sağol arkadaşım.o emziği görmüştüm ama al al nereye kadar diye düşündüm.fakat artık mecbur gibiyim.ellerini de emiyor çünkü.
inşallah faydasını görüsün.bnm kızım şimdi diğerlerini almıyor.biraz emiyor geri atıyor.bende de nuk ve avent var ama ağız ve diş yapısını bu emzik hiç bozmuyor.ilk kızım 3 yaşını bitirene kadar bunu kullandı.dişleride gayet iyi..
katılıyorum benm sütüm çok çocuk 2 göğsümüde boşaltsa yaramıyor yne aç sütünüz doyurmuyorsa bu sizin suçunuz değil ek gıda werin ben öyle yspıyorum bebe bsküvsi yediriyorum (yasak 4 aydan önce ama ) doğduğundan beri günde 3-4 tane yiyo maşallah..
katılıyorum benm sütüm çok çocuk 2 göğsümüde boşaltsa yaramıyor yne aç sütünüz doyurmuyorsa bu sizin suçunuz değil ek gıda werin ben öyle yspıyorum bebe bsküvsi yediriyorum (yasak 4 aydan önce ama ) doğduğundan beri günde 3-4 tane yiyo maşallah..
canım şuan onda yere yakın bir beşik gibi düşün düşme riski falanda yok anakucakları öne arkaya sallanıyor ya bu sağa solada sallanıyor.gazını falan bu sayaede çok güzel çıkarıyor.hatta şuan o anadizinde ip bağladım bende pcde yim bir yandna sallıyorumDnette arattır canım ana dizi diye çıkar.bebek ürünleri satan yerlerdede var ben 55 e aldım ama belkidaha uyguna bulursun.
arkadaşlar hakikaten sorun oluyorsa uyku ve gaz ben üç fonksiyonlu bir salıncak aldım.bayılıyor kızım.kucakta bile durmadığı zamanlar oturtuyorum.hiç ses yok.üstelik kendisi sallanıyor,başında beklemenize gerek yok.ayrıca ana kucağı ve sallanan sandalye olarak kullanılıyor.üç yaşa kadar kullanılıyor sanırım.18 kilo sınırı var.
sindirim sisteminde bir problem olmadımı?kabızlık ishal gibi yada aşırı gaz?
ben cesaret edemiyorum.en masumu elma suyuymuş ama yınede bekleyim biraz daha en azından 4.ü doldursa
sonbaharcım bu zayıflama otuydu galiba neymiş o banada yazsana..
kocam dün bana yengem 2 doum yaptı incecik ama sen 4 doğum yapmış gibisin sen dedi b ağladım bi ağladım neyseki sonra gönlümü aldı bende yumuşadım hemen ne manyağım keşke az daha sürünseydi ama istedğim pantalonu alcakmış öle yumuşadım bde dakka başı adet oluyorum geçen hafta bitii b hafta sonra gene oldumm off bunu we hamilemiyim sorusu beni sterese soktu yaa üff mafoldumben
sonbaharcım bu zayıflama otuydu galiba neymiş o banada yazsana..
kocam dün bana yengem 2 doum yaptı incecik ama sen 4 doğum yapmış gibisin sen dedi b ağladım bi ağladım neyseki sonra gönlümü aldı bende yumuşadım hemen ne manyağım keşke az daha sürünseydi ama istedğim pantalonu alcakmış öle yumuşadım bde dakka başı adet oluyorum geçen hafta bitii b hafta sonra gene oldumm off bunu we hamilemiyim sorusu beni sterese soktu yaa üff mafoldumben
yasmin merhaba.benim de sütüm yaramıyordu.ek mama verdim.sen bisküviyi verince kabız falan olmadı mı?onun yerine ek gıda başlasak.ben bu ayın sonunda erkende olsa meyve püresi falan başlarım diyordum.
hayır canım bşi olmadı onu yiyince kakasınıda yapamdığı zamanlarda rahat yaptığını farkettim bende bebekken yemişimm tosun gbiyim şmd kaydirigubbakcemile3
ama suyla ezp kaynatıyorum cnm sütle kesnlkle wermem zaten daha ona çoooookkk erkennn
bende ona dcem bundan sonra zate nm görür o kaydirigubbakcemile3canım ya kıyamam.benim kocam bana neler diyo ama hiç takmam.başkalarını takarım onu takmam.ciddi değil çunki.
o zaman şöyle bir öneride bulunabilirim.kendi sütünden sağ ve onla yumuşat.ben öyle yapardım.belki bi 15 gün sonra bende denerim.çok az başlamışsındır heralde?cicibebemi kullanıyosun*
arkadaşlar merhaba bende birşey sracağım size hamilelike sl kalçamda kramp girer gibi ağrılarluydu dktrum magnezyum eksikliğinden demiş kullanıydum ama çk fayda etmiydu..şimdi 15 gündür yine başladı kalçam bazen çk acıy oturp kalkarken bile..szilerde böyle bişey yaşayan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?