2010 Temmuz Anneleri : )

karçiçeğim çooooookkkk geçmiş olsun.inşallah hastaneye kadar varmaz.ilaçlar tez yarasın oğluna.

kızlar siz aşı yaptırdınız sizce napim bir fikir verin bişi olurmu

uyku zamanı yatıyım bizim ki bikaç sa sonra uyanır memeee die akannehir
herkese iiiiigecelerrr

krikitos biz de şeref beye gidiyoruz.memnun musun?ben behçet uzdan tecrübesi var diye tercih ettim onu.

senin profilinde ve facede kendinle ilgili hiç bir bilgi yok genel ve yüzeysel olarakta kusura bakma ama samimiyetine inanmıyorum
biz burada 1 yıldır arkadaşlarla her şeyimizi paylaştık genelde olsa

Sen onları bi hale yola getir o zamankaydirigubbakcemile3
Babacı bu oğlanlar babacı,
Cefaları bize,sefaları babalara.

Sen onları bi hale yola getir o zamankaydirigubbakcemile3
Babacı bu oğlanlar babacı,
Cefaları bize,sefaları babalara.

aynen canım çocuklara en çok anneler bakar ama onlar babalarına düşkün olur genelde

Kızlar ben de laçıyorum,
Geç bile kaldık bugün,
Keşke oğlum yarın sabah cumartesi tatil günü hadi biraz daha uyuyayım da,
Şu garibanlar sabah uykusu yapsınlar dese,
ama nerdeeeeeeeeeee,
sabah kuşu 7de ayaktayız,
Kısmetleri toplamaya uyanıyoruz ama napalım,
Ananem öyle der,
Nasibini topluyor yavrum,
Hadi iyi geceler...
İnşallah güzel bi gece olsun tüm annelere ve bebeklere...

iyi gecler ben yatıcam

kızlar bişi sordum kimse cevap yazmadı ya.tecrübeli anneler bir cvp bekliyorum

sağol canım cvp verdin için.inş olmaz ya

2 saat birşey değil,karnını doyurup ,altını alıp yola çıkarsanız yolda mışıl mışıl uyur:)
angel yavruşun 3 kilo civarıydı çok az zaman önce üzülüyordun,bak ne güzel 5 kiloyu bulmuş sıpa :) Maşallah

Son düzenleme:

saol canım ben çok üzülmüştüm hastanede tüm görenler çok minik diyodu allaha şükür toparlandı sende çok iyi baktın yavrularına sadece onlara adapte oldun

saol canımsenin bebeşlerinide allah esirgesin

bu iinci ay aşısı çok zor falan dediler ya bende tedirgin oldum.o zaman beklesin benim avrupa yakası:lepi:

krikitos biz de şeref beye gidiyoruz.memnun musun?ben behçet uzdan tecrübesi var diye tercih ettim onu.

öncelikle merhaba hanımlar iyi geceler iyi uykular

evet tatlım çok am açok memnunum doktorumdan ben 2 senedir tanıyorum şeref beyi büyük oğlumda doğduğundan beri ona gidiyoruz kontole onun odasına girince sakinleşiyor insan telefonda bile o yumuşak sesinle bebeğin hastaysa eğer telaşını alıveriyor şimdi ardayıda her ay konrole götürüyoruz o zamn sende hatay tarafında oturuyorsun öylemi ben amerikan kollejinin çevresinde oturuyorum eğer sende yakınsan belki bir gün buluşmak nasip olur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…