2010 Temmuz Anneleri : )

Evet yaa gerginlik olmasın kımısi erken katılır kımısı gec katılır gruba onemli olan aktif olmak . Grup kurulurken uye olup buraya hıc ugramayanlar da var ona kalırsa ..

cnm bazıları profil doldurmasını bilmiyor mesela ben zor zahmet ticer yaptım . Avatar resmımı de zor zahmet yapmıstım şimdı değiştiremıyorum bıle bılmıyorum yanii .. Yada vaktın olmaz yapamazsın kk da herkesın profılı full dolu deil yani ..

Evet yaa gerginlik olmasın kımısi erken katılır kımısı gec katılır gruba onemli olan aktif olmak . Grup kurulurken uye olup buraya hıc ugramayanlar da var ona kalırsa ..

canım yazdım düşüncelerimi erken yada geç katılmak mühim değil kimse kırılsın istemem o arkadaşımızda kırılmasın insan şüphelenebiliyo

Tabi cnm suphelnıyor ınsan yeri gelıyor ozel seylerini yazıyor buraya zaten fface den mesela arkadaslarımız fılan once gruba gırse sonra burayı bulur takıp etse hani butun gun ne yaptıgımızı bıle ogrenecek . Bi an once kapatılması lazım face grubunun da ..

örneğin bir erkek olabileceyini düşündüm kızlar

canım sende kendin göre haklısın.mesela ben buraya fotomu koymuyorum.erkek kardeşim bneim bu siteye girdimi biliyor bana demişdi bir kaç arkadaşımda giriyor demişti.bende şaşırdım benim burda yıllar önce bir nickim vardı bu sitede kaybettim nickimi ama o zamanlar elif abla diye biri vardı düşünün msn e eklemiştim cam açmıştım.çok zor alım yapılıyordu o zaman.çok dikkatli davranılıyordu.

ama bende mesela burda üyelim oldugu halde hiç yazılara katılmazdım ilk zamanlar.sadece okur çıkardım doğumumun sonlarına doğru katılmaya başladım.geç keşfettim bu bölümü daha doğrusu.gebelik bölümündeydim hep bilmiyordum temmuz anneleri diye bir bölüm oldunu:)) ilk öğrendimde gelip okurdum hep çıkardım geri.aranızda belli br samimiyet vardı damdan düşer gibi araya girmek istemedim.yabancı hisssettim kendimi.:))

neyse çenem düştü konu kapandı giti zaten.ben bir sigara içip yatcam hayırlı geceler cümleten.

AYy kapatılması lazım demişim yani girise ozel olması lazım . Benım cok uykum gelmiş hadi herkese ıyı geceler..

Ben de girip girip cıkardım . Okurdum baktım hep benım yasadıklarım yazılıyor sohbet cok ıyı hemen uye oldum .. Ben de hamılelıgımın son ayındaydım sanırım ama maşallah demirbası oldum buranın

:)) bneim gibi olmuş seninde.bende girdim tek site artık.evde tek olunca bir yerede çıkamyınca bagımlılık oluyor

sen uyumıycakmıydın

:)) bneim gibi olmuş seninde.bende girdim tek site artık.evde tek olunca bir yerede çıkamyınca bagımlılık oluyor

ben sigaramı içtim bile canım biz bir yıl oluyo nerdeyse buradayız ve herkezi tanıyoruz dediğin gi,bi birden bire biri ve hiç bir fikir edinemiyosun garip geliyo ben çok okuyan araştırmacı biriyimdir ama insan ölene kadar her gün yeni bir şey öğrenir ve öğrenmeli
diyorumki aslında birbirine zaman tanımalı insanlar ve bir izlenim bırakmaya çalışmalı hiç bir izlenim yoksa tanıyamazsın ve aslında bana göre tanımamalısın
bir hata varsa tek taraflı değil karşılıklıdır bence

kızlar dileyen tek bir nicle üye olkur
dileyen profilini doldurur dileyen kendi ile ilgili bilgi verir dileyen vermez
dileyen fotoraf koyar dileyen koymaz dileyen sohbet eder dileyende etmez saygı budur bence

gunaydınb anneler ...
bu nasıl sohbet boyle :)
doldurmuşsunuz sayfaları yopik eski haline dönüor sanırım

Günaydınn güzel anneler şirin bebekler

gizemsacanım bende evlenmeden balçovada oturuyordum yani annemler hala orda oturuyor agoraya çok yakın annemin evi 10 dk yürüme mesafesinde görüşmek tanışmak çok isterim tabi sende istersen benim birde kasım annelerinde kankişim var niki saphira seninlede dost olmak isterim

angelcım ilk mesajın çok sertti ama olsun konuyu uzatmak istemem hiç tartışma benim kişiliğimde yok çünkü ama herkeze saygı duyalım sırf senin için demiyorum ama kadınlar kulübünde kocasından gizli girip yazışan kocasının ailesinden saklyan o yüzden yanlış bilgiler verenide tanıdım hatta kk girdi diye kocasından dayak yiyenide gördüm sadece yazışmamazı yazalım açık olmak isteyen olur zaten ki bazıları bilmiyo neyi nerden yapıldığını valla 2 senedir burdayım hala çoğu şeyleri başkalarına sorarm nerden değiştiriliyordu diye

ARKADAŞLAR ben temmuz annelerini bir türlü bulamadım herkeze açık diyorsunuz ama ben büyük harfle yazıyorum bi türlü bulup çıkaramadım biri bana link gönderse yada faceki adımı yazayım birinize özelden üye olan arkadaşlar bana arkadaşlık gönderir mi ?? üye olayım ama bana kim olduğunuzu da özelden yazın ki burdan acaba kim demiyim :)))

Allah acil şifa versin canım yaaa, içini ferah tut, inşallah geçer..

cnm koltukaltından ölçtüğünüzde 37,5 çıkabilir en fazla, normal. bunun üstüyse ateşli sayılır demişti dr.umuz. biz popodan ölçmüyoruz ya da kulaktan..

Öncelikle iyi akşamlar kızlar,

Ama siteye baktım şimdi 2-5 yaş bebeklerin annelerine ücretsiz yazıyor canım sana da ücretsiz mi geldi.

B]

canım herhangi bir koşul yazmıyor, isteyen herkese diyor zaten reklamlarda da..
bana henüz gelmedi, adrese ulaşacakmış kargo ile..
kitabın içeriği 2-5 yaş çocuklara yönelik. arayan tüm annelere ücretsiz diyor çünkü. neyse gelirse evdeyim gelmezse ne yapiiim :)

açık olması şöyle seni tanıyan facedeki duvarından rahatlıkla bulabilir

orada her şey iyice açık oldu merak etme tabi daha ayrıntılı düşünen nicini açıklamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…