Hosbulduk kızlar ben de evde yapıcak bısey bulamıyorum ama boyle yatıp durunca da surekli bıseyler dusunmeye baslıyorum dogum sezeryan ameliyat kontroller filan buyuzden yapıcak bıseyler bulmaya calısıyorum . Dısarı cıkmak ıstemıyorum sankı herkes bana bakıyormus gibi geliyor : ))) ayy koca gobişiyşe nası da yurumeye calısıyor dıycekler gıbı .. Ben hergun duş alıyorum kızlar cok rahatlatıyor . Buarada dıkkat edıyorum da burada hemen hemen herkes bisekilde sezeryana ıkna oluyor .. Benim de sezeryan olma ihtimalim de cok yuksek ama yapabılseydım normal dogumu cok ısterdim burdan site ısmı verılıyor mu bılmıyorum ama yurtdısında da buna benzer bı sıteye uyeyım ve gorsenız kıslar hepsı teker teker normal dogum yapıyor hatta 40 haftayı cogu aşıyor bızde ıse 39 . haftada hernedense bısekılde sezeryana suruklenıyoruz .. Neyse kısmet artık hakkımızda hayırlısı olsun ..[/QUOTE
katılıyorum.doktorların kolayına mı gelio ne.yok zaman geçti,yok suyu az,yok kordonu kısa ,yok ters.........mutlaka buluyolar bi yolunu.
ben de korkmama rağmen normal doğumu istiyodum we kendimi ona hazırlıyodum kiiiii
bizimki dönmedi hep başı yukardadı bid erken gelince,bide geldiğinde dr um yurt dışında olunca öle sezeyanla oldu bitti ama ii ki sezeyan olmuş hem tersti bizimki hem de çıktığında widyodan izledikte kordon dolanmış boynuna
hoş eskiden sezeryan mı warmışşş:hulya:
Platin nerden buldun bu mesajı ayy hiç gulesim yoktu kız 3 ay oncesının daha dogurmamısız bıle ozamanlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende sezeryan oldum benımkı de zorunluydu ama ne cok ısterdım normali valla
Amin ,canım hepimizinkini..emeklediklerini ,yürüdüklerini,annecim diye koşa koşa sarıldıkları zamanları da görücez inşallah..:Saruboceq:saol canım ben çok üzülmüştüm hastanede tüm görenler çok minik diyodu allaha şükür toparlandı sende çok iyi baktın yavrularına sadece onlara adapte oldun
saol canımsenin bebeşlerinide allah esirgesin
bu iinci ay aşısı çok zor falan dediler ya bende tedirgin oldum.o zaman beklesin benim avrupa yakası:lepi:
senin profilinde ve facede kendinle ilgili hiç bir bilgi yok genel ve yüzeysel olarakta kusura bakma ama samimiyetine inanmıyorum
biz burada 1 yıldır arkadaşlarla her şeyimizi paylaştık genelde olsa
kızlar siz aşı yaptırdınız sizce napim bir fikir verin bişi olurmu
öncelikle merhaba hanımlar iyi geceler iyi uykular
evet tatlım çok am açok memnunum doktorumdan ben 2 senedir tanıyorum şeref beyi büyük oğlumda doğduğundan beri ona gidiyoruz kontole onun odasına girince sakinleşiyor insan telefonda bile o yumuşak sesinle bebeğin hastaysa eğer telaşını alıveriyor şimdi ardayıda her ay konrole götürüyoruz o zamn sende hatay tarafında oturuyorsun öylemi ben amerikan kollejinin çevresinde oturuyorum eğer sende yakınsan belki bir gün buluşmak nasip olur opuyorumnanaktan
nasıl ya biz hamileliğimizden beri burada konuşuyoruz die yeni gelecek olan arkadaşları içimize almıcaz mı sorularını yanıtlamıcaz mı ? Ben aynı zamnda 2008 kasım annesiyim ve bizim topiğimize halada yeni katılanlar oluyor bebekleri ay olarak yakın olan anneler biizm topike uğrayan yok die bize katılıyorlar muhabbete çok ta sevgiyle yaklaşıyoruz tanıyoruz tanışıyoruz ama zamnla yani herşey buluşmalarımıza davet ediyoruz ama herkez açık değil olmak zorunda da değil burada nikinle sadece bilgi alıp kendimi tanıtmam arkadaş diyende olur saygı duyarız duymak zorundayızlmaz:
nasıl ya biz hamileliğimizden beri burada konuşuyoruz die yeni gelecek olan arkadaşları içimize almıcaz mı sorularını yanıtlamıcaz mı ? ben aynı zamnda 2008 kasım annesiyim ve bizim topiğimize halada yeni katılanlar oluyor bebekleri ay olarak yakın olan anneler biizm topike uğrayan yok die bize katılıyorlar muhabbete çok ta sevgiyle yaklaşıyoruz tanıyoruz tanışıyoruz ama zamnla yani herşey buluşmalarımıza davet ediyoruz ama herkez açık değil olmak zorunda da değil burada nikinle sadece bilgi alıp kendimi tanıtmam arkadaş diyende olur saygı duyarız duymak zorundayızlmaz:
herkes kişisel bilgilerini deşifre etmek istemiyor olabilir,saygı duymak gerekir..
Aklıma gelmişken ,arkadaşlar facedeki temmuz anneleri gurubu herkese açık değil de sadece gurup üyelerine açık ,diğer insanlara kapalı olsa daha iyi olur kanımca...Şahsen her isteyenin ulaşmasını istemem face de bana...Face de yazdım ama buraya da yazayım dedim..
evet bu konuda hemfikirim.eylül annelerin falanda grubu var ben girmeyi denedim kapalı.bizimki herkeze açık
nasıl ya biz hamileliğimizden beri burada konuşuyoruz die yeni gelecek olan arkadaşları içimize almıcaz mı sorularını yanıtlamıcaz mı ? ben aynı zamnda 2008 kasım annesiyim ve bizim topiğimize halada yeni katılanlar oluyor bebekleri ay olarak yakın olan anneler biizm topike uğrayan yok die bize katılıyorlar muhabbete çok ta sevgiyle yaklaşıyoruz tanıyoruz tanışıyoruz ama zamnla yani herşey buluşmalarımıza davet ediyoruz ama herkez açık değil olmak zorunda da değil burada nikinle sadece bilgi alıp kendimi tanıtmam arkadaş diyende olur saygı duyarız duymak zorundayızlmaz:
evet iyi olur.ben daha çok kızımın resimlerini görenler nazar değdirir diye korkuyorum.eşimin ısrarı olmasa hiç koymam face e.ödüm patlıyor valla.çok korkarım nazardan
herkes kişisel bilgilerini deşifre etmek istemiyor olabilir,saygı duymak gerekir..
Aklıma gelmişken ,arkadaşlar facedeki temmuz anneleri gurubu herkese açık değil de sadece gurup üyelerine açık ,diğer insanlara kapalı olsa daha iyi olur kanımca...Şahsen her isteyenin ulaşmasını istemem face de bana...Face de yazdım ama buraya da yazayım dedim..
valla bende eşimde korkuma koyamıyorum.sadece biz bayanlar görse koyardım.konuşalım grup sahibi ile.bugün bir arkadaş konuşmuştu tekrar konuşsun o arkadaş
bak canım bu konuda tedirginsin örneğin bende hiç tanımadığımız yüzeysel olarakta tanımadığımız birinin temmuz anneleri gurubunda tüm yazdıklarımızı okumasından rahatsız oluyorum aslında kapalı olsa daha iyi olurdu bence2010 temmuz anneleride facedekide
örn istemediğimiz birinin tüm paylaşımlarımızı rahat girip okuyabilmesi fikri çok kötü
kızlar tabiki yeni gelen tüm arkadaşlarımızı da tanımak isteriz ama profile baktığımda hiç bir bilgi olmayınca bana garip geliyo sanki sahte bir nic gibi biraz gerildim ondan kendilerini çok azda olsa tanıtırlarsa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?