2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar,
Dün giremedim yine yoğun bir gündü,
Kahvaltımı yapayım geçmişi okuyayım oğlum uyanmazsa muhabbete geliyorum,
Çok bulutlu bi sabah ve soğuk...

şayet... olurda birgün.. tekrar bebek sahibi olmak istersek bu göğüs ucu yarası yinemi olacak?? ama çok acıyo yaa... aklıma geldikçe irkiliyorum.

Günaydın...Benim 2. çocuğum yine göğüs ucum yara oldu.Bu sefer daha da fazla ve hala geçmedi..Denemediğim krem kalmadı artık sürmüyorum..

Günaydın kızlar,
Dün giremedim yine yoğun bir gündü,
Kahvaltımı yapayım geçmişi okuyayım oğlum uyanmazsa muhabbete geliyorum,
Çok bulutlu bi sabah ve soğuk...

Günaydın canım::Bende kahvaltı yapmadım henüz, hiç canım istemiyor..

merhaba huri

ben de ilk olarak nuk almıştım.beğendiremedim bizimkine.chicco da aldım,bebedor da aldım olmadı.şimdi avent deniycem bakalım.onlarda 2 li satılıyor.beğenmezse emzik parasından batıcaz valla...

Bende avent marka alacam bakalım paşamız beğenecek mi emzik savaşımız hala da bitmedi.

Günaydın kızlar..
Benim oğlan geceleri o kadar çok acıkıyorki gece 4 kere 5 kere kalkıyorum..Sizin melekler gece kaç kere kalkıyor kızlar yaa???
Çok zorlanıyorum ..gece tabi uyumadıgı içinde gündüz çok uyuyor..
Mama veren anneler kac cc mama veriyorsunuz gece??
Ben çok verince bu sefer kusuyor,çünkü gece gazını ne yapsam çıkartamıyorum (((

geçmiş olsun arkadaşım.soğuk havayı ağızdan burundan alıyorlar.giysilerini ne kadar kallın tutsan faydası yok.

benim kız geceleri 2 saatte bir uyanıyor sempatiksalakcinni ben de sersem oluyorum yat kalk yapmaktan

merhaba huri

ben de ilk olarak nuk almıştım.beğendiremedim bizimkine.chicco da aldım,bebedor da aldım olmadı.şimdi avent deniycem bakalım.onlarda 2 li satılıyor.beğenmezse emzik parasından batıcaz valla...

ben chicconun gece emziğini kullanıyorum.diğer kızımdada kullanmıştım.anne memesine en yakın emzik bu.her yeri silikon.sapı bile.uyumuşacık.çok memnunum.kızlarımda öyle tabi.mutlaka tavsiye ederim.cicisine bicisine bakmayın bu çok sadece kauçuk renginde bir emzik.ama kullanuşı mükemmel

günaydın kızlar
benim oğluş 2 gündür çok huysuz.dün babasıyla beni mahfetti.
cumartesi şehire gittik pek bi usluydu maşallah.uyudu hep.ben de rahat rahat alışveriş yaptım,yemek yedim..sonra da nazar ettim çocuğu galiba:sinifsinif:

bu arada burası soğudu epeyce.geceleri odamız 21 derece oluyo.biz de ufoyu açıyoz sabaha kadar yanıyo.yoksa üşüyüp hasta olcak oğlum diye tırsıyorum.
şimdi de açtım ufoyu.kaloriferleri yakmıyolar daha..bi süre böyle idare edicez artık.zaten dün çok kustu oğlum,üşüttümmü acaba çocuğu diye üzüldüm.

amann büyük şehir pahalı boşver
iki sokak ötedeki annemler soğuk aylarda 150-200 lira doğalgaz ödüyo (evleri petekli)
biz pek evde durmadığımızdan öyle geliyordu :))

valla biz evi hiç ısıtamadımız halde geçen sene 200 ödedik.br yandanda elektriki yaktık.bakalım napcaz nasıl ısıtcaz bu evi.keşke bizim evde doğal gaz sobalı olsa.çok güzel ısıtıyor peteklerden hayır yok bizlere

canım şuan onda yere yakın bir beşik gibi düşün düşme riski falanda yok anakucakları öne arkaya sallanıyor ya bu sağa solada sallanıyor.gazını falan bu sayaede çok güzel çıkarıyor.hatta şuan o anadizinde ip bağladım bende pcde yim bir yandna sallıyorumDnette arattır canım ana dizi diye çıkar.bebek ürünleri satan yerlerdede var ben 55 e aldım ama belkidaha uyguna bulursun.

bizimki bıraktı artık elini emme olayını çok acıkınca yapıyordu önceden.şimdi moda elini yalamak :) o minik parmaklarını yalıyor küçücük diliyle :icecream:

ben eldiven takıyorum hala eldiveni emiyor.çok üşüyor elleri açıkken eşimde eldiven tak diye tutturuyor gerçi bende eli üşüdüğü için kendimde takıyorum.hasta olcak diye tırsıyoruz

bugün tam 1 yıl 1 günlük evliyim :asigim: ve 2,5 aylık kızım var :ecrin_bebek:

sende benm gibi yeni evlisin bir yıl 3 aylık evliyim bende.

