sağlık ocağında wuruyuolar ben ordak doktora yazın bana dedim gerek yok dewlet ödemio eczaneden al enjeksiyonda wurdur hemen dedibana doktorum o iğnelerden verdi ama halaaaa vurdumcam bide reçetesiz hiçbiryer vurmuyor yaaaa,reçetemide kaybettim..
eşin ayıp etmiş 62 çok değil bence iyi düşün korunma işni sipral kızkardeşim taktırma dedi kansızlık yapıyomuş iğnede bu konuda kafam karışık hele bir daha kilo almayı asla istemiyorum
gökçek maaşallah kızına kaç kilo acaba 0-3 badileri giyiyo dedin ya bizimki 5 kilo
tulum aldım 2 tane. c.&a dakiler daha kaliteli ve daha çeşitli ama.
sağlık ocağında wuruyuolar ben ordak doktora yazın bana dedim gerek yok dewlet ödemio eczaneden al enjeksiyonda wurdur hemen dedi
başka çare yok naapcazk benim eşim korunmak ,istemio erkekler hep böle yaa ufff
sağlık ocağında wuruyuolar ben ordak doktora yazın bana dedim gerek yok dewlet ödemio eczaneden al enjeksiyonda wurdur hemen dedi
başka çare yok naapcazk benim eşim korunmak ,istemio erkekler hep böle yaa ufff
benim evim sıcak akşamları doğalgazı yakıyrum ama tek kat gidydiriyrum daha çıtçıtlı badi üzerine eşfman takımı..battaniyede bu antibakteriyel noktalı noktalı kadife battaniyesini kullanıyorum...bak şimdi herkes 2 şer kat giydiriymuş benim oğlum üşüyomudur acaba ?
ACİL..Arkadaşlar çamaşır yıkamaktan gınaa geldiiiiii...ve oğlumu bırakıp sürekli balkona çıkıp asamıyrum..bu kurutma makinası kullananlar memnun mu birde elektrik faturasını ne kadar etkiliyr
bana doktorum o iğnelerden verdi ama halaaaa vurdumcam bide reçetesiz hiçbiryer vurmuyor yaaaa,reçetemide kaybettim..
bende tulum aldım tahaya patiksiz olandan gri ve kırmızı tanesi 11 e düşmüştü kalın penye dimi
c-a yokki burada fiyat ve kalite olarak venice iyi c-a da fiyatlar nasıl ben artık çok kaliteli markalara bakmıycam çok az giydi bazılarını hiç giyemedi orta kalite olsa yeter fiyatlarda makul olmalı çünki 1-2 tulum yetmiyoki fazla almak gerekiyo patikli alt 3 tane vardı küçük olarak hepsi yıkandı bugün bulamadım giydirecek bir şey var ama 62 beden aldım onlarda şu an bayağı büyük geliyo
canım aynıyım günde en az iki defa açılıyo makine kurutma almıycam ama faturayı çok etkilerse diye korkuyorum zaten bizde ütü çok yapılıyo kışın klima ile ısınılıyo şu an 70-100 arası geliyo
patikli 2li satılan tulumlardan aldım ben 20 tl. ama çoğunlukla şu 3-5 milyona satılanlardan alıyorum. hem birsürü kıyafet hem de kalite fark etmiyo. hatta ucuza aldıklarımdan dha memnun kaldım.
ben de aynen öyle giydiriyorum şu an..daha kalın giydirirsem çok terliyorlar..doğal gazu açtık artık biz de..gökçek bende aynı konuyu açıcaktım bu gün ben henüz hiç bir şey yakmadım üşütürse diye korkuyorum sıcağa alışıp
sizler 0-3 kıyafetleri kaldırdınızmı küçük geliyormu kıyafetler
3-6 lara geçtinizmi
kış için neler aldınız
taha şu an altan kısa kollu badi üzerine uzun kollu swet ayaklara çorap patikli pijama
duruma göre süveter yelek giyiyor
incemi sizce
çok ayıp etmiş kocan...sonbaharcım bu zayıflama otuydu galiba neymiş o banada yazsana..
kocam dün bana yengem 2 doum yaptı incecik ama sen 4 doğum yapmış gibisin sen dedi b ağladım bi ağladım neyseki sonra gönlümü aldı bende yumuşadım hemen ne manyağım keşke az daha sürünseydi ama istedğim pantalonu alcakmış öle yumuşadım bde dakka başı adet oluyorum geçen hafta bitii b hafta sonra gene oldumm off bunu we hamilemiyim sorusu beni sterese soktu yaa üff mafoldumben
nerden alıyosun peki onları cnm bende alışweriş yapıcamm
ben de aynen öyle giydiriyorum şu an..daha kalın giydirirsem çok terliyorlar..doğal gazu açtık artık biz de..
çok ayıp etmiş kocan...
korunma konusuna gelince ikimiz de korunmuyoruz çünkü yorgunluktan korunmamızı gerektircek bir şey yapamıyoruz kaydirigubbakcemile3 o da ne olabiler yani sempatiksalakcinni
delikafaduldenhaklısın sende canım benim aklımdan dahi geçmiyo taha ağladıkça geriliyorum zatenben de aynen öyle giydiriyorum şu an..daha kalın giydirirsem çok terliyorlar..doğal gazu açtık artık biz de..
çok ayıp etmiş kocan...
korunma konusuna gelince ikimiz de korunmuyoruz çünkü yorgunluktan korunmamızı gerektircek bir şey yapamıyoruz kaydirigubbakcemile3 o da ne olabiler yani sempatiksalakcinni
ben çok korkuyorum walla yaa 2 bebek seni nasıl yoruyo bak korunacak bişi olmuyomuş bile okadar yorgun oluyosun demekkii kaydirigubbakcemile3
delikafaduldenhaklısın sende canım benim aklımdan dahi geçmiyo taha ağladıkça geriliyorum zaten
Valla ikimizinde hali olmuyor,düşünemiyoruz :)))
ben tek çocukla düşünemiyorum valla, allah yardımcın olsun. kocacığıma sana bi hatun alayım diye takılıyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?