2010 Temmuz Anneleri : )

canım sen veniceden neler aldın kışlık

bizim içi elyaf dışı penye fermuarlı battaniyesi var onu açamıyorda al istersen sende

evet canım çk iyi tarif ettin matkap oyuyolar resmen bende toz magnezyum kullandım ..ooff yaa doktorada muayeneye gidemedim hala 40 çıkınca gidicektim bebişle zr oluyoo((

banada oluyordu hamilelikte ama şu an yok. toz şeklinde magnezyum eritiyordum suyun içinde. kalçalarımı matkapla oyuyorlardı sanki :)
geçmiş olsun sana,dr.a danış istersen

yasmin çok ayıp etmiş kocan kızdım vallahi benimde eşim ilk doğum yaptığımda göbeğimle alay ediyodu korse takıcam yakında kaç kilosunki
62 kiloyum cnm önceden 58-56 falandım bende alcam korse takcam nat şte zayıflıycam yemiycem şu k14 warya onlara falan bakcam benide çok snirlendrdii alsanaalsanasmile
selam canım. bu püre yada bisküvi için dr. ne diyor peki . hiç danıştınmı. sen baştan beri vermişsin gerçi. ama çok erken gibi
doktor tabki tavsye etmiyo 4. aydan önce ama doğduğundan ber weriyorum tabi size werin demiorum yaramayabilir cnm
ben daha karar veremedim hepsinin bir yan etkisi var iğnede kanamayı arttırıyo dediler

ewet ama başka çözümüm yok şimdi sprial taktırcaktım eşimin izni olmadığından gidemedik doktora bi türlü şmdilik onu vurdurayım diorum sonra yne taktırcam klo aldırmasında başka bişi istemem

yok canım genel anestezi sezeryan oldum..doktra gidicem artık heralde kalsiyumdan ( sağol cevabın için

ben o tarz ağrılar olunca yoğur ayran süt içiyorum geçiyo cidden tavsiye ederim

bendede kundak gibi olan çıtçıtlı battaniye var kadife. onu mu kullansam. terletir belki diye kullanmadım ama içine penye bişi sererim tulum alana kadar..

benimkinden sanırım bebetonun benimki onu kullan terletmiyorki biraz daha kış yaklaşırkende uyku tulumu alırsın vallahi artık düşünerek alışveriş yapmak istiyorum ne duyduysak aldık ev bebek eşyası doldu

bendede kundak gibi olan çıtçıtlı battaniye var kadife. onu mu kullansam. terletir belki diye kullanmadım ama içine penye bişi sererim tulum alana kadar..

gökçek maaşallah kızına kaç kilo acaba 0-3 badileri giyiyo dedin ya bizimki 5 kilo

eşin ayıp etmiş 62 çok değil bence iyi düşün korunma işni sipral kızkardeşim taktırma dedi kansızlık yapıyomuş iğnede bu konuda kafam karışık hele bir daha kilo almayı asla istemiyorum

bende denim bari ( topallıyorum resmen (

en az dolu dolu altı yemek kaşığı olsun yoğurt ayran yaparken iyice çırp su yerinede süt ilave at iç sütte paket açılınca iki gün geçtiyse asla içme

benim evim sıcak akşamları doğalgazı yakıyrum ama tek kat gidydiriyrum daha çıtçıtlı badi üzerine eşfman takımı..battaniyede bu antibakteriyel noktalı noktalı kadife battaniyesini kullanıyorum...bak şimdi herkes 2 şer kat giydiriymuş benim oğlum üşüyomudur acaba ?

tulum aldım 2 tane. c.&a dakiler daha kaliteli ve daha çeşitli ama.

bende tulum aldım tahaya patiksiz olandan gri ve kırmızı tanesi 11 e düşmüştü kalın penye dimi

evet ihtiyaç oldukça alınırsa daha iyi olur. giyimde özellikle. ama battaniye çok gidiyor. ben dışardan gelince kirliye atıyorum. bazende kusuyor. çıtçıtlıyı çıkarmanın vakti o zaman :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…