2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar batıl inançlarım yoktur fazla benim nazara inanırım yanlız
bazı komşular gece bebeğin giysileri dışarı kesinlikle asılmaz diyo kendimizinleride asmamalıymışız sizce ne derece doğru

Annem söylemişti ikindi vaktinden sonra asma bebişin giysilerini dışar diye,
ben de hep sabah güneşiyle kurusun istiyorum zaten sabah saatlerinde yıkayıp asarım
gece olduysa evin içinde kuruturum.

Bak eşime kızmıştım bi sürü almışsın diye,
Adamın bi bildiği varmış meğerse,
Çok bilmişim benim gidim söliyim de sevinsin gariban,
O kadar başının etini yemiştim:)))

bende aynı senin gibi yapıyorum canım ama hiç koku olmuyor.sen iyi bak odana.rutubet vardır.yada sen hassassan kokuya karşı kaldırırken koku kesesi koy içlerine.belki çok sıkı istifliyorsun havasız kalıyorlar.

Benim canım çok sıkıldı bugun butun hafta hiç dısarı cıkmadım eşimde 9 da geldi pofffff bunaldım yaa c tesı pazar acısını cıkarıcam ben bugunun ıyı bı alısverıs yapayım bariii

ay canım yerim ben onu çok hoşsun canım ya allah sizi ayırmasın

geçmiş olsun canım.bugün bzimkide acai huysuzdu.sürekli ağladı.hatta uykuda bile ağlıyordu.bizde korktuk ama ateşi falan yoktu.doktora götürelim dedi eşim ben yok dedm.daha şimdi uyudu oda böle uyanmak içn tetikde sanki ki demeye kalmadı uyandı:))

Bak eşime kızmıştım bi sürü almışsın diye,
Adamın bi bildiği varmış meğerse,
Çok bilmişim benim gidim söliyim de sevinsin gariban,
O kadar başının etini yemiştim:)))

yok güzelim ya on tane alınırmı titiziz falan hepimiz ama okadarda değil yani zaten emziklerinde 0 ı 1 i falan var 10 ar tane alrsak iflas ederiz görenler ne der bide garip bence hernumaradan 2 şer tane yeter bence

Benim canım çok sıkıldı bugun butun hafta hiç dısarı cıkmadım eşimde 9 da geldi pofffff bunaldım yaa c tesı pazar acısını cıkarıcam ben bugunun ıyı bı alısverıs yapayım bariii

bende aynen ama alışverişten uazak durucam fazla yaptım bu aralar sadece gezmek eğlenmek

çok saol cnm aman çok dikkat edin bebekler hastalık berbatt

Kızlar Face grubu iin nicklerinizi ve isimlerinizi yolladınız dimi kurucumuza,
Bak yollayın haaa,
Çabuk oluşsun liste,
ben artık kim kimdir bilmk istiyorum,
Bakıyorum bi sürü güzel hatun ama hangisi kim bilelim artık.

kızlar bişey sorcam ayın 10 unda arkadaşımın nikahı var.kızım ayın 7 sinde aşı oluyor.ayın 9 unda gidicem ben yada 10 unda giderim.sizce bişi olurmu 2 saatlik yolda.gitmek istiyorum ama napsam karar veremedim.bide nikah şahidi benim.

nurcan ütü işini sevmiyorsan ve çok ütün oluyorsa tefalin buhar jenaratörünü şiddetle tavsiye ederim.annem bana gelince kullanıyor bazen.bana hiç ütü yapıyorum falan deme diyor bana.o kadar rahat.kumaşın üzerinden 2. kez geçmiyorsun bile.

valla ben yazdım ama kimse bişi yazmadı D bana nick falan vermediler liste gelcek sandım ama

nazo merhaba

sonunda bi memleketlimi bulabildim.evet çok sıcak.ben tek kat giydiriyorum.çok ince yazlık bir örtüm var onunla uyuyoruz.
bu arada hangi semttesin?
ben de burdayım:hulya: ben de tek kat giydiriyorum üzerinide gece ince çarşafıyla örtüyorum.fazla örtünce bizimki sıılıp uyanıo we tepikliyo ne war ne yoksa sempatiksalakcinni

krikitos biz de şeref beye gidiyoruz.memnun musun?ben behçet uzdan tecrübesi var diye tercih ettim onu.

Amin amin tüm annelere bebekleri inşallah,
Tahacık nasıl sen de anlat bakalım acık.

canım taha babası yokken çok uslu babası gelince 2 saat kucaktan indirmiyosonra taha o gece hep kucakta pış pışlanmak istiyo ama bizim çok ilgili koca 2 saat sonra sıkılıp bana devrediyo bende sen benim bakma tarzıma karışma bak bana bırakıyosun sonra diyorum gülüyo ertesi gün yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…