- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kızlar batıl inançlarım yoktur fazla benim nazara inanırım yanlız
bazı komşular gece bebeğin giysileri dışarı kesinlikle asılmaz diyo kendimizinleride asmamalıymışız sizce ne derece doğru
bahar sanırım uzman tv de görmüştüm.bir emzirme uzmanı eğer emzik kullanacaksanız aynısından 10 tane almalısınız.düşerse steril etmeden vermemek için diğerini verin diyordu.birde aynı emziği sürekli emerse emzik yumuşar deforme olurmuş eskise bile başka emziği hiç almazmış.o kadar deforme olmasın diyordu.
kızlar birde size bir sorum var ben yaza girerken kışlıkları yıkayıp ütülüyorum hurcun içine koyup kaldırıyorum dolabın içine tekrar kışa girerken açıyorum bir koku tuaf rutubet yok yatak odasında siz ne yapardınız öyle giymek lazım yoksa tekrar yıkamakmı gerek neden koku oluyo sizde oluyomu
Karçiçeğim çok geçmiş olsun arkadaşım,
Umarım çabucak atlatırsınız.
Daha fazla ilerlemeden,
Dualarımız sizinle.
ay canım yerim ben onu çok hoşsun canım ya allah sizi ayırmasın
Al tatlım al,
Sen de 5 dk.da güzelliğin keyfini çıkar,
Bakım başka bi hal veriyor insana,
sinbo hem ucuz hem çok işe yarar,
Rüzgar iyi maşallah,
Gezmeğe gittik bugün,
yan komşuma,
başka bi ev olduğunu anladıya inceledi durdu kafa tık tık sallana sallana her yere bakıyor,
hafızaya aldı 8 ay sonra itinayla bu evi hallederim der gibi bakıyodu:)))
selam kızlar hastaneden qeldik şimdi oqlum hasta:sinifsinif:
burnu tıkalı ateş wardı qötürdüm wiral enfeksiyon kapmış we ciqerlerine süt kaçmış antibiyotik yazdı doktor kan aldılar tam yarım saat aqlattılar parçalayacaktım alsanaalsanasmileartık hemşireleri şimdi biras uyudu bennde sizlerle paylaşayım dedim morelim sıfır :gitme:
eqer ilaçla qeçmesse iqne wericekmiş iqneylede qeçmezse hastaneye yoqun bakıma yatıracaklarmış dua edin kızlar oqlum iyleşsin ben onu hastanelere falan bırakıp qelemem dayananamam allahım inaşaallahhh qeçerrr
mafoldumben senağlama
Bak eşime kızmıştım bi sürü almışsın diye,
Adamın bi bildiği varmış meğerse,
Çok bilmişim benim gidim söliyim de sevinsin gariban,
O kadar başının etini yemiştim:)))
Benim canım çok sıkıldı bugun butun hafta hiç dısarı cıkmadım eşimde 9 da geldi pofffff bunaldım yaa c tesı pazar acısını cıkarıcam ben bugunun ıyı bı alısverıs yapayım bariii
geçmiş olsun canım.bugün bzimkide acai huysuzdu.sürekli ağladı.hatta uykuda bile ağlıyordu.bizde korktuk ama ateşi falan yoktu.doktora götürelim dedi eşim ben yok dedm.daha şimdi uyudu oda böle uyanmak içn tetikde sanki ki demeye kalmadı uyandı:))
ay canım yerim ben onu çok hoşsun canım ya allah sizi ayırmasın
benim için asmak değil ütülemek sorun seviyorum çamaşır asmayı arka balkon müsait
ütü yaptırmıştım geçen yaz kadın parayı beğenmedi parça başına 1 lira istedi öyle olursa iflas ederiz kendim yapıyorum bende uğraşamam kaprisleriyle
Kızlar Face grubu iin nicklerinizi ve isimlerinizi yolladınız dimi kurucumuza,
Bak yollayın haaa,
Çabuk oluşsun liste,
ben artık kim kimdir bilmk istiyorum,
Bakıyorum bi sürü güzel hatun ama hangisi kim bilelim artık.
ben de burdayım:hulya: ben de tek kat giydiriyorum üzerinide gece ince çarşafıyla örtüyorum.fazla örtünce bizimki sıılıp uyanıo we tepikliyo ne war ne yoksa sempatiksalakcinninazo merhaba
sonunda bi memleketlimi bulabildim.evet çok sıcak.ben tek kat giydiriyorum.çok ince yazlık bir örtüm var onunla uyuyoruz.
bu arada hangi semttesin?
bende çok araştırmıştım arda doğmadan önce 2 oğlumada yaptırmak istemiştim ben hatay da Dr.şeref targan a gidiyorum oda aydın mevsimi önermişte gittik görüştük hatta ama iki erkek çocuk bide doğum masrafları olunca yapılamadı benim doğum yaptığım hastaneye gelicekti bide onun için ekstra masraf istemişti kaldı öle geçmiş olsun bebeciğine umarım çabucak iyileşir ilerde çok rahar edersin büyünce korkusu kalmaz ama kaka yapınca zor oluyordur demi sünne kilodu almıştım ben hatta yaptırcam die kaldı oda istersen sende al etrafını keser kullanırısın yada köpük bardakta olur demişleri sen biliyorsundur gerçi anlatmıştır aydın bey
valla ben yazdım ama kimse bişi yazmadıD bana nick falan vermediler liste gelcek sandım ama
Amin amin tüm annelere bebekleri inşallah,
Tahacık nasıl sen de anlat bakalım acık.
Hosbulduk kızlar ben de evde yapıcak bısey bulamıyorum ama boyle yatıp durunca da surekli bıseyler dusunmeye baslıyorum dogum sezeryan ameliyat kontroller filan buyuzden yapıcak bıseyler bulmaya calısıyorum . Dısarı cıkmak ıstemıyorum sankı herkes bana bakıyormus gibi geliyor : ))) ayy koca gobişiyşe nası da yurumeye calısıyor dıycekler gıbı .. Ben hergun duş alıyorum kızlar cok rahatlatıyor . Buarada dıkkat edıyorum da burada hemen hemen herkes bisekilde sezeryana ıkna oluyor .. Benim de sezeryan olma ihtimalim de cok yuksek ama yapabılseydım normal dogumu cok ısterdim burdan site ısmı verılıyor mu bılmıyorum ama yurtdısında da buna benzer bı sıteye uyeyım ve gorsenız kıslar hepsı teker teker normal dogum yapıyor hatta 40 haftayı cogu aşıyor bızde ıse 39 . haftada hernedense bısekılde sezeryana suruklenıyoruz .. Neyse kısmet artık hakkımızda hayırlısı olsun ..[/QUOTE
katılıyorum.doktorların kolayına mı gelio ne.yok zaman geçti,yok suyu az,yok kordonu kısa ,yok ters.........mutlaka buluyolar bi yolunu.
ben de korkmama rağmen normal doğumu istiyodum we kendimi ona hazırlıyodum kiiiii
bizimki dönmedi hep başı yukardadı bid erken gelince,bide geldiğinde dr um yurt dışında olunca öle sezeyanla oldu bitti ama ii ki sezeyan olmuş hem tersti bizimki hem de çıktığında widyodan izledikte kordon dolanmış boynuna
hoş eskiden sezeryan mı warmışşş:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?