Evet yaa gerginlik olmasın kımısi erken katılır kımısı gec katılır gruba onemli olan aktif olmak . Grup kurulurken uye olup buraya hıc ugramayanlar da var ona kalırsa ..
örneğin bir erkek olabileceyini düşündüm kızlar
canım sende kendin göre haklısın.mesela ben buraya fotomu koymuyorum.erkek kardeşim bneim bu siteye girdimi biliyor bana demişdi bir kaç arkadaşımda giriyor demişti.bende şaşırdım benim burda yıllar önce bir nickim vardı bu sitede kaybettim nickimi ama o zamanlar elif abla diye biri vardı düşünün msn e eklemiştim cam açmıştım.çok zor alım yapılıyordu o zaman.çok dikkatli davranılıyordu.
ama bende mesela burda üyelim oldugu halde hiç yazılara katılmazdım ilk zamanlar.sadece okur çıkardım doğumumun sonlarına doğru katılmaya başladım.geç keşfettim bu bölümü daha doğrusu.gebelik bölümündeydim hep bilmiyordum temmuz anneleri diye bir bölüm oldunu:)) ilk öğrendimde gelip okurdum hep çıkardım geri.aranızda belli br samimiyet vardı damdan düşer gibi araya girmek istemedim.yabancı hisssettim kendimi.:))
neyse çenem düştü konu kapandı giti zaten.ben bir sigara içip yatcam hayırlı geceler cümleten.
Ben de girip girip cıkardım . Okurdum baktım hep benım yasadıklarım yazılıyor sohbet cok ıyı hemen uye oldum .. Ben de hamılelıgımın son ayındaydım sanırım ama maşallah demirbası oldum buranın
:)) bneim gibi olmuş seninde.bende girdim tek site artık.evde tek olunca bir yerede çıkamyınca bagımlılık oluyor
selam kızlar hastaneden qeldik şimdi oqlum hasta:sinifsinif:
burnu tıkalı ateş wardı qötürdüm wiral enfeksiyon kapmış we ciqerlerine süt kaçmış antibiyotik yazdı doktor kan aldılar tam yarım saat aqlattılar parçalayacaktım alsanaalsanasmileartık hemşireleri şimdi biras uyudu bennde sizlerle paylaşayım dedim morelim sıfır :gitme:
eqer ilaçla qeçmesse iqne wericekmiş iqneylede qeçmezse hastaneye yoqun bakıma yatıracaklarmış dua edin kızlar oqlum iyleşsin ben onu hastanelere falan bırakıp qelemem dayananamam allahım inaşaallahhh qeçerrr
mafoldumben senağlama
Cnm have değişimiyle alakalı da olabilir ve bebeklerin ateşi sadece popodan ve kulaktan dogru olculuyor . Yan sen olcsen de yanlıs cıkabılır sen arada doktora gotur . Benım ki de oldu burnu hafıf tıkalıydı ve oksuruyordu ama 1 gunde gectı cnm korkma mevsım degısıklıgınden dır. Ama sen odasını sıcak tutmaya bak . Ama ben sut kacma olayını anlamadım o nasıl oluyor mus yaa ?
Öncelikle iyi akşamlar kızlar,
Ama siteye baktım şimdi 2-5 yaş bebeklerin annelerine ücretsiz yazıyor canım sana da ücretsiz mi geldi.
B]
ARKADAŞLAR ben temmuz annelerini bir türlü bulamadım herkeze açık diyorsunuz ama ben büyük harfle yazıyorum bi türlü bulup çıkaramadım biri bana link gönderse yada faceki adımı yazayım birinize özelden üye olan arkadaşlar bana arkadaşlık gönderir mi ?? üye olayım ama bana kim olduğunuzu da özelden yazın ki burdan acaba kim demiyim :)))
ARKADAŞLAR ben temmuz annelerini bir türlü bulamadım herkeze açık diyorsunuz ama ben büyük harfle yazıyorum bi türlü bulup çıkaramadım biri bana link gönderse yada faceki adımı yazayım birinize özelden üye olan arkadaşlar bana arkadaşlık gönderir mi ?? üye olayım ama bana kim olduğunuzu da özelden yazın ki burdan acaba kim demiyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?