2010 Temmuz Anneleri : )

ben de huggies kullanıyordum en son ama dediğin gibi 2 çocukla çok masraflı oluyor..carfurun ıslak bezi tanesi 1.800 tl..

Fakir amar Kurutucu

buna benziyor işte...

fiayatı çok iyimiş ıslak mendilin sağol tatlım ayrıca kurutucada süpermiş mantıklı bişi kurutma makinasına para vermek istemeyenler için ideal ben çamaşır asmaktan nefret ederimde helede kışın zemuszemus

benim için asmak değil ütülemek sorun seviyorum çamaşır asmayı arka balkon müsait
ütü yaptırmıştım geçen yaz kadın parayı beğenmedi parça başına 1 lira istedi öyle olursa iflas ederiz kendim yapıyorum bende uğraşamam kaprisleriyle

bende çok araştırmıştım arda doğmadan önce 2 oğlumada yaptırmak istemiştim ben hatay da Dr.şeref targan a gidiyorum oda aydın mevsimi önermişte gittik görüştük hatta ama iki erkek çocuk bide doğum masrafları olunca yapılamadı benim doğum yaptığım hastaneye gelicekti bide onun için ekstra masraf istemişti kaldı öle geçmiş olsun bebeciğine umarım çabucak iyileşir ilerde çok rahar edersin büyünce korkusu kalmaz ama kaka yapınca zor oluyordur demi sünne kilodu almıştım ben hatta yaptırcam die kaldı oda istersen sende al etrafını keser kullanırısın yada köpük bardakta olur demişleri sen biliyorsundur gerçi anlatmıştır aydın bey

kızlar saç için şu düzleştiriciler varya ütülü gibi yapan öneriyormusunuz onu

ben kullanıyorum philips cok memnunum benden sonra 4 kısı daha aldı benımkının nasıl yaptıgını gorunce ama ben de maşa markası arıyorum ben de var ama iri bukle ıstıyorum .

Canım once bir duş al sonra bol bol emzir emzırırken de elinle yavas yavas masaj yap bebegın emzırmek ıstemezse elınle sagmaya calıs ben logusayken olmustum mastit hastane hastane dolasmısrtım gogus pompası ıcın sutunu bosaltamazsan sonu feci itlitap bıle kapabılırsın gogsunun dolmasına ızın vermeden emzırmen gerekyor cnm tek caresı bu ..

fanila ütülesede de 1 tl,koca çarşafı da ütülese 1 tl mi ???

fanila ütülesede de 1 tl,koca çarşafı da ütülese 1 tl mi ???

ne biliy canı öce ne versen olur dedi 2 sepet ütülemişti 20 lira birde mudo cityden 15 liraya aldığım tişörtü verdim surat astı asgariyede taneyi bir liraya ütülüyorlarmış öyle dedi

Kızlar bende sunnet yaptırmayı cok ıstıyordum sağolsun eşimin babası neden yaptırıcaksınız ; bari kimseye soylemeyın gibi enterasan laflar edınce eşim vazgecti . neden dedim .. böyle çok masum .muşş oysakı bebek ıcın en saglıklısı bı an once yapılması ben nasıl ıkna edıcem bılmıyorum .
Avrupa yakasında İlgi Hastanesıne gıttık orada fıyatları uygun hem de doktor baya iyi odan fıkır almak ıcın gıttık oda demesın mi : Bu bebekte sarılık var ( ozamanlar vardı ) henuz cok erken 6 ay olunca gelin .. Anlamıyorum yani kımısı hemen yapıyor kımısı bekletıyor ben acısını unutsun 1 gunde ıyılessın ıstıyorum ama erkek cocuk ıste ve cok da onemli ben de esıme bıraktım artık ama 6. aya kadar en fazle beklerım ben daha sonra cok zor olur dıye dusunuyorum ..

ben 4 . ayda falan yaptırmak istiyorum aa millet duyarsa ne olurmuş canım ağzı olan konuşuyo benim eşimde birilerine mi danıştı ne başta istiyodu şimdi vazgeçti bende çok büyümeden yaptırmak istiyorum ya

babyliss var bende maşa olarak ben çok memmun kaldım.benden sonra kuzenim ve yengemde aldı.onun boyutları var ben en ortasını almıştım.o zaman70 tl ye almıştım.ama netten araştır belki daha uygun fiyatlısı vardır.ben evkur tarzı bir yerden almıştım

pişik için ben sebamed aldım.pişik olmamıştı benim kızımda ama ben hr ihtimale karşı almıştım.doktor bana hematen yazdı pişik olursa bunu sür diye.sebamedi koruyucu olarka kullan dedi.bende öyle yaptım ama hematen cidden iyi geliyor.bir kere böle poposunun iç kısmı oldu hemateni sürdüm hemen iyi geldi

valla sünnet olayınıda çok ama çok araştırdım sormadığım dr. hastane kalmadı fikir için mert ilk doğduğunda annem ölümü gör yaptırma dedi biraz büyüsün dedi meğer 6 aydan sonra genel anezteji ile olması gerekiyormuş uyuşturucu merhem işe yaramıyormuş dr asla genel anestezi önermiyorum yapın derseniz yaparım dedi arda doğduğu gün hastanede yaptırıyım dedim ondada tüm aile iki kardeş birlikte süünnet olmalı dedi hak verdim öylece kaldı

yani demek istediğim yaptırmak isteyenler 6.cı aya kadar yaptırmalı sonrasında genel anastezi riskli die vermiyorlar bebeğe

