- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
şayet... olurda birgün.. tekrar bebek sahibi olmak istersek bu göğüs ucu yarası yinemi olacak?? ama çok acıyo yaa... aklıma geldikçe irkiliyorum.
Günaydın kızlar,
Dün giremedim yine yoğun bir gündü,
Kahvaltımı yapayım geçmişi okuyayım oğlum uyanmazsa muhabbete geliyorum,
Çok bulutlu bi sabah ve soğuk...
merhaba huri
ben de ilk olarak nuk almıştım.beğendiremedim bizimkine.chicco da aldım,bebedor da aldım olmadı.şimdi avent deniycem bakalım.onlarda 2 li satılıyor.beğenmezse emzik parasından batıcaz valla...
mrb kızalr.canım çok sıkkın oğluşum hasta olsu dünden beri öksürüyor ve hırıltısı var.ama allahdan ateşi yok.burda havalar birden soğudu çocuk hemen etkilendi.aman size tavsiye bu haca değişiminde dikkatli olun.ben çok dikkat etmedim şimdi bebeğim zor nefes alıyor..((
zaten sütüm az canım bu humana çayı kullanan varmı işe yarıyormu bende alım
Günaydın kızlar..
Benim oğlan geceleri o kadar çok acıkıyorki gece 4 kere 5 kere kalkıyorum..Sizin melekler gece kaç kere kalkıyor kızlar yaa???
Çok zorlanıyorum ..gece tabi uyumadıgı içinde gündüz çok uyuyor..
Mama veren anneler kac cc mama veriyorsunuz gece??
Ben çok verince bu sefer kusuyor,çünkü gece gazını ne yapsam çıkartamıyorum(((
merhaba huri
ben de ilk olarak nuk almıştım.beğendiremedim bizimkine.chicco da aldım,bebedor da aldım olmadı.şimdi avent deniycem bakalım.onlarda 2 li satılıyor.beğenmezse emzik parasından batıcaz valla...
Günaydın...Benim 2. çocuğum yine göğüs ucum yara oldu.Bu sefer daha da fazla ve hala geçmedi..Denemediğim krem kalmadı artık sürmüyorum..
canım hiç kantron yağı denedinmi??gerçeğini bulursan fayda göreceğini düşünüyorum.
bebişede bir zararı olmayacaktır diye düşünüyorum
amann büyük şehir pahalı boşver
iki sokak ötedeki annemler soğuk aylarda 150-200 lira doğalgaz ödüyo (evleri petekli)
biz pek evde durmadığımızdan öyle geliyordu :))
canım ben de senin gibiyim.
istanbulda kendi evimdeyken daha sakindi kızım
ama ankaraya annemlere geldiğimizden beri çok fena.
annem var iyi ki.
sabahları alıyo hatta 4te falan çoğu zaman.
çok zor çok....
bahsettiğin şey ne canım nasıl birşey?
hurinin tavsiye ettiği bit kitap vardı onda kendi kendine uyuması için 5 günlük bir uygulama varmış.
adını hatırlamıyorum ama huri okursa yazar bize..
bizimki bıraktı artık elini emme olayını çok acıkınca yapıyordu önceden.şimdi moda elini yalamak :) o minik parmaklarını yalıyor küçücük diliyle :icecream:
bugün tam 1 yıl 1 günlük evliyim :asigim: ve 2,5 aylık kızım var :ecrin_bebek:
günaydın kızlar
benim oğluş 2 gündür çok huysuz.dün babasıyla beni mahfetti.
cumartesi şehire gittik pek bi usluydu maşallah.uyudu hep.ben de rahat rahat alışveriş yaptım,yemek yedim..sonra da nazar ettim çocuğu galiba:sinifsinif:
bu arada burası soğudu epeyce.geceleri odamız 21 derece oluyo.biz de ufoyu açıyoz sabaha kadar yanıyo.yoksa üşüyüp hasta olcak oğlum diye tırsıyorum.
şimdi de açtım ufoyu.kaloriferleri yakmıyolar daha..bi süre böyle idare edicez artık.zaten dün çok kustu oğlum,üşüttümmü acaba çocuğu diye üzüldüm.
benim kızımda bi gün öyle çok usluydu.bu beni hiç üzmedi çok usluydu diye eşime falan anlatmıştım kendi kendime aferin kızıma diyip durdum.bunlar yetmedi bana annemi halamı arkadaşlarımı arayıp bneim kızım çok usluydu ben bugün temizlik yemek yaptım hiç ağlamadı oynamadı gibi konuşmalara daldım çok mutluydum :))) ertesi gün aralıksız ağladı ağlamakdan sesi kısıldı.sonraki gün biraz daha sakindi ama hiç durmadı yine.dün de gece 4 e kadar uyumadı.mahvetti beni ve eşimi.şimdide aguluyor kendi kendine:)) korkuyorum nazar değcek diye okuyorum okuyorum benim okumam fayda etmiyormu ne Annem okuduğu zaman çoçuk hemen kendini geliyordu:)
Bende avent marka alacam bakalım paşamız beğenecek mi emzik savaşımız hala da bitmedi.
ben chicconun gece emziğini kullanıyorum.diğer kızımdada kullanmıştım.anne memesine en yakın emzik bu.her yeri silikon.sapı bile.uyumuşacık.çok memnunum.kızlarımda öyle tabi.mutlaka tavsiye ederim.cicisine bicisine bakmayın bu çok sadece kauçuk renginde bir emzik.ama kullanuşı mükemmel
Arkadaşlar ,sanırım doyumu sağlayan sütün az ya da çok olması değil,sütün yağlı olması...süt eğer yağlıysa miktarı az da olsa bebek daha çabuk doyuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?