benim kızımda bi gün öyle çok usluydu.bu beni hiç üzmedi çok usluydu diye eşime falan anlatmıştım kendi kendime aferin kızıma diyip durdum.bunlar yetmedi bana annemi halamı arkadaşlarımı arayıp bneim kızım çok usluydu ben bugün temizlik yemek yaptım hiç ağlamadı oynamadı gibi konuşmalara daldım çok mutluydum :))) ertesi gün aralıksız ağladı ağlamakdan sesi kısıldı.sonraki gün biraz daha sakindi ama hiç durmadı yine.dün de gece 4 e kadar uyumadı.mahvetti beni ve eşimi.şimdide aguluyor kendi kendine:)) korkuyorum nazar değcek diye okuyorum okuyorum benim okumam fayda etmiyormu ne Annem okuduğu zaman çoçuk hemen kendini geliyordu:)

bu arada bence sütümüzün yağlı olması yediklerimizle alakalı.çünkü benimki bazen biberonda beklettiğimde üstünde epeyce bi yağ birikmiş oluyo kaymak gibi,bazen olmuyo..oğlum bazen az sütle doyuyo bazen çokk..yani yediklerimizin kalorisi,protein,vitamin felan önemlidir belki gibi geldi bana.

bide ben yatmadan önce az bişe badem,ceviz,fındık yiyorum bide rezene çayı içiyorum.benim oğlum gece 2 gibi uyanır bide 5-6 arası,yani gece 2 kere süt sağıyorum.100-150ml arası değişiyo bir sağışta.oğluma da yetiyo.bide su içiyorum her kalktığımda gece.eğer bişe yiyip içmeden yatarsam sütüm az geliyo gece.gündüzleri de öyle.meyve tabağım sürekli duruyo bi kenarda,gidip gelip yiyorum aralarda.yoksa süt olmuyo.zaten az geliyo öğleden sonraları.mama veriyorum 1 kere.

ben de hiç kilo vermedim tartıda ama geçen gün dar gelen bir pantolonum oldu,fermuarını kapatabildim yani.çok sevindim:lepi:

aynen yaa.ben de okuyorum okuyorum fayda etmiyo sanki.annem senin okuduğun çok fayda etmez başkaları okusun diyo.nedense anlamadım ama gerçekten de öyle.babası bile okusa rahatlıyo çocuk.ben hatim indirsem fayda etmiyo sankikaydirigubbakcemile3

sütün kalitesi bencede önemli.hala vitamin ve demir haplarına devam etmeliyiz bence.emzirirkende hamileymişiz gibi beslenmemize devam etmeliyiz.değişen bişe yok çünki bebeişimiz yine bizden besleniyor.
humananın çayıda gerçekten sütü artırıyor.bide o içindeki çemen olmasa (

banada öyle diyolar eşin okusun diyorum o ne anlar ben daha iyiyim geçen okusana dedim bide sesli okuyor gülmekden öldüm.sureleri falan pek bilmiyor da 3 ihlas bbir fatiha oku dedim.fatiha suresinden başladı :)))

Bende avent marka alacam bakalım paşamız beğenecek mi emzik savaşımız hala da bitmedi.

vallahi çok iyi söyledin.tam savaş.bizimki illa ağzında memeyle uyuyacak.eee saatlerce durulmuyor öyle.bi de önümüz kış,sırt,bel açıkta.hasta olucam böyle giderse.ya da ekstra masraf:emzirme atleti alıcam.gerek olmaz diyordum ama..aslında bizim ev jeotermalli.hamam gibi oluyor kışın.yine de insanın beli karnı açık kalınca üşüyor.

sağol arkadaşım.o emziği görmüştüm ama al al nereye kadar diye düşündüm.fakat artık mecbur gibiyim.ellerini de emiyor çünkü.

aynı şekildede benim okumam fayda etmiyor. annem okuduğunda kadın esnemekten çatlayacak gibi oluyor. ben ne biliyorsam okuyorum ama öle olmuyor çok ilgnç di mi

Arkadaşlar ,sanırım doyumu sağlayan sütün az ya da çok olması değil,sütün yağlı olması...süt eğer yağlıysa miktarı az da olsa bebek daha çabuk doyuyor..

katılıyorum benm sütüm çok çocuk 2 göğsümüde boşaltsa yaramıyor yne aç sütünüz doyurmuyorsa bu sizin suçunuz değil ek gıda werin ben öyle yspıyorum bebe bsküvsi yediriyorum (yasak 4 aydan önce ama ) doğduğundan beri günde 3-4 tane yiyo maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…