selam kızlar hastaneden qeldik şimdi oqlum hasta:sinifsinif:
burnu tıkalı ateş wardı qötürdüm wiral enfeksiyon kapmış we ciqerlerine süt kaçmış antibiyotik yazdı doktor kan aldılar tam yarım saat aqlattılar parçalayacaktım alsanaalsanasmileartık hemşireleri şimdi biras uyudu bennde sizlerle paylaşayım dedim morelim sıfır :gitme:
eqer ilaçla qeçmesse iqne wericekmiş iqneylede qeçmezse hastaneye yoqun bakıma yatıracaklarmış dua edin kızlar oqlum iyleşsin ben onu hastanelere falan bırakıp qelemem dayananamam allahım inaşaallahhh qeçerrr
mafoldumben senağlama
kızlar bişey sorcam ayın 10 unda arkadaşımın nikahı var.kızım ayın 7 sinde aşı oluyor.ayın 9 unda gidicem ben yada 10 unda giderim.sizce bişi olurmu 2 saatlik yolda.gitmek istiyorum ama napsam karar veremedim.bide nikah şahidi benim.
krikitos biz de şeref beye gidiyoruz.memnun musun?ben behçet uzdan tecrübesi var diye tercih ettim onu.
canım taha babası yokken çok uslu babası gelince 2 saat kucaktan indirmiyosonra taha o gece hep kucakta pış pışlanmak istiyo ama bizim çok ilgili koca 2 saat sonra sıkılıp bana devrediyo bende sen benim bakma tarzıma karışma bak bana bırakıyosun sonra diyorum gülüyo ertesi gün yine aynı
Hosbulduk kızlar ben de evde yapıcak bısey bulamıyorum ama boyle yatıp durunca da surekli bıseyler dusunmeye baslıyorum dogum sezeryan ameliyat kontroller filan buyuzden yapıcak bıseyler bulmaya calısıyorum . Dısarı cıkmak ıstemıyorum sankı herkes bana bakıyormus gibi geliyor : ))) ayy koca gobişiyşe nası da yurumeye calısıyor dıycekler gıbı .. Ben hergun duş alıyorum kızlar cok rahatlatıyor . Buarada dıkkat edıyorum da burada hemen hemen herkes bisekilde sezeryana ıkna oluyor .. Benim de sezeryan olma ihtimalim de cok yuksek ama yapabılseydım normal dogumu cok ısterdim burdan site ısmı verılıyor mu bılmıyorum ama yurtdısında da buna benzer bı sıteye uyeyım ve gorsenız kıslar hepsı teker teker normal dogum yapıyor hatta 40 haftayı cogu aşıyor bızde ıse 39 . haftada hernedense bısekılde sezeryana suruklenıyoruz .. Neyse kısmet artık hakkımızda hayırlısı olsun ..[/QUOTE
katılıyorum.doktorların kolayına mı gelio ne.yok zaman geçti,yok suyu az,yok kordonu kısa ,yok ters.........mutlaka buluyolar bi yolunu.
ben de korkmama rağmen normal doğumu istiyodum we kendimi ona hazırlıyodum kiiiii
bizimki dönmedi hep başı yukardadı bid erken gelince,bide geldiğinde dr um yurt dışında olunca öle sezeyanla oldu bitti ama ii ki sezeyan olmuş hem tersti bizimki hem de çıktığında widyodan izledikte kordon dolanmış boynuna
hoş eskiden sezeryan mı warmışşş:hulya:
ben mecbur kaldım canım hem suyum bitmişti hem bebek dönemedi tabi suyum bitince
Sen onları bi hale yola getir o zamankaydirigubbakcemile3
Babacı bu oğlanlar babacı,
Cefaları bize,sefaları babalara.
Kızlar ben de laçıyorum,
Geç bile kaldık bugün,
Keşke oğlum yarın sabah cumartesi tatil günü hadi biraz daha uyuyayım da,
Şu garibanlar sabah uykusu yapsınlar dese,
ama nerdeeeeeeeeeee,
sabah kuşu 7de ayaktayız,
Kısmetleri toplamaya uyanıyoruz ama napalım,
Ananem öyle der,
Nasibini topluyor yavrum,
Hadi iyi geceler...
İnşallah güzel bi gece olsun tüm annelere ve bebeklere...
kızlar bişi sordum kimse cevap yazmadı ya.tecrübeli anneler bir cvp bekliyorum
kızlar siz aşı yaptırdınız sizce napim bir fikir verin bişi olurmu
sağol canım cvp verdin için.inş olmaz ya
senin profilinde ve facede kendinle ilgili hiç bir bilgi yok genel ve yüzeysel olarakta kusura bakma ama samimiyetine inanmıyorum
biz burada 1 yıldır arkadaşlarla her şeyimizi paylaştık genelde olsa
sağol canım cvp verdin için.inş olmaz ya
2 saat birşey değil,karnını doyurup ,altını alıp yola çıkarsanız yolda mışıl mışıl uyur:)
angel yavruşun 3 kilo civarıydı çok az zaman önce üzülüyordun,bak ne güzel 5 kiloyu bulmuş sıpa :) Maşallah
2 saat birşey değil,karnını doyurup ,altını alıp yola çıkarsanız yolda mışıl mışıl uyur:)
angel yavruşun 3 kilo civarıydı çok az zaman önce üzülüyordun,bak ne güzel 5 kiloyu bulmuş sıpa :) Maşallah
krikitos biz de şeref beye gidiyoruz.memnun musun?ben behçet uzdan tecrübesi var diye tercih ettim onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?