2010 Temmuz Anneleri : )

Amin ,canım hepimizinkini..emeklediklerini ,yürüdüklerini,annecim diye koşa koşa sarıldıkları zamanları da görücez inşallah..:Saruboceq:
bu iinci ay aşısı çok zor falan dediler ya bende tedirgin oldum.o zaman beklesin benim avrupa yakası:lepi:

bebekler çok seviyorlar araba yolculuğunu nedense..araba sarsıntısı onlara beşik gibi mi geliyor ki :))

senin profilinde ve facede kendinle ilgili hiç bir bilgi yok genel ve yüzeysel olarakta kusura bakma ama samimiyetine inanmıyorum
biz burada 1 yıldır arkadaşlarla her şeyimizi paylaştık genelde olsa

nasıl ya biz hamileliğimizden beri burada konuşuyoruz die yeni gelecek olan arkadaşları içimize almıcaz mı sorularını yanıtlamıcaz mı ? ben aynı zamnda 2008 kasım annesiyim ve bizim topiğimize halada yeni katılanlar oluyor bebekleri ay olarak yakın olan anneler biizm topike uğrayan yok die bize katılıyorlar muhabbete çok ta sevgiyle yaklaşıyoruz tanıyoruz tanışıyoruz ama zamnla yani herşey buluşmalarımıza davet ediyoruz ama herkez açık değil olmak zorunda da değil burada nikinle sadece bilgi alıp kendimi tanıtmam arkadaş diyende olur saygı duyarız duymak zorundayız lmaz:

KARÇİÇEĞİ çok geçmiş olsun tatlım umarım hemencik iyileşir bebeğin inelere gerek kalmaz inşallah çok ta küçük insanın içi parçalanıyor valla evlat sevgisi bambaşka ama sen güçlü ol çünkü bebekler gerçekten çok güçlü oluyorlar çok hızla iyileşiyorlar allah yardımcınız olsun

bebeklere ve annelere iyi uykular güzel rüyalar

Son düzenleme:

krikitos iyi geceler

bende şeref beye gittiğini duyunca aynı şeyi düşündüm.ben balçovada oturuyorum.ama g. yalı tarafına sık sık geliyorum.buluşmayı çok isterim.şeref beyle ilgili gözlemlerin içimi rahatlattı.aslında kendisini gıyabında çok uzun yıllardır tanıyorum ama yüzyüze gelmek kızımla kısmetmiş.annemle beraber çalıştılar yıllarca.ben oradan tanıyorum.yine de bi hastasının yorumu çok daha önemli.bir gün haberleşip buluşalım arayı uzatmadan

[/color]

[sıze="2"][/sıze]

krikitos desteğine teşekkür ederim.aslında uzun süredir buradayım.üyeliğim yeni sayılır.açık olmamaktan değil,sadece becerememişim eklemeyi.neyse herkes kendi bilir

herkes kişisel bilgilerini deşifre etmek istemiyor olabilir,saygı duymak gerekir..

Aklıma gelmişken ,arkadaşlar facedeki temmuz anneleri gurubu herkese açık değil de sadece gurup üyelerine açık ,diğer insanlara kapalı olsa daha iyi olur kanımca...Şahsen her isteyenin ulaşmasını istemem face de bana...Face de yazdım ama buraya da yazayım dedim..

evet bu konuda hemfikirim.eylül annelerin falanda grubu var ben girmeyi denedim kapalı.bizimki herkeze açık

evet bu konuda hemfikirim.eylül annelerin falanda grubu var ben girmeyi denedim kapalı.bizimki herkeze açık

evet iyi olur.ben daha çok kızımın resimlerini görenler nazar değdirir diye korkuyorum.eşimin ısrarı olmasa hiç koymam face e.ödüm patlıyor valla.çok korkarım nazardan

ZATEN YAZIYI İYİ OKU ORADA BEN SAMİMİYETİNE İNANMADIM DİYORUM BEN SOHBET ETMEM DİLEYEN EDER HERKEZ ÖZGÜRDÜR SİZE SİZ EDİN YADA ETMEYİN DEDİMMİ KİMSEYE ÖYLE BİR MASAJ VERDİMMİ BEN KENDİ ADIMA KENDİ ÖZGÜR İRADEMLE YAZDIM DİKKATLİ OKUYUN LÜTFEN:umursamaz::1closedeyes:lmaz:

evet iyi olur.ben daha çok kızımın resimlerini görenler nazar değdirir diye korkuyorum.eşimin ısrarı olmasa hiç koymam face e.ödüm patlıyor valla.çok korkarım nazardan

valla bende eşimde korkuma koyamıyorum.sadece biz bayanlar görse koyardım.konuşalım grup sahibi ile.bugün bir arkadaş konuşmuştu tekrar konuşsun o arkadaş

kimse deşifre etsin istemiyorumki zaten bana göre yine yazıtyorum bana göre yüzeysel olarakta hiçbir fikir edinemeyeceyim biri ile yazışmam dileyen yazışabilir saygı duymakla ilgisi yok bana samimiyetsiz geliyo herkezzin kendi bileceyi kendi kararını vereceyi şeyler

Grup sahıbıne mail atın kızlar ben dün niklerle ilgili mail atmıstım hemen dikkate aldı sağolsun . Bence de kapalı olsun yaa herkes rahat rahat sohbet eder resım ekler ...

anom kızlar bu saatte hepimiz ayakdayız.yarın bebikler erkenden uynırsa ayvayı yedik

valla bende eşimde korkuma koyamıyorum.sadece biz bayanlar görse koyardım.konuşalım grup sahibi ile.bugün bir arkadaş konuşmuştu tekrar konuşsun o arkadaş

bak canım bu konuda tedirginsin örneğin bende hiç tanımadığımız yüzeysel olarakta tanımadığımız birinin temmuz anneleri gurubunda tüm yazdıklarımızı okumasından rahatsız oluyorum aslında kapalı olsa daha iyi olurdu bence2010 temmuz anneleride facedekide
örn istemediğimiz birinin tüm paylaşımlarımızı rahat girip okuyabilmesi fikri çok kötü

ilk facedeki grubu duyunca bende katılmak istemiştim.bide burda yazmıştım kızlar eşimin nickiyle giriyorum benide gruba kabul edebilirmisiniz diye :)) sonra gruba girdim ama yine grup kapalı sanıyordum.zaten normalde kapalı olmaı gerekir.şaşırmıştım.sonra herkeze açıktır yazısını görünce katıla basmıştım.ben normalde üye alımı o şekilde yapılıyor sandım.hatta facede isim sadece eşimin ismi yazıyordu kendi ismimide yazdım millet yanlış anlamasın diye..sonucta orası temmuz annelerine özel bir yer olmalı

kızlar bence aranızda gerginlik olmasın durduk yere.büyütmeyin lütfena.s.

kızlar tabiki yeni gelen tüm arkadaşlarımızı da tanımak isteriz ama profile baktığımda hiç bir bilgi olmayınca bana garip geliyo sanki sahte bir nic gibi biraz gerildim ondan kendilerini çok azda olsa tanıtırlarsa daha iyi olur

örneğin bir erkek olabileceyini düşündüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…