2010 Temmuz Anneleri : )

bana doktorum o iğnelerden verdi ama halaaaa vurdumcam bide reçetesiz hiçbiryer vurmuyor yaaaa,reçetemide kaybettim..
sağlık ocağında wuruyuolar ben ordak doktora yazın bana dedim gerek yok dewlet ödemio eczaneden al enjeksiyonda wurdur hemen dedi
eşin ayıp etmiş 62 çok değil bence iyi düşün korunma işni sipral kızkardeşim taktırma dedi kansızlık yapıyomuş iğnede bu konuda kafam karışık hele bir daha kilo almayı asla istemiyorum

başka çare yok naapcazk benim eşim korunmak ,istemio erkekler hep böle yaa ufff

ACİL..Arkadaşlar çamaşır yıkamaktan gınaa geldiiiiii...ve oğlumu bırakıp sürekli balkona çıkıp asamıyrum..bu kurutma makinası kullananlar memnun mu birde elektrik faturasını ne kadar etkiliyr

tulum aldım 2 tane. c.&a dakiler daha kaliteli ve daha çeşitli ama.

c-a yokki burada fiyat ve kalite olarak venice iyi c-a da fiyatlar nasıl ben artık çok kaliteli markalara bakmıycam çok az giydi bazılarını hiç giyemedi orta kalite olsa yeter fiyatlarda makul olmalı çünki 1-2 tulum yetmiyoki fazla almak gerekiyo patikli alt 3 tane vardı küçük olarak hepsi yıkandı bugün bulamadım giydirecek bir şey var ama 62 beden aldım onlarda şu an bayağı büyük geliyo

sağlık ocağında wuruyuolar ben ordak doktora yazın bana dedim gerek yok dewlet ödemio eczaneden al enjeksiyonda wurdur hemen dedi

başka çare yok naapcazk benim eşim korunmak ,istemio erkekler hep böle yaa ufff

aynen benim eşimde korunmaya yanaşmmadı

erkek bebekler üşümeyebilir bilmiyorum. ama bana ısrarla ayakları bacakları üşümesin deyip durmuşlardı. yer etmiş kafamda :) bende uzun eşorfman giydim. onun incecik patiklisi, uzun çorap gibi üstüne 2.katı giydiriyorum artık.

ACİL..Arkadaşlar çamaşır yıkamaktan gınaa geldiiiiii...ve oğlumu bırakıp sürekli balkona çıkıp asamıyrum..bu kurutma makinası kullananlar memnun mu birde elektrik faturasını ne kadar etkiliyr

canım aynıyım günde en az iki defa açılıyo makine kurutma almıycam ama faturayı çok etkilerse diye korkuyorum zaten bizde ütü çok yapılıyo kışın klima ile ısınılıyo şu an 70-100 arası geliyo

ne sinir ya çoçuğu taşı doğur emzr bak çilesini çek off ama bu erkekler hiç kendilernden ödün wermolar yaaa sinr oluyorum yaa herşey bizeee :umursamaz:

bana doktorum o iğnelerden verdi ama halaaaa vurdumcam bide reçetesiz hiçbiryer vurmuyor yaaaa,reçetemide kaybettim..

bende kararsızım canım ne kullansam ya görümce agen diye bir fitil önermişti kilo ve kansızlık olayı olmuyomuş bilmiyorum kullanan varmı

bende tulum aldım tahaya patiksiz olandan gri ve kırmızı tanesi 11 e düşmüştü kalın penye dimi

patikli 2li satılan tulumlardan aldım ben 20 tl. ama çoğunlukla şu 3-5 milyona satılanlardan alıyorum. hem birsürü kıyafet hem de kalite fark etmiyo. hatta ucuza aldıklarımdan dha memnun kaldım.

aynen canım açsam 3 kezde açılır makina (ya banada 50 kusur geliyo ne kadar etkiliyo acaba merak ediyorum ona göre almayı düşünücem tabi kocacığımıda ikna edersem :)

patikli 2li satılan tulumlardan aldım ben 20 tl. ama çoğunlukla şu 3-5 milyona satılanlardan alıyorum. hem birsürü kıyafet hem de kalite fark etmiyo. hatta ucuza aldıklarımdan dha memnun kaldım.

nerden alıyosun peki onları cnm bende alışweriş yapıcamm

ben de aynen öyle giydiriyorum şu an..daha kalın giydirirsem çok terliyorlar..doğal gazu açtık artık biz de..
çok ayıp etmiş kocan...

korunma konusuna gelince ikimiz de korunmuyoruz çünkü yorgunluktan korunmamızı gerektircek bir şey yapamıyoruz kaydirigubbakcemile3 o da ne olabiler yani sempatiksalakcinni

ben çok korkuyorum walla yaa 2 bebek seni nasıl yoruyo bak korunacak bişi olmuyomuş bile okadar yorgun oluyosun demekkii kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
delikafaduldenhaklısın sende canım benim aklımdan dahi geçmiyo taha ağladıkça geriliyorum zaten

ben tek çocukla düşünemiyorum valla, allah yardımcın olsun. kocacığıma sana bi hatun alayım diye takılıyorum :roflol:

bana eşim diyo sana hizmetettiririm diye ben diyorumki sen yine bana hizmet ettirirsin-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…