2010 Temmuz Anneleri : )

canım inş ne senin ne benim hamile olma ihtimalimiz yoktur.yoksa beraber 2011 temmuz annelerini topiğini oluştururuz.

kızlar bebelac 1 devam sütü kullnan varmı.kızım aç galiba versemmi acaba

kaydirigubbakcemile3 ewet cnmmkaydirigubbakcemile3
ben kullanmadım hiçde doktor bana tawsiye etmşti

eşim gelsin bende arım doktpru ben 2.ay kontrolünü yaptırmadım.hafta sonu nasp olursa gidicem doktorada bakalım kızım kilo almışmı anlarım yarayıp yaramadıgını sütümün

bende bugün eczaneye gdp şu 3 aylık korunma ğnelernden almayaı düşünüyorum

kızlar tünaydın. ölüyorum ben yaa romatizmam tuttu. sırt boyun kopuyo. kızım da sadece kucaktaduruyo. napcam bilmiyorum (

sonbahar mevlüdünüzü Allah kabul etsin ama çok kalabalık olunca öyle oluyor..
benim ki azdı 15-16 kişi vardı ona rağmen çok sıcaklara denk geldiği için bayıldım ben sıcaktan

kızlarrr bir arkadaşımdan duydum..
Arkadaşımın arkadaşı yeni doğmuş bebeğine(artık kaç günlük kaç aylık bilemicem) sütü yetmiyor diye bebe bisküvisini biberona koyup mama haline getirip vermiş, bebeği o akşam birlikte hastaneye kaldırmışlar..
yani arkadaşım bizzat yaşamış bu durumu...
ağır gelmiş bebeğe bisküvi..

ben duyduğumu anlatayım dedim..

siz bilirsiniz yani bazı bebeklere yaramayabilir bisküvi falan..

günaydın herkesee
oku oku bitmedi :)

bizim evde 21-22 derece. birşey yakmıyoruz henüz. ne giydiriyorsunuz bebişlere ya. ben üşüyormu terliyormu muallaktayım :)

yasmin çok ayıp etmiş kocan kızdım vallahi benimde eşim ilk doğum yaptığımda göbeğimle alay ediyodu korse takıcam yakında kaç kilosunki

doktora sordum cnm yan etks olablr normal bu dedi

ewet bende dedim bazı bebeklerin bünyesine iyi gelmeyeblir bebekten bebeğe değişir..

canım inş ne senin ne benim hamile olma ihtimalimiz yoktur.yoksa beraber 2011 temmuz annelerini topiğini oluştururuz.

kızlar bebelac 1 devam sütü kullnan varmı.kızım aç galiba versemmi acaba

güzelim aptamil 1 öneririm sana bebelec kilo aldırmıyo şeklinde yorumler vardı kk de ben hiç denemedim

günaydın herkesee
oku oku bitmedi :)

bizim evde 21-22 derece. birşey yakmıyoruz henüz. ne giydiriyorsunuz bebişlere ya. ben üşüyormu terliyormu muallaktayım :)

gökçek bende aynı konuyu açıcaktım bu gün ben henüz hiç bir şey yakmadım üşütürse diye korkuyorum sıcağa alışıp
sizler 0-3 kıyafetleri kaldırdınızmı küçük geliyormu kıyafetler
3-6 lara geçtinizmi
kış için neler aldınız
taha şu an altan kısa kollu badi üzerine uzun kollu swet ayaklara çorap patikli pijama
duruma göre süveter yelek giyiyor
incemi sizce

selam canım. bu püre yada bisküvi için dr. ne diyor peki . hiç danıştınmı. sen baştan beri vermişsin gerçi. ama çok erken gibi

banada oluyordu hamilelikte ama şu an yok. toz şeklinde magnezyum eritiyordum suyun içinde. kalçalarımı matkapla oyuyorlardı sanki :)
geçmiş olsun sana,dr.a danış istersen

evim sıcak gibi çok şükür. henüz doğalgazı yakmaya başlamadım. şimdi açarsam kış soğuklarında donar diye korkuyorum çünkü. ama bazen çift kat çorap giydirmek zorunda kalıyorum. ha içim tamamen rahat mı? maalesef hayır. ama soğuğa da alışması lazım. sokaktaki çocuklar el bebek gül bebek büyüyenlerden daha sağlıklı valla.

0-3 aylar küçük geliyo artık. ben 64 kalıba göre bazen 68 giydiriyorum. C&a kids de ve wenice te güzel şeyler var kışlık. tavsiye ederim.

ben 3-6 ay olanlara başladım yavaş yavaş. ama iç badileri 0-3 hala.
tulum giydirdim bugün. kısa kollu badi ve patikli alt var içindede. tek kat alt ince bence, bacakları ayakları üşümemesi lazımmış. 2 kat giydiriyorum yanii. ama siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim.

bu arada gece ben bile dondum, benim yaramaz sen üstünü aç bi kalktım sadece pijamayla yatıyor. nasıl içim gitti yaaaa, uyku tulumu alıcam hemen. kullanan var mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…