canım inş ne senin ne benim hamile olma ihtimalimiz yoktur.yoksa beraber 2011 temmuz annelerini topiğini oluştururuz.
kızlar bebelac 1 devam sütü kullnan varmı.kızım aç galiba versemmi acaba
bugün tam 1 yıl 1 günlük evliyim :asigim: ve 2,5 aylık kızım var :ecrin_bebek:
bende bugün eczaneye gdp şu 3 aylık korunma ğnelernden almayaı düşünüyorum
günaydın kızlar
benim oğluş 2 gündür çok huysuz.dün babasıyla beni mahfetti.
cumartesi şehire gittik pek bi usluydu maşallah.uyudu hep.ben de rahat rahat alışveriş yaptım,yemek yedim..sonra da nazar ettim çocuğu galiba:sinifsinif:
bu arada burası soğudu epeyce.geceleri odamız 21 derece oluyo.biz de ufoyu açıyoz sabaha kadar yanıyo.yoksa üşüyüp hasta olcak oğlum diye tırsıyorum.
şimdi de açtım ufoyu.kaloriferleri yakmıyolar daha..bi süre böyle idare edicez artık.zaten dün çok kustu oğlum,üşüttümmü acaba çocuğu diye üzüldüm.
sonbaharcım bu zayıflama otuydu galiba neymiş o banada yazsana..
kocam dün bana yengem 2 doum yaptı incecik ama sen 4 doğum yapmış gibisin sen dedi b ağladım bi ağladım neyseki sonra gönlümü aldı bende yumuşadım hemen ne manyağım keşke az daha sürünseydi ama istedğim pantalonu alcakmış öle yumuşadım bde dakka başı adet oluyorum geçen hafta bitii b hafta sonra gene oldumm off bunu we hamilemiyim sorusu beni sterese soktu yaa üff mafoldumben
ewet bende dedim bazı bebeklerin bünyesine iyi gelmeyeblir bebekten bebeğe değişir..kızlarrr bir arkadaşımdan duydum..
Arkadaşımın arkadaşı yeni doğmuş bebeğine(artık kaç günlük kaç aylık bilemicem) sütü yetmiyor diye bebe bisküvisini biberona koyup mama haline getirip vermiş, bebeği o akşam birlikte hastaneye kaldırmışlar..
yani arkadaşım bizzat yaşamış bu durumu...
ağır gelmiş bebeğe bisküvi..
ben duyduğumu anlatayım dedim..
siz bilirsiniz yani bazı bebeklere yaramayabilir bisküvi falan..
canım inş ne senin ne benim hamile olma ihtimalimiz yoktur.yoksa beraber 2011 temmuz annelerini topiğini oluştururuz.
kızlar bebelac 1 devam sütü kullnan varmı.kızım aç galiba versemmi acaba
günaydın herkesee
oku oku bitmedi :)
bizim evde 21-22 derece. birşey yakmıyoruz henüz. ne giydiriyorsunuz bebişlere ya. ben üşüyormu terliyormu muallaktayım :)
yok cnm bşi olmadı doğduğundan beri weriyorum ama ilk başlarda belki yaptı wücudu alışınca bi sorun olmadı meywe pürelerinde weryorum az az artık ama ona alışkın olmadığından hemen kakası değşik oluyoo
her bünyede farklıdır tabii belk bazı bebeklerde sndirimi zor olabilir..
walla çok ağladım dün gizemcm kötü oldum brden ben sana dedim ben çocuk istemiyorum falan diye bağırdım ağladım oda anladı boş boğazlık ettğini hç öyle kalp kırıcı konuşmazdı bende şaşırdım walla kaydirigubbakcemile3
hatta dedimki ben yemek zorundayım emziriyorum dedim olmazsa ben doğurdum sende emzirsene bende klo wermiş olurum bölece dedimneden ben çekyorum çlesni birde ben laf yiyorum :bbo: :bbo: :bbo:
kızlar tünaydın. ölüyorum ben yaaromatizmam tuttu. sırt boyun kopuyo. kızım da sadece kucaktaduruyo. napcam bilmiyorum (
bende bugün eczaneye gdp şu 3 aylık korunma ğnelernden almayaı düşünüyorum
arkadaşlar merhaba bende birşey sracağım size hamilelike sl kalçamda kramp girer gibi ağrılarluydu dktrum magnezyum eksikliğinden demiş kullanıydum ama çk fayda etmiydu..şimdi 15 gündür yine başladı kalçam bazen çk acıy oturp kalkarken bile..szilerde böyle bişey yaşayan oldumu?
gökçek bende aynı konuyu açıcaktım bu gün ben henüz hiç bir şey yakmadım üşütürse diye korkuyorum sıcağa alışıp
sizler 0-3 kıyafetleri kaldırdınızmı küçük geliyormu kıyafetler
3-6 lara geçtinizmi
kış için neler aldınız
taha şu an altan kısa kollu badi üzerine uzun kollu swet ayaklara çorap patikli pijama
duruma göre süveter yelek giyiyor
incemi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?