2010 Temmuz Anneleri : )

sağol arkadaşım.o emziği görmüştüm ama al al nereye kadar diye düşündüm.fakat artık mecbur gibiyim.ellerini de emiyor çünkü.

inşallah faydasını görüsün.bnm kızım şimdi diğerlerini almıyor.biraz emiyor geri atıyor.bende de nuk ve avent var ama ağız ve diş yapısını bu emzik hiç bozmuyor.ilk kızım 3 yaşını bitirene kadar bunu kullandı.dişleride gayet iyi..

canım şuan onda yere yakın bir beşik gibi düşün düşme riski falanda yok anakucakları öne arkaya sallanıyor ya bu sağa solada sallanıyor.gazını falan bu sayaede çok güzel çıkarıyor.hatta şuan o anadizinde ip bağladım bende pcde yim bir yandna sallıyorumDnette arattır canım ana dizi diye çıkar.bebek ürünleri satan yerlerdede var ben 55 e aldım ama belkidaha uyguna bulursun.

arkadaşlar hakikaten sorun oluyorsa uyku ve gaz ben üç fonksiyonlu bir salıncak aldım.bayılıyor kızım.kucakta bile durmadığı zamanlar oturtuyorum.hiç ses yok.üstelik kendisi sallanıyor,başında beklemenize gerek yok.ayrıca ana kucağı ve sallanan sandalye olarak kullanılıyor.üç yaşa kadar kullanılıyor sanırım.18 kilo sınırı var.

sağol elfida bugün çıkabilirsem alayım.bakalım ne olacak?

sindirim sisteminde bir problem olmadımı?kabızlık ishal gibi yada aşırı gaz?
ben cesaret edemiyorum.en masumu elma suyuymuş ama yınede bekleyim biraz daha en azından 4.ü doldursa

sonbaharcım bu zayıflama otuydu galiba neymiş o banada yazsana..
kocam dün bana yengem 2 doum yaptı incecik ama sen 4 doğum yapmış gibisin sen dedi b ağladım bi ağladım neyseki sonra gönlümü aldı bende yumuşadım hemen ne manyağım keşke az daha sürünseydi ama istedğim pantalonu alcakmış öle yumuşadım bde dakka başı adet oluyorum geçen hafta bitii b hafta sonra gene oldumm off bunu we hamilemiyim sorusu beni sterese soktu yaa üff
mafoldumben

yasmin merhaba.benim de sütüm yaramıyordu.ek mama verdim.sen bisküviyi verince kabız falan olmadı mı?onun yerine ek gıda başlasak.ben bu ayın sonunda erkende olsa meyve püresi falan başlarım diyordum.

gizem bende şimdi o söylediğin ürüne bakıyordum.250tl miş.sen nekadara aldın?birde evin heryerını böyle şeylerle doldurmak istemiyorum.bebek arabası salıncak yürüteç ayya dım atacak yer kalmıyor

sindirim sisteminde bir problem olmadımı?kabızlık ishal gibi yada aşırı gaz?
ben cesaret edemiyorum.en masumu elma suyuymuş ama yınede bekleyim biraz daha en azından 4.ü doldursa

hayır canım bşi olmadı onu yiyince kakasınıda yapamdığı zamanlarda rahat yaptığını farkettim bende bebekken yemişimm tosun gbiyim şmd kaydirigubbakcemile3
ama suyla ezp kaynatıyorum cnm sütle kesnlkle wermem zaten daha ona çoooookkk erkennn

yasmin yaa kafana takmahiç.bazen ne boşboğaz oluyolar dimi.sanki kendileri doğurmuş da bize laf ediyorlar.boşver sen :)

canım ya kıyamam.benim kocam bana neler diyo ama hiç takmam.başkalarını takarım onu takmam.ciddi değil çunki.

yasmin merhaba.benim de sütüm yaramıyordu.ek mama verdim.sen bisküviyi verince kabız falan olmadı mı?onun yerine ek gıda başlasak.ben bu ayın sonunda erkende olsa meyve püresi falan başlarım diyordum.

