yok hayır soqukda deqildi ama herhalde banyoda üşüdü banyo yaptırırken anlamadım kızlarr ama çok berbat bişey yaaamafoldumben
selam kızlar hastaneden qeldik şimdi oqlum hasta:sinifsinif:
burnu tıkalı ateş wardı qötürdüm wiral enfeksiyon kapmış we ciqerlerine süt kaçmış antibiyotik yazdı doktor kan aldılar tam yarım saat aqlattılar parçalayacaktım alsanaalsanasmileartık hemşireleri şimdi biras uyudu bennde sizlerle paylaşayım dedim morelim sıfır :gitme:
eqer ilaçla qeçmesse iqne wericekmiş iqneylede qeçmezse hastaneye yoqun bakıma yatıracaklarmış dua edin kızlar oqlum iyleşsin ben onu hastanelere falan bırakıp qelemem dayananamam allahım inaşaallahhh qeçerrr
mafoldumben senağlama
Ben Izmire yolculuk etmeden once kadınlar klubunde bıraz arastırma yapmıstım bebekle seyehat hakkındfa derken uzucu bır takım şeyler okudum ama öylr boyle degil okadar etkılendım ki nerdeyse butun gun ağladım cnm . Hava değişimiyle alakalıydı hatta benım de bı tanıdıgım bebegını kaybetmıstı buyuzden Bıngole gıtmıslerdi oranın rakımı cok yuksek tabı . . Neyse bız gittik bizim bebek ilk gun okadar agladı ki ama Izmır Istanbul aynı rakımda ve havasıda benzer . . Ama öyle bi aglıyor ki oyle boyle deil . . Elım ayagıma dolastı allahım dedım nıye geldık bız buraya ınsanın aklına neler neler gelıyor acaba dıyorum arabada mı cok sarsıldı .. Arabaya bındık polıklıge gıtmek ıcın esım yavas surdu arabanın ıcı de sıcak yolda uyudu bızımkı .. Neyse bız de kaldıgımız evı degıstırdık dıger ev uzun zamandır kullanılmadıgı ıcın yanı sadece kısları oturuyorlar denız tarafına gectık hava da soguk olur orda aksamları . Actım elektrık sobasını heryerını sardım yanıma yatırdım ben de yanına yattım soludugu hava bıle sıcak olsun dedıım . Sabaha kadar uyumadım .. Ertesı gun gerı donmeye karar vermıstık hatta ben bı anda gıtmeyelım bı yerlerde konaklayarak donelım demıstım ki bebegımız ıyı oldu .. Hatta cok sevdı orayı tabı annne dede etrafında pır cok sey ogrendı cunku bebek aradasını hep acık havada tuttuk .
Gelen gecen sevdı falan .. Yani benım de basımdan bu gecti .
Annem de dedıkı ben sızı 1 yasına gelene babanızın memleketıne goturmedım havası soguk dıye .. Yani kızlar aklınız da olsun hani sıcak ve yakın yerler neyse de uzak ve soguk yerlere mumkun oldugunca ilerki zamanlar da gıdin .
CNM zaten yıkadıktan sonra ütülemeden kullanmam sanırım qelenlerden falan qeçti anlamadım ilaçlarıda saati saatine weriyoruz bakalım inşallah qeçer bişey olmaz:Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun
iğnelere bile gerek kalmadan iyileşecektir merak etme
havalar değişirken hastalanmaları çok normal
kendini hiç suçlu hissetme sonuçta banyo yapmasıda lazım
bizler onlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
yok hayır soqukda deqildi ama herhalde banyoda üşüdü banyo yaptırırken anlamadım kızlarr ama çok berbat bişey yaaamafoldumben
Cnm have değişimiyle alakalı da olabilir ve bebeklerin ateşi sadece popodan ve kulaktan dogru olculuyor . Yan sen olcsen de yanlıs cıkabılır sen arada doktora gotur . Benım ki de oldu burnu hafıf tıkalıydı ve oksuruyordu ama 1 gunde gectı cnm korkma mevsım degısıklıgınden dır. Ama sen odasını sıcak tutmaya bak . Ama ben sut kacma olayını anlamadım o nasıl oluyor mus yaa ?
izmir den bolu ya,bolu dan eskişehir e gittik,haftaya cumartesiye de kastamonu ya gideceğiz..Yolculuklarda hiç sorun yaşamıyoruz,molalarda karınlarını doyurup altlarını temizliyoruz,yolculuk boyunca uslu uslu uyuyorlar maşallah
karçiçeğim canım,çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatırsınız
izmir den bolu ya,bolu dan eskişehir e gittik,haftaya cumartesiye de kastamonu ya gideceğiz..Yolculuklarda hiç sorun yaşamıyoruz,molalarda karınlarını doyurup altlarını temizliyoruz,yolculuk boyunca uslu uslu uyuyorlar maşallah
izmir den bolu ya,bolu dan eskişehir e gittik,haftaya cumartesiye de kastamonu ya gideceğiz..Yolculuklarda hiç sorun yaşamıyoruz,molalarda karınlarını doyurup altlarını temizliyoruz,yolculuk boyunca uslu uslu uyuyorlar maşallah[/QUO
Maşallah cnm sızınkılere ama buyuktuler sanırım benım gozum korktu valla eşim Kırklareli li orda evlerı var ama sobalı fılan onumuzde kış ben bı yere gıtmem valla . .
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?