Niye yaptırmak istemiyorlar anlamıyorum Museviler sunneti 7. gün yaptırıyorlar yani saglıkla alakalı bi sorun olmasa gerek ben ozaman 6. aydan once gideyimm off yaa ne zor işler bunlar ..Ben annem de tam tersi cok ıstedi hemen yaptır sen bakma kocana vakıt kaybetmeyin dedi ama işte sans bu ya doktorda bizi geri cevirince kaldı . Valla daha da geç olursa ben de sunnet töreni istiyorum diycem sempatiksalakcinni ozaman ellerini cabuk tutarlar herhalde

selam kızlar hastaneden qeldik şimdi oqlum hasta:sinifsinif:
burnu tıkalı ateş wardı qötürdüm wiral enfeksiyon kapmış we ciqerlerine süt kaçmış antibiyotik yazdı doktor kan aldılar tam yarım saat aqlattılar parçalayacaktım alsanaalsanasmileartık hemşireleri şimdi biras uyudu bennde sizlerle paylaşayım dedim morelim sıfır :gitme:

eqer ilaçla qeçmesse iqne wericekmiş iqneylede qeçmezse hastaneye yoqun bakıma yatıracaklarmış dua edin kızlar oqlum iyleşsin ben onu hastanelere falan bırakıp qelemem dayananamam allahım inaşaallahhh qeçerrr
mafoldumben senağlama

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah kısa sürede atlatır tahanında burnu tıkalı hep ama ateş 35 gösteriyo sen nasıl anladın üşüttüğünü ateşi kaçtı

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah kısa sürede atlatır tahanında burnu tıkalı hep ama ateş 35 gösteriyo sen nasıl anladın üşüttüğünü ateşi kaçtı

[canım bunu tıkalı nefes alamıyodu sürekli aqlayıdu birde ishal oldu kafasında ateş çoktu ölçtüm 38 di ateş düşürücü falan werdim ama düşüyodu qeri çıkıyoduu

Canım geçmiş olsun inşallah bir an once ıyıleşir ogluşun . Nasıl oldu ki daha kışın basında eviniz soguk muydu ?

Canım geçmiş olsun inşallah bir an once ıyıleşir ogluşun . Nasıl oldu ki daha kışın basında eviniz soguk muydu ?

yok hayır soqukda deqildi ama herhalde banyoda üşüdü banyo yaptırırken anlamadım kızlarr ama çok berbat bişey yaaamafoldumben

Son düzenleme:
Biliyorum cnm ınsan kendını cok berbat hıssedıyor ve çaresiz ... Evlat sevgısı bambaşka bişsey .

yok hayır soqukda deqildi ama herhalde banyoda üşüdü banyo yaptırırken anlamadım kızlarr ama çok berbat bişey yaaamafoldumben

şefikacım sen doktorun verdiği ilaçları saati saatine uygula birde ağız mendillerini yıka ütüle sık sık değiştir mendileri ben bir yada iki kez kullanınca atıyom kirliye temizini alıyorumbirde elinş yıkamadan kimse tutmasın eşim gelince almak istiyo elini yıkadınmı diyorum

CNM zaten yıkadıktan sonra ütülemeden kullanmam sanırım qelenlerden falan qeçti anlamadım ilaçlarıda saati saatine weriyoruz bakalım inşallah qeçer bişey olmaz:Saruboceq::Saruboceq:

Ben Izmire yolculuk etmeden once kadınlar klubunde bıraz arastırma yapmıstım bebekle seyehat hakkındfa derken uzucu bır takım şeyler okudum ama öylr boyle degil okadar etkılendım ki nerdeyse butun gun ağladım cnm . Hava değişimiyle alakalıydı hatta benım de bı tanıdıgım bebegını kaybetmıstı buyuzden Bıngole gıtmıslerdi oranın rakımı cok yuksek tabı . . Neyse bız gittik bizim bebek ilk gun okadar agladı ki ama Izmır Istanbul aynı rakımda ve havasıda benzer . . Ama öyle bi aglıyor ki oyle boyle deil . . Elım ayagıma dolastı allahım dedım nıye geldık bız buraya ınsanın aklına neler neler gelıyor acaba dıyorum arabada mı cok sarsıldı .. Arabaya bındık polıklıge gıtmek ıcın esım yavas surdu arabanın ıcı de sıcak yolda uyudu bızımkı .. Neyse bız de kaldıgımız evı degıstırdık dıger ev uzun zamandır kullanılmadıgı ıcın yanı sadece kısları oturuyorlar denız tarafına gectık hava da soguk olur orda aksamları . Actım elektrık sobasını heryerını sardım yanıma yatırdım ben de yanına yattım soludugu hava bıle sıcak olsun dedıım . Sabaha kadar uyumadım .. Ertesı gun gerı donmeye karar vermıstık hatta ben bı anda gıtmeyelım bı yerlerde konaklayarak donelım demıstım ki bebegımız ıyı oldu .. Hatta cok sevdı orayı tabı annne dede etrafında pır cok sey ogrendı cunku bebek aradasını hep acık havada tuttuk .
Gelen gecen sevdı falan .. Yani benım de basımdan bu gecti .

Annem de dedıkı ben sızı 1 yasına gelene babanızın memleketıne goturmedım havası soguk dıye .. Yani kızlar aklınız da olsun hani sıcak ve yakın yerler neyse de uzak ve soguk yerlere mumkun oldugunca ilerki zamanlar da gıdin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…