hep burnu tıkanırıdı bebemin bu sene ikiside rahat eder bu balon gibi şişen şey ne gıııdank etmedi kafam
yok artık canım ya
bazı bebeklerin vucudu çok hassa hemen kızarırıyor bence bir kere sebamed pişik kremi al derim ben 200 ml olnaından çünkü o iyi, geliyor valla bende kendimi övmek gibi olmasında biri 2 yaşında biri 3 aylık bebeklerim var daha pişik nedir bilmedik biz birde mustella güzel ama sebamed yinede hepsinden iyi
İlk defa böyle oluyor..mastit olmuş olabilirsin canım..
Deniyecem..Denize düşen yılana sarılırmış..:çok üzgünüm:herşeyi denemişsin. kocakarı inanışı kalmış geriye birtek. inanmazdım ama bir tanıdıgımın oldu. ço k saçma gelmişdi bana ama bu yöntem geçirdi yazayım o yüzden. biri bir şey yerken canın çektiyse ve yemediysen oluyomuş. o evden bulaşık bezini alıp gögsünü sildirdiler kıza ve geçti.. yazarken bile komik geliyo ama doktora bile gidip geçirememişlerdi.. -tatlicadiarzu-
Onuda yaptım sıcak suyun altında ovalarak yıkadım...Şimdilik tek bulaşaık bezi kaldı yapmadığım onuda yapayım bari..benim olmuştu banyoda lifle masaj yaparak yıkandım bayayğı kaldım duşta çıkınca masaj yaptım sağdım sağarken ne çok acımıştı geçti öyle
geçirme yöntemi hakikaten salakça yani. ama genede taş gibi göğüs çok kötü. bende oğluşumu sünnet yaptırdım.çok ağladı ona üzüldükçe süt arttı enteresan biçimde. dün geceyi çok zor geçirdim. azar azar masaj yaparak sağdım sütü. şimdi iyiyim..
İlk defa böyle oluyor..
Deniyecem..Denize düşen yılana sarılırmış..:çok üzgünüm:
Onuda yaptım sıcak suyun altında ovalarak yıkadım...Şimdilik tek bulaşaık bezi kaldı yapmadığım onuda yapayım bari..
bende o ıslak mendili deneyim bari ben hep huggıes alıyordum memnunumda ama 2 bebek çok gidiyor bizde ne kadar tatlım o mendil
bizde bu sene doğalgaz bağlattık bakalım kış gelince görcez iyi bişi mi kötü bişimi ben geçen sene klimayla ısındım bebekli evde zor hep burnu tıkanırıdı bebemin bu sene ikiside rahat eder bu balon gibi şişen şey ne gıııdank etmedi kafam
yeni doğan sünnetimi canım nerede kaça yaptırdın öküz kocayı ikna edebilirsem bende yaptırıcamda çok geçmiş olsun birde sünnetli çocuğun bakımı zormu kaç günde iyileşiyo
İzmir de aydın mevsime yaptırdım. 600 lira. dün yapıldı. gece 3-4 kez bez değiştirdim.. çişini yapınca ağladı. sabaha gülücüklerle uyandı.. 5 gün sonra kontrol var.
kesinlikle öneririm. sonra daha zor oluyor. emekleme başlayınca yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?