ben de huggies kullanıyordum en son ama dediğin gibi 2 çocukla çok masraflı oluyor..carfurun ıslak bezi tanesi 1.800 tl..
Fakir amar Kurutucu
buna benziyor işte...
fiayatı çok iyimiş ıslak mendilin sağol tatlım ayrıca kurutucada süpermiş mantıklı bişi kurutma makinasına para vermek istemeyenler için ideal ben çamaşır asmaktan nefret ederimde helede kışın zemuszemus
İzmir de aydın mevsime yaptırdım. 600 lira. dün yapıldı. gece 3-4 kez bez değiştirdim.. çişini yapınca ağladı. sabaha gülücüklerle uyandı.. 5 gün sonra kontrol var.
kesinlikle öneririm. sonra daha zor oluyor. emekleme başlayınca yani.
bi günde iyileşti bile. yani acısı geçti. çok rahatız maşallah
kızlar saç için şu düzleştiriciler varya ütülü gibi yapan öneriyormusunuz onu
Slm kızlar..Benim sağ gögüsüm taş gibi oldu sızlıyor neden oldu anlamadım. Sıcak su torbası koydum, pompayla süt çektim ama fayda etmedi, el değmiyor çok sızlıyor. Bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar başka ne yapılır ki.
benim için asmak değil ütülemek sorun seviyorum çamaşır asmayı arka balkon müsait
ütü yaptırmıştım geçen yaz kadın parayı beğenmedi parça başına 1 lira istedi öyle olursa iflas ederiz kendim yapıyorum bende uğraşamam kaprisleriyle
fanila ütülesede de 1 tl,koca çarşafı da ütülese 1 tl mi ???
Kızlar bende sunnet yaptırmayı cok ıstıyordum sağolsun eşimin babası neden yaptırıcaksınız ; bari kimseye soylemeyın gibi enterasan laflar edınce eşim vazgecti . neden dedim .. böyle çok masum .muşş oysakı bebek ıcın en saglıklısı bı an once yapılması ben nasıl ıkna edıcem bılmıyorum .
Avrupa yakasında İlgi Hastanesıne gıttık orada fıyatları uygun hem de doktor baya iyi odan fıkır almak ıcın gıttık oda demesın mi : Bu bebekte sarılık var ( ozamanlar vardı ) henuz cok erken 6 ay olunca gelin .. Anlamıyorum yani kımısı hemen yapıyor kımısı bekletıyor ben acısını unutsun 1 gunde ıyılessın ıstıyorum ama erkek cocuk ıste ve cok da onemli ben de esıme bıraktım artık ama 6. aya kadar en fazle beklerım ben daha sonra cok zor olur dıye dusunuyorum ..
babyliss var bende maşa olarak ben çok memmun kaldım.benden sonra kuzenim ve yengemde aldı.onun boyutları var ben en ortasını almıştım.o zaman70 tl ye almıştım.ama netten araştır belki daha uygun fiyatlısı vardır.ben evkur tarzı bir yerden almıştımben kullanıyorum philips cok memnunum benden sonra 4 kısı daha aldı benımkının nasıl yaptıgını gorunce ama ben de maşa markası arıyorum ben de var ama iri bukle ıstıyorum .
Canım once bir duş al sonra bol bol emzir emzırırken de elinle yavas yavas masaj yap bebegın emzırmek ıstemezse elınle sagmaya calıs ben logusayken olmustum mastit hastane hastane dolasmısrtım gogus pompası ıcın sutunu bosaltamazsan sonu feci itlitap bıle kapabılırsın gogsunun dolmasına ızın vermeden emzırmen gerekyor cnm tek caresı bu ..
selam kızlar hastaneden qeldik şimdi oqlum hasta:sinifsinif:
burnu tıkalı ateş wardı qötürdüm wiral enfeksiyon kapmış we ciqerlerine süt kaçmış antibiyotik yazdı doktor kan aldılar tam yarım saat aqlattılar parçalayacaktım alsanaalsanasmileartık hemşireleri şimdi biras uyudu bennde sizlerle paylaşayım dedim morelim sıfır
eqer ilaçla qeçmesse iqne wericekmiş iqneylede qeçmezse hastaneye yoqun bakıma yatıracaklarmış dua edin kızlar oqlum iyleşsin ben onu hastanelere falan bırakıp qelemem dayananamam allahım inaşaallahhh qeçerrr
mafoldumben
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah kısa sürede atlatır tahanında burnu tıkalı hep ama ateş 35 gösteriyo sen nasıl anladın üşüttüğünü ateşi kaçtı
Canım geçmiş olsun inşallah bir an once ıyıleşir ogluşun . Nasıl oldu ki daha kışın basında eviniz soguk muydu ?
yok hayır soqukda deqildi ama herhalde banyoda üşüdü banyo yaptırırken anlamadım kızlarr ama çok berbat bişey yaaamafoldumben
şefikacım sen doktorun verdiği ilaçları saati saatine uygula birde ağız mendillerini yıka ütüle sık sık değiştir mendileri ben bir yada iki kez kullanınca atıyom kirliye temizini alıyorumbirde elinş yıkamadan kimse tutmasın eşim gelince almak istiyo elini yıkadınmı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?