evim sıcak gibi çok şükür. henüz doğalgazı yakmaya başlamadım. şimdi açarsam kış soğuklarında donar diye korkuyorum çünkü. ama bazen çift kat çorap giydirmek zorunda kalıyorum. ha içim tamamen rahat mı? maalesef hayır. ama soğuğa da alışması lazım. sokaktaki çocuklar el bebek gül bebek büyüyenlerden daha sağlıklı valla.
0-3 aylar küçük geliyo artık. ben 64 kalıba göre bazen 68 giydiriyorum. C&a kids de ve wenice te güzel şeyler var kışlık. tavsiye ederim.
ben 3-6 ay olanlara başladım yavaş yavaş. ama iç badileri 0-3 hala.
ben tulum giydirdim bugün. kısa kollu badi ve patikli alt var içindede. tek kat alt ince bence, bacakları ayakları üşümemesi lazımmış. 2 kat giydiriyorum yanii. ama siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim.
bu arada gece ben bile dondum, benim yaramaz sen üstünü aç bi kalktım sadece pijamayla yatıyor. nasıl içim gitti yaaaa, uyku tulumu alıcam hemen. kullanan var mı
selammmmmmmm............
banada oluyordu hamilelikte ama şu an yok. toz şeklinde magnezyum eritiyordum suyun içinde. kalçalarımı matkapla oyuyorlardı sanki :)
geçmiş olsun sana,dr.a danış istersen
62 kiloyum cnm önceden 58-56 falandım bende alcam korse takcam nat şte zayıflıycam yemiycem şu k14 warya onlara falan bakcam benide çok snirlendrdii alsanaalsanasmileyasmin çok ayıp etmiş kocan kızdım vallahi benimde eşim ilk doğum yaptığımda göbeğimle alay ediyodu korse takıcam yakında kaç kilosunki
doktor tabki tavsye etmiyo 4. aydan önce ama doğduğundan ber weriyorum tabi size werin demiorum yaramayabilir cnmselam canım. bu püre yada bisküvi için dr. ne diyor peki . hiç danıştınmı. sen baştan beri vermişsin gerçi. ama çok erken gibi
ben daha karar veremedim hepsinin bir yan etkisi var iğnede kanamayı arttırıyo dediler
bizim içi elyaf dışı penye fermuarlı battaniyesi var onu açamıyorda al istersen sende
yok canım genel anestezi sezeryan oldum..doktra gidicem artık heralde kalsiyumdan( sağol cevabın için
evet canım çk iyi tarif ettin matkap oyuyolar resmenbende toz magnezyum kullandım ..ooff yaa doktorada muayeneye gidemedim hala 40 çıkınca gidicektim bebişle zr oluyoo ((
bendede kundak gibi olan çıtçıtlı battaniye var kadife. onu mu kullansam. terletir belki diye kullanmadım ama içine penye bişi sererim tulum alana kadar..
bendede kundak gibi olan çıtçıtlı battaniye var kadife. onu mu kullansam. terletir belki diye kullanmadım ama içine penye bişi sererim tulum alana kadar..
ben o tarz ağrılar olunca yoğur ayran süt içiyorum geçiyo cidden tavsiye ederim
bende bugün eczaneye gdp şu 3 aylık korunma ğnelernden almayaı düşünüyorum
62 kiloyum cnm önceden 58-56 falandım bende alcam korse takcam nat şte zayıflıycam yemiycem şu k14 warya onlara falan bakcam benide çok snirlendrdii alsanaalsanasmile
doktor tabki tavsye etmiyo 4. aydan önce ama doğduğundan ber weriyorum tabi size werin demiorum yaramayabilir cnm
ewet ama başka çözümüm yok şimdi sprial taktırcaktım eşimin izni olmadığından gidemedik doktora bi türlü şmdilik onu vurdurayım diorum sonra yne taktırcam klo aldırmasında başka bişi istemem
canım sen veniceden neler aldın kışlık
bende denim bari( topallıyorum resmen (
tulum aldım 2 tane. c.&a dakiler daha kaliteli ve daha çeşitli ama.
benimkinden sanırım bebetonun benimki onu kullan terletmiyorki biraz daha kış yaklaşırkende uyku tulumu alırsın vallahi artık düşünerek alışveriş yapmak istiyorum ne duyduysak aldık ev bebek eşyası doldu
en az dolu dolu altı yemek kaşığı olsun yoğurt ayran yaparken iyice çırp su yerinede süt ilave at iç sütte paket açılınca iki gün geçtiyse asla içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?