2010 Temmuz Anneleri : )

yok hayır soqukda deqildi ama herhalde banyoda üşüdü banyo yaptırırken anlamadım kızlarr ama çok berbat bişey yaaamafoldumben

Viral enfeksiyona yakalanmış çocuğunuzun bakımı

Viral bir enfeksiyon geçirmekte olan çocuğunuzu rahatlatmak için yapabilecekleriniz:

· Çoğu durumda çocuğunuzun viral enfeksiyonu 5-10 içinde iyileşecektir.

· Hastalık kötüye giderse veya 5-10 günden daha fazla sürerse doktorunuza bilgi verin.

· Semptomları hafifletmek için çocuğunuza parasetamol verebilirsiniz.

· Çocuklara kesinlikle aspirin vermeyin.

· Çocuğunuzun kendini daha iyi hissetmesini sağlayacak güvenli ilaçlar hakkında eczacınıza danışın.

· Çocuğunuzun yeterli miktarda sıvı almasını sağlayın.

· Çocuğunuzu serin tutun.

Antibiyotik başladıktan sonra, hangi hallerde doktoru aramak gereklidir?

Aşağıdaki durumlarda mutlaka doktorunuzu aramanız gereklidir:

· Solunumla ilgili sorunlar

· Gittikçe kötüleşen cilt kızarıklıkları

· Gittikçe kötüleşen ishal ve kusma

· Şiddetli bulantı veya karın ağrısı

· 2-3 gün içerisinde herhangi bir düzelme olmaması

· Çocuğunuzun durumu hakkında herhangi bir endişenizin bulunması.
canım seninki banyodan değil enfeksyon kapmış

geçmiş olsun
iğnelere bile gerek kalmadan iyileşecektir merak etme
havalar değişirken hastalanmaları çok normal
kendini hiç suçlu hissetme sonuçta banyo yapmasıda lazım
bizler onlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz

bende enfeksyon kapmasın sık ellerinizi yıkayın dediler hastanede ama çok yıkıyorum yara oldu ellerim ya bebeğe kirli elle dokunmıyım diye yıkamayı biraz azaltsammı acaba

CNM zaten yıkadıktan sonra ütülemeden kullanmam sanırım qelenlerden falan qeçti anlamadım ilaçlarıda saati saatine weriyoruz bakalım inşallah qeçer bişey olmaz:Saruboceq::Saruboceq:

Cnm have değişimiyle alakalı da olabilir ve bebeklerin ateşi sadece popodan ve kulaktan dogru olculuyor . Yan sen olcsen de yanlıs cıkabılır sen arada doktora gotur . Benım ki de oldu burnu hafıf tıkalıydı ve oksuruyordu ama 1 gunde gectı cnm korkma mevsım degısıklıgınden dır. Ama sen odasını sıcak tutmaya bak . Ama ben sut kacma olayını anlamadım o nasıl oluyor mus yaa ?

izmir den bolu ya,bolu dan eskişehir e gittik,haftaya cumartesiye de kastamonu ya gideceğiz..Yolculuklarda hiç sorun yaşamıyoruz,molalarda karınlarını doyurup altlarını temizliyoruz,yolculuk boyunca uslu uslu uyuyorlar maşallah

inşallah düzelir allahım hiç kimsenin çocuqu hastalanmasın çok zor kızlar yaa qözlerimin içine bakıyo hiç bişey anlatamadan aqlıyoo çokk zoorrrmafoldumben

ılıktan çok az sıcak banyo iyi bile gelir doktor bize öyle demişti banyo yapmaktan kesinlikle hasta olmaz ama oturma odasında yıkayabilirsin
çok kucağa vermek sakıncalı
bizi etkilemeyen mikroplar bebeği etkileyebilir doktorumuz daha küçük beni dışarıda görseniz bana bile vermeyin dedi

benim oqlum qenzine çok süt kaçırıyodu oda ciqerlere kaçmış anlamadım ama çok qenzine kaçıp öksürürdüü

maşallah
bizde gezmeye alışığız eğer dışarı çıkmazsak gündüzden bütün gece ağlıyoruz

ikizciklere maşallah.. benim kızımda araba yolculuğunda çok sakin sanırım araba sarsıldıkça rahatlıyor. ama ne zamanki arabadan iniyoruz çılgın bir bebek haline dönüşüyor :) böyle böyle büyüyecekler işte.

bizimki çok sık yıkanıyo günde bir bazende iki ama çok kısa 1-2 dakikada elimde yıkıyorumen az 2 kez kıyafeti değişiyo ütülüyorum giysilerini ağız mendillerini oturduğumuz yer çok kalabalık değil onedenle eve çok girip çıkan yok zaten gelen hiç almıyo kucağına burada uzaktan bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…