yok cnm bşi olmadı doğduğundan beri weriyorum ama ilk başlarda belki yaptı wücudu alışınca bi sorun olmadı meywe pürelerinde weryorum az az artık ama ona alışkın olmadığından hemen kakası değşik oluyoo
her bünyede farklıdır tabii belk bazı bebeklerde sndirimi zor olabilir..

walla çok ağladım dün gizemcm kötü oldum brden ben sana dedim ben çocuk istemiyorum falan diye bağırdım ağladım oda anladı boş boğazlık ettğini hç öyle kalp kırıcı konuşmazdı bende şaşırdım walla kaydirigubbakcemile3
hatta dedimki ben yemek zorundayım emziriyorum dedim olmazsa ben doğurdum sende emzirsene bende klo wermiş olurum bölece dedim neden ben çekyorum çlesni birde ben laf yiyorum
:bbo: :bbo: :bbo:

o zaman şöyle bir öneride bulunabilirim.kendi sütünden sağ ve onla yumuşat.ben öyle yapardım.belki bi 15 gün sonra bende denerim.çok az başlamışsındır heralde?cicibebemi kullanıyosun*

aaaa bak ne okudum cnm. vaz geçtim ben bu iştenİ****lk altı ay içinde ek besinlerle beslenen bebeklerin anne sütünü almaktan vazgeçme olasılığı yüksektir. Oysa anne beslenmesine dikkat ettiği sürece ve bol miktarda sıvı tüketirse, ilk altı ay boyunca bebeğine kendi sütü yeterli gelir. ****.yarın aile hekimliğinde takibimiz var.bakalım ne kadar kilo almış..çok çok biberon maması veririm gece yatmadan.

arkadaşlar merhaba bende birşey sracağım size hamilelike sl kalçamda kramp girer gibi ağrılarluydu dktrum magnezyum eksikliğinden demiş kullanıydum ama çk fayda etmiydu..şimdi 15 gündür yine başladı kalçam bazen çk acıy oturp kalkarken bile..szilerde böyle bişey yaşayan oldumu?

canım ya kıyamam.benim kocam bana neler diyo ama hiç takmam.başkalarını takarım onu takmam.ciddi değil çunki.
bende ona dcem bundan sonra zate nm görür o kaydirigubbakcemile3
o zaman şöyle bir öneride bulunabilirim.kendi sütünden sağ ve onla yumuşat.ben öyle yapardım.belki bi 15 gün sonra bende denerim.çok az başlamışsındır heralde?cicibebemi kullanıyosun*

yok cnm hero baby gündz we gece bsküvsi war 2 snden de kullanıyorum yarımla başladım büyüdükçe arttı şmd 3-4 tane yiyo suda püre yapıyordum kaynatıp o dediğinde çok mantıklı walla deneyeceğmmm aklinialirimsmile

doğumun spinal miydi* canım.belden iğne yapıldığında sonradan böyle ağrılar olduğunu duymuştum.
yada emzirme döneminde olduğumuz için daha fazla kalsiuma ihtiyaç duyuyor vücut.sen kalsıum ve magnesıuma devam et istersen

kızlar 1 hafta arayla adet oldum ben yaaa szde böyle sıkıntı warmı yoksa hamlemiiyim mdem bulanıyo arada geçen ay ertesi gün hapı aldım ondan mı yoksa uffff çok korkuyorum test yapmak stemiyorum cesaretm yokk :sinifsinif:

canm dünde ben öyle şüpheye düştüm ama test yapmak için erken benim.seninde erkendir heralde.biraz zaman geçse ben cesaretliyim hemen alıp yaparım.merakdan ölüp sıkıntı yapcama en azından belkide evhamdır bunu öğrencez

inş. ewhamdırr ama ben şu an adetm hamle olma olasaılığım yoktur dmii??

canım inş ne senin ne benim hamile olma ihtimalimiz yoktur.yoksa beraber 2011 temmuz annelerini topiğini oluştururuz.

kızlar bebelac 1 devam sütü kullnan varmı.kızım aç galiba versemmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…